VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
ωραια θεματα. 

Κουκλιά;Τα Mola-Mola θα έχουνε κανένα 10ρικο νομίζω, αλλά τα Atsah με τα NC1200, όπως το λες, γύρω στα 7 χιλιάρικα νομίζω κι εγώ..
![]()
Κουκλιά τα άτιμα!
αυτο ειναι σοβαρο λαθος και ακουγεται κιολας.ο Bruno εχει γραψη ολοκληρο paper για το πως πρεπει να συνδεθουν σε περιπτωση Balanced Και rca εισοδου.Και γιατί πάει στο σασί διπλό καβλώδιο από την πλευρά του σήματος και ταυτόχρονα πάει και από το φις τροφοδοσίας; έτσι, για να έχουμε ένα δυο ground loops ακόμα;
Μονο ο Bhutia προσπαθει τουλαχιστον να κρατησει τις ισορροπιες.....και ας μην του φαινεται σε πρωτο πλανο.....
Ο Bhutia Γιαννακη μας εδωσε ηδη παραγγελια..............θα τα βαλει στο αλλο του συστημα......![]()
To flat αναφέρεται στην απόκριση συχνότητας που είναι μία μόνο παράμετρος του τι ακούμε και δεν μπορεί να απομονωθεί...
...ακούνε και πάλι αδυνατούν να ενώσουν τα κομμάτια του puzzle μέσα στο μυαλό τους! Και να ήταν κανένα puzzle με πολλά κομμάτια.... Προσωπικα δεν πιστεύω ότι δε μπορούν - απλά δε θέλουν γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσουν την ασχετοσύνη τους και να ξεκινήσουν το χόμπυ από το μηδέν...
μια χαρά τα λέει. Καθαρά και ξαστερα.
ο mcintosh παίζει πιο ωραία μεσαία για κάποιους, αλλα αν προσπαθείς να κάνεις κάτι που να παίζει ωραία για όλους, το πιθανότερο ειναι να κουρασεις. Ετσι φτιαχνεις κάτι ουδέτερο σωστό και πιθανότατα θα ειναι αποδεκτό και ξεκούραστο απο πιο πολλούς.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....E-Einstein-on-the-Beach&p=1642536#post1642536...απλα πιστευω σε νεες τοπολογιες ,σε νεα projects που σαφως στο μελλον αλλαζουν τα μεχρι τωρα δεδομενα μας......και ετσι πρεπει νομιζω...
Πετραν κανά νέο;Νομίζεις ότι άμα τους βάλουν πάνω στα ηχεία, θα τους ξηλώσουν για να τους δανείσουν, τουλάχιστον τα πρώτα 3 χρόνια;
ελα ορμα http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&clk_rvr_id=452017300329&item=170963293632Ο vet έχει αποδείξει ότι είναι υπεράνω, ο ζαπ μου το χει υποσχεθεί και ο Βλάσσης είναι καλό παιδί κι έχει και καβάντζα!!![]()