VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
@vlasis, δοκιμασες τον Κρελλ με την Μετρικ τζαμπερωμενη? Ξυπνησε το τερας?
Γκρεμισματα και αναστηλωσεις Βλασεα μου.............εδω γκρεμιζουνε τα κοκορια δεν θα γκρεμιζε ο Κρελλιδης???????@vlasis, δοκιμασες τον Κρελλ με την Μετρικ τζαμπερωμενη? Ξυπνησε το τερας?
Υπάρχει και μοντιφιά για την metric (jumperώνεις το σύμπαν), να βγάζει 70V έξοδο, κατευθείαν για τα ηχεία. Πολυεργαλείο λέμε!
Πλάκα, πλάκα, Γιώργο (back), για δώσε τα φώτα σου, γιατί έχω και γω μια Impact Twin, και θα ήθελα μεγαλύτερη έξοδο για τον τελικό (Parasound Α21).
Πέτα τον parasound και πάρε sansui.
Αχ βρε Θανάση...Δεν είναι και τόσο πολύ απελπισμένος ο Γιάννης βρε Γιάννη
κινεζια ειναι γιαννη απο ebay αλλα επεσε πολυ δουλεια για να παιξη καλα.τι πολυ δηλ ολα τα αλλαξα.τελικα περιμενω αλλη μια για να γινουν balanced αλλιως δεν..Υπάρχει και μοντιφιά για την metric (jumperώνεις το σύμπαν), να βγάζει 70V έξοδο, κατευθείαν για τα ηχεία. Πολυεργαλείο λέμε!
Πλάκα, πλάκα, Γιώργο (back), για δώσε τα φώτα σου, γιατί έχω και γω μια Impact Twin, και θα ήθελα μεγαλύτερη έξοδο για τον τελικό (Parasound Α21).
Η λαμπίτσα είναι ιδιοκατασκευή?
Απελπισμένος ε?Δεν είναι και τόσο πολύ απελπισμένος ο Γιάννης βρε Γιάννη
κινεζια ειναι γιαννη απο ebay αλλα επεσε πολυ δουλεια για να παιξη καλα.τι πολυ δηλ ολα τα αλλαξα.τελικα περιμενω αλλη μια για να γινουν balanced αλλιως δεν..
βεβαια τωρα εκανα ολη τη δουλεια και ειναι στανταρ για σενα.
αν μπορεις να τα κανης να σου δωσω οδηγιες με π.μ.
υ.γ.φουσκωνη υπερβολικα τα μπασα κατω απο τα 40Hz.αν ειναι για μικρο ηχειο ειναι οκ αλλιως αστο καλυτερα.
εγω απο 75 και παιζω με sub που δεν παιρνανε απο τη λαμπα αλλιως θα την ειχα στειλη.
στα μεσαια-μεσοχαμηλα ομως ειναι ολα τα λεφτα.
σελ. 262.These jumpers are located on the largest circuit board, in line with the Line/Monitor output connector. In the
diagram above, the channels are in the following order from left to right: 2 1 4 3 6 5 8 7. In each case, J11
corresponds to the even (right) channel of the pair, and J8 corresponds to the odd (left) channel of the pair.