- Reaction score
- 10.726
Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!
Για δώσε και κανένα λινκ.
Για δώσε και κανένα λινκ.
http://www.organogold.com/Για δώσε και κανένα λινκ.
Σύντεκνε μην πάρεις γιατί θα σ'αρέσει η γεύση του και θα ψάχνεσαι μετά:116:Περίεργο, μπήκα ν'αγοράσω και λέει ότι για σωστή χρήση πρέπει να έχω καφετιέρα και φλιτζάνια σε σχήμα πυραμίδας. :138:
Έχει πραγματικά πάρα πολλά. Αν γκουγκλάρεις πχ Colombian Coffee, θα σου βγάλει μέχρι και μικρούς παραγωγούς.Για δώσε και κανένα λινκ.
Ένας φίλος μου είχε προτείνει προ καιρού το Tailor made, όπου εκτός από να πιεις τον καφέ σου, μπορείς και ν' αγοράσεις για να φτιάξεις στο σπίτι. Και οι δύο καφέδες που προμηθεύτηκα από αυτούς (έναν Αιθιοπίας κι έναν Κένυας) είναι εξαιρετικοί. Σήμερα που τους ρώτησα, μου είπαν ότι στέλνουν με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα.Έχει πραγματικά πάρα πολλά. Αν γκουγκλάρεις πχ Colombian Coffee, θα σου βγάλει μέχρι και μικρούς παραγωγούς.
Ένα καλό μαγαζί με μεγάλη ποικιλία είναι αυτό: http://www.whittard.co.uk
Καφές έτοιμος, συσκευασμένος ή σε κόκκους, με αρώματα ή σκέτος, ταξινομημένος σε κατηγορίες αναλόγως την προέλευση (έχεις επιλογές πάνω από 50 μέρη του πλανήτη) ή το πόσο δυνατός είναι, ενώ μπορείς να κάνεις τα δικά σου μείγματα ή να εμπιστευτείς τις δικές τους προτάσεις, τα whittard blends. Φυσικά έχει τσάι, σοκολάτες κι άλλα προϊόντα.
Κι άμα τρώγεσαι να βρεις δουλειά, ζητάνε πάντα συνεργάτες. Κάνεις ένα μαγαζί κανονικό και πουλάς καφέδες απ' όλο το κόσμο όχι ένα συγκεκριμένο brand από σπίτι σε σπίτι...
...
Μιχάλη, άλλο "Colombian" κι άλλο "Colombiana"! :114:Μπα !!!
Η Κολομβία παράγει και καφέ;
Κι εγώ που νόμιζα ότι .................. τέλος πάντων.
:137: :137:
Όπως σου έχω πει είμαι από τους καλύτερους πελάτες του Tailor Made! :107:Ένας φίλος μου είχε προτείνει προ καιρού το Tailor made, όπου εκτός από να πιεις τον καφέ σου, μπορείς και ν' αγοράσεις για να φτιάξεις στο σπίτι. Και οι δύο καφέδες που προμηθεύτηκα από αυτούς (έναν Αιθιοπίας κι έναν Κένυας) είναι εξαιρετικοί. Σήμερα που τους ρώτησα, μου είπαν ότι στέλνουν με ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα.
Συμφωνώ! Ωραία ταινία το "Colombiana"Μιχάλη, άλλο "Colombian" κι άλλο "Colombiana"! :114:
Αν ξέρεις από καφέ και ψάχνεσαι για τις καλύτερες ποικιλίες που μπορείς να βρεις, θα καταλήξεις μόνος σου σε συγκεκριμένoυς "specialty coffees" σύμφωνα με τη βαθμολογία που τους δίνουν εξειδικευμένοι όμιλοι σε διάφορες χώρες. Π.χ. Specialty Coffee Association of America.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΛΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!