Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ναι σε όλα.Αρα για ανακεφαλαιωση:
3d mkv external subs παίζει απευθείας?
3d iso external subs παίζει?
Ωραιος, thanks...Ναι σε όλα.
Bdmv folder με εξωτερικούς srt δεν υποστηρίζεται προς το παρόν.Ρώτησα στο mede8er forum και μου το επιβεβαίωσαν.Δοκίμασε σε παρακαλώ το bdmv folder με υπότιτλους, γιατί εγώ δεν τα κατάφερα.
Εντυπωσιακή συγκρινόμενη με τι? Σε σχέση με το dune σου πως παίζει?Η εικόνα του όντως εντυπωσιακή Γιώργο!
Υπάρχουν κάποια μικρο-bugs που πιστεύω θα διορθωθούν πολύ σύντομα αλλά γενικά πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό player!
Γιάννη για να μην λέω και μεγάλα λόγια και να κοπάσει ο αρχικός ενθουσιασμός,θα το δω 2-3 μέρες ακόμη και μετά θα γράψω σε σύγκριση με το Dune Duo.Θα βάλω και φωτό με τις ίδιες σκηνές μεταξύ Duo & Med1000X3d.:109:Εντυπωσιακή συγκρινόμενη με τι? Σε σχέση με το dune σου πως παίζει?
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
Γιάννη ελαφρώς καλύτερη απο ps3, καλύτερη απο htpc, ελαφρώς χειρότερη απο oppo. Μακάρι να κατείχα το άθλημα της φωτογραφίας για να το αποτυπώσω. Βέβαια, το oppo είχε ως πλεονέκτημα ότι ήταν η κυρία πηγή καλιμπραρίσματος στο hc μου. Οι διαφορές σε 50 ίντσες είναι στα μάτια μου δυσδιάκριτες. Στις 100+ όμως...Εντυπωσιακή συγκρινόμενη με τι? Σε σχέση με το dune σου πως παίζει?
Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
Εδώ πάμε καλά. Τίποτα το αφύσικο, αν και σε σχέση με το oppo παρατηρείται ένα μικρό jerkiness κατά τα παναρίσματα της κάμερας (ειδικά στα γρήγορα). Επίσης δε διατηρεί σε τόσο μεγάλο βαθμό την ευκρίνεια του στις αντίστοιχες περιπτώσεις.σε τι εντόπισες τις διαφορές? ο 1186 στις άλλες υλοποιήσεις του ( himedia) είχε πρόβλημα στα 24p, κάτι που εμφανιζόταν σαν ενα μικρο πηδημα...εδω πως πάμε?
Δε χρειάζεται μετατροπή.Σε ταινιες 3d SBS εχει ρύθμιση για να παιζει υποτιτλους απο απλα srt ή πρεπει να τα αλλάξεις και πάλι με το 3d Subtitler?
Ωραίος...Το ίδιο ισχύει και για τα 3d bluray iso?Δε χρειάζεται μετατροπή.
Βρε δεν τα είπαμε και πριν; Ισχύει και για iso.Ωραίος...Το ίδιο ισχύει και για τα 3d bluray iso?