Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
1.457
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Το είδα κι εγώ χθες το βράδυ.Ομολογώ ότι με καθήλωσε.Μόλις τελείωσε,ήθελα να την βάλω να την ξαναδώ από την αρχή αμέσως!
Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική του Ανδρέα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τhe Raid:Redemption

Εκτος απο την αναφορα του Ανδρεα (εδω: http://www.avsite.gr/vb/showthread....D%E9%E1-%EA%E1%EB%E7-%E5%E9%EA%EF%ED%E1/page2)
μπορειτε να διαβασετε ενδιαφερουσες λεπτομερειες εδω:

http://i88.photobucket.com/albums/k181/lakiss51/183.jpg

http://i88.photobucket.com/albums/k181/lakiss51/184.jpg

(οι φωτο ειναι με κινητο αλλα...διαβαζονται! δεν εχω σκανερ εν ξοχη!)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

The hunger games(2012)

Ενταξει, καλη ειναι η ταινια (η πρωταγωνιστρια καλυτερη), αλλα...
-μεγαλη κοιλια ως τη δραση
-η δραση και η βια ελαχιστη, ισως λογω καταλληλοτητας για μικροτερες ηλικιες (εισπραξεις γαρ)
- ερωτας (ωωωχ, θα λεει "καποιος") μπλιαχ
- οχι ενταση
πολυ καλη εικονα (αν και σε avi φανταζομαι σε κανονικο), μουσικη ωραια...
ενταξει περασε η ωρα, παει κι αυτο!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.024

The hunger games(2012)

Ενταξει, καλη ειναι η ταινια (η πρωταγωνιστρια καλυτερη), αλλα...
-μεγαλη κοιλια ως τη δραση
-η δραση και η βια ελαχιστη, ισως λογω καταλληλοτητας για μικροτερες ηλικιες (εισπραξεις γαρ)
- ερωτας (ωωωχ, θα λεει "καποιος") μπλιαχ
- οχι ενταση
Θα το έβλεπα κι εγώ χθες αλλά το ανέβαλα αφού άρεσε στον Ανδρέα. Οι λόγοι που ανέφερες είναι ό,τι χειρότερο για τα γούστα μου. Και εντάξει, η κοιλιά προσπερνιέται με FF, με τα υπόλοιπα τι γίνεται; :107:

Μετά την απογοήτευση του Battleship δεν θέλω άμεση συνέχεια με άλλες μέτριες ταινίες.

minas

Πισιά
Reaction score
3.939

Μην ανησυχείς, μάλλον το Battleship ήταν καλύτερο...
Καταλαβαίνω ότι το Hunger Games είναι μέρος τριλογίας, αλλά στην ταινία δε γίνεται ΤΙΠΟΤΑ. Βαθειά νοήματα δεν έχει, ρηχά νοήματα δεν έχει, δράση δεν έχει, ε δε μένει και τίποτα.
Εντάξει έχει ωραία εικόνα και στυλιζαρισμένους ηθοποιούς...πάλι καλά που δεν την είχα δει σινεμά.

Reaction score
39
Οι απόψεις διίστανται. Καλο αυτο. Αν κ γενικα μαλλον υπερτερουν οι θετικες, για να μην πω οι ενθουσιώδεις...
Μέχρι το βράδυ λογικά θα είναι καγορασμενη η 40gb εκδοση με το 7.1 dts-hd ma και θα σας πω κ εγώ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.024

Και να μην το κανεις δεν θα τα βαψουμε μαυρα...:405:
Δεν θα είναι καλά λόγια, οπότε θα χαρείς.

Κάποια στιγμή θα γράψω και για την πάρτη σου...:105:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.024

Battleship (2012)

Είχα εκνευριστεί που δεν είχα καταφέρει να δω στον κινηματογράφο το Battleship, μία ταινία που περίμενα εδώ και δύο χρόνια, από τη μέρα που διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία. Εξωγήινη εισβολή στη Γη και μεγάλο budget για να τη μεταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα. Τέλεια ως εδώ!

Πριν δύο μέρες έκατσα να απολαύσω την ταινία στο σπίτι. Και, δυστυχώς, από τα πρώτα 5 λεπτά κατάλαβα ότι έπρεπε να ξεχάσω αυτά που περίμενα.

Τι είναι το Battleship; Στο περίπου, παίρνουμε το σκεπτικό του Armageddon, το εκσυγχρονίζουμε με στοιχεία από το Transformers και έχουμε μία νέα παραγωγή. Σχεδόν απογοητευτική... Γιατί; Για πολλούς λόγους.

Το Battleship ακολουθεί τη συνταγή "ταινία για όλους" για να καταφέρει να αποσβέσει μάλλον. Πρωταγωνιστές δύο μοντέλα-ηθοποιοί (Taylor Kitsch, Brooklyn Decker). Δίπλα τους η R&B τραγουδίστρια Rhianna και ο Liam Neeson σε ρόλο "περαστικός ήμουν". Έτσι κι αλλιώς, μου είναι αντιπαθής γενικά, οπότε δεν με πείραξε. Έχουμε εφηβικού τύπου συμπεριφορές, κλισέ ατάκες, βετεράνους πολέμου για το απαραίτητο πατριωτικό στοιχείο και ...εξωγήινους! Όλα αυτά συνοδεύονται από υπέροχα εφέ, οπτικά και ηχητικά, που δεν θα αφήσουν αδιάφορο κανέναν! Όμως, όπως έγραψα, "συνοδεύονται". Αν λοιπόν αφαιρέσουμε τη δράση μένει περίπου 1,5 ώρα βλακείας. Ανούσιες συζητήσεις, ερωτικά παιχνιδάκια, άσχετα γυρίσματα. Ακόμα και στη δράση δεν υπάρχει λογική. Οι εξωγήινοι που μπορούν με ένα κουμπί να εξαφανίσουν τον εχθρό, πιάνονται κορόιδα με παιδικού τύπου τεχνάσματα.

Συμβουλή: Δείτε τις σκηνές δράσης και προσπεράστε το ενοχλητικό υπόλοιπο.

4/10 από μένα, μόνο για τα εφέ.

IMDB

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.049

Συμβουλή: Δείτε τις σκηνές δράσης και προσπεράστε το ενοχλητικό υπόλοιπο.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή! :145:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.024

...μεσημεριασε:)
Για το Battleship μιλούσα. Το Hunger Games δεν το έχω δει ακόμα. Θα το θάψω μόλις το δω! :105:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Για το Battleship μιλούσα. Το Hunger Games δεν το έχω δει ακόμα. Θα το θάψω μόλις το δω! :105:
Μονον σε 4Χ!:):):)

Reaction score
118

To Ηunger games ειναι καλο αν εχεις προβλημα με ακμη, σου αρεσει η γιουροβιζιον ή μεγαλωσες στα στεϊτς.
Οι υπολοιποι να δουν το Βattle Royale να φχαριστηθουν κι αυτοι.

Reaction score
39
Οι απόψεις διίστανται. Καλο αυτο. Αν κ γενικα μαλλον υπερτερουν οι θετικες, για να μην πω οι ενθουσιώδεις...
Μέχρι το βράδυ λογικά θα είναι καγορασμενη η 40gb εκδοση με το 7.1 dts-hd ma και θα σας πω κ εγώ...
Καταρχήν, τρελαίνομαι να με κάνω quote!!!!:116:

Χθες αργά το βράδυ είδα το The Hunger Games στην έκδοση που αναφέρω παραπάνω. Η εικόνα πραγματικά πολύ καλή. Ο ήχος επίσης αν και από χαμηλά ήθελα παραπάνω. Το καινούριο μου σαμπ :114: μούγκρισε 2-3 φορές μόνο...

Είναι αρκετά πράγματα που με ξένισαν κυρίως σεναριακά και σε σχέση με τη ρωταγωνίστρια, η οποία btw είναι πραγματικά πολύ καλή! Σε σημείο που τη συγχώρεσα για την οπτική κακοποίηση της Mystique! :105:

Η ταινία σαφώς και αξίζει θέασης. Σε κάποιους θα περάσει κοινωνικοπολιτικά μηνύματα σε άλλους όχι. Προσωπικά, αρκεί και μόνο το παράξενο όλο concept-περιβάλλον για να την κάνει ενδιαφέρουσα. Σίγουρα θα μπορούσαν να την κάνουν πιο βίαιη..
Γενικά αποδείχτηκε κατώτερη των υψηλών προσδοκιών που είχα καλλιεργήσει. Αλλά πιστεύω ότι περισσότερο έχει να κάνει με τη μη ικανοποιητική μεταφορά από το βιβλίο της ροής της ιστορίας και των σχέσεων των ηρώων.

Το love story κωμικό. Επιεικώς απαράδεκτο..

Συνεχίζω παρακάτω μόνο για όσους την έχουν δει
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως αποτυπώνεται στο βιβλίο αυτή η (ξαφνική στην ταινία) στροφή στον έρωτα απο πλευράς της κοπελίτσας. Κάνει μπαμ ότι δεν γουστάρει. Αν και περιμένω να δω με τι τρόπο περιγράφονται τα συναισθήματα της κοπελιάς. Δεν κατάλαβα καν ότι τα flashback με το ψωμί στη βροχή κτλ της δημιουργούσε συναίσθημα ντροπής ή και ευγωμοσύνης απέναντι στο νεαρό. Για μίσος βαθιά κρυμμένο το είδα εγώ. Μήπως αποφάσισε απλά να παίξει το παιχνίδι της τηλεθέασης; Πιθανόν γιατί και στο φινάλε, ερωτοχτυπημένη δεν την έλεγες..

Reaction score
1
είδα χθές το battleship....βλέπετε δεν είχα διαβάσει το νήμα....
Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι χειρότερο σε ταινία...
Τεράστια η κατρακύλα του αμερικανικού κινηματογράφου..
Τόσο κακή που δεν την έκλεισα...κάθισα και την είδα όλη, σε μια κατάσταση αυτοβασανισμού ,απλά για να δώ που μπορεί να φτάσει η αμερικάνικη κινηματογραφική μαλ@κία...

Μια μικρή περίληψη απο την δική μου οπτική γωνία...

Τύπος, ο οποίος συνελήφθη διότι διέρρηξε mini market για να προσφέρει σάντουιτς σε μια άγνωστη που μόλις γνώρισε σε ένα μπάρ....κατατάσεται στο ναυτικό (το ποινικό μητρώο και το γεγονός οτι δεν μπήκε φυλακή το ξεπερνάμε) και μάλιστα με βαθμό υποπλοιάρχου (το οτι ο καθένας αν δεν έχει στον ήλιο μοίρα μπορεί την επομένη να γίνει αξιωματικός στο αμερικανικό ναυτικό το παραβλέπουμε,για να γίνει απλός ναύτης βέβαια τα πράγματα είναι δύσκολα...εξετάσεις ,κ.τ.λ).
Στην πρώτη άσκηση της καριέρας του πλακώνει στο ξύλο πλοίαρχο Ιάπωνα που συμμετείχε στην άσκηση για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που έχασαν οι αμερικανοί την προηγούμενη μέρα σε στρατιωτικές αθλοπαιδίες,χωρίς φυσικά να υποστεί καμία συνέπεια (εμείς είμαστε πολύ πίσω...τρώμε φυλακή αν οι αρβύλες σου είναι γυάλιστες..).
Αμέσως μετά,και μετά τον θάνατο των δυο ανώτερων αξιωματικών του αντιτορπιλικού που υπηρετεί αναλαμβάνει καθήκοντα, κάπτεν στο σκάφος .
Ρεζουμέ....στην Αμερική υπάρχει περίπτωση αν ληστέψεις mini market, την επόμενη στιγμή να βρεθείς όχι φυλακή...άλλα καπετάνιος σε πλοίο του πολεμικού ναυτικού :116:.

Ευχάριστη έκπληξη η τελική μάχη..
Το Θωρηκτό missouri ,γνωστό για την συμμετοχή του στο Β' παγκόσμιο πόλεμο με ναύτες καμιά 30αριά παππούδες που είχαν υπηρετήσει μαζί του τότε(οι άλλοι 1500 δεν χρειάστηκαν όπως φάνηκε για να λειτουργήσει το πλοίο) ,κατάφερε με μια μεγαλειώδες κολιά (τράβηξε χειρόφρενο....εε..άγκυρα την ώρα που πήγαινε φούλ μηχανές) και με τα κανόνια του φυσικά, να αιφνιδιάσει και να καταστρέψει το εξωγήινο σκάφος που ...
-πέταγε
-έπλεε
-μπορούσε να βυθιστεί σαν υποβρύχιο
-ήταν καμιά 20αριά φορές μεγαλύτερο
-εριχνε καμιά 100αριά κατευθυνόμενα βλήματα το δευτερόλεπτο
-βύθισε για πλάκα τα σύγχρονα πολεμικά πλοία χωρίς να κάνουνε κούκου..
-και ας μην ξεχνάμε οτι είχε ταξιδέψει με την ταχύτητα του φωτός για να έρθει στη γή άρα τεχνολογικά πρέπει να ήταν ένα βηματάκι μπροστά..:105:

και μια λεπτομέρια..απο τις πολλές..
...το σκάφος (missouri) ήταν μουσείο..άλλα πήρε κανονικά μπροστά και λειτούργησε άψογα..(τα δικά μας είναι μόνο για κανα πάρτι...)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.644
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

και μια λεπτομέρια..απο τις πολλές..
...το σκάφος (missouri) ήταν μουσείο..άλλα πήρε κανονικά μπροστά και λειτούργησε άψογα..(τα δικά μας είναι μόνο για κανα πάρτι...)
Έλα βρε Νίκο. Και τα δικά μας παίρνουν μπροστά με την Τζούλια. Δεν έχεις ακούσει ότι "το νινί σέρνει καράβι"? :116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.024
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

είδα χθές το battleship....βλέπετε δεν είχα διαβάσει το νήμα....
Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι χειρότερο σε ταινία...
Τεράστια η κατρακύλα του αμερικανικού κινηματογράφου..
Τόσο κακή που δεν την έκλεισα...κάθισα και την είδα όλη, σε μια κατάσταση αυτοβασανισμού ,απλά για να δώ που μπορεί να φτάσει η αμερικάνικη κινηματογραφική μαλ@κία...
Δηλαδή εγώ δεν πρέπει να ξαναδώ ταινία (ή σειρά) αφού δεν βλέπω τίποτα μη αμερικάνικο. :114:

Το πρόβλημα με αυτές τις ταινίες είναι συγκεκριμένο. Απευθύνονται σε ευρύ κοινό (και σε μικρές ηλικίες), οπότε πρέπει να έχουν αντικρουόμενα στοιχεία και έλλειψη βίαιων/σκληρών σκηνών που για μένα είναι απαραίτητες σε ταινία δράσης. Και τελικά μπορεί να μην αρέσουν σε κανέναν.
Βέβαια το Battleship κάθε άλλο παρά αποτυχία ήταν εμπορικά. Στοίχισε περίπου $210.000.000 και έχει ήδη κάνει εισπράξεις $300.000.000 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.612
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29