Ανεμοσκορπίσματα

Reaction score
1.752
Απάντηση: Ανεμοσκορπίσματα

Να τριγγαρει τον εγκεφαλο, ωστε η φαντασια να συνθεσει ο,τι υπολειπεται ... φυσικα με αθεμιτα μεσα χρησιμοποιωντας τους νευρωνες για να φτασει να δημιουργησει το απολυτα προσαρμοσμενο ιδεατο.
Δηλαδη λετε καπως ετσι να λειτουργει το ακουσμα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.041

Δε μου λέτε; Αυτά τα κουτιά είναι κανονικά hi-fi κουτιά, ή κουδουνίστρες σαν τα Harbeth?
βρε άσχετε, σταμάτα, με έπνιξες πάλι!!!!!!

Y

Yiannis_B

Guest

Δε μου λέτε; Αυτά τα κουτιά είναι κανονικά hi-fi κουτιά, ή κουδουνίστρες σαν τα Harbeth?
Αυτό που ξέρω είναι ότι το woofer πίνεται...:rolleyes:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.900

Eντάξει ο καθένας με ό,τι την βρίσκει.:rolleyes:

Reaction score
1.720
Απάντηση: Ανεμοσκορπίσματα και των λαμπιονιών τα...(μ)νήματα

Έξοχα...Το κάτι που μένει είναι να μάθουν και τί...βλέπουν.:sneaky:

[youtube]dar2HKImK-0[/youtube]
Φιλε Μπουτια , το ασπρομαυρο δεν εχει κατι σε ρομαντζ΄;; Και η λιστα του Σιντλερ ασπρομαυρη ηταν !!!

Σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την 3d τεχνολογια, που σε διασταση 42 ιντζων που ειναι αφενος εντυπωσιακη , αλλα αφετερου ειναι σαν να βλεπεις κουκλοθεατρο;;
Τελικα μημπως μετραει το σεναριο , και οχι ενας ανθρωπος ολοζωντανος 3d 30 εκατοστων;;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733

Βαφτίσαμε τη θολούρα μουσικότητα και την κουφαμάρα άποψη...

Μάλιστα...
Συμφωνω, με την ιδια ευκολια που βαφτιζουμε την "ορθοτητα" ψυχαναγκαστικο μονοδρομο.

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Ανεμοσκορπίσματα

Συμφωνω, με την ιδια ευκολια που βαφτιζουμε την "ορθοτητα" ψυχαναγκαστικο μονοδρομο.
...δεν βαπτίζει κανείς τίποτα... το συγκεκριμένο σύστημα είναι για τα μπάζα όπως ακριβώς το λέει ο Αλέξης, απεριόριστη θολούρα , κακός ήχος...

...στην άποψη χαι(χαλι)-φαι ή αλλιώς συναίσθημα και feeling υπάρχουν αξιόλογα και μάπα μηχανήματα. Εδώ βρισκόμαστε στην βαράτε με και ας κλαίω άποψη του.

Στα παιδιά που τους αρέσει το μόνο που έχω να πω είναι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση :biggrin:.

(Επειδή δεν σας γνωρίζω το τελευταίο το γράφω χιουμοριστικά και δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν σας.)

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αλεχ, δυστυχως και στα σουπερ ντουπερ μηχανακια αποψη ακους!!!!! αυτη την ηλεκτρικη, ξερεις!
Ρε συ Τάκη, πάλι τα ίδια θ' αρχίσουμε;

Σε μια πορεία Αθήνα - Θεσαλλονίκη όπου κανείς τελικά δεν ακουμπάει το Λευκό Πύργο, αλλά διάφοροι "μένουν" (για ποικίλους λόγους όπου καθοριστικότατος είναι η ποιότητα του "καυσίμου", πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο), άλλος στη Χαλκίδα, άλλος στη Λαμία, άλλος στη Λάρισα, άλλος (πολύ τυχερός) στο Λιτόχωρο, είναι ποτέ δυνατόν να εξισώνεις αυτόν που φτάνει (με χίλια ζόρια) στο Βόλο προτού αράξει, με αυτόν που περνάει τη Ναύπακτο "γκαζώνοντας" για Μεσολλόγι;

Μου αρέσει μετά που λέτε εμάς "οισωπαιδωτεικούς"...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Όσο για τα παρακάτω, στα οποία (επιεικώς) είχες μπερδέψει τη βούρτσα με τη λούτσα (σε σημείο που μην ξέρω από πού ν' αρχίσω), πραγματικά θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι τα έγραψες στα πλαίσια του χαβαλέ ανάμεσα στα μέλη μιας παρέας φίλων:

Πρεπει να ειναι περιπου ενας μηνας που με εστειλαν απο την δουλεια στο μεγαρο μουσικης να καλυψουμε ενα event . Ως γνωστον ολοι οι τεχνικοι παμε πολυ πιο νωρις . Προλαβα την ορχηστρα να κανει προβες, αλλα και τον καθε μουσικο να παιζει ενα μικρο σολακι . Επισης ειχα την πολυτελεια να μπορω να παω να κατσω σε οποια σειρα ηθελα , αλλα και διπλα στους μουσικους!!!
Δεν ξερω για τι σκατα μετρησεις μιλατε, για πιο ρεαλιστικο γεγονος, και αληθεια, αλλα θα πω με ολο το θαρρος ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ!!!
Αν ολα τα παραπανω γινονται για να πετυχει καποιος αυτο το φυσικο αποτελεσμα τοτε το μονο που μπορω να πω ειναι οτι κυριοι πλαναστε!!!! κοιμαστε ορθιοι και πληρωνετε και ξενοδοχειο!!!!
Μετα ηρθε η ωρα να παω πανω στο κοντρολ και να ακουσω απο τη θεση του μηχανικου ηχου, καμια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα απο αυτο παραμενω στην υποκειμενικη αποψη του καθενος απο εμας και οφειλω να την σεβαστω για τον απλο λογο οτι η αληθεια ειναι πολυ μακρια απο αυτο που μας σερβιρει ο καθε μηχανικος ηχου!!!!
και για να ολοκληρωσω ,αυτο το βαθος σκηνης στο μονο σπιτι που εχω ακουσει και το πλησιαζει κατα πολυ σε σμυκρινση ειναι του Σκαλουμπακα με βινυλιο!!!!
Νικο το γνωριζω πολυ καλα!!!
δεν με ενδιαφερει γιατι η φετα ειναι πιπερατη και ουτε θα την παω στο χημειο για να δω που οφειλεται!! λεω απλα οτι εκει βγηκε το βαθος σκηνης!!
επισης σε επιπεδο φυσικοτητας των οργανων, το μονο συστημα που πλησιαζει αυτο το παρθενο ακουσμα ειναι ο συνδιασμος LAMM [set] με HORNING!!! τουλαχιστον αυτο μου ηρθε αυτοματα στο μυαλο μου μολις ακουγα !!!!!
Ρε συ Γιαννη να μπω και να ξαναγραφω αυτα που εχουν χιλιουποθει΄;

Τελικα το ζητουμενο πιο ειναι; να ακουσουμε κατι που να περνα εστο και εξω απο το μεγαρο!!

Ε λοπον το μονο για μενα που πλησιαζει σε φυσηκοτητα τα διαφορα οργανα ειναι το τελευταιο που εκανα αναφορα με τα LAMM!!
Οσο α μετρας και να ισοσταθμηζεις τον χωρο σου αυτη την μεγαλοπρεπεια και φυσηκοτητα δεν!!!!!!!!!! οσο για τα αβιαστα δυναμικα δε πα να εχεις και 5 κιλαβατ με α/β , με class d , me class A με τιποτα δεν τα πιανεις!!!! το μονο που μπορεις να πλησιασεις ειναι στις χροιες !!! τιποτα αλλο!!

ΥΓ.
Το ξέρεις ότι σε συμπαθώ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Ανεμοσκορπίσματα

Πηγαινεις Θεσσαλονικη μεσω Ναυπακτου ??? :roflmao:
Άμα δεν ξέρεις τι σου γίνεται και έχεις λεφτά για πέταμα, πας Αθήνα - Θεσσαλονίκη και μέσω Τόκυο...

Reaction score
1.720

Αλεξ, καμια σχεση!!

Μετα απο μια τραγικη εμπειρια που ειχα με ζωντανα οργανα, αρχιζω να αναθεωρω πολυ στο τι σημαινει διαφανεια , και τι θολουρα!!!!

Τωρα για το συγκεκριμενο συστημα θα σου πω οτι το εχω ακουσει στον αντιπροσωπο που τα εχει και το θεωρω απο τα λιγα που μπορουν να σε ταξιδεψουν [σε συγκεκριμενο ειδος μουσικης]!!
Αλλωστε η ακοη, ως αισθηση διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο!!! εγω π.χ ανατριχιαζω αν ακουσω να τριβει καποιος ενα κεραμιδι , εσυ μπορει οχι!

Γι αυτο κανω αναφορα περαν το ηλεκτρικων μετρησεων.

Τωρα αν περιμενει καποιος κλωτσια στο στομαχι απο ενα μικρο παραλληλο [αν δεν κανω λαθος 2χ el84 ] μονοτελη, τοτε ας κοιταξει αλλου. Η αγορα εχει για ολους!

Reaction score
1.720

@είχες μπερδέψει τη βούρτσα με τη λούτσα (σε σημείο που μην ξέρω από πού ν' αρχίσω),

οκ!! ......

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αλεξ, καμια σχεση!!

Μετα απο μια τραγικη εμπειρια που ειχα με ζωντανα οργανα, αρχιζω να αναθεωρω πολυ στο τι σημαινει διαφανεια , και τι θολουρα!!!!

Τωρα για το συγκεκριμενο συστημα θα σου πω οτι το εχω ακουσει στον αντιπροσωπο που τα εχει και το θεωρω απο τα λιγα που μπορουν να σε ταξιδεψουν [σε συγκεκριμενο ειδος μουσικης]!!
Αλλωστε η ακοη, ως αισθηση διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο!!! εγω π.χ ανατριχιαζω αν ακουσω να τριβει καποιος ενα κεραμιδι , εσυ μπορει οχι!

Γι αυτο κανω αναφορα περαν το ηλεκτρικων μετρησεων.

Τωρα αν περιμενει καποιος κλωτσια στο στομαχι απο ενα μικρο παραλληλο [αν δεν κανω λαθος 2χ el84 ] μονοτελη, τοτε ας κοιταξει αλλου. Η αγορα εχει για ολους!
Τάκη, όταν βλέπουμε τα πράγματα κάτω από το λάθος πλαίσιο, τότε ακόμα και αν οι παρατηρήσεις μας (σαν τις δικές σου που έκανα bold) ενδέχεται να είναι σωστές, και ακόμα και αν προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τους κανόνες της Λογικής, το αποτέλεσμα των συλλογισμών μας θα είναι λάθος.

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Και ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς γράφω ό,τι γράφω.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Φίλε μου Παντελή, τρία σχόλια:

1. Είσαι από τα καλύτερα παιδιά του avsite και σ' αγαπάμε όλοι.
2. Η παραπάνω πρότασή σου όπως έχει συνταχθεί δε βγάζει νόημα.
3. Ψυχαναγκαστικό είναι το τρέχεις από ακρόαση σε ακρόαση και να ενθουσιάζεσαι από κάθε "καινούργια" "άποψη περί αναπαραγωγής" δίχως να έχεις συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου ούτε συγκεκριμένο ενοποιητικό πλαίσιο στο οποίο να τις εντάσσεις.
Από την άλλη, το να ξεχωρίζεις σαφώς το "engineering mode" από το "enjoyment mode" και να χρησιμοποιείς τα μηχανήματα για να ακούς τη μουσική και όχι το αντίθετο, μάλλον για τον ορισμό της υγιούς αντιμετώπισης μου μοιάζει.

Αν είμαστε μουσικόφιλοι - μηχανηματάκηδες δηλαδή...

Γιατί αν είμαστε μηχανηματάκηδες κυρίως και δε μπορούμε ούτε "ένα διάγραμμα να διαβάσουμε" όπως (καίνε πολλοί τότε απλά είμαστε σούργελα...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Εννοείται πως ό,τι γράφω δεν απευθύνεται αποκλειστικά σ' αυτούς στους οποίους απαντώ, αλλά ότι μιλάω γενικά.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Οι παρατηρήσεις σου περιλαμβάνουν και την Γενική Τράπεζα ;:rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.857
Members
38.250