- Reaction score
- 150
Πέσε για ύπνο 7.30 το πρωί θα είμαι εκεί να μαζέψω άνθρακα (ξερά φύλλα) και άζωτο (χλωρά).
έχεις απόλυτο δίκιο!Έχουμε ξεφύγει...πολλές ώρες στο κυνήγι της τελειότητας, λίγη μουσική και πολύ engineering.
Τι θα ακούς βρε Ear από 19 dacs? Πότε βγήκε η τελευταία ταινία της προκοπής, και πόσο χρειάζεται 7.1 κανάλια για να την απολαύσεις?
Και πότε θα έχεις χρόνο να ψηφιοποιήσεις τα βινύλιά σου? Και πότε τα άκουσες τελευταία φορά?
Στο ξεφύγει, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Είναι η χαρά της επίτευξης του στόχου, δεν έχει σχέση με την μουσική, και μόλις τα καταφέρουμε, φτου και από την αρχή....
τώρα γιατί μου μπήγεις το μαχαίρι στην πλάτη; :105::105:..από την άποψη του "έχουμε ξεφύγει", είσαι τελικά Hi-Endάς.
χαχαχαχαχα, έτσι, έτσι!!!!!!Τέλος πάντων είναι ωραίο να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, αλλά όχι το ότι δεν μπορείς να το πάρεις ΑΥΡΙΟ!
Για το J.River - Τρέξε γρήγορα και αγόρασε το ($50) και δεν θα το μετανοιώσεις.
Αυτοί που το χρησιμοποιούν :
"Andtelope Audio, Audio Research, Ayre, Bel Canto, Benchmark, Digibit, MBL, NuForce, Scaena, PS Audio, Wavelength "
Κάτι ξέρουν και δεν αναφέρομαι καν στις δυνατότητες εικόνας και διαχείρησης τεραστίων βάσεων μουσικής με πραγματική database λογική.
Mόλις μάθει ο Σωτήρης τις κατάλληλες πληροφορίες για το DTS θα ανοιχτεί νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία.:126:Παίδες εξαιρετικός ο διάλογος, μπράβο σας!!!!
Είναι κρίμα να χαθεί μέσα στις 17 σελίδες του θέματος.
Προτείνω να στικαρισθεί με έναν αντιπροσωπευτικό τίτλο, πχ. " Lynx - Metric Halo για Ηome Cinema"
Έτσι για να την μπούμε και στους κονσουμεράδες σινεμάκηδες!!!:114:
Δηλαδη οποιος ανακαλυπτει πραματα....αυτα θα ειναι τα δωρακια του?????:204::143:σωστός!!!
συνέχισε να μας ...ξεσηκώνεις!
:135::ε, τι περίμενες; μανταλάκια; :138::138::138:
+10Παίδες εξαιρετικός ο διάλογος, μπράβο σας!!!!
Είναι κρίμα να χαθεί μέσα στις 17 σελίδες του θέματος.
Σωτο και το Foobar διαβαζει SACD ISO αρχεια ....Μόλις ανακάλυψα και κάτι που δεν ήξερα για το J.River. Υποστηρίζει SACD ISO playback και DSD bitstreaming (stereo & multichannel).
Και πως κάνουμε rip το SACD σε iso θα μου πει κανείς. Το ψάχνω αλλά μέχρι στιγμής γίνεται μόνο από παλιό PS3 που υποστηρίζει SACD και firmware <= του 3.53 που ευτυχώς πάλι έχω μιας και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του για αιώνες. Ίσως ήρθε η ώρα να το ανάψω!
Nice things!