ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Πραθετω τις αποψεις μου στα γραφομενα σου με bold.

H philips και πέρυσι ειχε μοντέλα με παθητικό. Ελαχιστα βεβαια. Μονο που εγω ειπα για μοντελα 2012 ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ δεν μιλησα για καταλογους και προσπεκτους , αυτα δεν ειναι τηλεοράσεις ειναι βιβλια......Παλι παραπληροφορείς. Δειξε μου ενα καταστημα να παω αυριο να τις δω...

Εν κατακλείδι τα ειπαμε πολλες φορες. Δεν ξανα ασχολούμαι γιατι αναπαράγουμε το ιδιο εργο. Προσπαθείς να αποδείξεις οτι ο γάιδαρος πετάει. Δεν υποστηρίζω κατι απο τα δυο. Τα προτείνω στους πελάτες μου με την ιδια βαρύτητα και επιλεγούν. Υπάρχουν και καλα και κακά και απο τις δυο μεριές. Μην επιμένεις λέγοντας ανακρίβειες οτι ειναι οτι καλύτερο εχει βγει και δεν εχει μειονεκτήματα. Ουτε οι πωλητες τους δεν τα λενε αυτα. Ολο το internet (που διαβάζεις επιμελως ) αναφέρει αυτα τα θεματα.

Οποιος θελει ας ψαξει, ευκολο ειναι. Παντως την επομενη φορα που θα πεις οτι εχω ελλειπή ενημέρωση, (το ιδιο και οι αντιπροσωπείες που με ενημερώνουν) απέδειξε μου που κανω λαθος με στοιχεια σε συγκεκριμένα γραφόμενα μου οχι γενικα και αόριστα. Εγω τουλάχιστον και απάντησα και απέδειξα αυτην την φορα εστω και μεσω internet.

Δεν το κανω ολο αυτο απο πεισμα. Δεν εχω την αναγκη να αποδειξω κατι. Εχω τοποθετηθει αρκετα καλα στην αγορα και ειμαι ικανοποιημένος απο τον εαυτό μου και την εξέλιξη μου. Το κανω για προστατεύσω καταναλωτές που ακουνε ''οτι καλύτερο'' και μετα την αγορα βρισκονται εκ των υστερων σε έκπληξη καθως δεν τους τα ειχαν πει ολα.......

Φιλικα Μαριος.

Η παράθεση του επίσημου ελληνικού προσπέκτους αντιπροσωπείας δεν αποτελεί παραπληροφόρηση από την μεριά του μέλους εκτός αν εννοείς ότι η ίδια η Philips είναι αυτή που μας παραπληροφορεί σαν καταναλωτές.

Στο MediaMarkt στη Λ. Συγγρού υπάρχει ένα από τα 2 Cinema 21:9 μοντέλα του προσπέκτους πάντως.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα, δεν ασχολήθηκα.

Reaction score
1.815
Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Ποιες εταιριες εχουν παει στο passive? Για 2012 αναφέρομαι. Γιατι 2 με 3 μεγαλα ονόματα κατασκευαστων tv που ξερω τα νεα τους μοντελα active ειναι.
Κατι που ξεχασα να αναφέρω ειναι οτι η panasonιc εχει βγαλει μονο ενα μοντελο passive. to TX-L47ET5 για να μιλαμε με ακριβεια. Ολα τα αλλα ειναι ακομα active. Αυτο τωρα απο μονο του δεν ξερω πως το ερμηνευει καποιος. Η Philips απο την αλλη δεν εχει παρουσιασει μοντελα το 2012 στα καταστηματα. Αυτα που λες ειναι περσινα πριν πουληθει η philips TV στην Κινα. Λενε οτι εχουν βγαλει νεα αλλα δεν τα εχουν διαθεσει ακομα. Αλλωστε η Philips ειναι πλεον η PTV και οχι η εταιρια που ξεραμε.

Αρα ουσιαστικα μιλαμε για ενα μοντελο της Panasonic για το 2012. Αν αυτο το θεωρεις εσυ μεταβαση σε passive παω πασο,

Τελος αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι οτι μιλας για εταιρίες που εχουν χασει των πόλεμο. Ποιες εταιριες εννοεις?? Η samsung (active shutter) ειναι ακομα πρωτη σε πωλησεις, η LG δευτερη οπως αλλωστε ηταν και πριν 4 χρονια. Η Sony (active shutter) σκαρφαλωνει εχοντας ανοδική πορεία σε σχέση με πρόπερσι και τέλος η Panasonic (active shutter) ειναι η μονη που δεν ειχε πτωση αλλα ανοδο κερδων σε σχεση με το προηγούμενο ετος.

Δεν ξερω ποιες ειναι οι πηγες σου αλλα μαλλον καλο ειναι να μην διαβαζεις πολυ απο το internet και να δεχεσαι αμασητες τις οποιες πληροφοριες. Εγω τουλαχιστο ειμαι μεσα στην αγορα και εχω επαφες με ολες αυτες τις εταιριες που αναφερεις. Τωρα εαν αυτοι ψευδονται η δεν γνωριζουν τα προϊόντα τους, σηκωνω τα χερια ψηλα.
Τώρα έμαθες πλέον!
Το 2012 υπάρχουν κατασκευαστές που την γκάμα τους πρόλαβαν να εμπλουτίσουν και με passive προϊόντα και όπως κατανοείς θα προχωρήσουν και τα επόμενα χρόνια. Αν θες να μπαλώσεις και να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα παίζοντας με τις λέξεις, είναι άλλο θέμα.

Το αν έχει ένα κατάστημα Philips προϊόν, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, τη συνεργασία αλλά και τα προβλήματα που έχει από πίσω μια εταιρία. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι η Philips δεν έβγαλε στη γκάμα του 2012 passive 3D όπως μας λες. Ο κατάλογος που έβαλα αποδεικνύει το αντίθετο (μιας και αρέσκεσαι στις αποδείξεις…)

Η Panasonic έχει βγάλει τρία μοντέλα σε passive 3D την 47TX-L42ET5B, την 42TX-L42ET5B και την 32TX-L42ET5B και όχι ένα

Εσύ λοιπόν αναφέρθηκες ότι 2-3 μεγάλα ονόματα κατασκευαστών που ξέρεις, έχουν τις νέες σειρές τους μόνο σε active…
Θεωρείς τη Philips & την Panasonic μικρές εταιρίες??
Οι εταιρίες δεν ψεύδονται, εσύ κάτι δεν κάνεις καλά και επειδή σε πειράζουν οι χαρακτηρισμοί, ψάξε βρες το μόνος σου…

Όσον αφορά τα αποτελέσματα που σου δίνω, δεν είναι «αόριστα» και «ανακριβή». Είναι από τη μεγαλύτερη εταιρία μετρήσεων που όλες οι εταιρίες συμβουλεύονται.
Εσύ μάλλον αρέσκεσαι στις απόψεις σου και στα συμπεράσματά σου, ερμηνεύοντας μάλιστα το κάθε αποτέλεσμα με το δικό σου γραφικό τρόπο...

Ο πίνακας που σου έβαλα δείχνει ότι η LG με την τεχνολογία passive, κέρδισε έδαφος και πέρασε πρώτη. Επίσης οι νέες σειρές της Samsung, μπήκαν στην αγορά την ίδια ακριβώς στιγμή, με τις νέες σειρές της LG.

Σου ξαναβάζω πάλι τον πίνακα μπας και το καταλάβεις…

ΜΗΠΩΣ Η GFK ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ????
Εν κατακλείδι τα ειπαμε πολλες φορες. Δεν ξανα ασχολούμαι γιατι αναπαράγουμε το ιδιο εργο. Προσπαθείς να αποδείξεις οτι ο γάιδαρος πετάει. Δεν υποστηρίζω κατι απο τα δυο. Τα προτείνω στους πελάτες μου με την ιδια βαρύτητα και επιλεγούν. Υπάρχουν και καλα και κακά και απο τις δυο μεριές. Μην επιμένεις λέγοντας ανακρίβειες οτι ειναι οτι καλύτερο εχει βγει και δεν εχει μειονεκτήματα. Ουτε οι πωλητες τους δεν τα λενε αυτα. Ολο το internet (που διαβάζεις επιμελως ) αναφέρει αυτα τα θεματα.
Από την όλη μας συζήτηση λοιπόν, συμπεραίνω δυο πράγματα:

1) Δε μας είπες κάτι καινούριο. Τα «νέα» τα έμαθες από τις πληροφορίες που σου έδωσα… Τουλάχιστον ξέρεις πλέον ότι υπάρχουν εταιρίες που χρησιμοποιούν τα passive 3D panel της LG για να κατασκευάσουν νέα προϊόντα, έτσι ώστε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος μετά από τα αποτελέσματα των πωλήσεών τους.
2) Ότι και να σου πουν, εσύ θα είσαι κολλημένος με τις απόψεις σου. Θα έχεις την καραμέλα που σου πρόσφεραν στο στόμα οι πωλητές των εταιριών που συνεργάζεσαι και θα την αναμασάς, δίχως να θες έστω και να δοκιμάσεις άλλη «γεύση». Μια χαρά κάνεις παπαγαλία πάντως…

Μένει μόνο να μπορέσεις να παρατηρήσεις πιο ξεκάθαρα, ότι σε συγκριτική θέαση των δυο τεχνολογιών Passive – Active, δεν υπάρχει καμία ορατή διαφορά σε υλικό Full HD 3D. Μάτια έχουμε και βλέπουμε όλοι μας.

Το βέβαιο είναι ότι κάθε φορά που κάποιος θα σου περιγράφει και θα σου αναλύει κάτι νέο, εσύ θα αναμασάς παπαγαλία το συμπέρασμά σου και αυτά που σου είπαν να λες. Μάλλον δεν μπορείς να δεχθείς ότι ένας «ψαγμένος» μπορεί να είναι πιο ελεύθερος στα συμπεράσματά του από ένα …παπαγάλο.

Σου αφιερώνω λοιπόν από το ανθολόγιο της Α’ Δημοτικού το παρακάτω ποίημα, γιατί δε χρειάζεσαι πλέον άλλη ενημέρωση.

Αν και απευθύνεται σε …μικρά παιδιά, θεωρώ ότι είσαι αρκετά μεγάλος για να το καταλάβεις… έστω αυτό.:116:

Σαν έμαθε τη λέξη «Kαλησπέρα»
ο παπαγάλος, είπε ξαφνικά:

«Είμαι σοφός, γνωρίζω ελληνικά.
Τι κάθομαι εδώ πέρα;»

Την πράσινη ζακέτα του φορεί
και στο συνέδριο των πουλιών πηγαίνει
για να τους πει μια γνώμη φωτισμένη.

Παίρνει μια στάση λίγο σοβαρή,
ξεροβήχει, κοιτάζει λίγο πέρα,
και τους λέει: «Καλησπέρα».

Ο λόγος του θαυμάστηκε πολύ.
«Τι διαβασμένος, λένε, ο παπαγάλος!
Θα' ναι σοφός αυτός πολύ μεγάλος,
αφού μπορεί κι ανθρώπινα μιλεί.

Απ' τις Ινδίες φερμένος, ποιος το ξέρει
πόσα βιβλία μαζί του να 'χει φέρει,
με τι σοφούς εμίλησε και πόσα
να ξέρει στων γραμματικών τη γλώσσα!

-Κυρ παπαγάλε, θα' χουμε την τύχη
ν' ακούσουμε τι λες και παραπέρα;»

Ο παπαγάλος βήχει, ξεροβήχει,
και τους λέει… «Καλησπέρα»!:605:

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Reaction score
8
αγαπητοι φιλοι δεν χρειαζεται να μπλεκομαστε σε προσωπικες αντιδικιες.
ενα topic που ξεκινησε για να σχολιασουμε μοντελα τηλεορασεων δεν νομιζω πως ειναι σωστο να καταληγει σε "καυγαδες" εστω και ηλεκτρονικους.

ας μεινουμε στα χαρακτηριστικα και τα σχολια που εχουμε να κανουμε. κανεναν (νομιζω) δεν ενδιαφερει αν η samsung εχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας ενω πριν 5 χρονια το ειχε η philips με τη Sony και θα το παρει η LG στη συνεχεια

ολοι μας εχουμε καποια εταιρια που "συμπαθουμε"
εγω ημουν SONάκιας , εγινε SAMSUNGακιας αλλα θα δοκιμαζα και κατι αλλο
δεν πρεπει να ειμαστε κολημενοι με κατι

οσον αφορα τα στοιχεια και τα σταστιστικα παλι δε νομιζω πως μας ενδιαφερουν αμεσα τουλαχ. σε αυτο το topic

και για να συνεχισουμε την κουβεντα εκει που πραγματικα ειχε μεινει (γιατι για τον ενα η αλλο λογο η smasung με active 3D "απορριφθηκε") τα 2 μοντελα της LG που προσπαθω να καταληξω ειναι τα :
lm760 και το επερχομενο lm960

αν καποιος εχει να προσθεσει κατι πανω σε αυτα (η κατι νεο που πιθανων να μας ξεφυγε) ας το κανει

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Η παράθεση του επίσημου ελληνικού προσπέκτους αντιπροσωπείας δεν αποτελεί παραπληροφόρηση από την μεριά του μέλους εκτός αν εννοείς ότι η ίδια η Philips είναι αυτή που μας παραπληροφορεί σαν καταναλωτές.

Στο MediaMarkt στη Λ. Συγγρού υπάρχει ένα από τα 2 Cinema 21:9 μοντέλα του προσπέκτους πάντως.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα, δεν ασχολήθηκα.
Τα μοντελα που αναφερεις στα ΜΜ ειναι απο το περσινό line up.

Ποτε δεν ειπα οτι η Philips δεν θα παρουσιάσει νεα μοντελα. Η παραπληροφόρηση του μελους ηταν οτι κυκλοφορουν ηδη στα καταστηματα. Νομιζω το λεει ξεκαθαρα εδω.

Επίσεις θα κυκλοφορήσουν στην αγορά passive τηλεοράσεις από Sony & ήδη στα καταστήματα υπάρχουν οι νέες passive της PHILIPS & της PANASONIC.
Ο κατάλογος απλα ενημερώνει για το ποια θα ειναι και οχι οτι κυκλοφορουν.

Τα νεα μοντελα θα κυκλοφορισουν καλως των πραγματατων Οκτωμβρη και τα premioum αρχες του νεου ετους. (αν και με παρακαλεσαν να αποφυγω να το αναφερω αυτο). Τα passive 3D μοντέλα θα ειναι τα εισαγωγικα τους. Ενω τα premioum μοντέλα θα ειναι Active....

Reaction score
40

Για μια αλλη φορα απομονώνεις να γραφόμενα μου για να δημιουργήσεις εντυπωσεις υπέρ σου. Δεν πειραζει, κλασσική τακτικη εγωιστή και μισαλλόδοξου που δεν καταδέχεται απόψεις περαν απο τις δικές του. Σε ολα τα φορα οπου εχω σφάλει (ως άνθρωπος και εγω) το εχω δεχτει. Εσυ μάλλον ποτε στην ζωή σου. Παμε λοιπον απαντήσεις με bold.

Τώρα έμαθες πλέον!

Ευχαριστώ πολυ. Μετα απο μια δεκατια στην λιανική επιτελούς εμαθα την αλήθεια......

Το 2012 υπάρχουν κατασκευαστές που την γκάμα τους πρόλαβαν να εμπλουτίσουν και με passive προϊόντα και όπως κατανοείς θα προχωρήσουν και τα επόμενα χρόνια. Αν θες να μπαλώσεις και να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα παίζοντας με τις λέξεις, είναι άλλο θέμα.

Ειπα 2 με 3 μεγάλους κατασκευαστές που ξερω. Δεν ειπα ολοι... Πχ Samsung, Sony, toshiba (θα εβαζα και την panasonic καθως ενα μοντελο δεν σημαινει μεταβαση.) Την Philips δεν συμπεριέλαβα καθως φετος δεν ξερουμε ποτε και εαν θα παρουσιάσει το νεο line up. Παντως Τα passive 3D μοντέλα θα ειναι τα εισαγωγικα τους. Ο λογος που επελεξαν αυτην την τεχνολογία ειναι για να διατηρηθει χαμηλα το κοστος της συσκευης (παρελκόμενα γυαλιά κτλ.) Δεν ειναι τυχαιο που τα premioum μοντελα θα ειναι Active.... και αυτο λεει πολλά.

Το αν έχει ένα κατάστημα Philips προϊόν, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, τη συνεργασία αλλά και τα προβλήματα που έχει από πίσω μια εταιρία. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι η Philips δεν έβγαλε στη γκάμα του 2012 passive 3D όπως μας λες. Ο κατάλογος που έβαλα αποδεικνύει το αντίθετο (μιας και αρέσκεσαι στις αποδείξεις…)

Ειπα εγω οτι δεν θα βγαλει νεα μοντελα??? Δειξε μου που... Σε προκαλω.. Εγω ειπα οτι ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.. Οπως εσυ ειπες πολλες φορες και μετα το αλλαξες.

Η Panasonic έχει βγάλει τρία μοντέλα σε passive 3D την 47TX-L42ET5B, την 42TX-L42ET5B και την 32TX-L42ET5B και όχι ένα

Ενταξει δηλαδη τωρα υποτιμάς την νοημοσύνη ολων εδω.... Ο κωδικος TX-L42ET5B ειναι ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ που διατίθεται σε τρεια διαφορετικά μεγέθη. Και μαλιστα το φθηνό τους. Ακομα και ενα παιδάκι το ξερει αυτο οπως λες και εσυ. Αλλη μια κινηση εντυπωσιασμού για να καλυψεις τρύπες απο τα λεγόμενα σου. Τελος η Panasonic δινει βαρος στα Plasma panel και το Passive 3D δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί εκει. Οποτε μην ελπιζεις να δεις πολλα απο την Panasonic.

Εσύ λοιπόν αναφέρθηκες ότι 2-3 μεγάλα ονόματα κατασκευαστών που ξέρεις, έχουν τις νέες σειρές τους μόνο σε active…
Θεωρείς τη Philips & την Panasonic μικρές εταιρίες??
Οι εταιρίες δεν ψεύδονται, εσύ κάτι δεν κάνεις καλά και επειδή σε πειράζουν οι χαρακτηρισμοί, ψάξε βρες το μόνος σου…

Απαντησα πιο πανω. Δεν αναφερθηκα για ολους του κατασκευαστες αλλα για 2-3 μεγαλους. Η Philips ηταν μεγαλη εταιρια πριν αγορασει το τμημα tv η Κινεζικη PTV. To τι εξελιξη θα εχει δεν το ξερουμε ακομα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα που σου δίνω, δεν είναι «αόριστα» και «ανακριβή». Είναι από τη μεγαλύτερη εταιρία μετρήσεων που όλες οι εταιρίες συμβουλεύονται.
Εσύ μάλλον αρέσκεσαι στις απόψεις σου και στα συμπεράσματά σου, ερμηνεύοντας μάλιστα το κάθε αποτέλεσμα με το δικό σου γραφικό τρόπο...

Ο πίνακας που σου έβαλα δείχνει ότι η LG με την τεχνολογία passive, κέρδισε έδαφος και πέρασε πρώτη. Επίσης οι νέες σειρές της Samsung, μπήκαν στην αγορά την ίδια ακριβώς στιγμή, με τις νέες σειρές της LG.

Σου ξαναβάζω πάλι τον πίνακα μπας και το καταλάβεις…

Δεν ανεφερα οτι πινακας ειναι ανακριβης Πες μου που το ειπα αυτο αγαπητε??? Ειπα κατα λεξη οτι 2 μηνες πριν το line up μιας εταιρίας δεν υποδεικνύουν τιποτα. Ασφαλη συμπεράσματα θα εχουμε στο κλείσιμο του έτους.

Τελος τα νεα line up τοποθετήθηκαν στα καταστήματα Ιουνιο. Ο πινακας δεν τον εμπεριέχει.

Από την όλη μας συζήτηση λοιπόν, συμπεραίνω δυο πράγματα:

1) Δε μας είπες κάτι καινούριο. Τα «νέα» τα έμαθες από τις πληροφορίες που σου έδωσα… Τουλάχιστον ξέρεις πλέον ότι υπάρχουν εταιρίες που χρησιμοποιούν τα passive 3D panel της LG για να κατασκευάσουν νέα προϊόντα, έτσι ώστε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος μετά από τα αποτελέσματα των πωλήσεών τους.

2) Ότι και να σου πουν, εσύ θα είσαι κολλημένος με τις απόψεις σου. Θα έχεις την καραμέλα που σου πρόσφεραν στο στόμα οι πωλητές των εταιριών που συνεργάζεσαι και θα την αναμασάς, δίχως να θες έστω και να δοκιμάσεις άλλη «γεύση». Μια χαρά κάνεις παπαγαλία πάντως…

Δεν εχω καμια κολλημενη αποψη αντιθετως με εσενα. Εχω κολλημα με τις ανακριβιες...
Εγω απο την πρωτη στιγμη του τοπικ απο μονος μου ανεφερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
και για τις δυο τεχνολογίες. Εσυ περίτεχνα μας περιγραφεις οτι ειναι οτι καλυτερο και αψεγάδιαστο. Ουτε εμπορικος της LG να ήσουν.. Οι εταιριες δεν μου λενε κατι να αναπαραγω. Απλα με ενημερωνουν. Εχω ζησει με τα μοντελα ολων των κατασκευατων, Εχω πουλησει - εγκαταστήσει απειρες TV σε διαφορους χωρους και συνθηκες. Δεν περιμενω απο καποιον τυχαιο που το παιζει ξερολας να μου ανοιξει τα ματια. (αν και θεωρω εχεις συμφέρων απο την LG) Αν και εχω μαθει πολλα απο αλλους οι οποιοι δεν ηταν καν επαγγελματίες. Δεν ειναι ντροπη. Οσο ζεις μαθαινεις. Εσυ εχεις στερηθει αυτο το προνομιο.

Μένει μόνο να μπορέσεις να παρατηρήσεις πιο ξεκάθαρα, ότι σε συγκριτική θέαση των δυο τεχνολογιών Passive – Active, δεν υπάρχει καμία ορατή διαφορά σε υλικό Full HD 3D. Μάτια έχουμε και βλέπουμε όλοι μας.

Δεν εχουν διαφορα? Μας κοροιδευεις? Αρνεισαι τον υποβιβασμο της αναλυσης? Αρνεισαι την υπαρξη των οροζοντιων γραμμων με την κοτλε εικονα? Αρνεισαι να διαβασεις παρακατω?????

http://reviews.cnet.com/8301-33199_7...-whats-better/
http://en.wikipedia.org/wiki/Polarized_3D_system
http://www.pcworld.com/article/23959...r_comfort.html

Το βέβαιο είναι ότι κάθε φορά που κάποιος θα σου περιγράφει και θα σου αναλύει κάτι νέο, εσύ θα αναμασάς παπαγαλία το συμπέρασμά σου και αυτά που σου είπαν να λες. Μάλλον δεν μπορείς να δεχθείς ότι ένας «ψαγμένος» μπορεί να είναι πιο ελεύθερος στα συμπεράσματά του από ένα …παπαγάλο.

Απο κατι τετοιους ''ψαγμενους'' εχει γεμίσει το internet ανακρίβειες. Πόσοι τωρα θα εχουν βγει στα καταστήματα να βρουν τις νέες philips που οι πωλητές λαμογια θα τους πασάρουν τα περσινά ως νεα. Ψάχνοντας παντα να βρουν μοντελα με το εκπληκτικό Passive 3D με 1080 ανάλυση χωρις οριζόντιες πολωτικές γραμμες.......

Σου αφιερώνω λοιπόν από το ανθολόγιο της Α’ Δημοτικού το παρακάτω ποίημα, γιατί δε χρειάζεσαι πλέον άλλη ενημέρωση.

Αν και απευθύνεται σε …μικρά παιδιά, θεωρώ ότι είσαι αρκετά μεγάλος για να το καταλάβεις… έστω αυτό.:116:
Το ποιηματάκι αν και ωραιο ειναι αλλη μια περίτεχνη κινηση εντυπωσιασμου και το λαμβανω ως μεγιστη ειρωνια και εν μερη προσβλητικό για εμενα. Αρκετα παιδαριώδες εκ μερους σου, πραγμα που αποδεικνύει οτι η ωριμότητα δεν εχει ηλικιακά σύνορα.

Αυτό το τοπικ καταλήγει ακριβώς όπως σιχαίνομαι να βλέπω στα φόρουμ και αυτό αποτελεί εκ μέρους μου και το σοβαρότερο λόγω της μικρής μου συμμέτοχης. Παντού υπάρχει ο κλασικός μισαλλόδοξος που ειρωνεύεται και μαγειρεύει όπως θέλει τις συζητήσεις για να βγει κερδισμενος.

Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και δεν μου επιτρεπει να παιζω ουτε να κανω κοντρες γνωσεων, δεν νομιζω οτι χωραει αλλο η συμετοχη μου εδω. Αλλωστε και 10 σελιδες να γραφουμε, τα ιδια πράγματα θα λεμε με αλλα λογια, μεχρι να ξεφυγει η συζήτηση και να επεμβουν οι συντονιστές...

Οσοι εχουν την υπομονή και διαβασουν το τοπικ απο την αρχη νομιζω καταλαβαίνουν τι παει να γινει εδω. Το μονο που ηθελα ηταν να καταδειξω μερικα απο τα μειονεκτηματα του passive και κατεληξε κοντρα. Ποιος ειναι ο κολλημενος εδω?? Τετοιιο τυποι ομως υπαρχουν σε ολα τα φορουμ και λειτουργουν ανενόχλητοι.

Οποτε αγαπητοι συντονιστες, λυπαμαι αλλα καλυτερα ο ρολος μου εδω να ειναι μονο του αναγνώστη.

Καλή σας συνέχεια

Reaction score
40
Απάντηση: Re: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

αγαπητοι φιλοι δεν χρειαζεται να μπλεκομαστε σε προσωπικες αντιδικιες.
ενα topic που ξεκινησε για να σχολιασουμε μοντελα τηλεορασεων δεν νομιζω πως ειναι σωστο να καταληγει σε "καυγαδες" εστω και ηλεκτρονικους.

ας μεινουμε στα χαρακτηριστικα και τα σχολια που εχουμε να κανουμε. κανεναν (νομιζω) δεν ενδιαφερει αν η samsung εχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας ενω πριν 5 χρονια το ειχε η philips με τη Sony και θα το παρει η LG στη συνεχεια

ολοι μας εχουμε καποια εταιρια που "συμπαθουμε"
εγω ημουν SONάκιας , εγινε SAMSUNGακιας αλλα θα δοκιμαζα και κατι αλλο
δεν πρεπει να ειμαστε κολημενοι με κατι

οσον αφορα τα στοιχεια και τα σταστιστικα παλι δε νομιζω πως μας ενδιαφερουν αμεσα τουλαχ. σε αυτο το topic

και για να συνεχισουμε την κουβεντα εκει που πραγματικα ειχε μεινει (γιατι για τον ενα η αλλο λογο η smasung με active 3D "απορριφθηκε") τα 2 μοντελα της LG που προσπαθω να καταληξω ειναι τα :
lm760 και το επερχομενο lm960

αν καποιος εχει να προσθεσει κατι πανω σε αυτα (η κατι νεο που πιθανων να μας ξεφυγε) ας το κανει
Αγαπητε μου δεν υποστηριζω καποια εταιρια η τεχνολογία. Απλα ξεκαθαρισα καποια μειονεκτήματα μιας τεχνολογίας ''βαπτισμένης'' ως αψεγάδιαστη... Εγω αναφερω απλα τα σημεια που πρεπει να κοιταξει ο
υποψηφιος αγοραστης, Τιποτε αλλο. Αλλωστε εχω προτιμησει απειρες LG για πελατες μου αλλα και για συγγενικά μου πρόσωπα. Αυτο δειχνει οτι δεν την αντιπαθώ.

Οσον αφορα την ερωτηση σου, δεν προκειται να παρεις ασφαλη συμπεράσματα για την lm960 εαν αυτη δεν βγει στην αγορα. Εαν δεν την δει καποιος να παιζει (ιδίως εσυ) δεν γίνεται να καταλήξεις. Παντως θεωρω την τιμη της too much σε σχεση με την 760.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Ποιές;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

για τις laser tv τι λετε ;
και αυτές LCD είναι, έχουν laser για πηγή φωτός, έχουν αυξημένο color gamut αλλά έχουν και όλα τα υπόλοιπα μειονεκτήματα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?113988-Mitsubishi-Real-LASERVUE-LCD-55LSR3
http://www.mitsubishi-tv.com/tv/L75-

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

ραντεβου τον Οκτωβρη με τη νεα lg lm960 ...

ευχαριστω παιδια για ολες τις πληροφοριες που μου δωσατε

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

λοιπον αφου περασε το καλοκαιρι και η ημερομηνια λανσαρισματος της νεας LG 3D LM960v ηταν για καπου στον Οκτωβριο ή ακομα και αργοτερα , τελικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ
μπηκα στο skroutz (εμπαινα καθε 10-15 μερες . χαχαχα) και το iKing δεν ειναι πια το μονο καταστημα αλλα την φερνουν περισσοτερα και μαλιστα και το ΠΛΑΙΣΙΟ και η mediamarkt !
οποτε αυτο σημαινει πως μπαινει σιγα σιγα στην Ελληνικη αγορα και σε λιγο ακομα περισσοτεροι θα την δινουν
ελπιζω να πεσει και η τιμη λιγο γιατι ειναι τσουχτερη τουλαχ. για την 55αρα

οσοι πιστοι προσελθετε
http://www.skroutz.gr/s/2089555/LG-47LM960V.html?keyphrase=47lm960v

εγω θα περιμενω να την παρω κατα τα Χριστουγεννα , να τη συνδιασω με τις γιορτες και αν πεσει και κανα ευρω δε με χαλαει

Reaction score
139

συγγνωμη για την "επεμβαση"...μια βοήθεια..
συγγενης μου ενδιαφερεται για αγορα 3D tv και λογω κοστους περιορίζεται στα εξής σκρουτζικα μοντέλα
panasonic 47ET5 899€
panasonic 50ST50 1049€
samsung 51E550 930€
samsung PS51E6500 1130€
samsung PS51D6900 955€

κυρια χρηση θεαση ταινιων αλλά και ποδοσφαιρου 3D μεσω ΝΟΒΑ.
Διακρίνετε καποιο σημαντικο ελάττωμα ή προτέρημα στα παραπανω μοντελα?
και για αμεση αγορα ποια θα προτείνατε?
ευχαριστω.
(αποσταση 3,5μ και φωτισμος ελεγχομενος)(οχι σονυ)(δεχομεθα και πμ)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Tην πιό μεγάλη.Το 3d θέλει ίντσες..

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

λοιπον αφου περασε το καλοκαιρι και η ημερομηνια λανσαρισματος της νεας LG 3D LM960v ηταν για καπου στον Οκτωβριο ή ακομα και αργοτερα , τελικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ
Kαι όχι μόνο...
Δες εδώ...:205:

Reaction score
0

Από την εποχή των Kuro δεν είδα κάποιο σκαμπανέβασμα στο ποια τεχνολογία δίνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας.
Δεν είναι κακό να υπάρχουν στερεότυπα από τη στιγμή μάλιστα που επιβεβαιώνονται.
Εξάλλου δεν είναι κακό να γράψουμε π.χ. ότι η Samsung ES8000 δεν έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από το περσινό μοντέλο και ο λόγος είναι μάλλον γνωστός, κάτι άλλο περιμένουμε από το φθινόπωρο και έχουν δώσει όλοι έμφαση στο "Smart TV" για να προσελκύσουν αγοραστές.

Του χρόνου θα έχουμε μεγάλες μάχες....:137:
'Οταν λες ότι θα έχουμε μεγάλες μάχες από το φθινόπωρο, τι εννοείς, αναμένεται κάτι που να αλλάξει, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος-παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι με την εξέλιξη στον χώρο της τηλεόρασης, αν μπορεί να με βοηθήσει, γιατί ενδιαφέρομαι για μία 40" μιας και έχω ξεμείνει χωρίς tv, ευχαριστώ.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

οι μάχες είναι για το 2013 στην υψηλή κατηγορία τιμής, για φέτος τα πράγματα είναι γνωστά.
Ακόμα δεν είναι γνωστό πως θα επηρεάσει η δικαστική διαμάχη LG και Samsung για την τεχνολογία OLED, ίσως να φρενάρει για κάποιο διάστημα την εμπορική διάθεσή τους.

Reaction score
6

Ναι οντως θελει ιντσες το 3d!...αλλα και κοντινοτερη αποσταση για 55 1,70 για να δεις ικανοποιητικo 3d ,αντε δες σε 55αρα με παθητικο 3d σε αυτην την αποσταση... θα βλεπεις τα διχτυα του ψαρα:107: ακυρη τεχνολογια το παθητικο 3d για μενα!!!!

Reaction score
3

Το 3D που κυκλοφορει σημερα ειναι πολυ προσωρινο σε λιγα χρονια θα ειναι 3d χωρις γιαλια οσο για την κοντρα lcd-plasma οι plasma εχουν πολυ πιο ξεκουραστη και φυσικη εικονα.

Reaction score
1.815

Ναι οντως θελει ιντσες το 3d!...αλλα και κοντινοτερη αποσταση για 55 1,70 για να δεις ικανοποιητικo 3d ,αντε δες σε 55αρα με παθητικο 3d σε αυτην την αποσταση... θα βλεπεις τα διχτυα του ψαρα:107: ακυρη τεχνολογια το παθητικο 3d για μενα!!!!
Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές οτι στην τεχνολογία με ενεργά γυαλιά η απόσταση θέασης επιβάλεται να είναι κοντινή. Όπως πολύ σωστά ανέφερες με απόσταση 1,7m θα μπορεί κάποιος που έχει ενεργά γυαλιά η τηλεόρασή του, να δει άψογα.

Αντιθέτως σε μια τηλεόραση με παθητική τεχνολογία, η απόσταση θέασης θα πρέπει να είναι πιο ...γήινη. Δηλαδή, αυτή που στα περισσότερα σπίτια υπάρχει, στα 3,5 - 4,5 μέτρα (για 55") για να δει σωστά.:126:

Reaction score
6

Το θεμα ειναι να μπορεις να βαλει ολη την εικονα μεσα στο οπτικο σου πεδιο για να δεις σωστο 3d!!!! αρα............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.333
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent