Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Δεν ειναι το ιδιο, οι μοντουλες παρεχονται ετοιμες απο τον κατασκευαστη, αρα το βασικο κοστος καθε ετοιμου προιοντος με αυτες τις μοντουλες δεν μπορει να διαφερει και πολυ.

Ο Jeff Rowland που πηγε να το παιξει εξυπνος με τα Ice, το πληρωσε ακριβα.
Πολλοί το έχουνε κάνει και πουλάνε..Ίσως αυτός να το "παραέκανε", δεν το γνωρίζω αυτό.Καταλαβαίνεις πού το πάω όπως και να έχει.Στο εμπόριο πρέπει να βγει κέρδος και να βγάλουν και οι μεσάζοντες για να έχει κάποιο νόημα το εμπορικό εγχείρημα.Όπως και να έχει δεν γίνεται να το θεωρείς μηχάνημα των 1.200 ευρώ γιατί δεν είναι..plain & simple..Αν κάποιος βρει τα σχέδια του Χ-150.5 και τον φτιάξει ο Vet με τα ίδια ακριβώς υλικά που θα του στοιχίσουν 950 Ευρώ π.χ (χωρίς κουτί,βύσματα κλπ) τί θα πει, πως λογικό να παίζει καλύτερα ο Ncore γιατί είναι υψηλότερης κατηγορίας τιμής? :biggrin:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Μονο οι W4S πουλανε ICE πλεον...γιατι τους εχουν σε λογικες τιμες. Κανενας δεν θα εχει τυχη με πανω απο χιλιαρικο για κουτι. Δεν χρειαζεται γνωσεις ουτε εργατωρες.

...ασε που αν τον εφτιαχνε ο vet, με τετοιες κολλησεις....θα επαιζε το αντιγραφο του Pass στον γαμο του καραγκιοζη.....:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

εδω παντως εχει μεγαααααααλη πλακα http://www.hificlube.net/Sections/Details.aspx?articleID=23579&sectionID=1

διαβαστε με τι μηχανες ακουσαν τα κουτακια...τα νκορια ντε.......ακουσαν τα μεγαλυτερα μοντελα τα NC 1200

ηχεια Tad Ref one-Tad dac-transport,Vitus Audio,Ayon valve preamp......εχει και ακουσματα με μουσικα βιντεο......κουφοι και αυτοι........

Reaction score
1.766

Μονο οι W4S πουλανε ICE πλεον...γιατι τους εχουν σε λογικες τιμες. Κανενας δεν θα εχει τυχη με πανω απο χιλιαρικο για κουτι. Δεν χρειαζεται γνωσεις ουτε εργατωρες.
μπα οσο θελουν πουλανε.

Reaction score
1.815

εδω παντως εχει μεγαααααααλη πλακα http://www.hificlube.net/Sections/Details.aspx?articleID=23579&sectionID=1

διαβαστε με τι μηχανες ακουσαν τα κουτακια...τα νκορια ντε.......ακουσαν τα μεγαλυτερα μοντελα τα NC 1200

......κουφοι και αυτοι........
Τώρα Βλάσση τι συγκρίνεις?

Πόσο έχει ο nc1200??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Τώρα Βλάσση τι συγκρίνεις?

Πόσο έχει ο nc1200??
Πως παιζει ρε Σταματιους....δεν μιλησε κανεις για φραγκα....

Reaction score
1.815

Έχουν όμως άμεση σχέση τα μπικικί με το αποτέλεσμα, τρελλό αγόρι!:biggrin:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Οταν ερθεις μια μερα να ακουσεις τα εργαλεια θα καταλαβεις και εσυ.
Θελω βιβλιο να γραψω για αυτα................:thumbsup:
Αυτο ειναι απαντηση στον VET, POST 1625.
Σορυ παιδια δεν κοουταρισα.

Y

Yiannis_B

Guest

Τελικα αυτος ο Bruno, ειναι μεγαλο λαμογιο....

I'm pretty sure all the 1200 modules will be getting some type of custom input circuit, as Bruno designed them for this purpose so the different mfrs. could make them their own...
You got it- jhm731- you raised a logical question- but unlike NC400+SMPS plug and play you see among DIY community , with NC1200 Hypex has given flexibility to the OEM and they are free to add relevant input stages and price accordingly.

I am impressed with Hypex for clearly providing value to DIY community and at same time establishing clear rules and enabling value-add OEMs to offer a better product and differentiate themselves.
Μονο αυτος τα λεει οπως θα επρεπε....

The history of the overall success of a unique class D design remains to be economy. That an inexpensive design can, in my opinion, out perform the ridiculously exotic 1%'r audio products and do it in a more green fashion is the big deal. The whole idea of giant killing in this goofy hobby is the wholly grail of a designers success.
http://www.audiocircle.com/index.php?topic=106170.0

Τα μηχανηματα με τα NC1200 ειναι στα 10 χιλιαρικα..και οι εταιρειες αυτες δεν χρειαζεται να εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧ@ΔΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ!!!

These are the manufacturers that are using the NC1200 modules that I know of. Feel free to add to it.

http://mola-mola.nl/
rumored to be $11,500

http://www.acousticimagery.com/
http://www.acousticimagery.com/page2.htm
http://www.tweekgeek.com/acoustic-imagery/
$9,000

http://www.thetadigital.com/index.shtml
rumored to be $12,000

http://merrillaudio.net/veritas.html
$9k

Που ειναι οι ντοματες? :smg:

Reaction score
460

Βρε Βλασουκο μου λες και ξαναλες για τους περιεργους που εξεφρασαν αρνητικη αποψη για τα κοκορια.
Εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτους,δεν εχω εκφερει αποψη γιατι δεν τους εχω ακουσει ουτε εχω ασχοληθει μαζι τους.
Τελος παντων αυτην την στιγμη δεν ψαχνομαι καθολου με το ηχοσυστημα μου γιατι θεωρω, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, οτι εφτασα εκει που ηθελα,αλλωστε οταν και εσυ το ακουσες εγραψες να μην πειραξω ουτε μια βιδα απο αυτο!
Επιπλεον θα σου πω κατι ακομη,τα ενισχυτικα μου τα εχω 3 ετη και δεν εχουν κανει αποσβεση ακομη ουτε τα εχω χαρει.
Το συστημα μου εχει παιξει 200-250 ωρες φιλε τι να λεμε τωρα ...........θα ηταν κουτο απο μερους μου να κανω κατι τωρα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Βρε Βλασουκο μου λες και ξαναλες για τους περιεργους που εξεφρασαν αρνητικη αποψη για τα κοκορια.
Εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτους,δεν εχω εκφερει αποψη γιατι δεν τους εχω ακουσει ουτε εχω ασχοληθει μαζι τους.
Τελος παντων αυτην την στιγμη δεν ψαχνομαι καθολου με το ηχοσυστημα μου γιατι θεωρω, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, οτι εφτασα εκει που ηθελα,αλλωστε οταν και εσυ το ακουσες εγραψες να μην πειραξω ουτε μια βιδα απο αυτο!
Επιπλεον θα σου πω κατι ακομη,τα ενισχυτικα μου τα εχω 3 ετη και δεν εχουν κανει αποσβεση ακομη ουτε τα εχω χαρει.
Το συστημα μου εχει παιξει 200-250 ωρες φιλε τι να λεμε τωρα ...........θα ηταν κουτο απο μερους μου να κανω κατι τωρα.
Βρε Αντωνη....που κολλανε αυτα τωρα?
ειπα εγω να αλλαξεις κατι η μαλλον να ψαχτεις με το συστημα σου?
ρε συ.......μηπως με μπερδεψες με καποιον αλλον?:thumbsdown:
αληθεια σε ρωταω.......μηπως?

και φυσικα να μην πειραξεις ουτε μιση βιδα εκει που εχεις φτασει..............ειναι ανουσιο πλεον!!!!

σιγουρα σε αλλον ηθελες να απαντησεις......σιγουρα...

Y

Yiannis_B

Guest

...που θελει ο Βλασης να ρθει και επισκεψη με nCore και metric παραμασχαλα......Ξου Σατανα! :roflmao:

..δυο nCore θα τα παρω ομως....για τα 7ρακια.....:wink:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

...ασε που αν τον εφτιαχνε ο vet, με τετοιες κολλησεις....θα επαιζε το αντιγραφο του Pass στον γαμο του καραγκιοζη.....:roflmao:

Ρε άχρηστε, το καθαρό ασήμι στην κόληση δεν το γλέπεις;
και το πυκνοτακι 220pf οταν το κολουσα για να φορτώσω την κεφαλή στον mic preamp, οι αναλογικοί φίλοι δεν ήξεραν καν τον λόγο.. Α ρε ωραίες εποχές, οχι metric προσεταρισμένες....

Y

Yiannis_B

Guest

Το καθαρο ασημι εχει θερμοκρασια τηξης τους 960 βαθμους Κελσιου.

Με φλογοβολο την εκανες την κολληση? :focus: ...:roflmao:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Το καθαρο ασημι εχει θερμοκρασια τηξης τους 960 βαθμους Κελσιου.

Με φλογοβολο την εκανες την κολληση? :focus: ...:roflmao:
Αμ τι χαιεντας ειμαι;
(Δεν λες που έκοψα τα κόκκινα καλώδια απο ένα παιχνίδι της κόρης μου;)

Y

Yiannis_B

Guest

Παλια αλλα αρτια σειρα για την τεχνη των κολλησεων ( 9 επεισοδια)

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

Να και μια αλλη εξηγηση για την αναγκη μικρου μηκους καλωδιων στους class D ενισχυτες.

Taming EMI
The high-frequency components of Class D amplifier outputs merit serious consideration. If not properly understood and managed, these components can generate large amounts of EMI and disrupt operation of other equipment.

Two kinds of EMI are of concern: signals that are radiated into space and those that are conducted via speaker- and power-supply wires. The Class D modulation scheme determines a baseline spectrum of the components of conducted and radiated EMI. However, some board-level design techniques can be used to reduce the EMI emitted by a Class D amplifier, despite its baseline spectrum.
A useful principle is to minimize the area of loops that carry high-frequency currents, since strength of associated EMI is related to loop area and the proximity of loops to other circuits. For example, the entire LC filter (including the speaker wiring) should be laid out as compactly as possible, and kept close to the amplifier. Traces for current drive and return paths should be kept together to minimize loop areas (using twisted pairs for the speaker wires is helpful). Another place to focus is on the large charge transients that occur while switching the gate capacitance of the output-stage transistors. Generally this charge comes from a reservoir capacitance, forming a current loop containing both capacitances. The EMI impact of transients in this loop can be diminished by minimizing the loop area, which means placing the reservoir capacitance as closely as possible to the transistor(s) it charges.
http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/40-06/class_d.html

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.572
Members
38.345
Νεότερο μέλος
fotisd