Θα μας πεις μια ιστορία??

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

φαγωθηκες βρε νικκ
οριστε...

The Shunyata Research DTCD Analyzer is the first and only power analyzer designed specifically to measure the differences between AC power cables, wires and connections. Previously published DTCD measurements revealed dramatic peak-current and voltage delivery advantages when substituting a quality 12-gauge power cord (Shunyata's Venom-3) for any stock power cord. Some might assume these differences are related only to the wire gauge. Years of testing at Shunyata Research have confirmed that wire gauge influences measured performance, but is far from the only design parameter that affects impulse current delivery to AV, Recording and Mastering systems. The tests that follow illustrate just some of the many parameters that affect power cord performance.

Some observers may be surprised or confounded by the following graphs, which show that wire gauge is far from the only contributing factor in achieving optimal impulse current delivery between the wall and AV components.

http://www.shunyata.com/Content/DTCD-meas.html

για πες μου ΕΣΥ (οχι οι γνωστοι...) τωρα εισαι οκ?

Κάπου εκεί μέσα το παλουκάρι λέει οτι κάποια διαδικασία του ταχέως κορυφωνόμενου ρεύματος λαμβάνει χώρα 120 φορές το δευτερόλεπτο μέσα στους av ενισχυτές.Στον πλανήτη του μάλλον η συχνότητα του ρεύματος θα είναι 120hz. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Reaction score
11.287
Δεν κατάλαβες βρε. Χωρίς να έχω διαβάσει το επίμαχο σημείο, υποθέτω ότι εφ' όσων η τάση έχει συχνότητα 60 χερτζ, η ισχύς θα κορυφώνεται με τη διπλάσια συχνότητα, μια για το θετικό μέρος και μια για το αρνητικό. Δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ηλεκτρικά.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Κάπου εκεί μέσα το παλουκάρι λέει οτι κάποια διαδικασία του ταχέως κορυφωνόμενου ρεύματος λαμβάνει χώρα 120 φορές το δευτερόλεπτο μέσα στους av ενισχυτές.Στον πλανήτη του μάλλον η συχνότητα του ρεύματος θα είναι 120hz. Δεν εξηγείται αλλιώς.
60 χ 2 δυο φορες ανεβαινει αγορι, με αναποδη "κατευθυνση". 60 φορες προς την μια 60 προς την αλλη αλλα ολες ξεκινα απο 0 και ανεβαινει.
αλλου ειναι η "παγιδα"

Reaction score
3.910

Εμένα που όλα μου τα καλώδια στοιχίζουν 70 ευρώ... πρέπει να νιώθω “ενοχλημένος” μαζί σου που έχεις δώσει περισσότερα?

Γεια σου φίλε μου Γιώργο με τα ωραία σου.... εχουμε "κσεφωνιμένους" τι εννοείς?
...μεγάλη ιστορία μπιλάκο...ατελείωτη.:121:

να καταλάβεις έχει σχέση με αρχές-ίδια, συνειδητοποίηση πράξεων, χρήματα και γούστα, ανασφάλειες...βαρειές (πάνω απο δίκιλο) καταστάσεις.

Εσύ -τωρα που έσβησες κεράκι- θα το αντέξεις, δε σε φοβάμαι:116:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Εμένα που όλα μου τα καλώδια στοιχίζουν 70 ευρώ... πρέπει να νιώθω “ενοχλημένος” μαζί σου που έχεις δώσει περισσότερα?
Εγώ προσωπικά δέν έχω δώσει. Μια χαρά είναι τα μαύρα του υπολογιστή. Αν εννοείς "η οικογένεια" τότε αυτό δέν με βρίσκει σύμφωνο. Αλλα τί να κάνω..Ο καθένας όπως αγαπάει...
Και φυσικά και στην οικογένεια, και σε φίλους, και σε γνωστούς και σε αγνώστους η απάντηση είναι μία.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

60 χ 2 δυο φορες ανεβαινει αγορι, με αναποδη "κατευθυνση". 60 φορες προς την μια 60 προς την αλλη αλλα ολες ξεκινα απο 0 και ανεβαινει.
αλλου ειναι η "παγιδα"

Μα όταν λέμε συχνότητα εναλλασόμενου ρεύματος εννοούμε πόσες φορές το δευτερόλεπτο αλλάζει πολικότητα ρε νίκο. Ενα πλήρες ημίτονο. Δεν μετράμε πόσες φορές γίνεται θετικό και πόσες αρνητικό.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Να φορτωσω το παραδειγμα με την πετρουλα και την λιμνουλα?

Reaction score
1.685

Εγώ προσωπικά δέν έχω δώσει. Μια χαρά είναι τα μαύρα του υπολογιστή. Αν εννοείς "η οικογένεια" τότε αυτό δέν με βρίσκει σύμφωνο. Αλλα τί να κάνω..Ο καθένας όπως αγαπάει...
Και φυσικά και στην οικογένεια, και σε φίλους, και σε γνωστούς και σε αγνώστους η απάντηση είναι μία.
Ακολουθεις το "ρευμα" , αμφιβαλλω ομως εαν ξερεις γιατι το ακολουθεις.

Reaction score
3.910

Ακολουθεις το "ρευμα" , αμφιβαλλω ομως εαν ξερεις γιατι το ακολουθεις.
ποιητή μου εσύ!!!

κοίτα να δεις Κωστάκιμ,

ταχω κσαναπεί, κουράζομαι...το γιατί για το καθε τι είναι πολυπαραγοντικό:

τρείς άκσονες: πήδουλο-χρήμα-δόκσα

επίσης υπάρχει και κάτι χαλαρότερο:

-γιατί έδωσες χχχΕ για καλώδια ρε μλκ?

-γιατί μπορώ:116:

Reaction score
3.910

....οι πχιό επιστήμονες βέβαια είναι αυτοί που "δανείζονται" να "ακούσουν" και ξεχνούν μετά να τα ξαναδώκουν πίσω, να πλερώκουν αφτα που οφείλουν....

δε σηκώνουν τελέφωνα, ποιούν την ντακ κλπ κλπ.

άπσογοι και με γνώσεις...

Reaction score
8.905

Το ποιος είμαι εγώ και η ήχο-θεωρία μου περί χάι-εντ συσκευών και τα παρελκόμενα τους και το πως τα αξιολογώ χρηματικά, και άλλους λοιπούς παράγοντες είναι ψιλο-γνωστά. Το θέμα μας εδώ είναι ότι Σταμάτης συγκεκριμένα αποφάσισε να “ακούσει” (πες από περιέργεια) τα καλώδια ρεύματος και πως συμπεριφέρονται στο σύστημα του... καλά μέχρι εδώ? Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, ότι και αποτέλεσμα η συμπέρασμα βγάλει (ναι όχι τεχνικά τεκμηριωμένη) είναι προσωπική άποψη του, σε αυτή την περίπτωση συμβουλεύετε φίλους – εχθρούς – λογικούς – ζηλιάρηδες και λοιπούς και παίρνει την απόφαση του... που είναι το πρόβλημα λοιπόν?
Ναι τα έχουμε πει πολλάκις δεν υπάρχει τύπος που να αποδεικνύει τίποτα, είπαμε είναι περί κολοκυθόπιτας... ναι είναι τρέλα να πληρώσεις (άποψή μου) παραπάνω από 30 ευρώ (μάξιμουμ) για ένα καλώδιο... ότι και να είναι αυτό! Τα ιδια και τα ίδια κάθε φορά και δεν βγαίνει πουθενά... χαλάμε τις καρδιές μας για μ@λ@κισμένες και χιλιοειπωμένες (βαρετές) συγκρούσεις.... Είναι γνωστά όλα και ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του και τίποτε άλλο.
Τώρα οι γενικοί χαρακτηρισμοί περί Ναρκωτικά και νέοι Ναρκομανείς; Ο κόσμος της Μαστούρας; Μ@λ@κόραμα, είναι λέξεις γενικές (και θέλει προσοχή) και εύκολα μπορεί να κολλήσουν σε όλες τις πλευρές – απόψεις (πολλοί αποδέκτες λοιπόν) που υπάρχουν εδώ μέσα!
Ναι λέμε σε φασαρίες - συμπλοκές – συγκρούσεις – διαφωνίες – κοροϊδίες - διαξιφισμούς κλπ.... τα “βαριά κοσμητικά επίθετα” να απουσιάζουν μόνο... όλα τα άλλα να επιτρέπονται! Υπάρχουν τόσα ωραία επιστημονικά – τεχνικά άρθρα εδώ μέσα που πραγματικά χαίρεσαι να τα διαβάζεις... και από την άλλη...

...μεγάλη ιστορία μπιλάκο...ατελείωτη.:121: να καταλάβεις έχει σχέση με αρχές-ίδια, συνειδητοποίηση πράξεων, χρήματα και γούστα, ανασφάλειες...βαρειές (πάνω απο δίκιλο) καταστάσεις. Εσύ -τωρα που έσβησες κεράκι- θα το αντέξεις, δε σε φοβάμαι:116:
ταχω κσαναπεί, κουράζομαι...το γιατί για το καθε τι είναι πολυπαραγοντικό:
τρείς άκσονες: πήδουλο-χρήμα-δόκσα
επίσης υπάρχει και κάτι χαλαρότερο:
-γιατί έδωσες χχχΕ για καλώδια ρε μλκ?
-γιατί μπορώ
Καλά τα λες φιλαράκι μου... αλλά ποιος σε ακούει εσένα...:422:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Ααα και ξέχασα τον φίλο μου τον Ζιζίκ... που είναι αυτός...

Reaction score
3.910

Τ
Τώρα οι γενικοί χαρακτηρισμοί περί Ναρκωτικά και νέοι Ναρκομανείς; Ο κόσμος της Μαστούρας; Μ@λ@κόραμα, είναι λέξεις γενικές (και θέλει προσοχή) και εύκολα μπορεί να κολλήσουν σε όλες τις πλευρές – απόψεις (πολλοί αποδέκτες λοιπόν) που υπάρχουν εδώ μέσα!
Ναι λέμε σε φασαρίες - συμπλοκές – συγκρούσεις – διαφωνίες – κοροϊδίες - διαξιφισμούς κλπ.... τα “βαριά κοσμητικά επίθετα” να απουσιάζουν μόνο... όλα τα άλλα να επιτρέπονται! Υπάρχουν τόσα ωραία επιστημονικά – τεχνικά άρθρα εδώ μέσα που πραγματικά χαίρεσαι να τα διαβάζεις... και από την άλλη...
Μη κολλάς στον Ζαπαντιους, αναφερότανε στη στήριξη πολύμπριζου και τα ωφέλη της.

Δεν έγραψε για να θίξει κάποιον ή κάποιους.

Όταν θέλει το κάνει και είναι άμεσα αντιληπτό!!!:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.828
Οι άντρες δεν αγγίζουν καθαριστικά ποτέ, μόνο B&D σκουπάκι.

Τι να πω ρε κορίτσια, τα πράγματα είναι απλά.
Όταν μία αλλαγή τοποθέτησης ενός ηχείου κάνει τεράστιες διαφορές, τι να λέμε γιά καλώδια και αντικραδασμικά?
Αλλά εκεί εσείς, τα ηχεία να μείνουν βιδωμένα και να τα χώσετε. Καλά σας κάνουν.
Ο καλωδιάς φταίει που σας γδέρνει ή εσείς που παρακαλάτε να σας κουτουπώσει?

Belden 46380 ηχείων, φτηνά καλώδια ρεύματος του Σάκη. Συν δώρα.

Reaction score
3.910

Οι άντρες ......................... φτηνά καλώδια ρεύματος του Σάκη. Συν δώρα.
Ποιός είναι αφετός ο Σάκης που σε κάνει και δώρα γμ την καψούρα μας??:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.828
Τα δώρα είναι από τον gonis, Furutech ρεύματος που ήταν μακριά και τα έβαλα στα subs. Με έσωσε γιατί πριν είχα προεκτάσεις! :402:
(Το μπάσο έδεσε, έγινε πιό σφικτό και αναδείχθηκε η σκηνή, κλπ. που δεν ξέρω ούτε γιά πλάκα να γράψω. :142:)

Ο Σάκης (East Electronics) μου έφτιαξε φθηνά ρεύματος.

Τα υπόλοιπα που υπονοείς γίνονται δωρεάν μωρή ανώμαλη. Γιατί τα δώρα είναι μορφή εξαγοράς. :127:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Οι άντρες δεν αγγίζουν καθαριστικά ποτέ, μόνο B&D σκουπάκι.

Τι να πω ρε κορίτσια, τα πράγματα είναι απλά.
Όταν μία αλλαγή τοποθέτησης ενός ηχείου κάνει τεράστιες διαφορές, τι να λέμε γιά καλώδια και αντικραδασμικά?
Αλλά εκεί εσείς, τα ηχεία να μείνουν βιδωμένα και να τα χώσετε. Καλά σας κάνουν.
Ο καλωδιάς φταίει που σας γδέρνει ή εσείς που παρακαλάτε να σας κουτουπώσει?

Belden 46380 ηχείων, φτηνά καλώδια ρεύματος του Σάκη. Συν δώρα.
Πολλά τα ερωτηματικά που αφήνει το ποστάρισμα σου.

Οι άνδρες αγγίζουν τις τίμιες βιοπαλαίστριες που αγγίζουν τα καθαριστικά ;
Πόσα κορίτσια είδες να γράφουν στο ποστ ;
Ποιός βιδώνει τα ηχεία του ; Χρησιμοποιεί βίδες Ροδίου η όχι ;
Γιατι συγχέεις το γδάρσιμο με το παλούκωμα ;Τι συγγένεια έχεις με τον Αθ.Διάκο ;
To 46380 είναι τηλ.επαρχίας ; Ποιός είναι ο κωδικός ;
O Σάκης που φτιάχνει φτηνά καλώδια τι σόϊ μάστορας είναι αν δεν ξέρει να φτιάξει ακριβά καλώδια ;

Να φύγεις ,να πας στα βόρια .Εδώ υπάρχει επιστήμη και γνώση μυστική που δεν κατανοείς
Κατεβάζεις το επίπεδο.
Και φεύγοντας μην ξεχάσεις να αφήσεις τα δώρα:414:

Reaction score
3.910
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

αλήτισσσσα...τα δώρα είναι αγάπη, εξουσία, εκτίμηση, ισορροπία, δώσιμο, χάδι, νάζι, μετάξι πάνω σε βελούδο...κοτούλα μου!!:116:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani