Buttkicker!!!

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

ειστε σιγουροι πως χρειαζεστε παραπανω απο τα 100wrms/τμχ, που δινει ο φτηνοτερος κλαρκ,ο 209?
απο οτι διαβασα το 239 ειναι για καρεκλα
το 329 για καναπε και το
429 για πλατφορμα

Reaction score
5.508
όταν και με το καλό έρθει στα χέρια μου...
Θα παραγγείλω κι εγώ το miniDSP 4x10HD. Αν δεν το παρήγγειλες ήδη, πες μου να κάνουμε κοινή παραγγελία.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Θα παραγγείλω κι εγώ το miniDSP 4x10HD. Αν δεν το παρήγγειλες ήδη, πες μου να κάνουμε κοινή παραγγελία.
Γιάννη, εγώ λές να κάνω δουλειά με το minidsp 2x4 ή πρέπει να πάω και γω στο HD?...να παραγγείλουμε αν είναι...

προσανατολίζομαι στην εξής σύνθεση..
clark 329 gold+ενισχυτή (δε ξέρω ποιόν ακόμα)+dsp...

για καναπέ 2θέσιο...

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

απο οτι διαβασα το 239 ειναι για καρεκλα
το 329 για καναπε και το
429 για πλατφορμα
πλατφόρμα διάστασης 1,5 x 2,5μ.
δηλαδη εγω που σκεφτομαι δυο τμχ για το κρεββατι, (170χ220) τι πρεπει να παρω,ε;

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

δηλαδη εγω που σκεφτομαι δυο τμχ για το κρεββατι, (170χ220) τι πρεπει να παρω,ε;
Με ένα Platinum έχεις καθαρίσει.

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Γιάννη, εγώ λές να κάνω δουλειά με το minidsp 2x4 ή πρέπει να πάω και γω στο HD?...να παραγγείλουμε αν είναι...
Το 2x4 θα πάρεις. Το 4x10HD το θέλω εγώ για άλλη δουλειά (τριενίσχυση των Divine).

Στείλε μου πμ όταν είσαι έτοιμος για την παραγγελία.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Στείλε μου πμ όταν είσαι έτοιμος για την παραγγελία.
ωραία...πολύ σύντομα σε στέλνω πμ...

εγώ που θέλω το gold μπορώ να το πάρω απο κάπου πακέτο με ενισχυτή, όπως το platinum που έρχεται πακετάκι όπως μου πε ο termatogazi?

ξέρεις κανα site?...ή θα πρέπει να παραγγείλω χωριστά?

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

ωραία...πολύ σύντομα σε στέλνω πμ...
εγώ που θέλω το gold μπορώ να το πάρω απο κάπου πακέτο με ενισχυτή, όπως το platinum που έρχεται πακετάκι όπως μου πε ο termatogazi?
ξέρεις κανα site?...ή θα πρέπει να παραγγείλω χωριστά?
Στείλε πμ και για τα Clark όταν είσαι έτοιμος, έχω ήδη αχτύπητη προσφορά από αμερικάνο που τα παίρνει κατ' ευθείαν από τον κατασκευαστή.

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

κατι αλλο εις διπλουν;
Για το κρεβάτι που θέλεις, καλύτερα ένα Platinum παρά δύο Gold.

Στο εγχειρίδιο εγκατάστασης αναφέρει ότι για πλατφόρμα ενδείκνυται μόνο το Platinum, κι αυτό είναι ενδεικτικό της δύναμής του. Ανά 1,5x2,5m πλατφόρμα κι ένα Platinum.

Για το κρεβάτι του υπνοδωματίου που θέλεις, με ένα Platinum θα είσαι κορυφή.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Στείλε πμ και για τα Clark όταν είσαι έτοιμος, έχω ήδη αχτύπητη προσφορά από αμερικάνο που τα παίρνει κατ' ευθείαν από τον κατασκευαστή.
αυτα τα λεμε,δε τα κραταμε μυστικα....

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

Για το κρεβάτι που θέλεις, καλύτερα ένα Platinum παρά δύο Gold.

Στο εγχειρίδιο εγκατάστασης αναφέρει ότι για πλατφόρμα ενδείκνυται μόνο το Platinum, κι αυτό είναι ενδεικτικό της δύναμής του. Ανά 1,5x2,5m πλατφόρμα κι ένα Platinum.

Για το κρεβάτι του υπνοδωματίου που θέλεις, με ένα Platinum θα είσαι κορυφή.
δε λεω οτι εχεις αδικο,αλλα ειχα στο μυαλο μου απο μια ναρκη κατω απο την καθε πλευρα του κρεββατιου για ατομικη ευχαριστηση......
εκτος και αν με το Platinum τοποθετημενο στο κεντρο, γινεται τετοια διασπορα που δε υπαρχει αισθητη διαφορα...

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

αυτα τα λεμε,δε τα κραταμε μυστικα....
Αν είσαι κι εσύ μέσα, πάμε για triple buy.

Σε δυο βδομάδες θα με ειδοποιήσει ο αμερικάνος για το πότε θα είναι διαθέσιμα. Δεν έχει η Klark ετοιμοπαράδοτα.

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

δε λεω οτι εχεις αδικο,αλλα ειχα στο μυαλο μου απο μια ναρκη κατω απο την καθε πλευρα του κρεββατιου για ατομικη ευχαριστηση......
εκτος και αν με το Platinum τοποθετημενο στο κεντρο, γινεται τετοια διασπορα που δε υπαρχει αισθητη διαφορα...
Ναι, το κατάλαβα ότι το σκέφτηκες έτσι. Αλλά φαντάσου τι δύναμη έχει το Platinum που μπορεί να δονεί πλατφόρμα 1,5x2,5μ. To κρεβάτι θα το απογειώσει. Θα το βάλεις στο κέντρο και ούτε καν θα νιώθεις ότι είναι στο κέντρο και όχι ακριβώς στον πάτο σου.

Για να μην ενοχλούσες τη συμβία (ή το αντίστροφο, πού ξέρεις!) θα έπρεπε να έχεις δύο μονά κρεβάτια ενωμένα σαν διπλό, ώστε να έχεις ξεχωριστή ρύθμιση έντασης και on/off για κάθε transducer, και η δράση του ενός στο ένα κρεβάτι να μη μεταδιδόταν στο άλλο.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Αν είσαι κι εσύ μέσα, πάμε για triple buy.

Σε δυο βδομάδες θα με ειδοποιήσει ο αμερικάνος για το πότε θα είναι διαθέσιμα. Δεν έχει η Klark ετοιμοπαράδοτα.
Kαι δεν παμε;
στειλε μου ενα πμ με τιμη και τα λεμε...

βρηκα και τον Clark TA1501C Amplifier που οδηγει αυτα τα διαολια....
κοντα στα 350 δολλαρια αλλα δεν υπαρχει στοκ...
προτασεις για ενισχυση εχουμε;

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Μπορείς να βάλεις όποιο χαζο-επαγγελματικό ενισχυτάκι θέλεις (απόδοσης 150W/4Ω ανά transducer) αρκεί να πάρεις το interface/limiter TC101, που σε ειδοποιεί αν το input είναι πολύ υψηλό.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Απάντηση: Buttkicker!!!

Δονητή στο κρεβάτι μου;

Θα το θεωρούσα μέγα πλήγμα κατά της συζυγικής μου υπόληψης.

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

προτασεις για ενισχυση εχουμε;
Εξαιρετική πρόταση για ενίσχυση ενός ή δύο Platinum είναι το XTZ SUB Amp1 στα 320 ευρώ.

Κι εγώ αποφάσισα να κρατήσω το Sub Amp1 DSP που είχα, για να το χρησιμοποιήσω συγκεκριμένα σε αυτό το πρότζεκτ. Ένα Sub Amp σηκώνει άνετα δύο transducers σε παράλληλη σύνδεση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell