ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Reaction score
1.815
Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Μάλλον δεν κατάλαβες το θέμα συζήτησης.
Μιλάμε για τεχνολογία Passive 3D και όχι για κάτι διαφορετικό!

Η κάρτα της GFK αφορά μετρήσεις αποτελεσμάτων πάνω σε 3D τηλεοράσεις, όχι γενικές πληροφορίες πωλήσεων.
Εξ' άλλου κι ένα μικρό παιδί θα κατανοούσε οτι πριν 4 χρόνια 3D δεν υπήρχε!!! Έτσι απλά...

Όπως λοιπόν διαπίστωσες κι εσύ (κι ας μην το ήξερες - ενημερώθηκες όμως, κάτι είναι κι αυτό), η τεχνολογία Cinema 3D ξεπέρασε σε πωλήσεις την active.

Όσον αφορά το θέμα σου με τη Sony, διάβασε λίγο καλύτερα...
Μας έλεγες οτι δε θα μπει καθόλου στο κομάτι του passive 3D καμία εταιρία, ενώ υπάρχουν ήδη σε Panasonic & Philips στην αγορά.
Όπως επίσεις και για τα στοιχεία που έδωσες για την Panasonic, που απ' ότι βλέπεις θεωρητικά είναι ανύπαρκτη στην ελληνική αγορά

Μην αναλύσουμε όλη την ελληνική αγορά στο συγκεκριμένο θρεντ, δεν ενδιαφέρει κανένα.
Καφέ ή κράσους κερνάμε για κουβεντούλα χαλαρή, για όποιον ενδιαφέρεται..

Η επιβολή απόψεων και τα κολλήματα δε μου ταιριάζουν. Μιλάω με αποτελέσματα.
Αντιθέτως εσύ μιλάς με "κατ' ιδίαν απόψεις και συμπεράσματα" σε όλα σου τα ποστ.

Δεν λειτουργώ ως ινστρούκτορας και δεν έχω τη διάθεση να αλλάξω κανενός τα μυαλά.
Μια καλύτερη ενημέρωση όμως δε θα σε έβλαπτε καθόλου...

Την καλημέρα μου.:119:

Reaction score
0
η lm760 πως σου φανηκε απο κοντα ;
μονο 3d ειδες ;
Mια χαρά μου φάνηκε η 760 αν και προσωπικά με ζαλίζει λίγο το 3d, ακόμα και παλιότερα στα village το είχα προσέξει αυτό... :(
To θέμα είναι πως τώρα ξεκίνησα να ψάχνω για tv οπότε είμαι ακόμα εντελώς newbie στο θέμα εικόνας. :(

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

ελατε ρε παιδια βοηθατε λιγο
τελικα η samsung λογω περιορισμων στο 3D αποριφθηκε και εμειναν οι lg

47lm860v
47lm760s
47lm660s

αυτα ειναι !
η διαφορες ειναι σχεδον ελαχιστες (800HZ / 400Hz το αλλο, 2D->3D / 2D->3D upscaler plus το αλλο)

δεν μπορω πουθενα να τις δω να παιζουν κατι αλλο εκτος απο demo video
Μια απορία έχω, επειδή υπάρχει ΚΑΙ το μοντέλο 47LM670S το οποίο μάλιστα είναι φθηνότερο από το 660, πού τοποθετήτε στην παραπάνω λίστα ;;;;
Έχει διαφορές ;;;;

Στον κατάλογο της LG για το 2012 υπάρχουν ΜΟΝΟ τα LM860V, LM670S, LM620S, ....
Γνωρίζω ότι η 760 είναι μόνο για το Πλαίσιο και η 660 για το MediaMarkt αλλά επειδή μπερδεύεσαι ελαφρώς με τα νούμερα τελικά πώς μπορούμε να τις κατατάξουμε ;;;

Reaction score
40

Βασικα απο την μερια μου βαρεθηκα αυτην την συζητηση. Αυτος ειναι και ο κυριος λογο ς που εχω τοσα λιγα μυνηματα στο φορουμ και ειμαι γραμμενος απο το 2007. Οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο καποιον αλλο γινεται πολεμος. Το θεωρω αρκετα παιδαριωδες.

Το κακο ειναι ομ,ως οτι απομονωνεις τα γραφομενα μου οπως εσυ θες για να δημιουργησεις εντυπωσεις υπερ σου.

Δεν πειραζει οσοι εχουν την υπομονη και διαβασαν τα ''κατεβατα'' θα εχουν καταλαβει τι εννοουσα αρχικα, τι ηθελα να πω και ποιος αλλα ελεγε πριν, αλλα λεει τωρα κτλ.

Παμε για τελευταια φορα..

Μάλλον δεν κατάλαβες το θέμα συζήτησης.
Μιλάμε για τεχνολογία Passive 3D και όχι για κάτι διαφορετικό!

Δεν μιλησα για κατι διαφορετικο
Η κάρτα της GFK αφορά μετρήσεις αποτελεσμάτων πάνω σε 3D τηλεοράσεις, όχι γενικές πληροφορίες πωλήσεων.
Εξ' άλλου κι ένα μικρό παιδί θα κατανοούσε οτι πριν 4 χρόνια 3D δεν υπήρχε!!! Έτσι απλά...

Η καρτα που μου παρεθεσες ολο το 2011 και λιγο το 2012 ακομα και μεμονομενα για το 3D λοιπον δειχνει την σειρα των εταιριων που σου ειχα πει πιο πανω. Μονο στους 2 τελευταιους μηνες αλλαξε αυτο υπερ της LG σε ποσοστο 5%. Υπ οψην τοτε δεν ειχε κυκλοφορισει η σειρα ES της samsung η οποια εχει πολλα παραπανω πραγματα απο την D. Για να δουμε Ιουνιο, Ιουλιο κσι μεχρι το τελος του ετους εαν θα συνεχισει αυτη η ανοδος που λες. Δεν το νομιζω, Οπως σου ειχα πει και πιο πανω οι πωλησεις μετρωνται σε ετησια κλιμακα.
Όπως λοιπόν διαπίστωσες κι εσύ (κι ας μην το ήξερες - ενημερώθηκες όμως, κάτι είναι κι αυτό), η τεχνολογία Cinema 3D ξεπέρασε σε πωλήσεις την active.

