Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"

Reaction score
25.443
Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ AVON KAI TUPERWER ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-Α ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Reaction score
143

βρε αθεόφοβε "Ρομπέν των δασών" ούτε το όνομα της εταιρίας δε θυμάσαι και κατάλαβες ότι είναι απάτη
χαχαχα
εμ βεβαια οταν γραφω το κειμενο κομματια 4 τα ξημερωματα λογικο ειναι να κανεις και ενα λαθος στο ονομα.σου θειξαμε και το ονομα της εταιρειας!!

επισης με το που διαβασα το ειρωνικο σχολιο σου,δεν θελει και πολυ εξυπναδα για να καταλαβω οτι ασχολεισαι με την organo gold η τουλαχιστον στο χωρο της μεγαλυτερης απατης η αλλιως πυραμιδας.

κοιταζωντας βιντεο στο youtube για την organo gold μονο γελια προκαλουν..παρτε μια γευση..λες και βρισκεσαι σε χριστιανικη συγκεντρωση.χαχαχαχα!!ΕΛΕΟΣ!!και φωναζουν τα ζωαδια απο κατω...

ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΙΑ αφηστε τις δουλειες σας που εργαζεστε,και ελαστε στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!μην χανετε χρονο!!!θα πινετε καφε και θα τα κονοματε μεσα στην κριση!ποια κριση?ολοι πινουν καφε!!μιλαγε για ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dJGO...email_reply&feature=em-comment_reply_received

Reaction score
11
Ειχα προσφατα εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρεια.με φωναξε φιλος που ασχολειται μονο με αυτο επαγγελματικα και προσπαθησε να με μυησει.μου εδειξε τον λογαριασμο του που ανεβαινει μηνα με το μηνα κλπ.μου εδειξε περιοδικο με τους επιτυχημενους ελληνες που το κανουν αυτο κλπ.στα ματια μου;;; Μεγα παπατζηλικι και σουπερ κοροιδια.ναι κονομανε.αλλα αυτοι οι 5-10 που το πρωτοξεκινησαν.ολοι οι αλλοι οι νεοι κακομοιρηδες που θα φτασουν να νοικιαζουν αποθηκες για να βαζουν τον καφε που υποχρεωνονται να αγοραζουν συνεχως και παντα αυξητικα...μιλαμε για μοντερνα πυραμιδαρα με θεωρητικα μεγαλες κονομες!!!μπαρουφα ολκης ειναι παιδια.ασε που μιλαμε για μαυρα χρηματα,ειτε εισερχομενα ειτε εξερχομενα....ακουγα για αρκετη ωρα και ακουγα για τον λογο οτι ειμαι ανεργος και ενδιαφερομαι για οτιδηποτε,αλλα εκτος απο αυτο.το μονο θετικο ειναι πως αυτος ο καφες ειναι πολυ νοστιμος και ευχαριστος στη γευση.κατα τα αλλα μπιγκ απατη.μεινετε μακρια οσα ρολεξ και λιμουζινες και αν σας δειξουν απο τους και καλα επιτυχημενους ελληνες του εξωτερικου που το κανουν..........

