Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Θα το έβλεπα κι εγώ χθες αλλά το ανέβαλα αφού άρεσε στον Ανδρέα. Οι λόγοι που ανέφερες είναι ό,τι χειρότερο για τα γούστα μου. Και εντάξει, η κοιλιά προσπερνιέται με FF, με τα υπόλοιπα τι γίνεται; :107:The hunger games(2012)
Ενταξει, καλη ειναι η ταινια (η πρωταγωνιστρια καλυτερη), αλλα...
-μεγαλη κοιλια ως τη δραση
-η δραση και η βια ελαχιστη, ισως λογω καταλληλοτητας για μικροτερες ηλικιες (εισπραξεις γαρ)
- ερωτας (ωωωχ, θα λεει "καποιος") μπλιαχ
- οχι ενταση
Το μεσημέρι θα γράψω πιο αναλυτικά.Μην ανησυχείς, μάλλον το Battleship ήταν καλύτερο...
Και να μην το κανεις δεν θα τα βαψουμε μαυρα...:405:Το μεσημέρι θα γράψω πιο αναλυτικά.
Δεν θα είναι καλά λόγια, οπότε θα χαρείς.Και να μην το κανεις δεν θα τα βαψουμε μαυρα...:405:
Ευχαριστώ για τη συμβουλή! :145:Συμβουλή: Δείτε τις σκηνές δράσης και προσπεράστε το ενοχλητικό υπόλοιπο.
...μεσημεριασεΤο μεσημέρι θα γράψω πιο αναλυτικά.
Για το Battleship μιλούσα. Το Hunger Games δεν το έχω δει ακόμα. Θα το θάψω μόλις το δω! :105:...μεσημεριασε
Μονον σε 4Χ!Για το Battleship μιλούσα. Το Hunger Games δεν το έχω δει ακόμα. Θα το θάψω μόλις το δω! :105:
Καταρχήν, τρελαίνομαι να με κάνω quote!!!!:116:Οι απόψεις διίστανται. Καλο αυτο. Αν κ γενικα μαλλον υπερτερουν οι θετικες, για να μην πω οι ενθουσιώδεις...
Μέχρι το βράδυ λογικά θα είναι καγορασμενη η 40gb εκδοση με το 7.1 dts-hd ma και θα σας πω κ εγώ...
Έλα βρε Νίκο. Και τα δικά μας παίρνουν μπροστά με την Τζούλια. Δεν έχεις ακούσει ότι "το νινί σέρνει καράβι"? :116:και μια λεπτομέρια..απο τις πολλές..
...το σκάφος (missouri) ήταν μουσείο..άλλα πήρε κανονικά μπροστά και λειτούργησε άψογα..(τα δικά μας είναι μόνο για κανα πάρτι...)
Δηλαδή εγώ δεν πρέπει να ξαναδώ ταινία (ή σειρά) αφού δεν βλέπω τίποτα μη αμερικάνικο. :114:είδα χθές το battleship....βλέπετε δεν είχα διαβάσει το νήμα....
Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι χειρότερο σε ταινία...
Τεράστια η κατρακύλα του αμερικανικού κινηματογράφου..
Τόσο κακή που δεν την έκλεισα...κάθισα και την είδα όλη, σε μια κατάσταση αυτοβασανισμού ,απλά για να δώ που μπορεί να φτάσει η αμερικάνικη κινηματογραφική μαλ@κία...