Την σήμερον ημέρα..........

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Την σήμερον ημέρα..........

Ολα καλα τοτε αφου εγινε τσαμπα παρεξηγηση.......:sneaky:

Y

Yiannis_B

Guest

Ο.Κ. μαζί γράφαμε.

Αλλά ρε Τάκη, και ένας πιστιρικάς να ήταν που δεν ξέρει, το σχόλιο πάλι είναι υπερβολικό.

Παρακαλώ να τα σβήσουμε τα τελευταία.

Reaction score
1.720

Ρε συ Γιαννη να μπω και να ξαναγραφω αυτα που εχουν χιλιουποθει΄;

Τελικα το ζητουμενο πιο ειναι; να ακουσουμε κατι που να περνα εστο και εξω απο το μεγαρο!!

Ε λοπον το μονο για μενα που πλησιαζει σε φυσηκοτητα τα διαφορα οργανα ειναι το τελευταιο που εκανα αναφορα με τα LAMM!!
Οσο α μετρας και να ισοσταθμηζεις τον χωρο σου αυτη την μεγαλοπρεπεια και φυσηκοτητα δεν!!!!!!!!!! οσο για τα αβιαστα δυναμικα δε πα να εχεις και 5 κιλαβατ με α/β , με class d , me class A με τιποτα δεν τα πιανεις!!!! το μονο που μπορεις να πλησιασεις ειναι στις χροιες !!! τιποτα αλλο!!

Reaction score
1.720

Το 2005 που ειχα παρακολουθησει ηχογραφηση από τον αγαπητο Θεμη στο ΜΕΓΑΡΟ, αυτη ηταν η κονσολα

http://pic20.picturetrail.com/VOL22/541589/7644663/103043210.jpg[/IMG

- [URL]http://cpskal.gr/event05-6_megaron.htm[/URL][/QUOTE]
Αληθεια χρηστο αυτο που ακουγες μεσα στην κονσολα ειχε καμια σχεση με αυτο που επαιζαν οι μουσικοι κατω;

Y

Yiannis_B

Guest

Ο Βλάσης κάνει διάλογο με τον εαυτό του! ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΒΡΕ! :roflmao:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αληθεια χρηστο αυτο που ακουγες μεσα στην κονσολα ειχε καμια σχεση με αυτο που επαιζαν οι μουσικοι κατω;
Εκεινη την ημερα "τη βγαλαμε" μονο στο στουντιο, αλλα επειδη εχω παρακολουθησει και αρκετες συναυλίες στην ιδια αιθουσα, συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες.
Πιστευω οτι το 80% απο αυτα που χανουμε ειναι στην ηχογραφηση και μονο ενα 20% στην αναπαραγωγη (με καλο συστημα και στησιμο βεβαια...)

Reaction score
1.720

ασχετο !!! τωρα ειδα την ημερομηνια!!! σαν σημερα το 1986 πηγα φανταρος!!!!:offtopic:

Y

Yiannis_B

Guest

Ενα ηχητικο συστημα, οσο ανεβαινεις σε ποιοτητα, σου παρουσιαζει τις διαφορες σαν μεγεθυντικος φακος, άλλες περισσοτερο και άλλες λιγότερο.... Τιποτα δεν ειναι απόλυτο...

Δηλαδη η ηλεκτρικη εγκατασταση δεν παιζει ρολο? η στηριξη δεν παιζει ρόλο? τα καλωδια διασύνδεσης δεν παιζουν ρολο? η τοποθετηση των ηχειων (μετα από εξαντλητικη έρευνα) στο χωρο δεν παιζει ρολο? (αυτο κι αν παιζει ρολο....)

Για equilization software δεν εχω γνωμη γιατι δεν εχω ασχοληθεί.... αλλα αν ειχα προβληματα στο χωρο ακροασης, πρωτα θα εξαντλούσα τα μηχανικα μεσα στον χωρο και μετά θα εψαχνα για κατι άλλο....
Ότι να 'ναι. Δηλαδή έχεις +12db στα 60 Hz, τι μηχανικά μέσα εννοείς? :roflmao:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Πρωτον και κυριον, τα 3 τελευταια σπιτια που εχω κατοικησει τα επελεξα με γνωμωνα να μην εχω +12db sta 60 Hz :roflmao: (και δεν χρειαζομαι software για να το δω αυτό.... :whistling: )

Y

Yiannis_B

Guest

Η κουβέντα γίνεται για πολύ περισσότερο κόσμο. Πες στον φοιτητή να πει στον πατέρα του ότι δεν του κάνει η γκαρσονιέρα, και θέλει studio ρετιρέ γιατί δεν του βγαίνει ο Cave...:sneaky:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Η κουβέντα γίνεται για πολύ περισσότερο κόσμο. Πες στον φοιτητή να πει στον πατέρα του ότι δεν του κάνει η γκαρσονιέρα, και θέλει studio ρετιρέ γιατί δεν του βγαίνει ο Cave...:sneaky:
Εδω δε μπορει να βγαλει το νοικι ο πατερας του για να τον σπουδασει, high end θα του ζηταει ο γυιος του? Πανε οι καλες εποχές....

Reaction score
1.720

εμενα παντως αμα ο πατερας μου μου γκαρσονιερα για να σπουδαζω μονο μουσικη δεν θα με ενοιαζε να εχω!!! σιγουρα ενα διπλο κρεβατι!!!!!!!:laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.857
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29