Όσον αφορά το θέμα σου με τη Sony, διάβασε λίγο καλύτερα...
Μας έλεγες οτι δε θα μπει καθόλου στο κομάτι του passive 3D καμία εταιρία, ενώ υπάρχουν ήδη σε Panasonic & Philips στην αγορά.
Όπως επίσεις και για τα στοιχεία που έδωσες για την Panasonic, που απ' ότι βλέπεις θεωρητικά είναι ανύπαρκτη στην ελληνική αγορά

Ποτε δεν ειπα οτι δεν θα μπει. Δειξε που το ειπα.. Αντιθετα εσυ ειπες οτι κυκλοφορουν στα καταστηματα. Το διεψευσα. Μετα αλλαξες τα λεγομενα σου. Ποιος εχει κακη ενημερωση???
Philips ειπαμε ειναι περσινα μοντελα Για 2012 μιλαμε...Και πλεον η εταιρια εχει αλλαξει χερια. Την εχουν οι Κινεζοι πια. Η Panasonic απο τα 10 της μοντελα εχει 1 passive και μαλιστα το φθηνο της. Τα ειπαμε και πιο πανω αυτα. Που ειμαι λαθος???

Τελος αυτο πoυ ειπα για την Panasonic ηταν οτι σε σχεση με το 2010 ειχε ανοδο σε τζιρο. Οχι σε μεριδιο αγορας (JFK) και branding. Οι αλλες εταιριες ειχαν καθοδο τζιρου περιπου 20%. Το μεριδιο αγορας τους ομως παραμενει ψηλο.
Μην αναλύσουμε όλη την ελληνική αγορά στο συγκεκριμένο θρεντ, δεν ενδιαφέρει κανένα.
Καφέ ή κράσους κερνάμε για κουβεντούλα χαλαρή, για όποιον ενδιαφέρεται..

Η επιβολή απόψεων και τα κολλήματα δε μου ταιριάζουν. Μιλάω με αποτελέσματα.
Αντιθέτως εσύ μιλάς με "κατ' ιδίαν απόψεις και συμπεράσματα" σε όλα σου τα ποστ.

Τα αποτελεσματα ποια ειναι? Οι 2 μηνες του πινακα, η τα μοντελα της sony μαλλον θα βγουν. Αν και αλλα ελεγες πιο πανω. Οτι εχω πει δεν απαιτει αποδειξη . Δηλαδη τι θελεις να βγαλω φωτο με τις οριζοντιες γραμμες του Passive?? Να το κανω..

Δεν λειτουργώ ως ινστρούκτορας και δεν έχω τη διάθεση να αλλάξω κανενός τα μυαλά.
Μια καλύτερη ενημέρωση όμως δε θα σε έβλαπτε καθόλου...

Η ενημερωση μου προκυπτει απο τις ιδιες εταιριες. Και απο εμπειρια τουλαχιστο 10 ετων σε επαγγελματικο επιπεδο. Εσυ εαν θες βαλε μου τα γυαλια απο τα blog των ξενων....

Την καλημέρα μου.:119:
Να περνας καλα

Reaction score
1.815

Εύγε!!!!!:607:
Απ ότι βλεπω... τα ξέρεις ολα μπράβο!!

Eυτυχώς που μας ενημέρωσες έγκαιρα και έγκυρα!!!!!!!!!!!

Reaction score
8

Δεν ειπα ποτε οτι η passive 3D ειναι ακυρη. Διαβαζε με λιγο καλυτερα σε παρακαλω. Ειπα κατα λεξη οτι δεν προσφερει ποιοτητα και ευκρινεια εικονας οπως η active. Το οτι η passive ειναι πρακτικοτερη και εχει πολλα θετικα σχετικα με την ευκολεια χρησης ειναι κατανοητο και δεκτο.

Απο την αλλη σε ρωτησα ποιες τηλεορασεις Passive 3D κυκλοφορουν ηδη στα καταστηματα οπως ειπες παραπανω. (ειδικα sony).

Εσυ τωρα μου λες τι προκειται να κυκλοφορισει απο καποιο blog στο μελλον. Επι του παροντος μιλαμε τωρα. Αυριο μεθαυριο θα βγουν και αλλα πολλα τα οποία δεν εχουμε συζητήσει.

Τελος η toshiba συμφωνα με αναφορα της εχει λυσει το θεμα της πόλωσης με επεξεργαστή ο οποιος θα σκαναρει τις κορες των ματιων του θεατη. Ακομα και εαν αυτος κινείται δεν θα τον επηρεάζει στο αποτέλεσμα που θα βλεπει οπως συνεβαινε παλαιοτέρα. Ο αισθητηρας αυτος θα μπορει να διαβαζει μεχρι 9 θεατες. 9 ζευγάρια ματια δηλαδη!! Και να καλιμπραει την εικονα αναλογα. Αρα θα εχουμε πολλες γωνιες θεασης.

Πως θα παιζει, δεν την εχω δει. Δεν ειπα κατι για αυτην. Μονο οτι θα κυκλοφορήσει Σεπτεμβρη απο τα λεγομενα της intersys. (οχι σε 5-6 χρονια οπως προειπωθηκε) και εξηγω και πως λειτουργει. Δεν μπορω να πω κακα λογια για αυτην, ουτε καλα. Καθως δεν την εχω δει. Δικαιο δεν ειναι. Active - passive ομως εχω δει και ψηφιζω ποιοτητα και ευκρινεια. Αυτο δεν ακυρωνει ουτε υποβιβαζει την πολυ καλη προσπαθεια της LG.
Δεν ειπα ποτε οτι η passive 3D ειναι ακυρη. Διαβαζε με λιγο καλυτερα σε παρακαλω. Ειπα κατα λεξη οτι δεν προσφερει ποιοτητα και ευκρινεια εικονας οπως η active. Το οτι η passive ειναι πρακτικοτερη και εχει πολλα θετικα σχετικα με την ευκολεια χρησης ειναι κατανοητο και δεκτο.

Απο την αλλη σε ρωτησα ποιες τηλεορασεις Passive 3D κυκλοφορουν ηδη στα καταστηματα οπως ειπες παραπανω. (ειδικα sony).

Εσυ τωρα μου λες τι προκειται να κυκλοφορισει απο καποιο blog στο μελλον. Επι του παροντος μιλαμε τωρα. Αυριο μεθαυριο θα βγουν και αλλα πολλα τα οποία δεν εχουμε συζητήσει.

Τελος η toshiba συμφωνα με αναφορα της εχει λυσει το θεμα της πόλωσης με επεξεργαστή ο οποιος θα σκαναρει τις κορες των ματιων του θεατη. Ακομα και εαν αυτος κινείται δεν θα τον επηρεάζει στο αποτέλεσμα που θα βλεπει οπως συνεβαινε παλαιοτέρα. Ο αισθητηρας αυτος θα μπορει να διαβαζει μεχρι 9 θεατες. 9 ζευγάρια ματια δηλαδη!! Και να καλιμπραει την εικονα αναλογα. Αρα θα εχουμε πολλες γωνιες θεασης.

Πως θα παιζει, δεν την εχω δει. Δεν ειπα κατι για αυτην. Μονο οτι θα κυκλοφορήσει Σεπτεμβρη απο τα λεγομενα της intersys. (οχι σε 5-6 χρονια οπως προειπωθηκε) και εξηγω και πως λειτουργει. Δεν μπορω να πω κακα λογια για αυτην, ουτε καλα. Καθως δεν την εχω δει. Δικαιο δεν ειναι. Active - passive ομως εχω δει και ψηφιζω ποιοτητα και ευκρινεια. Αυτο δεν ακυρωνει ουτε υποβιβαζει την πολυ καλη προσπαθεια της LG.

επειδη το διαβασα και εγω αυτο με το σκαναρισμα των 9 θεατων, εχω να πω (απο την εμειρια μου και το οσα εχει δειξει η πραξη μεχρι τωρα) πως αυτα ειναι ολα ωραια στα χαρτια κια τα εργαστηρια αλλα ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ απο την πραγματικοτητα !
ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ τεχνολογια δεν εμεινε εκει που ηταν οταν σχεδιαστηκε και βγηκε στην αγορα ! γιατι ;
μα γιατι ειδαν πως επιδεχεται βελτιωσεων στην πραξη.
Σιγα μην η τηλεοραση μπορε να διαβασει 9 θεατες (ακουνητους αραγε ;) σε δυναμικο περιβαλον (αν αναψουμε η σβησουμε ενα φως ; τι γινεται ;, αν περασει καποιος μπροστα απο την τηλεοραση αραγε ; ) χωρις προβλήματα και να δειξει ενα 3d ΠΟΙΟΤΙΚΟ !
σε καμια περιπτωση !
η τεχνολογια ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα ειναι νεα ! και θα ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ πολυ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
αν αυτο ειναι 2 η 3 η 6 χρονια δεν το ξερω αλλα σιγουρα θελει χρονο και δεν ειναι επι της παρουσης !

αν δεν βγει κατι αλλο εντω μεταξυ και την παραγγωνισει εντελως

οποτε ας μεινουμε στις 2 τεχνολογιες με γυαλια που υπαρχουν χειροπιαστες μπροστα μας

αληθεια ....εκεινες οι διαφανες οθονες (πολυ λεπτες που αφηναν να βλεπεις απο μεσα τους σαν γυαλι) που μαλιστα μια εταιρια ειχε βγαλει και στην παραγωγη ; που χαθηκαν ;; σε καποιο συρταρι μαλλον...

Reaction score
8

Μια απορία έχω, επειδή υπάρχει ΚΑΙ το μοντέλο 47LM670S το οποίο μάλιστα είναι φθηνότερο από το 660, πού τοποθετήτε στην παραπάνω λίστα ;;;;
Έχει διαφορές ;;;;

Στον κατάλογο της LG για το 2012 υπάρχουν ΜΟΝΟ τα LM860V, LM670S, LM620S, ....
Γνωρίζω ότι η 760 είναι μόνο για το Πλαίσιο και η 660 για το MediaMarkt αλλά επειδή μπερδεύεσαι ελαφρώς με τα νούμερα τελικά πώς μπορούμε να τις κατατάξουμε ;;;

το 660 και το 670 ειναι τα ιδια μοντελα με διαφορα στο χρωμα του φινιρισματος
το 660 ειναι το μαυρο και το 670 το ασημι !

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

το 660 και το 670 ειναι τα ιδια μοντελα με διαφορα στο χρωμα του φινιρισματος
το 660 ειναι το μαυρο και το 670 το ασημι !
Σωστός!!!
Συμπληρωματικά να πω οτι η LM-760 είναι πολύ κοντά με την LM-860 αλλά αρκετά μακριά από τις δυο μικρότερες, δηλαδή τις LM-660 & LM670

Oι τελική σειρά είναι:
LM-860
LM-760
LM-670
LM-660
LM-620
LM-615
LM-611
:119:

Reaction score
40

επειδη το διαβασα και εγω αυτο με το σκαναρισμα των 9 θεατων, εχω να πω (απο την εμειρια μου και το οσα εχει δειξει η πραξη μεχρι τωρα) πως αυτα ειναι ολα ωραια στα χαρτια κια τα εργαστηρια αλλα ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ απο την πραγματικοτητα !
ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ τεχνολογια δεν εμεινε εκει που ηταν οταν σχεδιαστηκε και βγηκε στην αγορα ! γιατι ;
μα γιατι ειδαν πως επιδεχεται βελτιωσεων στην πραξη.
Σιγα μην η τηλεοραση μπορε να διαβασει 9 θεατες (ακουνητους αραγε ;) σε δυναμικο περιβαλον (αν αναψουμε η σβησουμε ενα φως ; τι γινεται ;, αν περασει καποιος μπροστα απο την τηλεοραση αραγε ; ) χωρις προβλήματα και να δειξει ενα 3d ΠΟΙΟΤΙΚΟ !
σε καμια περιπτωση !
η τεχνολογια ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα ειναι νεα ! και θα ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ πολυ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
αν αυτο ειναι 2 η 3 η 6 χρονια δεν το ξερω αλλα σιγουρα θελει χρονο και δεν ειναι επι της παρουσης !

αν δεν βγει κατι αλλο εντω μεταξυ και την παραγγωνισει εντελως

οποτε ας μεινουμε στις 2 τεχνολογιες με γυαλια που υπαρχουν χειροπιαστες μπροστα μας

αληθεια ....εκεινες οι διαφανες οθονες (πολυ λεπτες που αφηναν να βλεπεις απο μεσα τους σαν γυαλι) που μαλιστα μια εταιρια ειχε βγαλει και στην παραγωγη ; που χαθηκαν ;; σε καποιο συρταρι μαλλον...
Εγω το μονο που εκανα ηταν απλα να σας ενημερώσω για ενα νεο προϊών και τον τροπο που θα λειτουργεί.

Τωρα το τι επιδόσεις θα εχει δεν το ξερω. Μπορει να ειναι οπως τα λες, μπορει ομως και οχι. Εαν δεν το δουμε επι το εργο κανεις δεν μπορει να πει τιποτα παρα μονον εικασίες. Δεν αργει ομως. Θα μας λυθει συντομα η περιέργεια σε 3 μηνες (εαν τηρήσει αυτα που ισχυρίζεται η Intersys στο θεμα παράδοση)

Για την δευτερη σου ερωτηση, αυτο που περιγραφεις ειναι ενα τυπος οργανικης οθονης (OLED). Οι οποιες δρομολογουνται για το 2013. Δεν θα ειναι τοσο λεπτες αλλα θα εχουν πολυ καλη ποιοτητα εικονας. Ολες σχεδον οι μεγαλες εταιριες εχουν παρουσιασει. Η samsung τις Oled, Η LG τις Pled και η Sony τις Crystal Led. Οι τιμες τους ομως θα ειναι λιγο απαγορευτικες.

Reaction score
40

Εδω παραθέτω μερικες φωτο που τράβηξα σημερα σε ενα κατάστημα μεταξυ Passive και Active 3D εν λειτουργία. Το εκανα περισσότερο για τον topic starter που πιο πανω ανέφερε οτι δεν το ειχε παρατηρήσει. Παραυτα επειδη κατηγορήθηκα οτι μιλούσα χωρις αποδείξεις νομιζω οτι αποτελούν και πειστήρια για ολα οσα ειπα περι διαφορών στην ποιότητα εικόνας.

Μπορει οι φωτο να μην δειχνουν ολη την πραγματικότητα και να υπερτονιζει λιγο το φαινόμενο λόγο της απόστασης αλλα μια ιδεα νομιζω ολοι την παίρνουμε. Και μαλιστα εμφανέστατα!

Τονιζω τελος οτι οι φωτο ειναι τραβηγμένες απο εμένα και οχι απο το internet...

Εδω παρατηρούμε τις οριζοντιες γραμμες των πολωτικών φίλτρων που περιέχει η οθόνη σε Passive 3D Το υποκείμενο ειναι η LG 42LM660. Μια σχετικα καλη σειρα της εταιρίας σε δικο της demo. Νομιζω ειναι εμφανες το θεμα... Να υποσημειώσω οτι λόγω πολυ φωτισμού το noise (κόκκοι) ισως να ειναι και λίγο λιγότερο.

Εδω η ιδια tv σε μια λήψη μεσα απο τα γυαλιά. Η εικόνα καθαρίζει, αλλα οι γραμμές ειναι παρούσες. Οσο για την ανάλυση του θέματος, αυτη ειναι υποχρεωτικά στα 720p.

Εδω σε αυτη την ληψη βλέπουμε σε μια Active Shutter 3D TV. Το μοντέλο είναι η Sony HX850. Ειναι εμφανής η διαφορά τις ευκρίνειας και της οποιασδήποτε γραμμής. Αν και η μηχανή έβγαλε λιγο noise.

Εδω παλι σε Active Shutter απο ενα εισαγωγικό μοντέλο της Samsung το 46ES6100. Εδω αδικείται πολύ καθώς ήταν κάτω απο προβολείς και η οθόνη της βγήκε σκοτεινή με noise. Και παλι η ανώτερη ευκρίνεια και η καθαρότητα ειναι έντονα εμφανέστατη.

Το σημαντικότερο ειναι να πάτε να τις δείτε απο κοντά. Να ξέρετε οι περισσότεροι πωλητές θα σας απομακρύνουν εσκεμμένα απο τις tv για να μην βλέπετε αυτές τις ''λεπτομεριες''. Σε γενικές γραμμές το 3D των LG δεν ειναι κακό. Αντίθετα ειναι πρακτικό και ξεκούραστο. Οι υπέρμαχοι της ποιότητας ομως και της ευκρίνειας δεν θα ικανοποιηθούν. Οι επιλογή είναι δική σας.

Καλές αγορές.

Reaction score
8

Εδω παραθέτω μερικες φωτο που τράβηξα σημερα σε ενα κατάστημα μεταξυ Passive και Active 3D εν λειτουργία. Το εκανα περισσότερο για τον topic starter που πιο πανω ανέφερε οτι δεν το ειχε παρατηρήσει. Παραυτα επειδη κατηγορήθηκα οτι μιλούσα χωρις αποδείξεις νομιζω οτι αποτελούν και πειστήρια για ολα οσα ειπα περι διαφορών στην ποιότητα εικόνας.

Μπορει οι φωτο να μην δειχνουν ολη την πραγματικότητα και να υπερτονιζει λιγο το φαινόμενο λόγο της απόστασης αλλα μια ιδεα νομιζω ολοι την παίρνουμε. Και μαλιστα εμφανέστατα!

Τονιζω τελος οτι οι φωτο ειναι τραβηγμένες απο εμένα και οχι απο το internet...

Εδω παρατηρούμε τις οριζοντιες γραμμες των πολωτικών φίλτρων που περιέχει η οθόνη σε Passive 3D Το υποκείμενο ειναι η LG 42LM660. Μια σχετικα καλη σειρα της εταιρίας σε δικο της demo. Νομιζω ειναι εμφανες το θεμα... Να υποσημειώσω οτι λόγω πολυ φωτισμού το noise (κόκκοι) ισως να ειναι και λίγο λιγότερο.

Εδω η ιδια tv σε μια λήψη μεσα απο τα γυαλιά. Η εικόνα καθαρίζει, αλλα οι γραμμές ειναι παρούσες. Οσο για την ανάλυση του θέματος, αυτη ειναι υποχρεωτικά στα 720p.

Εδω σε αυτη την ληψη βλέπουμε σε μια Active Shutter 3D TV. Το μοντέλο είναι η Sony HX850. Ειναι εμφανής η διαφορά τις ευκρίνειας και της οποιασδήποτε γραμμής. Αν και η μηχανή έβγαλε λιγο noise.

Εδω παλι σε Active Shutter απο ενα εισαγωγικό μοντέλο της Samsung το 46ES6100. Εδω αδικείται πολύ καθώς ήταν κάτω απο προβολείς και η οθόνη της βγήκε σκοτεινή με noise. Και παλι η ανώτερη ευκρίνεια και η καθαρότητα ειναι έντονα εμφανέστατη.

Το σημαντικότερο ειναι να πάτε να τις δείτε απο κοντά. Να ξέρετε οι περισσότεροι πωλητές θα σας απομακρύνουν εσκεμμένα απο τις tv για να μην βλέπετε αυτές τις ''λεπτομεριες''. Σε γενικές γραμμές το 3D των LG δεν ειναι κακό. Αντίθετα ειναι πρακτικό και ξεκούραστο. Οι υπέρμαχοι της ποιότητας ομως και της ευκρίνειας δεν θα ικανοποιηθούν. Οι επιλογή είναι δική σας.

Καλές αγορές.

ευχαριστω για τον κοπο που εκανες , αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι εννοεις
στις φωτο που παραθετεις η εικονα χωρις τα γυαλια και με τα γυαλια ειναι διαφορετικη (τουλαχ. στις 2 πρωτες) οι αλλες δυο ειναι εντελως διαφορετικες
επρεπε να τραβηξεις την ιδια εικονα με και χωρις το γυαλι μπας και δω τι εννοεις

αν τωρα εννοεις αυτες τις γραμμες που φαινονται , εγω βλεπω και καθετες εκτος απο οριζοντιες !!;;!! μαλλον φταιω εγω.

παρ'ολ'αυτα απο κοντα φορωντας τα 3D γυαλια και καθιμενος σε μια αποσταση απο 1μ εως 3μ δεν παρατηρησα καμια τετοια γραμμη
ισως αν ζησω με το 3d περισσοτερο να τις δω , δεν αντιλεγω
και δεν επιμενω για κατι που δεν εχω ακομα εμπεριστατωμενη αποψη
απλα τονισα κανα 2 σελιδες πιο πισω πως ειναι πιο πρακτικες (κατι που τελικα ολοι συμφωνουμε) και πως δεν παρατηρησα αυτη την μειωμενη ποιοτητα (λεγε με γραμμες, λεγε με 720p. κ.λ.π)

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενα διαφορετικο topic με ιδιο αποτελεσμα (ποια tv)

Θα τη δούμε τον Οκτώβρη... και όπως καταλαβαίνεις οι "θεωρίες" περί ανάλυσης πάνε περίπατο!:116:
Stay tuned!:605:

επειδη μου δημιουργηθηκαν εντονα συναισθηματα αποφασισα λιγο να το ψαξω και εμαθα (ισως το ξερετε) πως στο εξωτεριο υπαρχει ηδη και πουλιεται
εδω την παραγγελνεις online απο Αγγλια
http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LM960V-3d-tv
ενω υπαρχει και στη ...Μαλαισια
http://www.lg.com/my/tv-audio-video/televisions/LG-led-tv-LM9600.jsp

μονο στην Ελλαδα φαινεται πως κατ... ακομα στο πηγαδι.... τελος παντων

στην Ευρωπη λοιπον τα μοντελα της Lg λεγονται π.χ. lm960v ενω στην Ασια lm9600
η lm860v για παραδειγμα ειναι ιδια με την lm8600

Το δυσσαρεστο ειναι πως διαβαζοντας 2 review της lm9600 ή lm960v οπως θα ερθει στη χωρα μας , δεν μπορω να πω πως διατηρησα τον ενθουσιασμο μου.

στο ενα review (http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-47lm9600/4505-6482_7-35123202.html) λεει πως απλα δεν δικαιολογει το ονομα της

(The LM9600 doesn't perform up to its flagship TV pricing or the expectations created by its full-array local-dimming backlight. Its black levels are significantly worse than those of last year's LG flagship, it suffers from blotchy uniformity, and in shadow detail it lags behind other high-end sets.)

και στο αλλο (http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1338560188) λιγο προσεκτικα λεει πως ειναi μεν καλη αλλα με αρκετα (ουσιωδη) προβληματα

αυτο που συναγεται απο τα 2 Reviews ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ειναι πως ΙΣΩΣ δεν δικαιολογει το ονομα της και τα λεφτα που να δουμε σε τι τιμη θα ερθει

οι σημαντικες διαφορες ειναι
ο 2πυρινος επεξεργαστης
το nano full led συστημα
η 1080 αναλυση στο 3D

Φυσικα βρηκα και αλλα reviews που λενε πολυ καλυτερα λογια
αντε βγαλε ακρη δηλ.
παραθετω μερικα:
http://reviews-tvled.blogspot.gr/2012/04/lg-47lm9600-review-lm9600-test-2012.html
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/lg-lcd-tv/lg-47lm9600.html

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

H ES6100 είναι full-hd και στο 3d της;
Γιατί η περσινή D6100 δεν ήταν και αν πιστέψω και αυτό τότε ούτε αυτή η σειρά είναι.

Reaction score
40

Με τον ντορο που εγινε για την προιγ σειρα δεν νομιζω να μην το διορθωσαν. Περαν αυτου εχει εμφανη διαφορα με το περσινο μοντελο.

Reaction score
40

ευχαριστω για τον κοπο που εκανες , αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι εννοεις
στις φωτο που παραθετεις η εικονα χωρις τα γυαλια και με τα γυαλια ειναι διαφορετικη (τουλαχ. στις 2 πρωτες) οι αλλες δυο ειναι εντελως διαφορετικες
επρεπε να τραβηξεις την ιδια εικονα με και χωρις το γυαλι μπας και δω τι εννοεις

αν τωρα εννοεις αυτες τις γραμμες που φαινονται , εγω βλεπω και καθετες εκτος απο οριζοντιες !!;;!! μαλλον φταιω εγω.

παρ'ολ'αυτα απο κοντα φορωντας τα 3D γυαλια και καθιμενος σε μια αποσταση απο 1μ εως 3μ δεν παρατηρησα καμια τετοια γραμμη
ισως αν ζησω με το 3d περισσοτερο να τις δω , δεν αντιλεγω
και δεν επιμενω για κατι που δεν εχω ακομα εμπεριστατωμενη αποψη
απλα τονισα κανα 2 σελιδες πιο πισω πως ειναι πιο πρακτικες (κατι που τελικα ολοι συμφωνουμε) και πως δεν παρατηρησα αυτη την μειωμενη ποιοτητα (λεγε με γραμμες, λεγε με 720p. κ.λ.π)
Οι φωτο αυτες τραβηχτηκαν με κινητο. Λογο φακου κακης ποιοτητας εχουμε πολυ rainbow. Εξου και οι καθετες γραμμες (για την ακριβεια κυκλικες). Οι οριζοντιες ομως γραμμες του παθητικου 3d αποτυπωθηκαν κανονικα. Κανε συγκριση την πρωτη φωτο με τις δυο τελευταιες. Passive-> Active.

Αλλωστε δεν εκανα συγκριτικο τεστ. Πιο πολυ για να τονισω το προβλημα. Την επομενη φορα που θα πας σε καταστημα, να πας κοντα σε μια lg που θα παιζει 3d (οχι μετατροπη) και δες τις γραμμες που λεω. Μετα απομακρυνσου εκει που θες. Αμα δεν σε ενοχλουν τοτε καλοριζικη. Απλα καλο ειναι να το ξερεις πριν την αγορα.

Reaction score
1.815

Επειδή κυκλοφορούν υπερβολικές ανακρίβιες, να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:

1) Η τεχνολογία passive 3D είναι ότι πιο νέο και επαναστατικό έχει σχεδιαστεί μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αναπτύχθηκε από την LG πέντε χρόνια πριν, όταν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες είχαν «ακουμπήσει» πάνω στην active.

2) Όπως κατανοεί ο καθένας από εμάς, οι εταιρίες με active σειρές, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν έγκαιρα και να κάνουν γρήγορα τη μετάβαση από την active στην passive. Δεδομένου ότι ένα εργοστάσιο παράγει μεγάλο αριθμό panels, θα πρέπει να αδειάσουν οι αποθήκες τους, για να μπορέσουν να μεταβούν σε νέες κατασκευές… Αυτές που είχαν μικρά στοκ ή και καθόλου, ήδη προχώρησαν.

3) Έχοντας μια τηλεόραση σε οικιακό χώρο πχ ένα σαλόνι, σε φυσιολογική κατάσταση θα πρέπει να υπάρχει απόσταση θέασης από τρισήμιση περίπου μέτρα έως πέντε.
Αυτό μεταφράζεται σε μια ολοκληρωμένη σωστή θέαση, με τεχνολογία passive 3D.

Αντιθέτως, με την τεχνολογία τηλεοράσεων active 3D, η ιδανική απόσταση θέασης επιβάλλεται να είναι από ενάμισυ έως δυόμιση μέτρα αναλόγως τις ίντσες. Πρακτικά λοιπόν δεν ενδείκνυται να μπει μια τέτοια τηλεόραση, σε ένα οποιοδήποτε φυσιολογικό σαλόνι, παρά μόνο σε …κρεββατοκάμαρα ή πάγκο κουζίνας

4) Η σειρά LM-960 ή LM-9600 είναι η ίδια, αλλάζει ο κωδικός αναλόγως τη χώρα που απευθύνεται

5) Η σειρά LM-960 θα εισαχθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβρη. Πολλές φορές τα premium μοντέλα η LG Ελλάδος τα εισάγει με καθυστέρηση. Αυτό γίνεται για να «μαζευτούν» όλες οι «παιδικές ασθένειες» ενός premium προϊόντος, για τον απλούστατο λόγο ότι απευθύνεται σε πελάτες με γνώση και απαιτήσεις.

6) Οι νέα τεχνολογία Glasses free απλά ΔΕΝ παίζει σωστά! ΤΕΛΟΣ. Έχω δει προϊόν LG με κάμερα και αισθητήρες και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το οτιδήποτε κυκλοφορεί σε 3D σήμερα, είτε passive είτε active. Εάν κάποιος έχει και αυτός δει live τέτοιο προϊόν, ας μας πει τις εντυπώσεις του, για να μπορέσουμε να μιλάμε επί του πρακτέου και όχι υποθετικά. Αλλιώς αναμένουμε το οποιοδήποτε προϊόν για θέαση και συγκρίσεις.

7) Δεν υπάρχει καμία ορατή διαφορά μεταξύ passive και active, όταν παίζουν το ίδιο θέμα που είναι FULL HD. Και οι δυο τηλεοράσεις παίζουν ακριβώς το ίδιο σε ανάλυση, με την passive να υπερτερεί σε φωτεινότητα, χρώμα και contrast κατά 60% καλύτερο. Μπορεί να συγκρίνει άμεσα εξ’ άλλου ο οποιοσδήποτε τις τηλεοράσεις, σε όλα τα καταστήματα.

8) Οι τεχνολογίες μεταξύ active & passive είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει χοντρά χοντρά τη διαφορά, αρκεί να δεχθεί ότι στο passive σύστημα το 90% περίπου της μετατροπής το αναλαμβάνει το panel, ενώ το αντίθετο γίνεται στις active, δηλαδή το «βάρος» της μετατροπής το επωμίζονται τα active γυαλιά. Είναι λοιπόν άκρως φυσιολογικό να υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ των δυο panels και οποιαδήποτε κίνηση εντυπωσιασμού είναι για γέλια (ειδικά όταν παρουσιάζεται και από φωτογραφία κινητού…)

9) Οι εταιρίες σχεδόν όλες έχουν μπει στη διαδικασία ανάπτυξης της passive τεχνολογίας, λόγω των πλεονεκτημάτων έναντι της active. Ορισμένες έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα τους προϊόντα και θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν συμπληρωματικά από το Σεπτέμβριο. Για παράδειγμα PHILIPS & PANASONIC έχουν ήδη στα καταστήματα τα passive προϊόντα.

10) Συγκεκριμένα για τη PHILIPS, γράφτηκε οτι τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι περσυνά και δεν έχουν παρουσιαστεί τα νέα. Αυτό είναι μια ολοκληρωμένη ανακρίβια λόγω προφανώς μη σωστής ενημέρωσης.

Παραθέτω λοιπόν το αναλυτικό προσπέκτους για τη σειρά του 2012-2013, που είναι ήδη στην ελληνική αγορά.
Εξ’ άλλου ο κατάλογος της εταιρίας είναι τυπωμένος στα ελληνικά…

Θα διαπιστώσετε λοιπόν οτι η εταιρία κυκλοφόρησε και προϊόντα με passive τεχνολογία:

Reaction score
1.815

Και εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις σειρές:

Reaction score
40

Πραθετω τις αποψεις μου στα γραφομενα σου με bold.

Επειδή κυκλοφορούν υπερβολικές ανακρίβιες, να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:

1) Η τεχνολογία passive 3D είναι ότι πιο νέο και επαναστατικό έχει σχεδιαστεί μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αναπτύχθηκε από την LG πέντε χρόνια πριν, όταν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες είχαν «ακουμπήσει» πάνω στην active.

1. Κατα την αποψη σου ειναι το καλυτερο. Στην αγορα εχουν υποστηρικτές και των δυο τεχνολογιων. Αλλιως η LG θα εκανε μονοπωλιο σημερα.

2) Όπως κατανοεί ο καθένας από εμάς, οι εταιρίες με active σειρές, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν έγκαιρα και να κάνουν γρήγορα τη μετάβαση από την active στην passive. Δεδομένου ότι ένα εργοστάσιο παράγει μεγάλο αριθμό panels, θα πρέπει να αδειάσουν οι αποθήκες τους, για να μπορέσουν να μεταβούν σε νέες κατασκευές… Αυτές που είχαν μικρά στοκ ή και καθόλου, ήδη προχώρησαν.

2. Αυτο τουλάχιστο δεν ισχυει. Ξερω εταιρίες που ανέπτυξαν εκ νεου πανελ και επέμεναν σε active. Ο λόγος.. Καποιες εταιριες με hi-end καταβολές δεν ικανοποιούνται με την μέτρια ποιότητα εικόνας που προσφέρει.

Μαλιστα καποιοι εχουν ανοιξει και συνεργασια εν ετη 2012 Ολα εδω απο sony.com http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201112/11-156E/

3) Έχοντας μια τηλεόραση σε οικιακό χώρο πχ ένα σαλόνι, σε φυσιολογική κατάσταση θα πρέπει να υπάρχει απόσταση θέασης από τρισήμιση περίπου μέτρα έως πέντε.
Αυτό μεταφράζεται σε μια ολοκληρωμένη σωστή θέαση, με τεχνολογία passive 3D.

3. Αυτο το λενε οι πωλητές για να μην βλεπουν οι καταναλωτές τις οριζόντιες γραμμές και την χαμηλότερη ανάλυση....

Αντιθέτως, με την τεχνολογία τηλεοράσεων active 3D, η ιδανική απόσταση θέασης επιβάλλεται να είναι από ενάμισυ έως δυόμιση μέτρα αναλόγως τις ίντσες. Πρακτικά λοιπόν δεν ενδείκνυται να μπει μια τέτοια τηλεόραση, σε ένα οποιοδήποτε φυσιολογικό σαλόνι, παρά μόνο σε …κρεββατοκάμαρα ή πάγκο κουζίνας

3. Oι αποστασεις για 3d θεαση εχουν οριστει επισημα απο την δυνατοτητα του πεδιου στερεοσκοπικης ορασης του ανθρωπινου ματιου. Και αυτα εχουν οριστει αναλογα με την διαγωνιο του πανελ και την αναλυση. Δεν οριζεται με το εαν θα ειναι παθητικη η ενεργη η τεχνολογία πόλωσης. Το αποτέλεσμα ειναι το ιδιο ως προς την αποδωση βαθους. Υπαρχει και σχετικο link που τα εξηγει.
http://www.best-3dtvs.com/guides/best-screen-size-viewing-distance/

Αρα με την λογικη αυτη εφοσον το παθητικο εχει χαμηλοτερη αναλυση σαφως και θα ορισουμε μεγαλυτερη αποσταση για να μην δουμε τις ατελειες...Που θα εχουμε ομως πιο εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα? Στα 2 μετρα η στα 3,5??

4) Η σειρά LM-960 ή LM-9600 είναι η ίδια, αλλάζει ο κωδικός αναλόγως τη χώρα που απευθύνεται

4. Στην ενημερωση σου για τα προιοντα της LG σε παραδέχομαι. Οντως ξέρεις πολλα. Μεχρι και τα αποκλειστικά των καταστημάτων. Λιγο υπερβολη για ενα καταναλωτη. Μηπως η επαφή σου με την εν λόγω εταιρια ειναι επαγγελματική???

5) Η σειρά LM-960 θα εισαχθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβρη. Πολλές φορές τα premium μοντέλα η LG Ελλάδος τα εισάγει με καθυστέρηση. Αυτό γίνεται για να «μαζευτούν» όλες οι «παιδικές ασθένειες» ενός premium προϊόντος, για τον απλούστατο λόγο ότι απευθύνεται σε πελάτες με γνώση και απαιτήσεις.

6) Οι νέα τεχνολογία Glasses free απλά ΔΕΝ παίζει σωστά! ΤΕΛΟΣ. Έχω δει προϊόν LG με κάμερα και αισθητήρες και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το οτιδήποτε κυκλοφορεί σε 3D σήμερα, είτε passive είτε active. Εάν κάποιος έχει και αυτός δει live τέτοιο προϊόν, ας μας πει τις εντυπώσεις του, για να μπορέσουμε να μιλάμε επί του πρακτέου και όχι υποθετικά. Αλλιώς αναμένουμε το οποιοδήποτε προϊόν για θέαση και συγκρίσεις.

6. Ειπαμε το πως θα τα παει κανεις δεν το ξερει. Θα παραθέσουμε αποψεις οταν με το καλο το δουμε σε τρεις μηνες. Μην προτρέχουμε χωρις να ξερουμε. Εγω τουλαχιστο δεν το εκανα.

7) Δεν υπάρχει καμία ορατή διαφορά μεταξύ passive και active, όταν παίζουν το ίδιο θέμα που είναι FULL HD. Και οι δυο τηλεοράσεις παίζουν ακριβώς το ίδιο σε ανάλυση, με την passive να υπερτερεί σε φωτεινότητα, χρώμα και contrast κατά 60% καλύτερο. Μπορεί να συγκρίνει άμεσα εξ’ άλλου ο οποιοσδήποτε τις τηλεοράσεις, σε όλα τα καταστήματα.

Θες να μου πεις οτι η αναλυση δεν μειωνεται στο μισο στο passive. Λαθος και μεγα παραπληροφορηση εκ μερους σου. Το λενε και εδω για οσους θελουν και πειστηρια. http://en.wikipedia.org/wiki/Polarized_3D_system

Disadvantages
The images for polarized glasses have to share the screen simultaneously, and therefore cannot have full resolution delivered to each eye simultaneously. A full 1080p picture results from image fusion.[14][15]
There are incompatible polarized systems (Circular or linear polarized.)
Narrow vertical viewing angle.

Και αλλο λινκ http://www.pcworld.com/article/239599/do_passive_3d_tvs_trade_quality_for_comfort.html

However, this theoretically comes at a cost in image quality; each lens gets a different half of the image, so the odd lines go to the right eye, the even lines go to the left eye, or vice versa, meaning each eye would only get 540p of a 1080p image.

Και αλλο δευτερη παραγραφος.

http://www.pcworld.com/article/239599/do_passive_3d_tvs_trade_quality_for_comfort.html

Για τις οριζόντιες γραμμες μπορώ να σου παραθέσω πανω απο 10 λινκ. Για την ωρα διάβασε μονο ενα. http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57437344-221/active-3d-vs-passive-3d-whats-better/

8) Οι τεχνολογίες μεταξύ active & passive είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει χοντρά χοντρά τη διαφορά, αρκεί να δεχθεί ότι στο passive σύστημα το 90% περίπου της μετατροπής το αναλαμβάνει το panel, ενώ το αντίθετο γίνεται στις active, δηλαδή το «βάρος» της μετατροπής το επωμίζονται τα active γυαλιά. Είναι λοιπόν άκρως φυσιολογικό να υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ των δυο panels και οποιαδήποτε κίνηση εντυπωσιασμού είναι για γέλια (ειδικά όταν παρουσιάζεται και από φωτογραφία κινητού…)

8. Σωστα τα λες εδω. Ας παει καποιος λοιπον σε ενα καταστημα να μας πει. Εχει διαφορα στην αναλυση η οχι? Υπαρχουν γραμμες η οχι? Αλλα οχι στα 4 με 5 μετρα!!! Παντως ακομα και οι ταπεινες φωτο εδειξαν μεγαλη διαφορα.

9) Οι εταιρίες σχεδόν όλες έχουν μπει στη διαδικασία ανάπτυξης της passive τεχνολογίας, λόγω των πλεονεκτημάτων έναντι της active. Ορισμένες έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα τους προϊόντα και θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν συμπληρωματικά από το Σεπτέμβριο. Για παράδειγμα PHILIPS & PANASONIC έχουν ήδη στα καταστήματα τα passive προϊόντα.

Δεν ξερω ουτε ενα καταστημα να εχει philips νεα σειρα. Πες εστω ενα σε ολοκληρη την Ελλαδα.. Oυτε ο πωλητης της δεν ξερει ποτε θα ερθουν. Οι κινεζοι μαλλον δεν τα πανε καλα με την χωρα μας.

10) Συγκεκριμένα για τη PHILIPS, γράφτηκε οτι τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι περσυνά και δεν έχουν παρουσιαστεί τα νέα. Αυτό είναι μια ολοκληρωμένη ανακρίβια λόγω προφανώς μη σωστής ενημέρωσης.

Παραθέτω λοιπόν το αναλυτικό προσπέκτους για τη σειρά του 2012-2013, που είναι ήδη στην ελληνική αγορά.
Εξ’ άλλου ο κατάλογος της εταιρίας είναι τυπωμένος στα ελληνικά…

Θα διαπιστώσετε λοιπόν οτι η εταιρία κυκλοφόρησε και προϊόντα με passive τεχνολογία:

H philips και πέρυσι ειχε μοντέλα με παθητικό. Ελαχιστα βεβαια. Μονο που εγω ειπα για μοντελα 2012 ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ δεν μιλησα για καταλογους και προσπεκτους , αυτα δεν ειναι τηλεοράσεις ειναι βιβλια......Παλι παραπληροφορείς. Δειξε μου ενα καταστημα να παω αυριο να τις δω...

Εν κατακλείδι τα ειπαμε πολλες φορες. Δεν ξανα ασχολούμαι γιατι αναπαράγουμε το ιδιο εργο. Προσπαθείς να αποδείξεις οτι ο γάιδαρος πετάει. Δεν υποστηρίζω κατι απο τα δυο. Τα προτείνω στους πελάτες μου με την ιδια βαρύτητα και επιλεγούν. Υπάρχουν και καλα και κακά και απο τις δυο μεριές. Μην επιμένεις λέγοντας ανακρίβειες οτι ειναι οτι καλύτερο εχει βγει και δεν εχει μειονεκτήματα. Ουτε οι πωλητες τους δεν τα λενε αυτα. Ολο το internet (που διαβάζεις επιμελως ) αναφέρει αυτα τα θεματα.

Οποιος θελει ας ψαξει, ευκολο ειναι. Παντως την επομενη φορα που θα πεις οτι εχω ελλειπή ενημέρωση, (το ιδιο και οι αντιπροσωπείες που με ενημερώνουν) απέδειξε μου που κανω λαθος με στοιχεια σε συγκεκριμένα γραφόμενα μου οχι γενικα και αόριστα. Εγω τουλάχιστον και απάντησα και απέδειξα αυτην την φορα εστω και μεσω internet.

Δεν το κανω ολο αυτο απο πεισμα. Δεν εχω την αναγκη να αποδειξω κατι. Εχω τοποθετηθει αρκετα καλα στην αγορα και ειμαι ικανοποιημένος απο τον εαυτό μου και την εξέλιξη μου. Το κανω για προστατεύσω καταναλωτές που ακουνε ''οτι καλύτερο'' και μετα την αγορα βρισκονται εκ των υστερων σε έκπληξη καθως δεν τους τα ειχαν πει ολα.......

Φιλικα Μαριος.

Reaction score
40

Off topik

Κοιτώντας το προφίλ σου, σε συγχαιρω για την αγαπη που φαινεται οτι εχεις για τον ηχο. Αξιοπρεπεις συλλογες σε ηχητικα συνολα εχεις. Σε αυτο το τομεα μπραβο.

Reaction score
8
σε ΠΛΑΙΣΙΟ, Κοτσώβολο, media mrkt, Ηλ. Αθηνων που κοιταξα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειδα νεο μοντελο της Philips
γιαυτο και τις ξεχασα αμεσως ενω καποτε ηταν ισχυρος παικτης με αξιολογες προτασεις
τωρα αν η νεα σειρα ερθει μακαρι να ειναι εξισου καλες και να εχουμε μια ακομα εναλλακτικη.

στο Ελληνικο site βεβαια της phillips υπαρχουν τα νεα μοντελα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.348
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent