Μια φορά κι έναν καιρό...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
460
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Επειδη θελω να ειμαι καλος οικοδεσποτης θα πω οτι δεν καταλαβαινω τι λες.....

Φαρμακι εισαι παναθεμασε........απαπαπα Παναγια μου!!!!!!:142::142::142:

Reaction score
460

Τι εισαι εσυ βρε???/

Μπαινεις πυροβολεις και εξαφανιζεσαι........:142::142:

Κατι ξερεις εσυ................

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Παντως χαιρομαι που το θεμα αυτο εγινε αιτια και μιας γενικοτερης συζητησης...

Καθε συστημα για τον καθενα απο μας τους βλαμμενους, αποτελει case study και καλο ειναι να γινονται καποια πραγματα ευρυτερα γνωστα και να συζητιουνται χωρις φοβο και παθος για να μαθαινουμε ολοι....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Μια φορά κι έναν καιρό... o skal, είχε κάψει το τweeter του Genesis...:625:

Reaction score
1

Δεν έχεις ανάγκη εσύ, μπορείς να τα νοικιάσεις σε club !:107:
Μην τον ακούς Nick. Σήμερα είναι η επέτειος του Πολυτεχνείου και τον έχουν πιάσει τα κομουνιστικά του. Στάχτη στα μάτια σου ρίχνει φίλε. Μην τον ακούς ρε. Ο τύπος έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα και συνεχώς παραπονιέται... τι σου είναι αυτοί οι κομουνιστές ρε φίλε.....:114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Eτσι μπραβο.......θα το παμε χαλαρα το πραμα Σαββατιατικα......χαλαρα ξαναλεω.......εχει και δροσουλα εξω οποτε αραγμα,μουσικη και κανα ξυδι για τονωση............οκ παιδακια?????

:201::402::403::410:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μια φορά κι έναν καιρό... o skal, είχε κάψει το τweeter του Genesis...:625:
Σωστα, το ξεχασα (απο τα 8 συνολικα μου καηκε το ενα το πρωτο μηνα λειτουργιας...)... επρεπε να το ειχα αναφερει στη 5η σελιδα του τοπικ.... :116: :114:

Reaction score
1

Ναι Νικολακη μου,ξερεις τι επικερδης επενδυση ειναι να χωσεις μια 50αρα (χιλ) για ηχεια και οταν αποφασισεις να τα δωσεις μπορει να μην βρεις να τα πουλησεις η να αναγκαστεις να τα χαρισεις.

Γιατι για να εχουν 50 σιγουρα θα εχουν ενα καποιο μεγεθος,και αυτος που θα τα παρει (εαν βρεθει) μπλεκει με τα υπολοιπα της αλυσιδας......φοβερη επενδυση το χαι φαι ετσι?

Απο οτι καταλαβαινεις Νικ μαλλον θα πληρωσουμε για να τα ξεφορτωθουμε τα σιδερα και τα ξυλα.....
Αφού ξέρεις βρε Αντώνη ότι στα hobby επενδύουμε χρήμα για να πάρουμε κυρίως άυλες ικανοποιήσεις. Αν εξαιρέσω δύο-τρία hobby (όπως π.χ. η συλλογή πινάκων ή ακριβών ρολογιών) που πέρα από τις άυλες ικανοποιήσεις έχουν και ένα σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον, όλα τα άλλα hobby είναι... σαν μια κακομαθημένη γκόμενα.

Και εμείς, επειδή είμαστε πιστοί στις γυναίκες μας και δεν τσιλημπουρδίζουμε με γκόμενες, είπαμε να ασχοληθούμε με το high end. Καλά δεν τα λεω;;;

Reaction score
1

τι cariolis που εισαι..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::403::611:
Πα πα πα πα πα, τι εκφράσεις είναι αυτές. Μα τσάμπα πήγαν τόσα λεφτά που έδωσα για τα Γαλλικά σου, το Μπαλέτο σου, το Πιάνο σου, τα Θεατρικά σου και όλα βρεεεε. Αντρουπήςςςς που λέει και ο Χατζηχρήστος.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Πα πα πα πα πα, τι εκφράσεις είναι αυτές. Μα τσάμπα πήγαν τόσα λεφτά που έδωσα για τα Γαλλικά σου, το Μπαλέτο σου, το Πιάνο σου, τα Θεατρικά σου και όλα βρεεεε. Αντρουπήςςςς που λέει και ο Χατζηχρήστος.
Απα πα πα πα.......εχεις δικιο.......δεν ξαναλεω τετοιες απαισιες παλιοκουβεντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να βαλλω ενα δισκο στο πικαπ να αυτοτιμωρηθω................

Reaction score
1

Μιας και μιλαμε για 'παλια' κομματια εχεις στο νου σου τον ηχο του McCormack DNA-2 LAE που ειχες κι εσυ, ωστε να κανεις μια αντιπαραβολη σχετικα με την διαφανεια?
Κωστή, την διαφάνεια του DNA-2 Anniversary δεν την είχε κανένας. Το κακό με τους DNA ήταν ότι δεν είχαν τόσο καλό χαμηλό όπως οι άλλοι τρεις. Ο φίλος μου ο Δημήτρης ο Ευγενίδης είχε πάρει δύο DNA-2 και τους είχε στείλει στον McCormack για να τους μονομπλοκάρει και να τους βελτιώσει για να λύσει το πρόβλημα στα χαμηλά. Τελικά το κατάφερε και σύμφωνα με τα όσα μου έχει πει, έπαιζαν μαγικά.

Reaction score
460

Αφού ξέρεις βρε Αντώνη ότι στα hobby επενδύουμε χρήμα για να πάρουμε κυρίως άυλες ικανοποιήσεις. Αν εξαιρέσω δύο-τρία hobby (όπως π.χ. η συλλογή πινάκων ή ακριβών ρολογιών) που πέρα από τις άυλες ικανοποιήσεις έχουν και ένα σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον, όλα τα άλλα hobby είναι... σαν μια κακομαθημένη γκόμενα.

Και εμείς, επειδή είμαστε πιστοί στις γυναίκες μας και δεν τσιλημπουρδίζουμε με γκόμενες, είπαμε να ασχοληθούμε με το high end. Καλά δεν τα λεω;;;
Τωρα με μπερδεψες.....

Reaction score
1

Απα πα πα πα.......εχεις δικιο.......δεν ξαναλεω τετοιες απαισιες παλιοκουβεντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να βαλλω ενα δισκο στο πικαπ να αυτοτιμωρηθω................
Πότε θα με φωνάξεις να ακούσουμε μουσική;;;:116:

Reaction score
460

Θα στειλω και εγω τα bryston στον...............LAMM για να τα κανω οικιακου χαρακτηρα,θα του πω να μου βαλει και καμια 10αρια λαμπες στον καθενα για να μπορω να ακουω μουσικη...:136:

Reaction score
1

Θα στειλω και εγω τα bryston στον...............LAMM για να τα κανω οικιακου χαρακτηρα,θα του πω να μου βαλει και καμια 10αρια λαμπες στον καθενα για να μπορω να ακουω μουσικη...:136:
Άσε τα Bryston εκεί που είναι και μην τα κουνάς. Μακάρι να είχαμε όλοι τέτοια.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

χαλαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ειπαμεεεεεεεεεεεε....................

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.520

...Όμως αυτό που αναφέρω (περί αμυδρού φουσκώματος) είναι κάτι που έχει παρατηρηθεί (τουλάχιστον από εμένα προσωπικά) με όλα τα Rowland που είχα και σε 5-6 διαφορετικά ηχεία που τα είχα δοκιμάσει.
Θεωρώ σπατάλη φαιάς ουσίας το ν'αμφισβητήσουμε τις ακουστικές εμπειρίες αυτές καθαυτές που έχει αποκομίσει κάποιο άτομο άλλο από εμάς τους ίδιους.
Εννοείται βέβαια ότι καθένας εξ ημών είναι δυνατόν να επιτελεί τις δικές του αξιολογήσεις έχοντας διαφορετικά σημεία αναφοράς-σε επίπεδο συσκευών και υλικού αναπαραγωγής.

Σε επίπεδο μετρήσεων,παρατίθεται ένα ενδεικτικό διάγραμμα:

H διακύμανση στις καμπύλες απόκρισης ενισχυτή-ηχείου Avalon Eclipse όταν αυτό οδηγείται διαδοχικά (ανώτερη προς κατώτερη καμπύλη) από τους ενισχυτές Jeff Rowland Model One,Mark Levinson No.23.5,Audio Research Classic 60 & VTL Compact 160 monoblock.
http://www.stereophile.com/content/avalon-eclipse-loudspeaker-measurements
Βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας "ανταμοιβή"... Για σκέψου όμως πόσο μικρό θα φαίνεται αυτό το ποσό αν κάθε ώρα και κάθε στιγμή που ακούς μουσική, απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια με καλύτερο ήχο και σαν να είσαι ακόμα πιο κοντά στους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

Πιστεύω ότι η απάντηση του Γιώργου είναι και η πεμπτουσία του high end. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν είναι το ποσό που ξοδεύουμε στιγμιαία, αλλά το ποσοστό "αμεσότητας" που απολαμβάνουμε σε βάθος χρόνου.
Δική μου απάντηση είναι ότι όλες οι συσκευές αναπαραγωγής από τη φύση τους δεν παύουν ν'αποτελούν ΄΄κλουβιά΄΄-ενίοτε δε και...χρυσά.:126:
Είναι ο εγκέφαλός μας που κρατά το κλειδί που ανήκει σε οποιοδήποτε τέτοιο κλουβί...:612:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas