- Reaction score
- 1.788
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
ωχ!!!!!!! ωχ!!!!!!φωτιες !!!!!!!!!Μερικές σκέψεις.Αυστηρά προσωπικές .
Παραφράζοντας γνωστή αναρχική ατάκα...."ο καθένας μας έχει τον ήχο που του αξίζει"
Δεν αρνούμαι την πολύ θετική προκατάληψη που έχω για κάθε τι νέο τεχνολογικά .Το θαυμάζω ,το ζηλεύω .
Ετσι λοιπόν και μ'αυτά τα "σκατούλια"άκουγα εξαιρετικά πριν τα συνδέσω.
Τετάρτη μεσημέρι,άμα τη παραλαβή τους,ακρόαση στον Βασίλη με 803 Ματριξ .
Ταχύτητα άψογη,έλεγχος,εστίαση,περιγραφή .
Πρώτη εντύπωση θετική.Ομόφωνα.Αλλά.......
- Κάτι μου λείπει στην μεσαία μου ,λέει ο Βασίλης.
Ξέρει το σύστημα και τον ήχο του καλύτερα από εμένα,δεν συμφώνησα απόλυτα και διατήρησα τις επιφυλάξεις μου .
Χτες βράδυ άκουσα 2 ωρίτσες και καθισμένος στο sweet spot (sic!) και τριγυρνώντας στο σπίτι όπως συνηθίζω.
Η λογική του "παίζουν καλά και σωστά "καρφωμένη στο κεφάλι μου .Θετικές εντυπώσεις ,κόντρα με τον Βασίλη πάλι .
-Ακούς το ίδιο και με τον SPL , επέμενε ο Bill
-Είσαι ευχαριστημένος ,επέμενε ο Bill
-Θα τον αγόραζες ,επέμενε ο Bill
Ναι σε όλα του απάντησα .....αλλά με κρύα καρδιά .Το ερωτηματικό της μεσαίας είχε αρχίσει να με μπολιάζει κι εμένα .
Σήμερα το πρωί αποφασισμένος να το ξεδιαλύνω τραβάω μπροστά το ρακ (ο θεός να το κάνει) και αρχίζω Α/Β τους 2 ενισχυτές στο ίδιο κομμάτι (5 δοκίμασα)
Τελικά συμφώνησα με τον Hitachious .Κι εμένα η μεσαία του δικού μου ενισχυτή μου φαίνεται πιό πλούσια (ότι μπορεί να σημαίνει αυτό).
Δεν διεκδικώ το απόλυτο του χώρου μου,των μηχανημάτων και επίσης της ακροαστικής δεινότητας .Απλά εγώ ευχαριστιέμαι.
Ακούω λάθος λοιπόν η παίζει λάθος το ncore .
Αδυνατώ να δώσω οποιαδήποτε "χρήσιμη απάντηση".
Ίσως η συνήθεια χρόνων,ίσως ο εθισμός σε "εύηχες παραμορφώσεις",ίσως το περίπου του χώρου και των μηχανημάτων,ίσως όλα μαζί αυτά μας οδηγούν σε κάποιο ιδεατό "ήχο"που πρέπει να φοράει τα παπούτσια του φαντάσματος που έχουμε στο κεφάλι μας.