Μια φορά κι έναν καιρό...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
373
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Τις τελευταίες αλλαγές στα ψηφιακά δεν τις έχω ακούσει....:116:

Πάντως και πριν έπαιζε εξαιρετικά!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τις τελευταίες αλλαγές στα ψηφιακά δεν τις έχω ακούσει....:116:

Πάντως και πριν έπαιζε εξαιρετικά!
Την αλλη βδομαδα ελα οποτε μπορεις Πανο να ακουσουμε, γενικα......

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

απο το meeting Μαιο του 2011

Σε αυτο το meeting υπηρχαν τα καινουργια ενισχυτικα και το phono, αλλα δεν υπηρχαν τα καινουργια καλωδια και τα 2 φιλτρα... δεν υπηρχε επισης το USB DAC 24/96.....

Last edited by a moderator:

Reaction score
373

Εκείνη την περίοδο έμενα Θεσσαλονίκη και είχα αρκεστεί στα βίντεο.

Χρήστο αν μπορείς πες μου πιο είναι το κομμάτι στο πάνω βίντεο, καθότι λάτρεις του εκκλησιαστικού οργάνου, μου άρεσε πολύ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.414

καντάτε ντόμινο αν δεν απατώμαι

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το Juslang (δευτερο απο την Β πλευρα του LP) απο το CANTATE DOMINO σωστα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
preamplifier callibration....

Μαλιστα η ακροαση εκεινη εγινε με σχεδον αστρωτους τους τελικους, με κυριο interconnect (pre to amp) της πλακας, με καλωδια ρευματος της πλακας και με την προηγουμενη ρυθμιση του προενισχυτη οπως την ειχα με το ταιρι του, τον Rowland 8T, που εκ των υστερων αποδειχτηκε λαθος για τα καινουργια SE monoblock που εχουν μικροτερη ισχυ (αλλα ΠΟΛΥ καλυτερες χροιες και καταπληκτικη 3D εικονα!)

Συγκεκριμμενα, μετα την ακροαση και την ωραια συζητηση που επηκολουθησε, εγιναν οι παρακατω ρυθμισεις στον προενισχυτη Jeff Rowland Consummate, με προταση του Κωστα Κουρκουνη:

- OUTPUT IMPEDANCE: 150 Ohms unbalanced / 300 Ohms balanced (ηταν 300/600 Ohms)
- INPUT IMPEDANCE: 100 KOhms unbalanced / 200 KOhms balanced (ηταν 300/600 Ohms)
- GAIN: +6db (or IHF Input Sensitivity: 250 mV) (ηταν 500 mV)

JRDG consummate preamplifier (dip switches)

Μετα απο τις αλλαγες στον προενισχυτη, ενοιωσα τα monoblock των 50wpc να "γεμιζουν" πολυ περισσοτερο και καταλαβα τι σημαινει single ended χωρις να χασω τιποτα απο ισχυ στα ribbons!!! :111:

Αλλωστε για τα 100 Hz και κατω τα ηχεια μου ειναι ενεργα με τον δικο τους σερβοενισχυτη των 2 Kw (ετσι για να μη φωναζει ο ΕΑΡ....:116:)

Reaction score
460

Καλως τον,καιρο εχουμε να τα πουμε χρηστο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Γεια σου Βασίλη, επισης!

Μερικα στοιχεια για τα ενισχυτικα μου HARMONIC LABS, 50wpc Single Ended Parallel Mosfet class A monoblocks...

(ο ενισχυτης μου σε στερεοφωνικη εκδοση παρουσιαστηκε και στην τελευταια εκθεση)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αν τον θυμαστε, οσοι επισκεφτηκατε την εκθεση, ειναι αυτος που φαινεται αριστερα κατω στο πατωμα σε.... στερεο κατασταση χαχαχα...

Τα δικα μου ειναι μονομπλοκ και φαινονται εδω:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.315

Χρήστο αν μπορείς πες μου πιο είναι το κομμάτι στο πάνω βίντεο, καθότι λάτρεις του εκκλησιαστικού οργάνου, μου άρεσε πολύ!
Εάν εννοείς το κομμάτι στο πρώτο βίντεο είναι μία εκδοχή του χριστουγεννιάτικου O Holy Night. Πάντως η μουσική είναι αυτή. Πολύ γνωστή με πολλές εκτελέσεις και διασκευές, πραγματικό christmas standard!

Συγγνώμη για την παρεμβολή στη ροή του νήματος

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.414

Εάν εννοείς το κομμάτι στο πρώτο βίντεο είναι μία εκδοχή του χριστουγεννιάτικου O Holy Night. Πάντως η μουσική είναι αυτή. Πολύ γνωστή με πολλές εκτελέσεις και διασκευές, πραγματικό christmas standard!
όταν ακούγαμε μεις το καντάτε ντόμινο, εσύ έπαιζες με πλέιμομπιλ.:137::138::142:

ΥΓ

γειά σου τασούλη! α, πέρνα να στο δώσω μπρε, φέρε στικάκι, είναι και σε καλή ηχογράφηση, της προπριους, το 801 σου θα κελαηδήσει (με τα ανάλογα ρεύματα βεβαίως βεβαίως)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.414

υπερβολές.... στα 2 χέρτζ έχουν τρελή πτώση.

ΥΓ

τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά πάντως, θέλουν λίγο "σουλούπωμα". πχ τα 27 βολτ ακλιπάριστης εξόδου δε συμφωνούν με την ισχύ κλιπαρίσματος. θα μου πεις λεπτομέρειες... ε, τέλος πάντων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.414

Χρήστο, ρίξε και κανα αναλυτικό "σχόλιο" για τα καλώδια του νικ δε γκρικ, πες τίποτα. δικός μας άνθρωπος είναι...:144:

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87