Θα μας πεις μια ιστορία??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Εγώ πάντως λέω στην επόμενη .."ιστορία μου" να αλλάξω ρότα και να ασχοληθώ με πιο βαρβάτη ΑΒ σχεδίαση ενισχυτή...
Πως είπατε??

Εεεε ναι ρε παίδες! Γυρίζω την πλάτη μου στο μέλλον της ψηφιακής σχεδίασης, αφού με ξέρετε!
Είμαι κλασσικός σε όλα!
Και βεβαίως ...σταθερά Τζαπανέζος!!.......
Ωραία,πανέμορφα μηχανήματα .
Νά'παιζαν και σαν τα Ncore θα ήταν τέλεια.

Reaction score
1.815

Συμμαζέψου.... μη βάλεις τα κλάμματα!
Άλλα έλεγες στην αρχή... έγινες και fun τώρα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τόσο καταλάβαινα ,τέτοια έλεγα.
Αν έχεις την τύχη και σου αφήνουν το μηχανάκι μερικές μέρες ,και οχι φευγαλέα ακρόαση ,αναθεωρείς τις απόψεις σου .
Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το παίξω Απόστολος της Hypex .
Για όλους έχει ο μπαξές.

Reaction score
1.815

Τελικά όταν συνεχίζουν τα "ταξίδια" κάνοντας ο καθένας μας το "κέφι του", είναι απόλαυση!
Έτσι λοιπόν η ιστορία μου – όπως και η δική σας - συνεχίζεται, απολαμβάνοντας πραγματικά τη μουσική και ακούγοντας "απόψεις" - γνώμες περί μηχανημάτων και συσκευών. Υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι, ότι ίσως αναβιώνεις τις στιγμές που ψαχνόσουν στον κυκεώνα των συσκευών, για να καταλήξεις σε κάποια...

Είναι πραγματικά ωραίο να σου δίνουν ή να παίρνεις την ευκαιρία, να ακούσεις νέες τεχνολογίες και μηχανήματα μιας εντελώς καινούριας σχεδίασης και νοοτροπίας στο χώρο σου. Σε τρώει η περιέργεια να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει η πλήρη διαφοροποίηση της τεχνολογίας, που μέχρι και σήμερα ήταν στάσιμη!

Μα επιτέλους! Ας βρεθούν κάποιοι να αλλάξουν λίγο (ή εκ βάθρων) τα στανταρισμένα στερεότυπα!

Reaction score
1.815

Να λοιπόν που μια διαφορετική αντίληψη μπήκε σήμερα στο χώρο μου, με ένα τέτοιο μηχάνημα!

Μια ευγενική παραχώρηση του Vet, μου έδωσε την ευκαιρία να ακούσω στο σύστημά μου μια διαφορετική κυκλωματική υλοποίηση ενισχυτή.
Θα ήθελα κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τον Vet, για τη φιλική παραχώρηση του μηχανήματός του!

Πραγματικά αυτή είναι η ομορφιά μιας κοινότητας ανθρώπων, που μιλούν και παραθέτουν γνώμες και σχόλια, κρατώντας ένα φιλικό και συνάμα υψηλό επίπεδο ανταλλαγής απόψεων, που μέσα από ένα forum – στην προκειμένη περίπτωση το AVSite – καταλήγουν σε θετικά μονοπάτια για όλους μας. (ώρες ώρες έχει και τα καλά του ...στου Καφάτου!):biggrin:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Εν κατακλείδι ο Παντελής (tyler turden) κι εγώ, βρεθήκαμε σήμερα μαζί και ακούσαμε τον ncore.

Ένα μηχάνημα DIY που πραγματικά σου δημιουργεί την αίσθηση του micro Hi-Fi!

Ένας τελικός ενισχυτής που ίσως να το περιφρονήσεις λόγω μεγέθους του, αλλά που «στο δια ταύτα» έχουν γραφτεί τα μύρια όσα για τα «δόντια» του!
Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου, αλλά προς το παρόν λόγω του ακατάλληλου της ώρας, θα αρκεστείτε σε μια φωτογραφία και εις αύριον τα σπουδαία!

Όνειρα γλυκά σε όλους!!:tongue:

Reaction score
8.905

Που το πήγες που το έφερες... πάλι τα ακατονόμαστα φωτογράφισες... Καληνύχτα OnkyoMan... :cool:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Να λοιπόν που μια διαφορετική αντίληψη μπήκε σήμερα στο χώρο μου, με ένα τέτοιο μηχάνημα!

Μια ευγενική παραχώρηση του Vet, μου έδωσε την ευκαιρία να ακούσω στο σύστημά μου μια διαφορετική κυκλωματική υλοποίηση ενισχυτή.
Θα ήθελα κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τον Vet, για τη φιλική παραχώρηση του μηχανήματός του!

Πραγματικά αυτή είναι η ομορφιά μιας κοινότητας ανθρώπων, που μιλούν και παραθέτουν γνώμες και σχόλια, κρατώντας ένα φιλικό και συνάμα υψηλό επίπεδο ανταλλαγής απόψεων, που μέσα από ένα forum – στην προκειμένη περίπτωση το AVSite – καταλήγουν σε θετικά μονοπάτια για όλους μας. (ώρες ώρες έχει και τα καλά του ...στου Καφάτου!):biggrin:
Νανε καλα ο Μάνος που με έβαλε και τα ξανάμονταρα ενώ τα ετοιμαζα για μονομπλοκ...
(όχι σαν τον κουφο που τα εχει λέει σε πιτσοκουτο...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.979

Δεν είναι πιτσόκουτο ρε χαμένε! Πεϊνιρλί είχε παραγγείλει ο άνθρωπος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Σταμάτη,
το κουτί τους έχει μιά τρύπα στην πρόσοψη ακριβώς στην μέση...
bass reflex είναι ;:smile:

Reaction score
1.815

Οι ακουστικές εντυπώσεις που αποκόμισα χθες βράδυ είχαν σημεία που παρατηρήθηκαν και σε άλλο σύστημα, με διαφορετικά μηχανήματα, αλλά και νέες διαφορές που εντοπίστηκαν με τα δικά μου.

Να ξεκαθαρίσω ότι το ncore ακούστηκε στο δικό μου χώρο – ένα καθαρά τυπικό σαλόνι, με τα τραπεζάκια του, τα τζάμια του και όλα αυτά που χαρακτηρίζουν ένα χώρο που ζεις και χαλαρώνεις. Δεν έχει γίνει καμία ηχητική φροντίδα, ούτε μέτρηση του χώρου και οι εντυπώσεις μου αφορούν ένα μέσο τυπικό χώρο σπιτιού, που ενσωματώνει ένα ηχητικό σύστημα.

Επίσεις τα παρακάτω συμπεράσματα αφορούν καθαρά ΠΡΩΤΕΣ εντυπώσεις και σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικές. Δεν έχω ζήσει ούτε με το ncore, ούτε καλά καλά και με το δικό μου σύστημα, καθώς είναι παντελώς καινούριο στη βασική του τριάδα δηλ πηγή (στη συγκεκριμένη περίπτωση το DAC), τελικός και ηχεία.

Reaction score
1.815

Αυτό ρε συ Μάνο δεν είναι σουρωτήρι για να αερίζεται όπως ο δικός μου!:rofl:
Ωραίο πράμα!!!:thumbsup:

Reaction score
1.815

Χαχαχχαχα!!!
Ο Παντελής έβγαλε φωτό με τα δυο "μοντέλα"!!!:biggrin:

Reaction score
1.815

...και αναρωτιόταν πάνω από τον ncore:

"Όταν μεγαλώσεις σε 2-3 χρόνια, ελπίζω να αποκτήσεις κι εσύ την πρόσοψη του απέναντι!":tongue:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

"Οταν μεγαλωσω θελω να γινω ΟΝΚΥΟ"

Βλεπετε με τι στοργη περιβαλλω το νεογνο ετσι? :laugh:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Τελικά θα μάθουμε εντυπώσεις ή θα μιλήσουμε για νεογνά και θηλασμούς?

:smg:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.145
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun