Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)
Η παράθεση του επίσημου ελληνικού προσπέκτους αντιπροσωπείας δεν αποτελεί παραπληροφόρηση από την μεριά του μέλους εκτός αν εννοείς ότι η ίδια η Philips είναι αυτή που μας παραπληροφορεί σαν καταναλωτές.
Στο MediaMarkt στη Λ. Συγγρού υπάρχει ένα από τα 2 Cinema 21:9 μοντέλα του προσπέκτους πάντως.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα, δεν ασχολήθηκα.
Πραθετω τις αποψεις μου στα γραφομενα σου με bold.
H philips και πέρυσι ειχε μοντέλα με παθητικό. Ελαχιστα βεβαια. Μονο που εγω ειπα για μοντελα 2012 ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ δεν μιλησα για καταλογους και προσπεκτους , αυτα δεν ειναι τηλεοράσεις ειναι βιβλια......Παλι παραπληροφορείς. Δειξε μου ενα καταστημα να παω αυριο να τις δω...
Εν κατακλείδι τα ειπαμε πολλες φορες. Δεν ξανα ασχολούμαι γιατι αναπαράγουμε το ιδιο εργο. Προσπαθείς να αποδείξεις οτι ο γάιδαρος πετάει. Δεν υποστηρίζω κατι απο τα δυο. Τα προτείνω στους πελάτες μου με την ιδια βαρύτητα και επιλεγούν. Υπάρχουν και καλα και κακά και απο τις δυο μεριές. Μην επιμένεις λέγοντας ανακρίβειες οτι ειναι οτι καλύτερο εχει βγει και δεν εχει μειονεκτήματα. Ουτε οι πωλητες τους δεν τα λενε αυτα. Ολο το internet (που διαβάζεις επιμελως ) αναφέρει αυτα τα θεματα.
Οποιος θελει ας ψαξει, ευκολο ειναι. Παντως την επομενη φορα που θα πεις οτι εχω ελλειπή ενημέρωση, (το ιδιο και οι αντιπροσωπείες που με ενημερώνουν) απέδειξε μου που κανω λαθος με στοιχεια σε συγκεκριμένα γραφόμενα μου οχι γενικα και αόριστα. Εγω τουλάχιστον και απάντησα και απέδειξα αυτην την φορα εστω και μεσω internet.
Δεν το κανω ολο αυτο απο πεισμα. Δεν εχω την αναγκη να αποδειξω κατι. Εχω τοποθετηθει αρκετα καλα στην αγορα και ειμαι ικανοποιημένος απο τον εαυτό μου και την εξέλιξη μου. Το κανω για προστατεύσω καταναλωτές που ακουνε ''οτι καλύτερο'' και μετα την αγορα βρισκονται εκ των υστερων σε έκπληξη καθως δεν τους τα ειχαν πει ολα.......
Φιλικα Μαριος.
Η παράθεση του επίσημου ελληνικού προσπέκτους αντιπροσωπείας δεν αποτελεί παραπληροφόρηση από την μεριά του μέλους εκτός αν εννοείς ότι η ίδια η Philips είναι αυτή που μας παραπληροφορεί σαν καταναλωτές.
Στο MediaMarkt στη Λ. Συγγρού υπάρχει ένα από τα 2 Cinema 21:9 μοντέλα του προσπέκτους πάντως.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα, δεν ασχολήθηκα.