Buttkicker!!!

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

το παρακατω μοντελο θα κανει την δουλεια σου .
θα μπορεις να αλλαξεις και το delay
http://www.minidsp.com/products/minidsp-in-a-box/minidsp-2x4
μπαινει αναμεσα στον ενισχυτη του sub/buttkicker που θελεις να ρυθμισεις και τον πολυκαναλο.

το clark λενε ειναι καλυτερο στους πυροβολισμους , το buttkicker στους υποηχους.
μπορεις και το buttkicker να το βαλεις μεσα στον καναπε και οχι κατω απο το ποδι του.
οκ man...θα το ψάξω...

αλλιώς θα κάμω "κόπυ-πέϊστ" αυτό που φτιάξατε με τον flash και το βαρέων βαρών γούφερ και θα κάνω τα PV1 τραπεζάκια για το φραπέ, για όταν έρχεται ο κ. Καστρούνης να καλιμπράρει...:403:

και ας γκρεμίσω τη πολυκατοικία εδώ με δυο τέτοια θηρία που φτιάξατε...:105:....buttkicker και μ@λακίες...:135:

Reaction score
5.508
Μην το λες... Το επόμενό μου project είναι υπερυψωμένο πάτωμα-πλατφόρμα με δύο Clark Platinum...
Stay tuned!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.582
Αααα, έτσι θα έρθουν τα ηχεία και η οθόνη στο σωστό ύψος! :444::604:

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

Μην το λες... Το επόμενό μου project είναι υπερυψωμένο πάτωμα-πλατφόρμα με δύο Clark Platinum...
Stay tuned!
ωχ ωχ Γιάννη...τι ετοιμάζεις πάλι νέε μου?....

πάντως αυτό που είπε ο termatogazi με έβαλε σε σκέψεις...καλύτερα να νιώθεις τους πυροβολισμούς ή τους υπόηχους?...
μάλλον και τα δυο θα μ πείτε ε?...γίνεται?....δε ξέρω ρε συμφορουμίτες...θέλω να νιώθω λίγο το μπάσο...όχι μόνο να το ακούω...

τα platinum πάντως είναι το πιο ισχυρό απο τα synthesis και διαβάζω καλά λόγια...

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

επίσης ψάχνω υπολογιστή να ανεβάσω τις εικόνες απο το πρώτο μου αξιοπρεπές cinema, μιας και το pc που έχω τώρα τρέχει ubuntu και δεν θέλει με τίποτα να συνεργαστεί με τη μηχανή μου για να περάσω τις φώτο...

για να μου πείτε και συμβουλές δλδ...

και βλέπω να τρώω ban απο τον zizik....:102: (δε σε ξέχασα φίλε zizik)

Reaction score
5.508
Re: Απάντηση: Re: Buttkicker!!!

...καλύτερα να νιώθεις τους πυροβολισμούς ή τους υπόηχους?...
μάλλον και τα δυο θα μ πείτε ε?...γίνεται?....
Αυτός εδώ ο τύπος έβαλε δύο Clark Platinum και δύο Buttkicker στον καναπέ του.

Reaction score
152
Απάντηση: Buttkicker!!!

..θα ηθελα να τον βλεπω να πινει μπυρα,βλεποντας ταινια οπως το "2012".....:143::143::143:

Reaction score
766

τελικά δεν είναι απλή υπόθεση μου φαίνεται η όλη εγκατάσταση....

εκτός αν θέλει κάποιος να κουνιέται ο καναπές ακόμα και όταν η φωνή του ηθοποιού έχει έστω και λίγο βραχνάδα και είναι πιο μπάσα...

αλλιώς, για να μπαίνει στο παιχνίδι μόνο όταν πρέπει (δλδ μετά τα γούφερςςς) θέλει ψάξιμο....γι αυτό έλεγα μήπως να το κάθιζα σε μια line out του γούφερ και να παιζα απο κει....αλλά το ίδιο πράγμα είναι να φεύγει και απο τον denon...το ίδιο σήμα βγάζει στην έξοδο και το PV1....απλά γλυτώνω το splitter...

απο τους 80 κύκλους και κάτω έχω βάλει κρος στο denon...

αλλά γιατί αυτού του είδους τα μηχανάκια ανεβαίνουν μέχρι και τα 200hz και δε τα χουν σετάρει να βαράνε μόνο χαμηλά?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

τελικά δεν είναι απλή υπόθεση μου φαίνεται η όλη εγκατάσταση....

εκτός αν θέλει κάποιος να κουνιέται ο καναπές ακόμα και όταν η φωνή του ηθοποιού έχει έστω και λίγο βραχνάδα και είναι πιο μπάσα...

αλλιώς, για να μπαίνει στο παιχνίδι μόνο όταν πρέπει (δλδ μετά τα γούφερςςς) θέλει ψάξιμο....γι αυτό έλεγα μήπως να το κάθιζα σε μια line out του γούφερ και να παιζα απο κει....αλλά το ίδιο πράγμα είναι να φεύγει και απο τον denon...το ίδιο σήμα βγάζει στην έξοδο και το PV1....απλά γλυτώνω το splitter...

