Στον Geovaz..., συγκέντρωση νοτίων..., ψηφοφορία προέδρου... κλπ.

Reaction score
1.815
Απάντηση: Στον Geovaz..., συγκέντρωση νοτίων..., ψηφοφορία προέδρου... κλπ.

Καλά να πάθει.
Σόρρυ Σταμάτη , αλλά τα ηχεία που έχεις δεν μπορούν να σταθούν δίπλα στα υπόλοιπα (ζηλευτά) συνοδά.
Είναι σαν κοστούμι με σαγιονάρες.
Καλά... δεν μπορούσες να βρεις καλύτερο χαρακτηρισμό!!:204:

Το θέμα είναι οτι με τα πιτσιρίκια πέρα δώθε, ηχεία δαπέδου δε θα ζήσουν για πολύ!
Έτσι λοιπόν αν φοράω κουστούμι με λουστρίνια παπούτσια, θα με στενεύουν και δε θα μου είναι ...άνετα.
Οπότε οι σαγιονάρες "βολεύουν"... (προς το παρόν:116:)! Και άνεση και ευρυχωρία!

Reaction score
1.685

Πριν απο λιγο μολις μπορεσα να ξεμπερδεψω απο μια δυσκολη μερα.

Ως Γραμματεας της ενωσης, θα συνομιλησω με τον Προεδρο μεσω συγχρονων, απορρητης και αδιαβλητης τεχνολογιας τηλεπικοινωνιακων μεσων (TELEX), ωστε να αντιμετωπιστει η διαφωνια των μελων για ορισμενα θεματα. Εχουμε μια ανοικτη και ελευθερης σκεψης πολυφωνικη ενωση ....... γινεται οτι πει ο Προεδρος...:116:

Η συγκεντρωση αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στο Γιωργο, σ ευχαριστουμε για ολα οσα εκανες για μας, να ειμαστε καλα να το επαναλαβουμε.

Για τον ηχο του συστηματος σου στα ειπα και απο κοντα, αλλα το ακουσες και απο τα παιδια εδω, η τοποθετηση των ηχειων εκτος κατασκευαστικων οδηγιων ειναι το πρωτο πραγμα με δευτερο την αφαιρεση των φεριτων. Ολα θα φτιαξουν και ειμαστε προθυμοι να σε βοηθησουμε γι αυτο.

Βασιλη, ο Βλασης βλεπει βρε....:116: κερδισε αφου ειδε τι εγραφε το κινητο σου......:114:

Μπραβο μας παιδια .....!!! το χαρηκα παρα πολυ εχτες - πραγματικα.

Reaction score
2.248
Απάντηση: Έτσι "λαλάει" την Τρόϊκα ...ο Πειραιάς!!!

Η βραδιά ήταν υπέροχη!
Μια βραδιά που για πρώτη φορά μετά την είσοδο της "Τρόϊκας" έκλεισε φιλικά με γέλια και ικανοποίηση!
Μια φιλοξενία που μόνο Πειραιώτες ξέρουν να δίνουν απλόχερα στην παρέα τους.

Αυτή πάντως η ρουφιάνα η Τρόϊκα πάλι μας καθήλωσε...:116:

Τα παραλειπόμενα αργότερα γιατί με τόσες μπύρες και ρακές ...έπαιξε ο νους μου!!!
Προς το παρόν, όνειρα γλυκά σε όλους...:119:
Παρόλο αντιμνημονιακός μιλάμε για την παρακάτω Τρόϊκα :116:

Την βρήκα από Canada σπασμένη και την αγόρασα. Μετά την έστειλα Ιαπωνία για αναβελόνωση.
Είναι το καμάρι μου και μια από τις κεφαλές που πάντα ήθελα στην συλλογή μου.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Μόνο που λέγεται ΤΡΟΙΚΑ, εμένα δε μ"αρέσει.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.166

Πριν απο λιγο μολις μπορεσα να ξεμπερδεψω απο μια δυσκολη μερα.

Ως Γραμματεας της ενωσης, θα συνομιλησω με τον Προεδρο μεσω συγχρονων, απορρητης και αδιαβλητης τεχνολογιας τηλεπικοινωνιακων μεσων (TELEX), ωστε να αντιμετωπιστει η διαφωνια των μελων για ορισμενα θεματα. Εχουμε μια ανοικτη και ελευθερης σκεψης πολυφωνικη ενωση ....... γινεται οτι πει ο Προεδρος...:116:

Η συγκεντρωση αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στο Γιωργο, σ ευχαριστουμε για ολα οσα εκανες για μας, να ειμαστε καλα να το επαναλαβουμε.

Για τον ηχο του συστηματος σου στα ειπα και απο κοντα, αλλα το ακουσες και απο τα παιδια εδω, η τοποθετηση των ηχειων εκτος κατασκευαστικων οδηγιων ειναι το πρωτο πραγμα με δευτερο την αφαιρεση των φεριτων. Ολα θα φτιαξουν και ειμαστε προθυμοι να σε βοηθησουμε γι αυτο.

Βασιλη, ο Βλασης βλεπει βρε....:116: κερδισε αφου ειδε τι εγραφε το κινητο σου......:114:

Μπραβο μας παιδια .....!!! το χαρηκα παρα πολυ εχτες - πραγματικα.

Εσυ πρόσεξε τι λες , γιατί θα πας να κάνεις παρέα σε μερικούς φυλακισμένους , παρέα με μερικούς μα"ιμουδοπροέδρους , μου φαίνεται.

Reaction score
8.905

...παρέα με μερικούς μα"ιμουδοπροέδρους
Γιαννάκη μου ήταν μια από τις ωραιότερες συγκεντρώσεις... μας έλειψες... αλλα ο Μάνος (παμψηφεί) έγινε Πρόεδρος....

Στο επόμενο μίτινγκ βάσει του καταστατικού κλπ. Μπορείς να αμφισβητήσεις την προεδρία και τα σεβαστά μέλη θα αποφανθούν! :105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μπορώ να πάρω μέρος κι εγώ?
ΟΧΙ.....................................γιατι θα κερδισεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:204::434::608:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Πριν 2 ωρες γυρισα απο Γιαλοβα μερια ζεματισμενος απο τον ηλιο αλλα και χορτατος απο την απιστευτη παραλια την --Χρυση ακτη--και λεω να γραψω και γω δυο λογακια για την συναξη .....

Geovaz......εξαιρετικος και φιλικοτατος οικοδεσποτης για ολους μας.......του φαγαμε τα κοντοσουβλια,του φαγαμε την γαβαθα με το τζατζικι,του ηπιαμε τις μπυρες και τις κοκολες,του καπνισαμε το σπιτι,του ακροαστηκαμε το στερεο και αυτος αμμασητος μεχρι τελευταια στιγμη να τρεχει για ολους μας με χαμογελο και αψογη διαθεση............φιλε ΓΙωργο σε ευχαριστω ειλικρινα και να εισαι παντα καλα βρε!!!!!!! !!!

Ερχομαι......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Λοιπον........μεχρι της 2.30 το πρωι τα πιναμε και τα τρωγαμε που λετε με τους βλαμμενους που ειδατε ....βεβαια εγω με τον ΠΡΟΕΔΡΑ ειχαμε να επιστρεψουμε και Κορινθο οποτε ολοι μαζι το διαλυσαμε καταχορτασμενοι απο τα βραδυνα τριγλυχονδριδια και φουσκομενοι απο την πολυ κουβεντα που αφορουσε....τι αλλο?τα εργαλεια στα χαιφαγια,τις λαμπες(να κανουμε την χαρη και στο Τακη μας)και φυσικα(γαμωτο...παλι....)και στα παλιοπικαπια(δεν ψηνομαι ρεεεεεεεεε)και η βραδια τσουλησε πραγματικα υπεροχα για ολους μας!!!!!!!!!!:602:

Το κλου της βραδιας ηταν το κινητο του Βασιλη μας:610:.......που μας εβαζε κομματια να δει αν τα γνωριζουμε(30 χρονια πριν μιλαμε ).......το ατομο ειναι ο His master voice:611: της καρεκλας και του Boogie down.......ανατριχιασανε οι γλαστρες με τις μπιγκονιες και οι βασιλικοι μαδησανε απο μονοι τους ακουγοντας τι χορευε ο αρχοντας της ντισκοπιστας ο Βασιλης με την καμπανα παντελονι (με γωνια που σε εκοβε αμα πλησιαζες )και τον γιακα στο υποκαμισο τυπου αιωροπτερου!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστηθηκε προχτες ο Τζειμης ο Μπραουν με αυτα που παιζανε απο το τελεφωνο............:204:

Γιωργαρε να εισαι παντα καλα βρε και ευχομαι καποια στιγμη να τα ξαναπουμε!!!!!!!!!

Να ξεκαθαρισω οτι η ψηφος εμπιστοσυνης στον Μανωλη μας δοθηκε με τας φρενας σωας και οχι τουρλα απο το πιωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.777

ναι ρε πορνογερε και συ........πες οτι μου κανετε και χαρη που μιλαμε για λαμπες!!!!!!!!!!! χαχαχα!!!

Reaction score
1.777

βαρια......βαρια.... η λαμπα του ΤΣΟΛΙΑ!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

ναι ρε πορνογερε και συ........πες οτι μου κανετε και χαρη που μιλαμε για λαμπες!!!!!!!!!!! χαχαχα!!!
οχι βρε αντρα μου ....αφου και γω τις γουσταρω βρε .......ειδικα αν ειναι 6Η30!!!!!!!:135::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

βαρια......βαρια.... η λαμπα του ΤΣΟΛΙΑ!!
300 Β .....την εχεις?????:204:

Reaction score
1.777

εγω ξερεις δεν ......μιλαω!!!!!!!!!! πλησιαζει ο καιρος!!!!!! 50 κιλα θα ειναι!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

οχι βρε αντρα μου ....αφου και γω τις γουσταρω βρε .......
Γιαυτό πήρες μετρικούλα που εχει πολλάαααααααααααααααα λαμπάκια

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Γιαυτό πήρες μετρικούλα που εχει πολλάαααααααααααααααα λαμπάκια
Προεδρε μου..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τιμα η μπηχτη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

εγω ξερεις δεν ......μιλαω!!!!!!!!!! πλησιαζει ο καιρος!!!!!! 50 κιλα θα ειναι!!!!
:404::414::607::605:

Reaction score
1.685

Και ποσο παει το κιλο Τακη μας? :116:

Reaction score
125

Γιώργο κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία σου. Τα εδέσματα που μας προσέφερες ήσαν γευστικότατα και ψημένα με αγάπη - κυρίως! Εύχομαι να χαίρεσαι τις μηχανηματάρες σου και την οικογένειά σου. Στην φοβερή παρέα, επίσης ένα ευχαριστώ που με καλοδέχτηκε, αν και με τη συζήτηση - όταν δεν μασάγαμε - για λάμπες, τριόδους, ανόδους κλπ σπουδαία, βρέθηκα εκτός κλίματος. Βλέπετε βρε παιδιά (sic) εγώ είμαι της μουσικής περισσότερο, οπότε θα πάρω μέρος στον διαγωνισμό του Βασίλη. Πάντα τέτοια.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αγόρασε αύριο την Ναυτεμπορική να δεις πόσο πάει το αλουμίνιο,ο χαλκός και το γυαλί Βοημίας :405:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.153
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla