OTL ....παραλειπόμενα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Σκαλ, ένα ποσοστάκι περισσεύει, λιλί υπάρχει ή μόνο λόγια?
Ζαπ, πάρε ένα warning. Την επόμενη φορά μπάνιο.
Υπαρχει αλλά... μονο αν μπαναριστει δια βίου o Ζαπάτας και ο Vet και αντικατασταθει ο Amberjack στην ανωτατη στρατιωτικη διαχείριση με τον αδελφό του... :laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.025

Υπαρχει αλλά... μονο αν μπαναριστει δια βίου o Ζαπάτας και ο Vet και αντικατασταθει ο Amberjack στην ανωτατη στρατιωτικη διαχείριση με τον αδελφό του... :laugh:
Κι άλλοι ήταν δια βίου μπαναρισμένοι κάποτε...:wink:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Υπαρχει αλλά... μονο αν μπαναριστει δια βίου o Ζαπάτας και ο Vet και αντικατασταθει ο Amberjack στην ανωτατη στρατιωτικη διαχείριση με τον αδελφό του...

Και ο vet? Τον Ζαπάτα τον διώχνουμε και τώρα, έχει εξάλλου το οφίτσιο στο A.C.A., αλλά το vetάκι?

Για τον Μ(π)αγιάτικο έχει θέσει ο τέως lifetime όρο, δε φεύγει ποτέ και με τίποτα.

.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Και ο vet? Τον Ζαπάτα τον διώχνουμε και τώρα, έχει εξάλλου το οφίτσιο στο A.C.A., αλλά το vetάκι?

...
ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΦΟΔΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ACA ΚΑΙ ΘΑ "ΡΙΞΩ" ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ AVSITE!:mad:

...

Για τον Μ(π)αγιάτικο έχει θέσει ο τέως lifetime όρο, δε φεύγει.
Και επέβαλε να μπει και σχετικός όρος στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Οι μεγάλοι άνδρες δε διστάζουν μπροστά στο ΚΑΘΗΚΟΝ!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Alex, μου έχει δημιουργηθεί μια απορία ...ο Παρλιάρος βάζει σίγουρα πρόβειο βούτυρο στα γλυκά? κάνει διαφορά? απάντησε μου λίγο σύντομα γιατί πρέπει να πάω S/M σε λίγο....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΦΟΔΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ACA ΚΑΙ ΘΑ "ΡΙΞΩ" ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ AVSITE!
Θα μας ....... τ' ....... . Έχουμε το βαρύ πυροβολικό, αβγδ, γονδολέτα, Βασίλη Μη και Βλάσση Σ. Πίνουν τόσο πολύ, που με ένα ρέψιμο θα λιποθυμήσετε.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Alex, μου έχει δημιουργηθεί μια απορία ...ο Παρλιάρος βάζει σίγουρα πρόβειο βούτυρο στα γλυκά? κάνει διαφορά? απάντησε μου λίγο σύντομα γιατί πρέπει να πάω S/M σε λίγο....

S/Μ? Μμμμ.

Τι κwλόπαιδο Θεέ μου!

Βρε συ, τον κολλητό σου;

Ο (απο)συντονιστής είναι πάνω απ' όλα. Αδικίες σε τούτο το δημοκρατικό ιστότοπο δε γίνονται ποτέ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Εξαρτάται από το αν θα βουτυρώσει μια φόρμα, ή αν θέλει να λιπάνει τον πλάστη...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Εξαρτάται από το αν θα βουτυρώσει μια φόρμα, ή αν θέλει να λιπάνει τον πλάστη...
στον πλάστη τι βάζουμε? πρόβειο? με στεγνό δεν γίνεται δουλειά?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

στον πλάστη τι βάζουμε? πρόβειο? με στεγνό δεν γίνεται δουλειά?
Πώς δε γίνεται... :rolleyes:

Εγώ μάλιστα όταν θέλω να κάνω κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ βάζω και άμμο ή σμυριδαλοιφή...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Πώς δε γίνεται... :rolleyes:

Εγώ μάλιστα όταν θέλω να κάνω κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ βάζω και άμμο ή σμυριδαλοιφή...
Κάτι πήρε το αυτί μου ( Βόλος-abcd) ...στάση αμμοβολή...δυστυχώς σας αφήνω, πρέπει να πάω S/M...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175

Για την τοποθέτηση των μοναδων στη μπαφλα, αραγε εχει γινει μελέτη? Δεν το αποκλειω αλλά και δεν το θεωρώ δεδομενο...
Αποσκοπεί ενδεχομένως στη διαφυγή από το σημειακό πρότυπο ηχητικής εκπομπής.
There are currently 45 users browsing this thread. (26 members and 19 guests)
Και για σεξ "ψωφάει" ο κόσμος.
Καμιά ερωτική σκηνή θα παίξει;:cool:
Δεν έχεις συνειδητοποιήσει φαίνεται ότι η απόλαυση του κόσμου έχει υπαναχωρήσει σε βασικότερα ένστικτα,όπως η αυτοσυντήρηση και η αναζήτηση τροφής.Σκέφτομαι σε προσεχή μουσική παρουσίαση να θέσω τίτλο..."χαράτσια και σκληρό σεξ"-όπως λέμε... σεξοχάρατσα. Κάποτε ξενυχτούσαν από δόσεις ευφορίας και τώρα από δόσεις...εφορίας.:wink:
Σε μια εποχή κατήφειας, σε ένα περιβάλλον γενικευμένης μιζέριας που φτάνει πολλές φορές στα όρια της κατάθλιψης, για ΓΕΛΙΟ διψάει ο κόσμος...
OTL,ΛΣ,ΠΜ(=Περασμένα Μεγαλεία:whistling:),SM,φετιχιστικές προεκτάσεις:΄΄Μαγική Συνταγή΄΄ γιά ένα θέμα...Λαμπαχαλο (= Lampa Halo κατά το...Metric:sneaky:)

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445

Δεν έχεις συνειδητοποιήσει φαίνεται ότι η απόλαυση του κόσμου έχει υπαναχωρήσει σε βασικότερα ένστικτα,όπως η αυτοσυντήρηση και η αναζήτηση τροφής.Σκέφτομαι σε προσεχή μουσική παρουσίαση να θέσω τίτλο..."χαράτσια και σκληρό σεξ"-όπως λέμε... σεξοχάρατσα. Κάποτε ξενυχτούσαν από δόσεις ευφορίας και τώρα από δόσεις...εφορίας.
Εγώ έχω συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω μου κι έχω να σου πω πως όσο το αίμα κυκλοφορεί στις φλέβες και οι αρτηρίες δεν έχουν πουρί, το σεξ είναι ανάγκη σε πεινασμένους και μη. Αν όχι να το κάνουν, να το φαντάζονται.

Να το ανοίξεις το θέμα!
θα κάνω copy paste το playlist ενός κοντινού συγγενή μου, με πρώτο τραγούδι το "Μου 'φαγες ολά τα δαχτυλίδια":cautious:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Κάποτε ξενυχτούσαν από δόσεις ευφορίας και τώρα από δόσεις...εφορίας.:wink:
Πόσο κοντά ακούγονται και πόσο μακριά είναι...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29