Reaction score
1.805

Ειχα προσφατα εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρεια.με φωναξε φιλος που ασχολειται μονο με αυτο επαγγελματικα και προσπαθησε να με μυησει.μου εδειξε τον λογαριασμο του που ανεβαινει μηνα με το μηνα κλπ.μου εδειξε περιοδικο με τους επιτυχημενους ελληνες που το κανουν αυτο κλπ.στα ματια μου;;; Μεγα παπατζηλικι και σουπερ κοροιδια.ναι κονομανε.αλλα αυτοι οι 5-10 που το πρωτοξεκινησαν.ολοι οι αλλοι οι νεοι κακομοιρηδες που θα φτασουν να νοικιαζουν αποθηκες για να βαζουν τον καφε που υποχρεωνονται να αγοραζουν συνεχως και παντα αυξητικα...μιλαμε για μοντερνα πυραμιδαρα με θεωρητικα μεγαλες κονομες!!!μπαρουφα ολκης ειναι παιδια.ασε που μιλαμε για μαυρα χρηματα,ειτε εισερχομενα ειτε εξερχομενα....ακουγα για αρκετη ωρα και ακουγα για τον λογο οτι ειμαι ανεργος και ενδιαφερομαι για οτιδηποτε,αλλα εκτος απο αυτο.το μονο θετικο ειναι πως αυτος ο καφες ειναι πολυ νοστιμος και ευχαριστος στη γευση.κατα τα αλλα μπιγκ απατη.μεινετε μακρια οσα ρολεξ και λιμουζινες και αν σας δειξουν απο τους και καλα επιτυχημενους ελληνες του εξωτερικου που το κανουν..........
αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι...παπάρα.

Δεν άκουσα κάποιο λογικό επιχείρημα στα γραφόμενά σου.

Γιατί πιστεύεις ότι είναι απάτη?

Και δεν υπάρχουν πουθενά μαύρα χρήματα, όλα έρχονται με χαρτιά.

Reaction score
11
Ειδα εισερχομενους λογαριασμους απο λαπτοπ.μυηθηκα στον τροπο που ερχονται τα εμβασματα,λιγα λιγα και ποτε στρογγυλα νουμερα....ακομη και αυτοκινητο αγοραζεις χωρις καν να φανει κινηση απο λογαριασμο σου εδω σε ελληνικη τραπεζα...ασε φιλε σου λεω.γλυκαθηκα απο αυτα που ειδα.αλλα οπως ειπα ειναι απατεωνια.καθως δενεσαι να αγοραζεις ποσοτητες καφε οχι βεβαια για να το πινεις αλλα στην ουσια για να δειγματιζεις.αν ομως δεν αγορασεις την μηνιαια ποσοτητα χανεισ απο μπονους κλπ.

Reaction score
1.805

Ειδα εισερχομενους λογαριασμους απο λαπτοπ.μυηθηκα στον τροπο που ερχονται τα εμβασματα,λιγα λιγα και ποτε στρογγυλα νουμερα....ακομη και αυτοκινητο αγοραζεις χωρις καν να φανει κινηση απο λογαριασμο σου εδω σε ελληνικη τραπεζα...ασε φιλε σου λεω.γλυκαθηκα απο αυτα που ειδα.αλλα οπως ειπα ειναι απατεωνια.καθως δενεσαι να αγοραζεις ποσοτητες καφε οχι βεβαια για να το πινεις αλλα στην ουσια για να δειγματιζεις.αν ομως δεν αγορασεις την μηνιαια ποσοτητα χανεισ απο μπονους κλπ.
Κάθε χρόνο η εταιρία σου στέλνει χαρτί με τα λεφτά που σου έδωσε από τις προμήθειες.

Το αν θα τα δηλώσεις ή όχι εξαρτάται καθαρά απο σένα (όπως και μετα υπόλοιπα επαγγέλματα στη χώρα μας άλλωστε).

"Η υποχρεωτική αγορά καφέ" αν το σκεφτείς δεν είναι και πολύ υποχρεωτική. Βασικά η ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να αγοράζω φτάνει ίσα-ίσα για μένα. Οπότε αυτό με τις "αποθήκες καφέ" μόνο σαν αστείο το εκλαμβάνω!
Συνήθως αγοράζω έξτρα ποσότητες για να μπορώ να δουλέψω.

Το δικτυακό marketing έχει έρθει για τα καλά και στη χώρα μας και δουλεύει καλά. Απάτη μπορεί να υπάρξει όπως και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα σε κάποιες εταιρίες.
Γι'αυτό το ψάχνουμε προσεκτικά πριν επιλέξουμε κάποια εταιρία.
Τα λεφτά που υπόσχονται οι εταιρίες είναι πραγματικά, αληθινά και τα παίρνεις αν πράξεις αυτό που σου λέει η εταιρία (όπως και στις άλλες δουλειές. Δε φαντάζομαι να υπάρχει δουλειά που να κάθεσαι και να σε πληρώνουν).

Η διαφορά του δικτυακού marketing από τα υπόλοιπα επαγγέλματα έχει να κάνει με το ότι το δικτυακό δεν έχει ταβάνι στις απολαβές. Όσο τρέξεις, τόσο πληρώνεσαι.

Αν κάνεις ότι δουλεύεις, η εταιρία θα κάνει ότι σε πληρώνει.

Αν στον περισσότερο κόσμο το δικτυακό μάρκετινγκ φαίνεται απάτη είναι λογικό.
Αν ήταν εύκολο για μια εταιρία να διεισδύσει σε μια αγορά δε θα πλήρωνε τόσο καλά.

Το δικτυακό marketing είναι πολύ απλό, αλλά πολύ δύσκολο ταυτόχρονα, γιατί ο δικτυωτής έχει να συναντήσει ανθρώπους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν τη νοοτροπία του υπαλλήλου ή του αυτοαπασχολούμενου που θέλει περισσότερα χρήματα γιατί έχει όνειρα στη ζωή του αλλά δε θέλει να αλλάξει τίποτα από αυτά που κάνει.

Σκέτη παράνοια.

Το μυστικό για την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι ένα: πρέπει να μιλήσεις σε πολλά άτομα γιατί τα πάντα είναι στατιστικά. Οι περισσότεροι που ξεκινάνε τρώνε 3-4-10 "χυλόπιτες" και μετά σταματάνε λέγοντας σε όλους ότι είναι απάτη, ενώ ουσιαστικά δεν ξεκίνησαν ποτέ.

Το βασικό για κάποιον που έχει ένα ενδιαφέρον να ασχοληθεί με κάποια εταιρία είναι να επιλέξει κάποια εταιρία που να τον εκφράζει, να μελετήσει καλά το πλάνο, να δει τις υποχρεώσεις του προς την εταιρία αλλά και τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς αυτόν. Ένα 99% που "μπαίνουν" σε μια εταιρία δικτυακού δεν κοιτάει τίποτε από αυτά....

Μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα, όποιος ενδιαφέρεται να το συζητήσουμε είμαι ανοιχτός.

Δε πρόκειται να ανεχτώ όμως να με βρίζουν γιατί θα τα πάρω στο κρανίο.

ΥΓ:klaz χαίρομαι που σου άρεσε ο καφές. Πολλοί κάνουν ότι δεν τους αρέσει μη τυχόν τους πιέσω να αγοράσουν! χαχαχα

Reaction score
11
Σωστος.δεν εχουμε καμμια αντιπαραθεση και δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.εγω απλως ειπα τα πραγματα οπως τα ειδα χωρις καν να ασχοληθω.ο καθενας εχει την δικη του κριση και αποψη και το τελειωνω εδω.παντως ο καφες ειναι μαματος.και αυτο το λεει καποιος ο οποιος δεν ειναι και πολυ φαν του καφε.απο τις πιο ευχαριστες γευσεις εβερ που εχω δοκιμασει.το αν ειναι και υγειινο δε το γνωριζω.μονο 2 φακελακια ηπια.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

Άμα πιείς και τρίτο θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. :116:

...
θα το πιω του χρονου για...σιγουρια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.867

Κοντολέταααααααα μου τελείωσαν οι ντομάτες!

Έχεις καμμία; :116:

Reaction score
11

ειι...?για περισσοτερα παμε στη σουπαλιγδα να γραψουμε.εδω μεσα μιλαμε για αιγυπτιακα συμβολα..

Reaction score
143

να κανω μια ερωτηση?γιατι πρεπει sony και καλα να πληρωσω 250 ευρω το πακετο?η 600 το μεσαιο η 1500 το μεγαλο!?!?που αναλογικα ο καφες που περνεις σε ποσοτητα ειναι για γελια.

εγω δεν θελω να δωσω λεφτα.δωσε μου να πουλησω και οταν κανω παραγγελιες ελα να παρεις τα λεφτα σου και να κρατησω την προμηθεια μου.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

οποιος νοημων ανθρωπος δει λιγο το βιντεο της organo gold που ανεβασα,αλλα και αλλα σχολια οπως "ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ??"

μονο γελια μπορουν να προκαλεσουν.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Εδώ πάντως λέει ότι με 30 ευρώ μπορείς να παραγγείλεις 450 γραμμάρια 'εκλεκτού μαύρου καφέ Organo Gold που θα αφυπνίσει και θα διεγείρει τις αισθήσεις...':119:

Ισχύει;

Reaction score
25.443

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΦΙΜΟ, ΡΟΦΗΜΑ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΦΕΤ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ?
ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΧΕΡΜΠΑΛΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Reaction score
1.805

να κανω μια ερωτηση?γιατι πρεπει sony και καλα να πληρωσω 250 ευρω το πακετο?η 600 το μεσαιο η 1500 το μεγαλο!?!?που αναλογικα ο καφες που περνεις σε ποσοτητα ειναι για γελια.

εγω δεν θελω να δωσω λεφτα.δωσε μου να πουλησω και οταν κανω παραγγελιες ελα να παρεις τα λεφτα σου και να κρατησω την προμηθεια μου.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

οποιος νοημων ανθρωπος δει λιγο το βιντεο της organo gold που ανεβασα,αλλα και αλλα σχολια οπως "ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ??"

μονο γελια μπορουν να προκαλεσουν.
Γιατί να πληρώσεις 250-600-1500? γιατί όταν θέλεις να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά πρέπει να κάνεις κάτι που λέγεται επένδυση.

Οι 3 κλίμακες έχουν να κάνουν με το ποσοστό που θα παίρνεις μετά. Η διαφορά του 250 με τα 1500 είναι ότι ο 250 για να πάρει αυτά που παίρνει ο 1500 πρέπει να κάνει τη διπλή δουλειά.

Δε θέλεις να δώσεις λεφτά. Θέλεις να πάρεις εμπόρευμα και όταν το πουλήσεις (που ούτως ή άλλως στην OG δε πουλάμε καφέ-άσχετο) να πάρεις την προμήθειά σου.
Πες μου φίλε Λάμπρο σε ποια δουλειά μπορείς να το κάνεις αυτό? Έστω ότι έχεις μαγαζί, θα σου δώσει ο προμηθευτής εμπόρευμα και όταν το πουλήσεις θα του κρατήσεις το κέρδος σου και θα επιστρέψεις τα υπόλοιπα?
Πες μου αυτή τη δουλειά και ξεκινάω άυριο (μάλλον σήμερα το απόγευμα). ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ.

Σχετικά με τα βιντεάκια που κυκλοφορούν δε σου κρύβω ότι κι εμένα μου προκαλούν απέχθεια. Σκέτες αμερικανιές, δε δουλεύουν στην ελλάδα.
Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Και τελος πάντων αν η organo gold σε διασκεδάζει και γελάς με αυτή την εταιρία είναι και αυτό ένα κέρδος.

Reaction score
1.805

Εδώ πάντως λέει ότι με 30 ευρώ μπορείς να παραγγείλεις 450 γραμμάρια 'εκλεκτού μαύρου καφέ Organo Gold που θα αφυπνίσει και θα διεγείρει τις αισθήσεις...':119:

Ισχύει;
Φιλαράκι ούτε το φαντάζεσαι τι "αισθήσεις" θα σου διεγείρει!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Φιλαράκι ούτε το φαντάζεσαι τι "αισθήσεις" θα σου διεγείρει!
Πω πω!!!!θέλω.....χαρίζω και την έκπτωση αν είναι έτσι;:107:
μπορώ να παραγγείλω από σένα;πως γίνεται;τόσο όμως 450gr.....για δοκιμή:119:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.199