Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αντωνάκη αγόρι μου... πέστα όλα και για όλα μην ντρέπεσαι! :dance2: ετοιμάζομαι για πάω στην κοπή πίτας...:neo:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Πουθενά δεν εχει αποδειχθεί οτι η πίστη flat αναπαραγωγή ειναι απολαυστική.
To flat αναφέρεται στην απόκριση συχνότητας που είναι μία μόνο παράμετρος του τι ακούμε και δεν μπορεί να απομονωθεί. Δες και το διπλανό thread που άνοιξα για την υποκειμενική προτίμηση σε σχέση με την έκταση + τις παραμορφώσεις να δεις ότι αυτά δεν είναι ασύνδετα και η κάθε "κολοκυθόπιτα" εξηγείται.

Για το ποιά χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η απόκριση συχνότητας ώστε αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία των ακροατών, παραπέμπω στις έρευνες των Toole και Olive.
Bottom line: Σε ελεγχόμενες συνθήκες (φροντισμένο χώρο, συνοδά, χαμηλές παραμορφώσεις κλπ), τα ίδια αρέσουν σε όλους πρακτικά τους ακροατές.

Και, ΟΚ, κανείς από όσους θα διαβάσουν το post αυτό δε θα ψάξει τη δουλειά των Toole & Olive, αυτό το έχω αποδεχτεί... Αυτό που δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα είναι το εξής:
Μπορεί, για παράδειγμα, κάποιοι να ακούσουν μεμονωμένα Metric ή NCore ή Lipinski στον χώρο τους και να μην τους "αρέσει", να τους αρέσει λίγο, σε άλλους αρκετά κ.ο.κ.
Με βάση την ακρόαση βγάζουν συμπέρασμα "η Χ μπούρδα μου είναι καλύτερη από τα Lipinski που μετράνε καλύτερα αλλά δεν παίζουν", πετάνε και κανένα μπινελίκι στους άσχετους/κουφούς/γραφικούς τεχνοκράτες του AVSite που τους τα είχαν ζαλίσει με τα παραπάνω, μία ατάκα για τα όρια της επιστήμης και ρουφάνε απολαυστικά το καφεδάκι χαμογελώντας αυτάρεσκα στους ομοϊδεάτες (brothers in ignorance) φίλους τους.
Μετά πάνε Athens Pro Audio, τα ακούν όλα μαζί σε σωστό χώρο, βρέχουν όλοι ανεξαιρέτως το βρακάκι τους από με αυτά που ακούνε και πάλι αδυνατούν να ενώσουν τα κομμάτια του puzzle μέσα στο μυαλό τους! Και να ήταν κανένα puzzle με πολλά κομμάτια.... Προσωπικα δεν πιστεύω ότι δε μπορούν - απλά δε θέλουν γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσουν την ασχετοσύνη τους και να ξεκινήσουν το χόμπυ από το μηδέν...
Εμένα άσε με στον κόσμο το δικό μου, που λέει και ο λαϊκός τροβαδούρος.

μάλιστα ο ίδιος ο Bruno περιγράφει το πόσο ωραία ακούγεται ένας mcintosh και πόσο δύσκολο ειναι να τον κοντραρεις με τα δικά του μηχανήματα απο την άποψη της απόλαυσης που αναφέρεις...
Δεν είπε ακριβώς αυτό... Αλλά δε μπορεί να κράξει όπως πρέπει σε ανοιχτό forum, oπότε τα λέει... περιφραστικά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Βλαση μου καλημερα,εγω ποτε δεν καταφερθηκα αρνητικα για τα ενκορια γιατι απλα δεν τα εχω ακουσει,αρα το "δυσανασχετειται-ζοριζεσται" δεν πρεπει να περιλαμβανει εμενα.
Το σωστο θα ελεγα οτι ειναι "καποιοι δυσανασχετουν-ζοριζονται",σωστα μεχρι εδω?
Εαν συμφωνεις με τα παραπανω φιλε μου αναμενω διορθωση.
Εγω προσωπικα νομιζω δεν εχω παρει θεση ποτε σε κατι για το οποιο δεν εχω προσωπικη αποψη.
Τωρα για να απαντησω και στον Νικο,για να κανω αναφορα θα πρεπει να εχω την συμφωνη γνωμη των ανθρωπων που αναφερω στα ποστ μου.
Τι εννοω με αυτο?
Λοιπον οσο αφορα την μετρικ η ακροαση δεν εγεινε σπιτι μου,ειμουν καλεσμενος σε ενα φιλικο μου προσωπο και την ακουσα.
Οσο αφορα το ποστ μου για την ακροαση των ενκορ απο καποιον καταξιωμενο ανθρωπο του χωρου και παλι δεν ειχα την εξουσιοδοτηση απο αυτον για να μιλησω.
Για το αν βοηθαω λοιπον η οχι απαντω: μεσα απο τα ποστ μου για την μετρικ και τα ενκορ (επαναλαμβανω οτι οι φιλοι μου ειπαν να μην κανω αναφορα και το σεβομαι απολυτα) ενας εξυπνος ανθρωπος θα καταλαβαινε οτι προτεινω και ψιλοτσιγκλαω θα ελεγα (μεσα απο τα ποστ μου) αυτους τους φιλους,οι οποιοι εναι μελη των σαιτ-κλαμπ που αναφερθηκα, να τοποθετηθουν για να εχουμε ακομη μια αποψη.
Αρα λοιπον?
Αντουαν καλημερες ομορφες ξανα.....η αληθεια ειναι οτι παντα θα πορευομαστε με βαση τα γουστα μας,τα θελω μας,την κα&υλα μας βρε αδερφε που πολλες φορες αυτο κατανταει παγιδα ακομα και για την ειλικρινια μας.....γραφω κατα λεξη τα λεγομενα σου στο σπιτι του Ιοτζαν που ησουν εσυ,εγω ,ο Μανος και Chris hat και ακουσαμε την Metric με τα ενεργα Atc τα πενηνταρια ως προ και dac και ειπες.....μπατζανακη πρωτη φορα ακουω το συστημα σου να παιζει ετσι,ειναι το καλλιτερο ακουσμα που εχω ακουσει εδω μεσα στο σπιτικο σου......και θελω να πιστευω οτι ησουν ειλικρινης και δεν τα ελεγες για πλακα.....θα γουσταρα ρε φιλε να το εγραφες αυτο ετσι για την κουβεντα μιας και μας διαβαζουν και φυσικα ειμαστε site ενημερωσης!

Και εγω για να ειμαι πραγματικος στα λεγομενα μου την σνομπαρισα αυτην την μηχανη και καπως αναλογα λειτουργησα με τα ψηφιακα ,ξεπερασα ομως τα πιστευω μου ,ακουσα αυτες τις μηχανες σπιτι μου και τελικα τις εχω πλεον (την Lio 8 μηνες και τα ψηφιακα την αλλη εβδομαδα)και τις δυο εχοντας αφησει πισω τα standards μου,αυτα που μεχρι τωρα πιστευα αλλα και προμοταριζα,οι καιροι ομως αλλαζουν,υπαρχει εξελιξη περαν των σταθερων μας,περαν αυτων που μεχρι τωρα πιστευαμε.......δεν ειναι ντροπη να τα αποδεχομαστε!!!!!
και που ξερεις αν καποια στιγμη εβρισκες τα N cores τα 600 στα 8 και τα εβαζες στο συστημα σου και οι Bryston ετρωγαν φαπες.....δεν ειναι απιθανο φιλε........ποτε δεν μπορουμε να κλειδωσουμε τις αρχες μας εκτος αν εχουμε επιλεξει να ζουμε αυστηρα μονο με αυτες !!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652

παιδιά, το "φλατ" είναι πολύ κακό, φτου κακά.:laugh:

α ρε βετ, πολύ ξύλο τραβάει ο οργανισμός σου, ε;:biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

To flat αναφέρεται στην απόκριση συχνότητας που είναι μία μόνο παράμετρος του τι ακούμε και δεν μπορεί να απομονωθεί. Δες και το διπλανό thread που άνοιξα για την υποκειμενική προτίμηση σε σχέση με την έκταση + τις παραμορφώσεις να δεις ότι αυτά δεν είναι ασύνδετα και η κάθε "κολοκυθόπιτα" εξηγείται.

Για το ποιά χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η απόκριση συχνότητας ώστε αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία των ακροατών, παραπέμπω στις έρευνες των Toole και Olive.
Bottom line: Σε ελεγχόμενες συνθήκες (φροντισμένο χώρο, συνοδά, χαμηλές παραμορφώσεις κλπ), τα ίδια αρέσουν σε όλους πρακτικά τους ακροατές.

Και, ΟΚ, κανείς από όσους θα διαβάσουν το post αυτό δε θα ψάξει τη δουλειά των Toole & Olive, αυτό το έχω αποδεχτεί... Αυτό που δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα είναι το εξής:
Μπορεί, για παράδειγμα, κάποιοι να ακούσουν μεμονωμένα Metric ή NCore ή Lipinski στον χώρο τους και να μην τους "αρέσει", να τους αρέσει λίγο, σε άλλους αρκετά κ.ο.κ.
Με βάση την ακρόαση βγάζουν συμπέρασμα "η Χ μπούρδα μου είναι καλύτερη από τα Lipinski που μετράνε καλύτερα αλλά δεν παίζουν", πετάνε και κανένα μπινελίκι στους άσχετους/κουφούς/γραφικούς τεχνοκράτες του AVSite που τους τα είχαν ζαλίσει με τα παραπάνω, μία ατάκα για τα όρια της επιστήμης και ρουφάνε απολαυστικά το καφεδάκι χαμογελώντας αυτάρεσκα στους ομοϊδεάτες (brothers in ignorance) φίλους τους.
Μετά πάνε Athens Pro Audio, τα ακούν όλα μαζί σε σωστό χώρο, βρέχουν όλοι ανεξαιρέτως το βρακάκι τους από με αυτά που ακούνε και πάλι αδυνατούν να ενώσουν τα κομμάτια του puzzle μέσα στο μυαλό τους! Και να ήταν κανένα puzzle με πολλά κομμάτια.... Προσωπικα δεν πιστεύω ότι δε μπορούν - απλά δε θέλουν γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσουν την ασχετοσύνη τους και να ξεκινήσουν το χόμπυ από το μηδέν...
δεν είναι εύκολο να ξεκλειδώσεις την πόρτα φίλε μου κουφέ...

Εμένα άσε με στον κόσμο το δικό μου, που λέει και ο λαϊκός τροβαδούρος.

ναι, είναι προφανής και γνωστή η αντίδρασή σου εδώ και κάποια ...χρόνια:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652

.....η αληθεια ειναι οτι παντα θα πορευομαστε με βαση τα γουστα μας,τα θελω μας,την κα&υλα μας ...
ιδίως για το τελευταίο, έχεις απόλυτο δίκιο! Διαλέχτε!!!!!!!!!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Σχεδόν κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι διαφορετικό, Πχ. παλαιότερα ειπώθηκε οτι ο Pass δεν συγκρίνεται με τα ncore γιατί είναι άλλη κατηγορία τιμής.... Σήμερα μάθαμε ότι τα ncore δεν έχουν απολαυστικό ήχο.... μάλιστα!... Θα περιμένω τα επόμενα συμπεράσματα με υπομονή....:thumbsdown: :biggrin:
Εγω λοιπόν είπα για την κατηγορία τιμής. Ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει πως δεν πρεπει να κρίνεται ένας ενισχυτής απο την τιμή....
ο Bruno είπε για τους mcintosh και πόσο ωραία παίζουν. Ούτε ένας δεν το έψαξε ( εκτός απο τον κφ) έστω απο περιέργεια να δει ρε παιδί μου τι ακριβώς λέει εκει ο μπρουνος; 300 σελίδες νήμα, σας λέω οτι ο σχεδιαστής λέει οτι ο mcintosh παίζει καλυτερα, και ούτε ένας (εκτός απο τον κφ) δεν ασχολείται.
αστε ρε παιδιά το νήμα, περιμένετε να σας πει ο κάθε τυχαρπαστος βετ πως να ακούτε;
ψαχτε λιγάκι μοναχοί σας, το avsite δεν ειναι η λύση για όλα...

D

deleted user 10898

Guest

To flat αναφέρεται στην απόκριση συχνότητας που είναι μία μόνο παράμετρος του τι ακούμε και δεν μπορεί να απομονωθεί. Δες και το διπλανό thread που άνοιξα ....

Δεν είπε ακριβώς αυτό... Αλλά δε μπορεί να κράξει όπως πρέπει σε ανοιχτό forum, oπότε τα λέει... περιφραστικά.
μια χαρά τα λέει. Καθαρά και ξαστερα.
ο mc παίζει ποιο ωραία μεσαία για κάποιους, αλλα αν προσπαθείς να κάνεις κάτι που να παίζει ωραία για όλους, το πιθανότερο ειναι να κουρασεις. Ετσι φτιαχνεις κάτι ουδέτερο σωστό και πιθανότατα θα ειναι αποδεκτό και ξεκούραστο απο ποιο πολλούς.
Και εσυ να μην πεταγεσαι κφ.
βαζε τα υπέροχα λινκ και οποίος θέλει διαβάζει...

D

deleted user 10898

Guest

παιδιά, το "φλατ" είναι πολύ κακό, φτου κακά.:laugh:

α ρε βετ, πολύ ξύλο τραβάει ο οργανισμός σου, ε;:biggrin:
Εσυ το είπε πρώτος, ολόκληρο νήμα, εγω θα τις φάω;

Reaction score
460

Αντουαν καλημερες ομορφες ξανα.....η αληθεια ειναι οτι παντα θα πορευομαστε με βαση τα γουστα μας,τα θελω μας,την κα&υλα μας βρε αδερφε που πολλες φορες αυτο κατανταει παγιδα ακομα και για την ειλικρινια μας.....γραφω κατα λεξη τα λεγομενα σου στο σπιτι του Ιοτζαν που ησουν εσυ,εγω ,ο Μανος και Chris hat και ακουσαμε την Metric με τα ενεργα Atc τα πενηνταρια ως προ και dac και ειπες.....μπατζανακη πρωτη φορα ακουω το συστημα σου να παιζει ετσι,ειναι το καλλιτερο ακουσμα που εχω ακουσει εδω μεσα στο σπιτικο σου......και θελω να πιστευω οτι ησουν ειλικρινης και δεν τα ελεγες για πλακα.....θα γουσταρα ρε φιλε να το εγραφες αυτο ετσι για την κουβεντα μιας και μας διαβαζουν και φυσικα ειμαστε site ενημερωσης!

Και εγω για να ειμαι πραγματικος στα λεγομενα μου την σνομπαρισα αυτην την μηχανη και καπως αναλογα λειτουργησα με τα ψηφιακα ,ξεπερασα ομως τα πιστευω μου ,ακουσα αυτες τις μηχανες σπιτι μου και τελικα τις εχω πλεον (την Lio 8 μηνες και τα ψηφιακα την αλλη εβδομαδα)και τις δυο εχοντας αφησει πισω τα standards μου,αυτα που μεχρι τωρα πιστευα αλλα και προμοταριζα,οι καιροι ομως αλλαζουν,υπαρχει εξελιξη περαν των σταθερων μας,περαν αυτων που μεχρι τωρα πιστευαμε.......δεν ειναι ντροπη να τα αποδεχομαστε!!!!!
και που ξερεις αν καποια στιγμη εβρισκες τα N cores τα 600 στα 8 και τα εβαζες στο συστημα σου και οι Bryston ετρωγαν φαπες.....δεν ειναι απιθανο φιλε........ποτε δεν μπορουμε να κλειδωσουμε τις αρχες μας εκτος αν εχουμε επιλεξει να ζουμε αυστηρα μονο με αυτες !!!!
Γεια σου παρορμητικε φιλαρακο μου:smile:,εχω κανει 2 μικρες αναφορες για την ακροαση στο σπιτι του μπατζάν μου αλλα σε αλλο σαιτ.
Η αφορμη του να μην γραψω προκληθηκε απο την μικρη αυτη αναφορα μου,όποιος το διαβασε καταλαβε τι εννοουσα.
Ποτε δεν εγραψα κατι που δεν με αντιπροσωπευαι φιλε,ποτε.
Βεβαια εγειναν και αλλες ακροασεις μετεπειτα οπου ειχαμε σε αμεση συγκριση την μετρικ και το καινουργιο ,πλεον, 202..................και σταματω εδω δια τους γνωστους λογους.
Δεν τοποθετουμε απο οτι καταλαβαινεις για το ποιο ακουστηκε καλυτερα ουτε αφηνω υπαινιγμους.

D

deleted user 10898

Guest
Μασημενη τροφή...
Here's a quote from Bruno Putzeys to get back on sonics: "It's always a dilemma whether an amp should be tuned for things like subjective bass control, sweet mids or not. One of the tricks a McIntosh does by design is to have a highish output impedance—because of the autoformer—which makes for a more liquid midrange sound and then to add a subjective sense of bass control by allowing a slight THD rise in the top end. When things like those are really tastefully balanced, such an amp can really make life hard on a 'straight wire' amp in a shootout. The signal actually comes out sounding nicer and more impressive than what went in. But on the other hand I think that to make the greatest number of people happy, one can't afford to give an amp a sound of its own because the number of new fans is probably immediately offset by the number of people who don't like that particular tuning. But it's tough to resist the occasional sonic touch-up. I can emulate the sound of pretty much any amp out there if I wanted. But so far I'm resisting. If ever I give in, it'll be obvious from the measurements and I hope someone calls me out on it. Anyhow that's why I decided I actually wanted the NC400 to have this unvarnished dead-pan delivery."

D

deleted user 10898

Guest

Γεια σου παρορμητικε φιλαρακο μου:smile:,εχω κανει 2 μικρες αναφορες για την ακροαση στο σπιτι του μπατζάν μου αλλα σε αλλο σαιτ.
Η αφορμη του να μην γραψω προκληθηκε απο την μικρη αυτη αναφορα μου,όποιος το διαβασε καταλαβε τι εννοουσα.
Ποτε δεν εγραψα κατι που δεν με αντιπροσωπευαι φιλε,ποτε.
Βεβαια εγειναν και αλλες ακροασεις μετεπειτα οπου ειχαμε σε αμεση συγκριση την μετρικ και το καινουργιο ,πλεον, 202..................και σταματω εδω δια τους γνωστους λογους.
Δεν τοποθετουμε απο οτι καταλαβαινεις για το ποιο ακουστηκε καλυτερα ουτε αφηνω υπαινιγμους.
Καλα, να πω εγω, που δεν με δεσμεύει ο μπατζανακης μου.
η μετρικ πάτησε το weiss το μεγάλο σε κόντρα.
το μεγάλο πατάει το 202
αρα
η μετρικ πατάει το 202.

Ειναι αυτο τωρα χρήσιμο για κάποιον?

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Οσο για τα 600αρι τα κοκορια εεεεε.....συγνωμη ενκορια:roflmao:,πολυ ευχαριστως να τα δοκιμαζα και εαν μου αρεσαν ,εμενα και μονο εμενα, θα τα αγοραζα επιτοπου!!
Αλλα προς το παρον BRYSTON 28B 1200/καναλι και ξερο ψωμι.
Βεβαια μιλαμε για τα κοκορια στα 600/καναλι,τα 9800 θελουν κιλοβατ για να ακους αυτα που ακουσες.
Πριν απο τα 28Β ειχα τα καινουργια 7Β 600/καναλι,αλλα τα 9800 ηθελα 1200...........και βαλε,οποτε μαλλον τα 600αρια κοκορια μπορει να ειναι εξαιρετικα αλλα για μενα λιγα.:wink:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Εχεις ξανατοποθετηθει στο θεμα Νικο μου,δεν παιρνω θεση.
Και τα δυο μηχανακια ειναι εξαιρετικα,σε καλυπτει αυτο?
Εαν οχι λυπαμαι.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Εχεις ξανατοποθετηθει στο θεμα Νικο μου,δεν παιρνω θεση.
Και τα δυο μηχανακια ειναι εξαιρετικα,σε καλυπτει αυτο?
Εαν οχι λυπαμαι.
με καλυψες.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Οσο για τα 600αρι τα κοκορια εεεεε.....συγνωμη ενκορια:roflmao:,πολυ ευχαριστως να τα δοκιμαζα και εαν μου αρεσαν ,εμενα και μονο εμενα, θα τα αγοραζα επιτοπου!!
Αλλα προς το παρον BRYSTON 28B 1200/καναλι και ξερο ψωμι.
Βεβαια μιλαμε για τα κοκορια στα 600/καναλι,τα 9800 θελουν κιλοβατ για να ακους αυτα που ακουσες.
Πριν απο τα 28Β ειχα τα καινουργια 7Β 600/καναλι,αλλα τα 9800 ηθελα 1200...........και βαλε,οποτε μαλλον τα 600αρια κοκορια μπορει να ειναι εξαιρετικα αλλα για μενα λιγα.:wink:
μην λες τετοια, θα σε βαλουν να ξηλωσεις τα κρος και να βαλεις ενα 600αρι ανα δρομο...
της σχολης του εαρ εισαι και εσυ... πολλα αλογα...

D

deleted user 10898

Guest

Καλα, να πω εγω, που δεν με δεσμεύει ο μπατζανακης μου.
η μετρικ πάτησε το weiss το μεγάλο σε κόντρα.
το μεγάλο πατάει το 202
αρα
η μετρικ πατάει το 202.

Ειναι αυτο τωρα χρήσιμο για κάποιον?
φυσικα, αυτο ηταν ενα παραδειγμα για να δειξει την μηδενικη "αξια" της κοντρας.
τα weiss ειναι εξαιρετικα απο το ποιο μικρο μεχρι το ποιο μεγαλο....

D

Deleted member 8307

Guest

Η απλή φυσική και η ψυχοακουστικη ...
bonjour, Νικόλα :smile:

πάμε ... ένας νέος άνθρωπος αποφασίζει λοιπόν μέσα στην άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα να αγοράσει ένα στερεοφωνικό για να απολαύσει την μουσικούλα του.

Από την μια μεριά διαβάζει την γνώμη ανθρώπων που έχουν επιστημονικό υπόβαθρο και εξαιρετικές γνώσεις τι οποίες προσφέρουν εξαιρετικά καλογραμμένες (Κόγιας) ή τις συνδυάζουν με απίθανες πληροφορίες (Φ., ΕΑR, Bhutia) ή έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης (Τσαντουλής, Αλέξης) - Ο zonepress είναι ένα κεφάλαιο μόνος του.
Από την άλλη υπάρχουν οι χομπίστες που μας δίνουν την γνώμη τους υπό την μορφή μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας και άλλοι που έχουν μείνει στην εποχή του φαρ-ουεστ: έχω ... τόσα και ακούσει ακόμα περισσότερα ... σούπερ γκουρού και άλλα πολύ χαριτωμένα. Ανάξια λόγου ...

Προφανώς άμα ό φίλος δεν είναι "γκαου" και εκτεθεί στις πληροφορίες και στα άρθρα που συνοδεύονται στο παρόν φόρουμ ή στο μέντορα ή αλλού και μαθαίνοντας την απλή φυσική του Hi-Fi το μόνο σίγουρο είναι ότι ή επιλογή που θα κάνει θα τον συνοδεύει πολλά χρόνια στις μουσικές αναζητήσεις του.

Όλα αυτά βέβαια τα ξέρεις αλλά τα ξαναγράφω για τους φίλους που έρχονται σε επαφή με το φόρουμ για πρώτη φορά.

Επίσης με ενοχλεί ο όρος καταξιωμένος στην χαλιεντ κοινότητα. Καταξιωμένος είναι κάποιος που έχει επιβραβευθεί από μία επιστημονική κοινότητα, έχει πάρει κάποιο νόμπελ, άλλα βραβεία επιστημονικά, τεχνολογικά ή εθνικά. Το να χρησιμοποιούμε τον όρο για ψωνάρες ... δεν το συνεχίζω.

D

deleted user 10898

Guest

bonjour, Νικόλα :smile:

πάμε ... ένας νέος άνθρωπος αποφασίζει λοιπόν μέσα στην άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα να αγοράσει ένα στερεοφωνικό για να απολαύσει την μουσικούλα του.

Από την μια μεριά διαβάζει την γνώμη ανθρώπων που έχουν επιστημονικό υπόβαθρο και εξαιρετικές γνώσεις τι οποίες προσφέρουν εξαιρετικά καλογραμμένες (Κόγιας) ή τις συνδυάζουν με απίθανες πληροφορίες (Φ., ΕΑR) ή έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης (Τσαντουλής, Αλέξης) - Ο zonepress είναι ένα κεφάλαιο μόνος του.
Από την άλλη υπάρχουν οι χομπίστες που μας δίνουν την γνώμη τους υπό την μορφή μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας και άλλοι που έχουν μείνει στην εποχή του φαρ-ουεστ: έχω ... τόσα και ακούσει ακόμα περισσότερα ... σούπερ γκουρού και άλλα πολύ χαριτωμένα. Ανάξια λόγου ...

Προφανώς άμα ό φίλος δεν είναι "γκαου" και εκτεθεί στις πληροφορίες και στα άρθρα που συνοδεύονται στο παρόν φόρουμ ή στο μέντορα ή αλλού και μαθαίνοντας την απλή φυσική του Hi-Fi το μόνο σίγουρο είναι ότι ή επιλογή που θα κάνει θα τον συνοδεύει πολλά χρόνια στις μουσικές αναζητήσεις του.

Όλα αυτά βέβαια τα ξέρεις αλλά τα ξαναγράφω για τους φίλους που έρχονται σε επαφή με το φόρουμ για πρώτη φορά.

Επίσης με ενοχλεί ο όρος καταξιωμένος στην χαλιεντ κοινότητα. Καταξιωμένος είναι κάποιος που έχει επιβραβευθεί από μία επιστημονική κοινότητα, έχει πάρει κάποιο νόμπελ, άλλα βραβεία επιστημονικά, τεχνολογικά ή εθνικά. Το να χρησιμοποιούμε τον όρο για ψωνάρες ... δεν το συνεχίζω.
Να γίνει sticky...
:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.579
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd