ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
χαλαρώσαμε...χαλαρώσαμε....
ποιο καλωδιο θελετε...? :103:εγώ πάλι λέω να συνεχίσουμε το θέμα, με αγώνες (φωτός μεγάλου μεγέθους...):![]()
Ποιό είναι αυτό το υπέροχο δισκάκι που έχεις??Ησύχασα τώρα.....πάω να φάω καρπουζάκι και ν'ακούσω Isaac Hayes .:403:
...υπερβολικός όπως (σχεδόν) πάντα. :145:Συμπέρασμα: καλύτερα να σκέφτεται κανείς, στην ησυχία, μόνος του, παρά να "ακούει καλώδια"...:143::135::138:
Αγαπητε mister B ......το θεμα ειναι ακρως γενικευμενο και αναρωτηθηκαμε με τον Μανωλη αν σε περιπτωση που αλλαζει η χωρητικοτητα ενος καλωδιου(πανω η κατω) κατα ποσο αυτο ειναι ακουστο απο τα γηινα αυτια μας η οχι.......so simple........δεν εχει να κανει με το αν εμεις ακουσαμε διαφορες ,αλλωστε δεν δοκιμασαμε κατι τετοιο.....απλα αναρωτιωμαστε για το αποτελεσμα!!!!!!...υπερβολικός όπως (σχεδόν) πάντα. :145:
Έχουν τον ρόλο τους τα καλώδια, όπως για τα πάντα που αφορούν τον ήχο (πηγές - ενισχυτές - ηχεία - ακουστική χώρου), δοκιμάστε και εμπιστευτείτε και(*) τα αυτιά σας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
(*) μαζί με σωστή οδήγηση, κατάλληλα φροντισμένο χώρο και μετρήσεις μηχανημάτων και χώρου ακρόασης.
PS: Βρε Βλάση, δεν κατάλαβα, ρωτάς αν άκουσες διαφορές στο δικό σου πείραμα, ή ρωτάς αν αυτό που μπορεί να άκουσες είναι placebo effect?
Ποιά είναι αυτά?Αμα ψάχνεσαι όλο και κάτι θα βρεις για να παίξεις.......
Από τα καλώδια μέχρι τα ...εξωγήϊνα του Εαρινού.
ΜΟΝΟ παράλληλα....Πολυ απλα καποιος μπορει να βαλει εναν πυκνωτη 100PF σειρα η παραληλα για να δει αν μπορει να ακουσει διαφορες ...
εμπιστευτείτε τα ...αυτιά σας; σοβαρά μιλάς;...δοκιμάστε και εμπιστευτείτε και(*) τα αυτιά σας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
...για την Metric Halo.όχι βέβαια! :116:
εγώ είμαι "αιρετικός". Νομίζω πως αν δε τελειώσω με τους διαχυτές δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με τέτοιες ...λεπτομέρειες.
Αγαπητέ Γιάννη, αν και είναι ευκόλως εννοούμενο, να ξεκαθαρίσω πως καθόλου δε με ενόχλησε το ότι με αποκάλεσες "υπερβολικό", ασχέτως αν δε νομίζω πως υπήρξα υπερβολικός σε όσα έγραψα. Χαίρομαι να είμαι "υπερβολικός" και "αιρετικός" σε αυτό το σπορ, στο σπορ του audio, όπου η καταφανής χαζομάρα έχει καταντήσει "ρεύμα", "νοοτροπία", "θρησκεία" και "ένδειξη διαφορετικότητας από τους κοινούς θνητούς"...Όσο για τους χαρακτηρισμούς, σε αποκάλεσα υπερβολικό και συ προτίμησες να βάλεις τον Αινστάιν να με χαρακτηρίσει βλάκα.
Επί του θέματος, να σας δηλώσω πως:Έχουν τον ρόλο τους τα καλώδια, όπως για τα πάντα που αφορούν τον ήχο (πηγές - ενισχυτές - ηχεία - ακουστική χώρου), δοκιμάστε και εμπιστευτείτε και τα αυτιά σας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.