- Reaction score
- 15.543
Απάντηση: Το όνειρο...
ειχες παρει και xtz καποια στιγμη η κανω λαθος ?
ειχες παρει και xtz καποια στιγμη η κανω λαθος ?
Οχι παρα λιγοειχες παρει και xtz καποια στιγμη η κανω λαθος ?
Σε ευχαριστω να εισαι καλα!!!Μακη το εκανες κουκλι,καλες θεασεις σου ευχομαι
καλα....εχεις τοσα ηχεια και θες να παρεις αλλα..!!!!
δεν πας καλα.....
Λείπουν τα επαγγελματικά jbl όμως:105:Είσαι χειρότερο βλαμμένο από 'μας! :116:
Συμφωνώ !!!.......ολα γκρι καντα.....σε σκουρακι.
Λείπουν τα επαγγελματικά jbl όμως:105:
Ε ρε σύντεκνε,εκουζουλάθηκες καλά-καλά,κάτσε φρόνιμα-αυτά αρκούν:119:
Αύριο θα είμαι στο Ηράκλειο,θα σου τηλεφωνήσω κι αν μπορείς έρχομαι μια βόλτα...
Συμφωνώ !!!
.......ολα γκρι καντα.....σε σκουρακι.
:111: :111: :111:Συμφωνώ !!!
Μακαρι να υπηρχε δυνατοτητα ακροασεις των RF7 στο χωρο μου αλλα πουντα?δε βαζεις μπροστα τα rf 7 να παρεις κ ενα klipsch κεντρικο να γινει εκει χαμος .......................
Απο μουσικη τα RF7 τι λενε? Γιατι τα RF3 δεν μου αρεσουν..το ξερω δεν ειναι τα ιδια αλλα ρωταω..Τα Klipsch Reference είναι μανούλες για home cinema. Δεν χρειάζονται καν ακρόαση.
RF7II, RC64II κεντρικό, RS62II πλευρικά και πίσω και είσαι αρχηγός!
Με 5 χιλιάρικα παίρνεις σύστημα home cinema με απόδοση που δεν την πλησιάζει κανένα άλλο σύστημα κάτω από 10 χιλιάρικα.
Κι αν θες κάτι πιο οικονομικό, παίρνεις τα mk1 RF7 και γλυτώνεις από εκεί 1,5 χιλιάρικο.
IMHO πιο value for money ηχειο απο το rf7 δεν υπαρχει.
'Ετσι ακριβώς....π.χ
...θα μπορούσαν οι ενισχυτές κλπ να κατέβουν από το 'σκαλοπάτι' στο δάπεδο και το κεντρικό μόνο του εκεί....θα κατέβαινε έτσι κι άλλο η οθόνη και το μαύρο border της...-άσε που υπάρχει χώρος για ακόμα μεγαλύτερη:105:-η εικόνα ΄γλύφει' το ταβάνι που με το ανοιχτό χρώμα του σίγουρα δημιουργεί αντανακλάσεις....
...αν και για μένα γενικά πρέπει να αποφεύγονται ενισχυτές,players κλπ κάτω από την οθόνη γιατί με τα φωτάκια τους χαλάνε πολύ την εικόνα....
Οι ενισχυτες εχουνα αλλαξει ηδη θεση αν δεις τις προηγουμενες φωτο.Συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ!!! Ιδιαίτερα η οθόνη σε ένα home cinema, επιβάλλεται να είναι επιβλητική, λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν την απόσταση θέασης!
Εγώ πάντως θα έβαφα ταβάνι και τοίχους μπορντό χρώμα, για να διατηρίσω τη cinema αίσθηση, αλλά και για να δέσει με το φωτισμό και το χρώμα, περιμετρικά της οθόνης...Οι ενισχυτες εχουνα αλλαξει ηδη θεση αν δεις τις προηγουμενες φωτο.
Πιστευω το ΣΚ να καταφερουμε να το βαψουμε σκρουρο γκρι ταβανι και πλαινους τοιχους.
Τωρα για την οθονη θα δουμε πρωτα να τελιωσουμε με τον ηχο...