Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Τα 1200 έχουν προηγηθεί στην παραγωγή αλλά δεν δίνονται σε DIY ,μόνο σε consumer εταιρείες .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.622
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Τα Mola-Mola θα έχουνε κανένα 10ρικο νομίζω, αλλά τα Atsah με τα NC1200, όπως το λες, γύρω στα 7 χιλιάρικα νομίζω κι εγώ..

Κουκλιά τα άτιμα!
Κουκλιά;

Να, αυτά τα κουκλιά βλέπω κι εκνευρίζομαι...

Τι δουλειά έχουν μωρέ τα καλώδια ηχείων να κάνουν αυτή την κούρμπα και να περνούν πάνω από μετασχηματιστή; Θα μου πεις "έλα μωρέ, ποιος θα το ακούσει", ναι, αλλά δεν είναι σωστό! Θα μπορούσαν να έχουν το μισό μήκος και να πηγαίνουν ευθεία στις μπόρνες εξόδου, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι πιο χαμηλά από το ύψος των πλακετών ώστε να είναι εκτός πεδίου μετασχηματιστών και πηνίων! Ακόμα και το καλώδιο τροφοδοσίας της κυρίως πλακέτας τροφοδοσίας θα έπρεπε να είναι κάτω από το επίπεδο της πλακέτας και να είναι θωρακισμένο (η συστροφή του είναι για κλάματα)...

Εκνευριστικό είναι και κείνο το "θερμοσυστελόμενο" που είναι για λόγους "εμφάνισης", ενώ θα έπρεπε να έχει μπλεντάζ για να θωρακίζει τα καλώδια που περνούν από μέσα του!

Δείτε το καλώδιο σήματος, μια όμορφη καμπύλη που κάνει πέριξ του μετασχηματιστή! Καλά μωρέ, δε μπορούσαν να το περάσουν το κ@λοκαβλώδιο κάτω από την πλακέτα και να μη φαίνεται σχεδόν καθόλου; Και γιατί πάει στο σασί διπλό καβλώδιο από την πλευρά του σήματος και ταυτόχρονα πάει και από το φις τροφοδοσίας; έτσι, για να έχουμε ένα δυο ground loops ακόμα;

Μόνο η καλωδιοταινία είναι αρκετά σωστά τοποθετημένη! (κάτω από το επίπεδο των πλακετών) αν και θα μπορούσαν να το κάνουν ευθεία ώστε να κρύβεται κάτω από τις πλακέτες και να έχει το μισό μήκος!

τες πα, τζάμπα συγχύζομαι μου φαίνεται... μια χαρά, κουκλιά είναι!:fuckyou:

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Και γιατί πάει στο σασί διπλό καβλώδιο από την πλευρά του σήματος και ταυτόχρονα πάει και από το φις τροφοδοσίας; έτσι, για να έχουμε ένα δυο ground loops ακόμα;
αυτο ειναι σοβαρο λαθος και ακουγεται κιολας.ο Bruno εχει γραψη ολοκληρο paper για το πως πρεπει να συνδεθουν σε περιπτωση Balanced Και rca εισοδου.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.955

ναι, αλλά ποιος διαβάζει και τηρεί όσα γράφουν οι κατασκευαστές;

(κώστας, από μιχάλη)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.622

και μετά το αγοράζει ο κάθε πικραμένος που βάζει απ'έξω καλώδιο ηχείων καθωσπρέπει (4mm), αλλά μέσα έχει εκείνα τα ψιλά καλωδιάκια, με τις κλεμούλες...

το ότι το κουτί δε φαίνεται να έχει από κάτω ούτε μια τρύπα εξαερισμού δε μας πειράζει, ε; "ψηφιακός" είναι αυτός, μένει "κρύος"....

βρε άντε γαργαληθείτε... μόνος μου θα φτιάχνω ενισχυτές για πάρτη μου, πάει και τελείωσε! Κι ας μην "αρέσουν" τα κουτχιά, στα υπόλοιπα είναι "καθωσπρέπει" με όση σχολαστικότητα απαιτείται.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.836
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε Nkορεσμός.

Μονο ο Bhutia προσπαθει τουλαχιστον να κρατησει τις ισορροπιες.....και ας μην του φαινεται σε πρωτο πλανο.....
Ο Bhutia Γιαννακη μας εδωσε ηδη παραγγελια..............θα τα βαλει στο αλλο του συστημα......:biggrin:
To flat αναφέρεται στην απόκριση συχνότητας που είναι μία μόνο παράμετρος του τι ακούμε και δεν μπορεί να απομονωθεί...
...ακούνε και πάλι αδυνατούν να ενώσουν τα κομμάτια του puzzle μέσα στο μυαλό τους! Και να ήταν κανένα puzzle με πολλά κομμάτια.... Προσωπικα δεν πιστεύω ότι δε μπορούν - απλά δε θέλουν γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσουν την ασχετοσύνη τους και να ξεκινήσουν το χόμπυ από το μηδέν...
μια χαρά τα λέει. Καθαρά και ξαστερα.
ο mcintosh παίζει πιο ωραία μεσαία για κάποιους, αλλα αν προσπαθείς να κάνεις κάτι που να παίζει ωραία για όλους, το πιθανότερο ειναι να κουρασεις. Ετσι φτιαχνεις κάτι ουδέτερο σωστό και πιθανότατα θα ειναι αποδεκτό και ξεκούραστο απο πιο πολλούς.
...απλα πιστευω σε νεες τοπολογιες ,σε νεα projects που σαφως στο μελλον αλλαζουν τα μεχρι τωρα δεδομενα μας......και ετσι πρεπει νομιζω...
http://www.avsite.gr/vb/showthread....E-Einstein-on-the-Beach&p=1642536#post1642536

Reaction score
2.566
Mε αυτά και με αυτά βάλθηκα να διαβάσω μερικές δεκάδες-εκατοντάδες σελίδες στο diyaudio στο σχετικό νήμα και κυρίως οσα γράφει ο bruno και μπορώ να πω ότι κατάλαβα αρκετά πράγματα για τον τρόπο σκέψης του -και τον εκτίμησα πολύ- και καταλαβαίνω καλύτερα γιατί οι Κώστηδες -κυρίως- γράφουν κάποια πράγματα όπως τα γράφουν, "ενοχλητικά"! Νομίζω ότι τους καταλαβαίνω πλέον...
Α, διάβασα και το usa tour...πολύ ενδιαφέρον για όποιον αρέσκεται σε ακουστικές εντυπώσεις κι όχι μόνον, εκεί βέβαια οι 39 από τους 40 που τον συνέκριναν σε σχέση με τα ενισχυτικά τους, μερικά από τα οποία θεωρούνται κορυφαία, τον παρήγγειλαν την επομένη...κοίτα να δεις...
Τώρα θέλω κι εγώ να δοκιμάσω, 6 χρειάζομαι ...γαμώτο...το βρήκα, θα πάρω του βετ, θα περιμένω να τους τελειώσει και ο ζαπ και θα μου στείλει και ο βλάσσης όταν τους τελειώσει, ναι έτσι θα γίνει!!! Δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα ε??:eek::biggrin:

Reaction score
11.533
Νομίζεις ότι άμα τους βάλουν πάνω στα ηχεία, θα τους ξηλώσουν για να τους δανείσουν, τουλάχιστον τα πρώτα 3 χρόνια;

Reaction score
2.566
Ο vet έχει αποδείξει ότι είναι υπεράνω, ο ζαπ μου το χει υποσχεθεί και ο Βλάσσης είναι καλό παιδί κι έχει και καβάντζα!!:roflmao:

Reaction score
1.766

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Επειδη μου εκαναν εντυπωση καποια πραγματα που γραφτηκαν σε αλλο θρεντ, εψαξα λιγο και βρηκα το παρακατω κειμενο.Ισχυει κατι τετοιο?

''With SS amps there is a lot of negative feedback and it keeps the output clean right up to the point where the amp runs out of voltage and clips the signal. No mater how much more signal you put in you will not get any more voltage out.

Tube amps do not have as much negative feedback as a SS amp because the stages are capacitive coupled and they have that transformer in the back end throwing in a lot of phase shifts. With a lot of negative feedback that phase shift causes positive feedback and you have a squealing pig. So rather than the tube amp putting out clean power till it runs out of supply voltage you get the tubes acting nonlinear as they get closer to their limit.

So rather than like a SS amp where the distortion curve is low and then goes straight up when it clips a tube amp distortion curve looks more like a hockey stick. It increases but the amp can still put out more voltage (power) before it clips. It might be putting out 10% or 20% distortion but it is not like that will bother us.''

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.571
Members
38.346
Νεότερο μέλος
fotisd