απο τους 80 κύκλους και κάτω έχω βάλει κρος στο denon...

αλλά γιατί αυτού του είδους τα μηχανάκια ανεβαίνουν μέχρι και τα 200hz και δε τα χουν σετάρει να βαράνε μόνο χαμηλά?
σχετικα απλο ειναι ,απλως για να παρεις ακριβως αυτο που θελεις χρειαζεσαι κατι σε minidsp ή behringer ultradrive pro και πολλους πειραματισμους.
πιστευω τα εχουν μεχρι τα 200hz γιατι λογω κατασκευης ανεβαινει μεχρι εκει το buttkicker ενω τα clark ανεβαινουν πιο πολυ λογω διαφορετικης κατασκευης.
γιαυτο και το buttkicker χρειαζεται παραπανω watt: 400 σε αντιθεση με το clark που θελει 150watt.

Reaction score
5.508
Νομίζω ότι το Clark Platinum έχει διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής από το buttkicker, γι' αυτό και δεν χρειάζεται πολλά watt, όχι ότι η απόδοσή του είναι μικρότερη επειδή τα watt στα specs είναι λίγα.

Reaction score
766

αφού μπήκα στο χωρό, θα χορέψω....

νομίζω οτι θα είναι η σχετικά πιο οικονομική αναβάθμιση του συστήματός μου και ελπίζω να μου βγει σε καλό...

πού ν αλλάζεις γούφερ κλπ κλπ...

απλά στο καναπέ (2θέσιος) θα χρειαστώ δύο clark? (gold γιατί τα platinum είναι τσιμπημένα)...
ενώ στο butt με ένα καθάρισες...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Νομίζω ότι το Clark Platinum έχει διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής από το buttkicker, γι' αυτό και δεν χρειάζεται πολλά watt, όχι ότι η απόδοσή του είναι μικρότερη επειδή τα watt στα specs είναι λίγα.
γιαννη συμφωνω , λογω διαφορετικης κατασκευης χρειαζονται διαφορετικα watt

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

αφού μπήκα στο χωρό, θα χορέψω....

νομίζω οτι θα είναι η σχετικά πιο οικονομική αναβάθμιση του συστήματός μου και ελπίζω να μου βγει σε καλό...

πού ν αλλάζεις γούφερ κλπ κλπ...

απλά στο καναπέ (2θέσιος) θα χρειαστώ δύο clark? (gold γιατί τα platinum είναι τσιμπημένα)...
ενώ στο butt με ένα καθάρισες...
απο που σκεφτεσαι να αγορασεις(ηπα ή ευρωπη?)

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

απο που σκεφτεσαι να αγορασεις(ηπα ή ευρωπη?)
απο ευρώπη έλεγα να ψάξω πρώτα...και για το minidsp επίσης...

εκτός και έχετε βρει κάνα site πιο πρόσφατο και μου πείτε...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

ο flash βρηκε αυτο σε καλη τιμη μαζι με τον ενισχυτη του
http://www.stargatecinema.com/clark-synthesis-platinum-prosound-429-package.html
καλό πακέτο...θα προτιμούσα βέβαια το gold για να έβγαινε πιο φθηνά...

ο ενισχυτής αναφέρει κάπου αν έχει ρυθμιστικά gain και cross?....ή δεν μου χρειάζονται αν πάρω το minidsp που λες και κάνω απο κει τις ρυθμίσεις?....

Reaction score
152

ειστε σιγουροι πως χρειαζεστε παραπανω απο τα 100wrms/τμχ, που δινει ο φτηνοτερος κλαρκ,ο 209?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

καλό πακέτο...θα προτιμούσα βέβαια το gold για να έβγαινε πιο φθηνά...

ο ενισχυτής αναφέρει κάπου αν έχει ρυθμιστικά gain και cross?....ή δεν μου χρειάζονται αν πάρω το minidsp που λες και κάνω απο κει τις ρυθμίσεις?....

αν παρεις το minidsp δεν χρειαζεται να εχει τιποτα ο ενισχυτης.
αλλιως πας σε ενισχυτη με dsp(πχ behringer inuke dsp)

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

αν παρεις το minidsp δεν χρειαζεται να εχει τιποτα ο ενισχυτης.
οκ φίλε μου...θα σε ενοχλήσω ξανα να μου πεις πως γίνονται οι ρυθμίσεις με το μαραφέτι αυτό...

όταν και με το καλό έρθει στα χέρια μου...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buttkicker!!!

οκ φίλε μου...θα σε ενοχλήσω ξανα να μου πεις πως γίνονται οι ρυθμίσεις με το μαραφέτι αυτό...

όταν και με το καλό έρθει στα χέρια μου...
βεβαιως οτι θελεις εδω ειμαι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.006
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell