- Reaction score
- 21.982
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...
Και έτσι χαλάνε;
Και έτσι χαλάνε;
επι τη ευκαιρια μια ερωτηση:
Οταν πατησω το play στο laptop για να παιξω ενα αρχειο υψηλης αναλυσης, μεσολαβει ενα μικρο χρονικο διαστημα με την ενδειξη buffering... πριν ακουσω ηχο! Αυτο τι ειναι?
Κάνει buffering τα data αποκωδικοποιημένα κιόλας, έτσι για να μην αγχώνονται και αυτοί που...ακούν διαφορές μεταξύ π.χ. flac & wav...:138:Κι εμένα μου το κάνει ο foobar. Πρέπει να το κάνει επειδή φορτώνει στην Ram το μουσικό αρχείο.
Ωραία. Και γιατί δε χαλάνε όταν πάνε να γραφτούν σε εξωτερικό δίσκο usb?
Δε "χαλάνε" σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις.Δεδομένα τα μεν, δεδομένα τα δε...
Προσωπικά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος όλου του thread έχει στοιχεία εντυπωσιασμού και ειμαι σιγουροσ ότι κάτι διαφορετικό οραματιζοταν ο vlassis όταν ξεκινούσε την κατηγορία <<Ηχητικές αποδράσεις>>
Αγαπητε Gonis η συγκεκριμενη κατηγορια δημιουργηθηκε με σκοπο οποιοδηποτε μελος να μπορει να ανεβασει φωτος και σαφως να σχολιασουμε το συστημα του .
Ετσι ακριβως και ο Χρηστος,ο Αντωνης ,ο Βλασης και λοιποι ανεβασαν φωτος απο το συστημα που με αγαπη και μερακι εχουν στησει με την παροδο των χρονων και το μοιραστηκαν μαζι μας............
Ηχητικες αποδρασεις λοιπον και τα μυαλα στις μπορνες και τους Ludhall.............................
Και να πω την αληθεια........ετσι το ειχα φανταστει και ετσι θελω να συνεχισει να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πσσσσσσσ...:414:Και να πω την αληθεια........ετσι το ειχα φανταστει και ετσι θελω να συνεχισει να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη Μιχαλη γνωριζεις καποια πραγματα για τα ηχεια Genesis και το τι ενισχυτες ταιριαζουν σε αυτο το ηχειο περισσοτερο απο τους κατοχους τους? Σου επαναλαμβανω οτι οι μισοι απο τους ιδιοκτητες των μεγαλων Genesis τα παιζουν με Audio Research, τι να κανουμε τωρα δηλαδη? :121:Όσο για το: μαλιστα για τα ενεργα ηχεια της Genesis ηταν γενικη διεθνως η προτιμηση...... λέω, ας αφήσουμε τη διεθνή γενικώς προτίμηση τώρα...