Το όνειρο (PPG)

Reaction score
15.543
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Και για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω για τα Yamaha και τα Pioneer ότι δεν είναι τίποτα το συνταρακτικό το πρόβλημα ειναι η ισοστάθμιση που έχουν η οποία είναι αυτό: μετριότητα προς κακή. Ο λόγος που προτείνω στο φίλο μας να τον κρατήσει είναι για να ξοδέψει τα λεφτά εκεί που πρέπει ώστε ο ρόλος αυτής της μέτριότητας να είναι ακόμα μικρότερος. Ειλικρινά αν θες να κάνεις άψογη δουλειά ούτε το Audyssey είναι η λύση.

Ας φτιάξει όμως το χώρο του και μετά αν δεν του κάνει δουλειά στο σαμπ συνεχίζει (όχι με SMS βέβαια) αναλόγα με την όρεξη του και την τσέπη του. Δεν θα πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τίποτα άλλο.
εγω παντως απο Audyssey δεν εχω ακουσει ακομα να παιζει καλα ενα συστημα δλδ ενα νορμαλ επιπεδο αποδοσης..

ενω απο pionεer παιζουν καλυτερα...παντα με ενα ψαξιματακι στα χαμηλα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

αφου υπαρχει xt32 σε denon και marantz δεν ειναι κριμα να παει σε onkyo...!!!!!! :116:

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Μιλάω μόνο για προ που σε Denon υπάρχει μόνο ο AVP. Τώρα σε marantz (που γι'αυτό δεν υπάρχει φθηνότερος Denon) δεν ξέρω τι κάνει ο καινούριος αλλά στα χαρτιά φαίνεται δυνατός. Αλλά και για τις τελευταίες σειρές Onkyo Pro διαβάζω ότι έχουν βελτιωθεί σοβαρά ηχητικά στη μουσική. Τέλος πάντων αν προτιμάς Marantz OK! Λες και έχουν δυο κόσμους απόσταση μεταξύ τους ή νομίζεις ότι θα τους ξεχώριζες μετά το ΧΤ32 σε τυφλό τεστ.

Τα είπαμε αν θες μεγάλη διαφορά που θα οφείλεται φυσικά κυρίως στο Room Correction (που με το να φτιάξεις το χώρο μειώνεις τη σημασία του) πρέπει να πας εκεί που είπαμε παραπάνω.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

εγω παντως απο Audyssey δεν εχω ακουσει ακομα να παιζει καλα ενα συστημα δλδ ενα νορμαλ επιπεδο αποδοσης...
Το δικό μου είναι Kastrounodyssey και παίζει σε 'νορμάλ επίπεδο απόδοσης' από ό,τι μου λένε:119:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

εγω παντως απο Audyssey δεν εχω ακουσει ακομα να παιζει καλα ενα συστημα δλδ ενα νορμαλ επιπεδο αποδοσης..

ενω απο pionεer παιζουν καλυτερα...παντα με ενα ψαξιματακι στα χαμηλα.

Εκτός του ότι μιλάω για XT32, δεν νομίζω ότι το στατιστικό σου δείγμα λέει κάτι. Το ίδιο ακριβώς έχει ειπωθει από κατόχους AVR με Audyssey για τα υπόλοιπα.

Προσωπικά τελείωσα με αυτά τα plug n play και μετά την παθητική βελτίωση του χώρου όποτε την καταφέρω, θα κατασκευάσω οποιαδήποτε φίλτρα χρειαστώ με τη βοήθεια άλλων εργαλείων. Ο στόχος είναι μινιμουμ EQ πλην του σαμπ που χρειάζομαι Λινκγουιτζ Τρανσφορμ και όποια φίλτρα χρειαστώ, αφού μελετήσω τα πεπερασμένης και άπειρης κρουστικής απόκρισης, θα τα στήσω μόνος μου. Ελπίζω να είναι ελάχιστα καθώς και να μου επιτρέψουν να εξομοιώνω περιβάλλοντα και χροιές (έτσι για γέλιο) κατά το δοκούν.

Επειδή όμως το νήμα είναι το φίλου μας και στο τέλος θ'αλλάξει χόμπι στο δια ταύτα.

Ας μείνει με τον Pioneer μέχρι να τελειώσει το χώρο του και μετά βλέπει. Δεν θα χάσει την αποκάλυψη και το πολύ πολύ να βγει κανένα νέο μοντέλο μέχρι να αλλάξει AVR. O χώρος όμως θα είναι εκεί, δικός του, dedicated, ευάκουστος και απολαυστικός.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Το δικό μου είναι Kastrounodyssey και παίζει σε 'νορμάλ επίπεδο απόδοσης' από ό,τι μου λένε:119:
Μην τους ακούς! Λόγια των οχτρών σου είναι!:116:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Εκτός του ότι μιλάω για XT32, δεν νομίζω ότι το στατιστικό σου δείγμα λέει κάτι. Το ίδιο ακριβώς έχει ειπωθει από κατόχους AVR με Audyssey για τα υπόλοιπα.

Προσωπικά τελείωσα με αυτά τα plug n play και μετά την παθητική βελτίωση του χώρου όποτε την καταφέρω, θα κατασκευάσω οποιαδήποτε φίλτρα χρειαστώ με τη βοήθεια άλλων εργαλείων. Ο στόχος είναι μινιμουμ EQ πλην του σαμπ που χρειάζομαι Λινκγουιτζ Τρανσφορμ και όποια φίλτρα χρειαστώ, αφού μελετήσω τα πεπερασμένης και άπειρης κρουστικής απόκρισης, θα τα στήσω μόνος μου. Ελπίζω να είναι ελάχιστα καθώς και να μου επιτρέψουν να εξομοιώνω περιβάλλοντα και χροιές (έτσι για γέλιο) κατά το δοκούν.

Επειδή όμως το νήμα είναι το φίλου μας και στο τέλος θ'αλλάξει χόμπι στο δια ταύτα.

Ας μείνει με τον Pioneer μέχρι να τελειώσει το χώρο του και μετά βλέπει. Δεν θα χάσει την αποκάλυψη και το πολύ πολύ να βγει κανένα νέο μοντέλο μέχρι να αλλάξει AVR. O χώρος όμως θα είναι εκεί, δικός του, dedicated, ευάκουστος και απολαυστικός.

Ναι Φίλε μου το έχω πάρει απόφαση πρώτα να φτιάξω το χώρο και μετα όλα τα υπόλοιπα
Και ελπίζω να βρω κάποιον να γίνει σύντομα!!!
Γράψτε ανοικτά μην φοβάστε και δεν πρόκειται να αλλάξω χόμπι γιατί το αγαπάω παρα πολυ!!!
Χτες πάντως μιας και έμεινα σπίτι λόγω baby έκανα μια αναβάθμιση στα Roister Melody 9 στα καλώδια και στο φιλτρο διαχωρισμού συχνοτήτων.
Φυσικά πάντα με τις οδηγίες και βοήθεια(μου έστειλε όλα τα υλικά απο Αθήνα να είναι καλα!!!) του Πέτρου απο το site μας.
Βέβαια αργησα να ασχοληθώ με την βελτίωση των ηχειων αλλα τώρα που είχα χρόνο την έκανα δίχως σκέψη!
Θα ανοίξω θέμα στο DIY με όλες τις πληροφορίες και φωτογραφίες.... Οφείλω να πω ότι η διάφορα στον ήχο είναι παρα πολυ μεγάλη!! αρκεί να δείτε τις φωτο του κρος πριν και μετα....περισσότερα σήμερα!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Μην τους ακούς! Λόγια των οχτρών σου είναι!:116:
Χαχαχαχα
Εγώ πιστεύω θα παίζει παρα πολυ καλα!!! Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω κάποια στιγμή ο Μανώλης είναι όλα τα λεφτά!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

Λοιπόν μιας και δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα ακόμα από μετρήσεις για το χώρο
Έκανα κάποιες αλλαγές κατέβασα το έπιπλο κάτω από το σκαλοπάτι κατέβηκε πιο χαμηλά η οθόνη που είναι σαφώς καλύτερα.
Και μιας και από μετρήσεις περιμένουμε ακόμα… έχω βάλει στις αγγελίες κάποια από τα ηχεία που έχω για να γίνει η αλλαγή που θέλω.
Έτσι εδώ και μερικές μέρες έχουμε καταλήξει σε σχεδόν καθημερινές ακροάσεις από διαφόρους που ενδιαφέρονται για τα ηχεία.
Λοιπόν έχω βάλει στο χώρο για ακρόαση όπως θα δείτε παρακάτω τα artemis, eros, xanadu, RF3.
Τα xanadu και τα eros μετά που μετακόμισα τα είχα τυλιγμένα στην αποθήκη και τα έβγαλα εδώ και μια εβδομάδα που μου καρφώθηκε η ιδέα να αλλάξω όλα τα ηχεία.
Τρομερή απόδοση για τον όγκο τους τα Eros και φυσικά όλοι έχουμε ενθουσιαστεί με τα xanadu όταν τα είχα πάρει (με την τρέλα που έχω να αγοράζω συνέχεια) δεν πρόλαβα
Να τα ακούσω σωστά τα είχα και σε μικρό χώρο και στην ουσία τα άκουσα τώρα πρώτη φορά σωστά..φοβερός ήχος που όλο με τρώει να μην τα δώσω..και καθυστερώ την πώληση..
Τα klipsch πολύ καλά στο home cinema αλλά στα υπόλοιπα NO…
Σας είχα γράψει σε προηγούμενο post για τα roister melody 9 που έχω, πριν ένα χρόνο είχα μιλήσει και στείλει Φώτο από το cross στον petermeni όπου με βοήθησε και μου έστειλε ότι χρειάστηκα
Βέβαια λόγο φόρτου εργασίας μόλις πριν 2 εβδομάδες περίπου κατάφερα να ολοκληρώσω την αναβαθμίσει η όποια με έχει προβληματίσει πάρα πολύ…
Και τι εννοώ με αυτό.. όταν έφτιαξα το πρώτο ηχείο είχα κάνει κάποιο λάθος και είχα πει στον Πέτρο ότι δεν είχα μεγάλη διαφορά τώρα που τα έφτιαξα και τα 2 σωστά ο ήχος τους
Είναι πάρα πολύ καλός!!! Σε σημείο να θέλω να τα κρατήσω στο ‘’Όνειρο’’ καταφέρνουν να βγάλουν μεγάλες εντάσεις στο home cinema έχοντας και 2 8’ γουφερ όπου βοήθησαν αρκετά στις χαμηλές
Και τα πάνε εξίσου καλά και σε στέρεο ακροάσεις.. και λέω πως γίνεται ένα ηχείο που το πλήρωσα 600 ευρώ μετά από μια σωστή και όχι φτηνή αναβάθμιση να παίξει τόσο καλά…?
Έψαχνα από φίλους μήπως έχει κάποιος ένα κεντρικό ανάλογο σαν αυτό ας πούμε http://www.roister.gr/statusC2.2.htm να έκανα μια σωστή δοκιμή για cinema καταστάσεις αλλά τίποτα
Οπότε έβαλα ζήτηση στις αγγελίες και βλέπουμε αλλιώς θα το πάρω καινούργιο (άλλο ένα στον κατάλογο).
Anyway από δευτέρα θα ξαναβάψω τον χώρο γιατί δεν είχαν επιτύχει στην απόχρωση που ήθελα το χώρο (άμα λείπεις κάνουν ότι θέλουν…) σκέπτομαι λοιπόν
σκούρο γκρι ταβάνι και πλαϊνούς τοίχους? Η μαύρο το ταβάνι και γκρι τους πλαϊνούς τοίχους???Κόκκινο το ταβάνι με γκρι τους πλαϊνούς?
Ρίξτε καμιά ιδέα…..

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Τα Xanadu ενα ωρα εργασιας...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Κάπως έτσι απολαμβάνω τις μουσικές ακροάσεις κρυφός φωτισμό με led έχει διάφορα χρώματα,Φωτεινότητα και προγράμματα το πως θα αλλάζουν όπου το χειρίζομαι από ένα τηλεκοντρόλ που έχει.

Reaction score
15.543

καλα....εχεις τοσα ηχεια και θες να παρεις αλλα..!!!!

δεν πας καλα.....

.......ολα γκρι καντα.....σε σκουρακι.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

καλα....εχεις τοσα ηχεια και θες να παρεις αλλα..!!!!

δεν πας καλα.....

.......ολα γκρι καντα.....σε σκουρακι.
Ναι ειδες? και το προβλημα ειναι δεν τα αποχωριζομαι και ευκολα...στεναχωριεμαι αν πουλησω κατι αλλα απο την αλλη τοσα ηχεια κριμα..
Και που να δεις στην αποθηκη ειχα και αλλα....μην με παρετε με τις πετρες.. αλλα τα εκανα δωρο στον αδερφο μου roister steles 150 με το κεντρικο τους τα status emphasis 5 το sub power bass 125 αν θυμαμαι καλα και ενα Yamaha RX-V630RDS οποτε του ειρθαν κουτι του μικρου..
Και εγω εκει καταληγω στο σκουρο γκρι αλλα ελεγα μηπως και το μαυρο αλλα θα χαλασει πολυ μετα ο χωρος..:118:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

έλα...σταμάτα...δεν αντέχω:404::404::404:

Μη στεναχωριεσαι και εμεις ετσι θα λεμε οταν τελιωσεις με το δικο σου χωρο γιατι εχεις πολυ μερακι
και κανει πολυ σωστες κινησεις μεχρι στιγμης...!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.046
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon