JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.620
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
@yiannis b
@yiannis b
Αυτή η κουφάλα ο τακις 6c33
Αυτή η κουφάλα ο τακις 6c33
Τάκη εγώ πάντως με τόση "μουσική" πείνασα!εγω βρε δεν τον εχω ακουσει!!!!!;;;;;;;;;;
Τι εννοείς; Έψαξες και δεν βρήκες ή απλά δε σου τις στείλανε σπίτι;(βεβαια μετρησεις δεν εχουμε δει πουθενα - αλλα δεν εχει σημασια)
Βεβαια υπαρχουν κι αυτοι που δεν το εχουν ακουσει αλλα σκιζουν τις καλτσες τους οτι ΔΕΝ παιζει...
Είναι τρελοί αυτοί οι hiendάδες!...καποιοι ειπαν πως παιζει, χωρις να την ακουσουν.
Αληθεια?(το ότι άλλος ενισχυτής παίζει καλύτερα από τον ncore στον ίδιο μη ιδανικό χώρο είναι ανάξιο αναφοράς IMO)
Ναι δεν βρηκα, εχεις να μου στειλεις καποιες που μεσω αυτων και μονο παιζει καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο?Τι εννοείς; Έψαξες και δεν βρήκες ή απλά δε σου τις στείλανε σπίτι;
Το οτι απαρτιζεται απο μηχανηματα τουλαχιστον υψηλου και καταξιωμενου επιπεδου, σε εναν χωρο που εχουν γινει και μετρησεις.Τι ορίζει ένα σύστημα ως αδιαμφισβήτητο ;
τελικα εκτος απο gay εισαι και ΑΡΤΕΜΗΣ!!!!Όλα αυτά είναι δάκτυλος του taki 6c33...![]()
τελικα εκτος απο gay εισαι και ΑΡΤΕΜΗΣ!!!!
Παλι φαουλ εισαι.Καταρχην να ζητησω συγνωμη γιατι σιγουρα με παρεξηγησατε. Ειδικοτερα στον Κωστα ο οποιος αναστατωθηκε χωρις να εχω τετοια προθεση.
Λοιπον για να καταλαβω... Σου αρεσουν τα απολυτα στουντιακα μονιτορ, που δεν φτιασιδωνουν τιποτα, αλλα ομως δεν σου αρεσουν οι απολυτοι τελικοι για να τα οδηγησουν.
... από το στόμα μου το πήρεςμαθαμε και κατι σημερα ο dna2 dna2 καλυτερος και απο τον ncore και ncore τον krell και απο τον Pass.
παω να βρω κανενα στο ebay![]()
Παλι φαουλ εισαι.
1) Δεν ειπα οτι μου αρεσουν τα απολυτα στουντιακα μονιτορ.
2) Ποιος σου ειπε οτι ο τελικος που εχω δεν τα οδηγει απολυτα?
Τα συμπερασματα λοιπον ειναι παντελως λανθασμενα, και ο εκνευρισμος μου θα τολμησω να πω δικαιολογημενος.
Αν πιστευεις οτι παρεννοησα, δεν εχεις παρα να γραφεις με μεγαλυτερη σαφηνεια πραγματα που ισχυουν και οχι αυτα που νομιζεις οτι ισχυουν.
Καλα, σε αυτο no comments?Θα σε παρακαλεσω δε, την επομενη φορα, να μη βγαλεις το θηριο που κρυβεις μεσα σου μεσω pm . Δεν ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι προσωπικες απειλες για την ακεραιατητα μου επειδη δεν εχεις μυαλο να καταλαβεις τι γραφω!
Μια παρατήρηση
Εκ της θέσεως τους καταλαβαίνω οι συντονιστές να σερφάρουν off line .
Επίσης κάποια μέλη όταν απλά διαβάζουν και δεν θέλουν να αναμειχθούν σε κάποιο ποστ.
Αλλά να απαντάς σε φαντάσματα το βρίσκω τουλάχιστον αγενές προς τους υπόλοιπους που συμμετέχουν.
Σκεφτείτε να υπάρχουν 3 ονόματα και να απαντάνε στα ποστ 30 .
Σκιαμαχία κανονική.
Όσοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους ας φανερωθούν η ας σιωπήσουν σαν ελάχιστο δείγμα καλής συμπεριφοράς.
Θα σε παρακαλεσω δε, την επομενη φορα, να μη βγαλεις το θηριο που κρυβεις μεσα σου μεσω pm . Δεν ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι προσωπικες απειλες για την ακεραιατητα μου επειδη δεν εχεις μυαλο να καταλαβεις τι γραφω!
Παντελως αναξιο σχολιασμου !Καλα, σε αυτο no comments?
Υπάρχουν αναλυτικές μετρήσεις τόσο από την ίδια τη Hypex όσο και από άλλες πηγές. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Αν δεν είναι ικανός να βρει, ζητάει βοήθεια. Σίγουρα μικρότερη ντροπή από το να διαδίδει ανακρίβειες, σαν να ξέρει για τι μιλάει.Ναι δεν βρηκα, εχεις να μου στειλεις καποιες που μεσω αυτων και μονο παιζει καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο?