Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

ειχες παρει και xtz καποια στιγμη η κανω λαθος ?
Οχι παρα λιγο
Αυτα ειχα βαλει στο ματι αλλα δεν τα πηρα γιατι σκεφτομουν να παω σε μεγαλυτερο.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

τωρα ειδα αυτα αλλα την λενε απο ηχο δεν ξερω καθολου...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

καλα....εχεις τοσα ηχεια και θες να παρεις αλλα..!!!!

δεν πας καλα.....
Είσαι χειρότερο βλαμμένο από 'μας! :116:
Λείπουν τα επαγγελματικά jbl όμως:105:

Ε ρε σύντεκνε,εκουζουλάθηκες καλά-καλά,κάτσε φρόνιμα-αυτά αρκούν:119:

Αύριο θα είμαι στο Ηράκλειο,θα σου τηλεφωνήσω κι αν μπορείς έρχομαι μια βόλτα......για επιθεώρηση:138:

.......ολα γκρι καντα.....σε σκουρακι.
Συμφωνώ !!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Λείπουν τα επαγγελματικά jbl όμως:105:

Ε ρε σύντεκνε,εκουζουλάθηκες καλά-καλά,κάτσε φρόνιμα-αυτά αρκούν:119:

Αύριο θα είμαι στο Ηράκλειο,θα σου τηλεφωνήσω κι αν μπορείς έρχομαι μια βόλτα...

Συμφωνώ !!!

Έτσι όπως με έχουν απογοήτευση το βλέπω να μην τα παίρνω άσε…

Κανενα προβλημα παρε οταν μπορεις θα περιμενω οπωσδήποτε τηλεφωνο!!!!!!!!!!!!

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154

δε βαζεις μπροστα τα rf 7 να παρεις κ ενα klipsch κεντρικο να γινει εκει χαμος .......................

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

δε βαζεις μπροστα τα rf 7 να παρεις κ ενα klipsch κεντρικο να γινει εκει χαμος .......................
Μακαρι να υπηρχε δυνατοτητα ακροασεις των RF7 στο χωρο μου αλλα πουντα?

Reaction score
5.521
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Τα Klipsch Reference είναι μανούλες για home cinema. Δεν χρειάζονται καν ακρόαση.

RF7II, RC64II κεντρικό, RS62II πλευρικά και πίσω και είσαι αρχηγός!

Με 5 χιλιάρικα παίρνεις σύστημα home cinema με απόδοση που δεν την πλησιάζει κανένα άλλο σύστημα κάτω από 10 χιλιάρικα.

Κι αν θες κάτι πιο οικονομικό, παίρνεις τα mk1 RF7 και γλυτώνεις από εκεί 1,5 χιλιάρικο.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Τα Klipsch Reference είναι μανούλες για home cinema. Δεν χρειάζονται καν ακρόαση.

RF7II, RC64II κεντρικό, RS62II πλευρικά και πίσω και είσαι αρχηγός!

Με 5 χιλιάρικα παίρνεις σύστημα home cinema με απόδοση που δεν την πλησιάζει κανένα άλλο σύστημα κάτω από 10 χιλιάρικα.

Κι αν θες κάτι πιο οικονομικό, παίρνεις τα mk1 RF7 και γλυτώνεις από εκεί 1,5 χιλιάρικο.
Απο μουσικη τα RF7 τι λενε? Γιατι τα RF3 δεν μου αρεσουν..το ξερω δεν ειναι τα ιδια αλλα ρωταω..

Reaction score
5.521
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Αναλόγως τι ακούς, πώς το ακούς και από τι ενισχυτικά.

Τα Klipsch τα χαρακτηρίζει η αμεσότητα και τα δυναμικά.

Αν αποζητάς από ένα ηχείο πιο laid-back χαρακτήρα που να φιλτράρει και να γλυκαίνει-ωραιοποιεί το σήμα, τότε αναιρούνται τα πιο πάνω προτερήματα.

Πας μετά σε ηχεία τύπου Chario, Sonus Faber κτλ.

Reaction score
150
Θα μπορούσες να βάψεις όλο τον πίσω χώρο από την οθόνη μαύρο αλλά το ταβάνι και οι τοίχοι είναι δύσκολη απόφαση. Από τη μια το πολύ σκούρο χρώμα είναι άψογο κατά τη θέαση ταινίας, από την άλλη το δωμάτιο είναι τάφος εκτός ταινίας.

Το δικό μου είναι πολύ σκούρο και δεν φωτίζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός θέασης ταινίας είναι δυστυχώς πολύ σκοτεινό. Οι τοίχοι μου είναι σκούρο καφέ και το ταβάνι σκούρο petrol πράσινο περίπου σαν του AVsite. Το γκρι είναι μια καλή λύση που σου λένε και οι άλλοι. Μια άλλη λύση θα ήταν σκούρο (όλο) το μπροστά μέρος που είναι η οθόνη και πιο ανοιχτό από τη θέση ακρόασης και πίσω αλλά θα πρέπει να βρεις τρόπο να το δέσεις γιατί χωρίς σωστό blending θα φαίνεται αίσχος. Μιας και χρησιμοποιείς όμως το δωμάτιο και για χώρο χαλάρωσεις το πολύ σκούρο απλά ΔΕΝ.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Reaction score
1

'Ετσι ακριβώς....π.χ

...θα μπορούσαν οι ενισχυτές κλπ να κατέβουν από το 'σκαλοπάτι' στο δάπεδο και το κεντρικό μόνο του εκεί....θα κατέβαινε έτσι κι άλλο η οθόνη και το μαύρο border της...-άσε που υπάρχει χώρος για ακόμα μεγαλύτερη:105:-η εικόνα ΄γλύφει' το ταβάνι που με το ανοιχτό χρώμα του σίγουρα δημιουργεί αντανακλάσεις....

...αν και για μένα γενικά πρέπει να αποφεύγονται ενισχυτές,players κλπ κάτω από την οθόνη γιατί με τα φωτάκια τους χαλάνε πολύ την εικόνα....

Συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ!!! Ιδιαίτερα η οθόνη σε ένα home cinema, επιβάλλεται να είναι επιβλητική, λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν την απόσταση θέασης!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ!!! Ιδιαίτερα η οθόνη σε ένα home cinema, επιβάλλεται να είναι επιβλητική, λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν την απόσταση θέασης!
Οι ενισχυτες εχουνα αλλαξει ηδη θεση αν δεις τις προηγουμενες φωτο.
Πιστευω το ΣΚ να καταφερουμε να το βαψουμε σκρουρο γκρι ταβανι και πλαινους τοιχους.
Τωρα για την οθονη θα δουμε πρωτα να τελιωσουμε με τον ηχο...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Ηρθε καποιος ειδικος να το πω? χωρις να κανει μετρησεις και μου προτεινε να βαλω Absorbers
στους πλαινους τοιχους που ειναι τα ηχεια στον μπροστα και πισω τοιχο και επισης πανω απο τον καναπε.
Στο thomann βρηκα αυτα και ειναι το σχεδιο οπως μου το προτεινε οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες και σκεφτομαι
να τα παραγγελιω αμεσα μιας και το βαψιμο θα τελιωσει το ΣΚ αν πανε ολα καλα.
Το δωματιο περα απο την μοκετα δεν εχει κατι αλλο περα απο τα ρομαν που εχω στα παραθυρα που να αποροφα
Μηπως να βαλω και στα παραθυρα η καθολου?
Για πειτε καμια συμβουλη..
http://www.thomann.de/gr/eq_acoustics_classic_wedge_foam_tiles_grey.htm
http://www.thomann.de/gr/media_bdbviewer_AR_298706.html?image=4

Reaction score
1

Οι ενισχυτες εχουνα αλλαξει ηδη θεση αν δεις τις προηγουμενες φωτο.
Πιστευω το ΣΚ να καταφερουμε να το βαψουμε σκρουρο γκρι ταβανι και πλαινους τοιχους.
Τωρα για την οθονη θα δουμε πρωτα να τελιωσουμε με τον ηχο...
Εγώ πάντως θα έβαφα ταβάνι και τοίχους μπορντό χρώμα, για να διατηρίσω τη cinema αίσθηση, αλλά και για να δέσει με το φωτισμό και το χρώμα, περιμετρικά της οθόνης...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon