OTL ....παραλειπόμενα

Reaction score
2.248
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Την άλλη μέρα (προς το βραδάκι δηλαδή), μέσα σε σπασμένους δίσκους, αναποδογυρισμένα ηχεία, σπασμένες μπουκάλες, και μωρά να κοιμούνται ημίγυμνα στο πάτωμα...........
Αυτό είναι γενικό απωθημένο ή λόγο μεγαλοβδομαδιάτικης νηστείας? :biggrin:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Πάντως πραγματικά βγαίνουν συμπεράσματα από τέτοια νήματα.
Διότι στα "δύσκολα" βγάζουμε τον "καλύτερό μας" εαυτό...
Ολ σαϊντς.
Ακόμα και αυτοί που κοιτούν από την κλειδαρότρυπα... :tongue:

Πάντως τα έχει όλα... και τεχνικά... και cosmopolitan... και ιατρικά... και ιστορία... :thumbsup:

Reaction score
677

Και κατι για τον Κωσταυτια αλλα και για άλλους που αδυνατουν να καταλαβουν τι σημαινει ΣΥΧΝΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

Εχετε την υπομονη και ακουστε και τα δυο - σας εβαλα αποσπασματα (αν θελετε βαζω και άλλα πολλα, παρα πολλά...)

1. Organ Symphony 4th Movement, 2. Firebird Finale

http://www.youtube.com/watch?v=V_2FKcorqqE

http://www.youtube.com/watch?v=-WsqK1mCGeY

Φιλακια!
Αυτό είναι You Tube 180 γραμμαρίων;
Ή να μη το βάλω ολότελα;

Όσο παραλογισμός σου μοιάζει αυτό που έγραψα,άλλο τόσο μου μοιάζει κι εμένα να αγοράσω κάποια θεϊκή ηχογράφηση που παίζει μια συμφωνική που θα μπορούσα να ακούσω μόνο ζωντανή,(μιας και η συμφωνική έχει τους κώδικές της-όπως και τα μπουζούκια-,ντύσιμο,συμπεριφορά,κλπ.) και δεν πιστεύω πως αυτή η ατμόσφαιρα αναπαράγεται σε οικιακό περιβάλλον.
Και πως άλλωστε να αποδοθεί σε οικιακό περιβάλλον μια σκηνή που οι απολήξεις του μεγάλου οργάνου πχ,μπορεί να βρίσκονται ακόμα και περιμετρικά της αίθουσας;
Ας αρκεστώ λοιπόν στα σκουπίδια μου και συγκεκριμένα:

http://www.youtube.com/watch?v=4ERekF7RGbM

(Αντιλαλούνε τα βουνά εν τω μεταξύ,δεν έχει εδώ "πρόσεχε το σύστημα",το σύστημα να προσέχει εμένα,χε χε....)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Δυό τρόποι υπάρχουν για ν απολαμβάνεις τη μουσική.

Αυτός ...

κι αυτός...

Τώρα αν είναι να στέκεσαι ακίνητος και να μη μιλάς, είναι βασανιστήριο , οχι απόλαυση.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την συγγραφή,δεν είναι εύκολο πράγμα.
Αν και είμαι μανιώδης βιβλιοφάγος δεν το είχα υπ' όψιν μου,λογικό μιας και η δική μου βιβλιοθήκη φιλοξενεί πιο πολύ λογοτεχνία,ποίηση και μουσική.(Εκείνα με τα δυσανάγνωστα ορνιθοσκαλίσματα,σαν ερασιτέχνης μουσικός που γρατζουνάει πότε-πότε.)Α,και Ρόμπινς,οι αδυναμίες δεν κρύβονται.
Έγραψα το παραπάνω χάριν αστεισμού φυσικά,έχω κι εγώ καμιά τρακοσαριά ταπεινά βινύλια της νιότης μου για να μου θυμίζουν την τότε ατμόσφαιρα.Κι ένα τελείως εισαγωγικό πικάπ που μου είναι αρκετό για να αναπαράγω αυτήν την ατμόσφαιρα.
Θα γνωρίζεις βεβαίως καλύτερα από εμένα πως μπορεί εγώ να αστειεύτηκα,αλλά. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμα φανατικοί οπαδοί του μονοφωνικού δίσκου και του δίσκου γραμμοφώνου.Και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
Θα εμπλεκόσουν σε μια συζήτηση μαζί τους;;
Απ' την απάντησή σου θα εξαρτηθεί και η δική μου περαιτέρω συζήτηση μαζί σου.
Φαντάσου αυτό: Πριν κάποια χρόνια στην πόλη της συζύγου μου στην Αγγλία, εγώ να αγοράζω παλιά βινύλια, κάποιος άλλος cd, ένας άλλος παραδίπλα δίσκους γραμμοφώνου και .... κάποιος άλλος κυλίνδρους, παρακαλώ!!
Έχω και κάποιους μονφωνικούς δίσκους στη συλλογή μου γιατί δεν υπάρχουν σε στέρεο όπως και αρκετά cd/sacd/dvd/a.
Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς συμφωνικά έργα μονοφωνικά, ό,τι και να κάνεις. Ροκ και Τζαζ είναι μια χαρά. Λ.Σ.

Reaction score
8.905

Τώρα αν είναι να στέκεσαι ακίνητος και να μη μιλάς, είναι βασανιστήριο , οχι απόλαυση.
:hi:

Μουσική δεν μπορώ να ακούσω αυτές τις μέρες (εδώ στο σπίτι)... αλλά μπορώ να σας κάνω μια αφιέρωση...

Terror X Crew - Η Μέθοδος του Προκρούστη

Last edited by a moderator:

Reaction score
677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Φαντάσου αυτό: Πριν κάποια χρόνια στην πόλη της συζύγου μου στην Αγγλία, εγώ να αγοράζω παλιά βινύλια, κάποιος άλλος cd, ένας άλλος παραδίπλα δίσκους γραμμοφώνου και .... κάποιος άλλος κυλίνδρους, παρακαλώ!!
Έχω και κάποιους μονφωνικούς δίσκους στη συλλογή μου γιατί δεν υπάρχουν σε στέρεο όπως και αρκετά cd/sacd/dvd/a.
Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς συμφωνικά έργα μονοφωνικά, ό,τι και να κάνεις. Ροκ και Τζαζ είναι μια χαρά. Λ.Σ.
Μπορώ να φανταστώ ακριβώς την εικόνα.Και μου αρέσει.Υποθέτω πως κανείς εκεί μέσα δεν ήταν αγενής,όσο κι αν τα γούστα του άλλου ήταν διαφορετικά.
Και το όλο θέμα της αντιπαράθεσης εδώ δεν είναι ούτε στην μουσική ούτε στην τεχνολογία.
Να το πω όπως ο Ρίτσος;
"Αν δεν μπορέσω να το δεις κι εσύ, μοιάζει σα να μη το ‘χω"
(Ας το εννοούσε αλλιώς αυτός)
Εδώ είναι το θέμα νομίζω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Δυό τρόποι υπάρχουν για ν απολαμβάνεις τη μουσική.
Αυτός...
κι αυτός...
Μπερδεύεσαι.
Εσύ είσαι μουσικόφιλος. Αυτοί είναι οπαδοί συγκεκριμένου ρετρό, απαρχαιωμένου, ξεπερασμένου τρόπου αναπαραγωγής μουσικής που με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα δεν είναι high fidelity oriented ούτε κατ' ευφημισμόν. Αν δε αυτός ο οπαδισμός συνδυάζεται με ισχυρές δόσεις νεοπλουτισμού και κιτσαρίας τότε έχεις ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Αυτοί δεν ακούνε μουσική για την μουσική. Αν τους απαγορεύσεις να επιδείξουν τα μηχανήματά τους μπορεί και να πεθάνουν από τη στεναχώρια. Κάθε τόσο "καλούν" κόσμο στο σπίτια τους (ξανά και ξανά), ούτως ώστε με το πρόσχημα της φιλοξενίας να επιδειχθούν, να φουσκώσουν σαν παγώνια και να προσπαθήσουν να αποδείξουν στην ομήγυρη ότι έχουν το καλυτερότερο και φυσικά ακριβότερο σύστημα (μαζί με τα έπιπλα, τον κήπο, τον μπάτλερ κλπ).

Πως είναι οι μουσικόφιλοι δηλαδή; Καμία σχέση. :biggrin:

...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Αυτοί δεν ακούνε μουσική για την μουσική. Αν τους απαγορεύσεις να επιδείξουν τα μηχανήματά τους μπορεί και να πεθάνουν από τη στεναχώρια. Κάθε τόσο "καλούν" κόσμο στο σπίτια τους (ξανά και ξανά), ούτως ώστε με το πρόσχημα της φιλοξενίας να επιδειχθούν, να φουσκώσουν σαν παγώνια και να προσπαθήσουν να αποδείξουν στην ομήγυρη ότι έχουν το καλυτερότερο και φυσικά ακριβότερο σύστημα (μαζί με τα έπιπλα, τον κήπο, τον μπάτλερ κλπ)...
Δεν μπορει, μαγος εισαι ? :thumbsup:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Ουτε εγω το συνεχιζω, βαρεθηκα τα αυτονοητα! και ναι μεν εσενα Κωστα σε εκτιμω, εκεινον ομως το Βασίλη δεν το περιμενα να ειναι ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ!!!!
Εμαθα λεπτομερειες για το ατομο του γι αυτο!!!!!
Ο γνωστός Σκαρλούμπακας... :mad:

Όταν έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ για ακόμα μια φορά, και, για ακόμα μια φορά, ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, αρχίζει τις προσωπικές προσβολές βασισμένος σε ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΨΕΥΔΗ που κατέβασε από την κεφάλα του (ανασύροντάς τα από την απελπιστική τους μοναξιά)... :roflmao:
ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΕΕΕΕ; :mad:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΑΡΛΟΥΜΠΑΚΑ!

ΤΩΡΑ!

Βασιλακη, ασε τα μορια και τα γραμμομόρια και πες μας τιποτα για τις παναρχαιες κεφαλές κινητου μαγνητη που χρησιμοποιεις....

Αντε αγορακι μου, και να ξερεις ενα πράγμα:

Οι MM κεφαλές εχουν ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ που δεν κρυβονται.
Δεν ειναι μοτσαρέλες να τις πατας σαν γόπες τσιγαρου και μετά να τις κρυβεις κατω απο το χαλί αυτου που σε φιλοξενει...

Που θα σου διαθεταμε και το σπιτι μας να κανεις και τεστ, τι τεστ βρε να κανεις τρομαρα σου!!!!!!!!!!
Ποιο σπίτι θα διέθετες ρε ΨΕΥΤΗ αφού άρχισες τα κοκοκο και να βάζεις όρους, μπας και γλυτώσει την ΞΕΦΤΙΛΑ το τουρτοπικάπ σου; :roflmao:

Και δε μας ενδιαφέρει τι κάνεις ΕΣΥ με τις γόπες, τα μπαρμπούνια και τους λούτσους σου...

Για το Βασίλη έχεις να πεις τίποτα;

Η ΑΝΗΘΙΚΗ αυτη τακτικη ειναι τακτικη τον ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. Για να αποδειξεις οτι δεν εισαι, ποσταρε τα στοιχεια σου αλλιως ζητα συγγνωμη απο τον Βασιλη τωρα.
Δοσιλογος εισαι και φαινεσαι και να ποσταρεις εσυ τα στοιχεια σου!!!

Προς το παρον αρκεσου στη νιρβανα σου με τη συστηματαρα σου!!!!
(και προσεχε εσυ γοπες να μη σβηνεις με το ποδι στο πατωμα οικοδεσπότη σου και να τις χωνεις κατω από το χαλί!!!!!)
τα στοιχεια ΔΟΣΙΛΟΓΕ.
ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΚΑΡΛΟΥΜΠΑΚΑ!

ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ! :devilish:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.702

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί μας ξεκάλεσε ο Σκαλ μέσω ΡΜ. :cry: Τα κάνατε πουτ@να και τώρα δε θ' ακούσω το σύστημά του.

Γ@μώ τις γόπες σας.
Κότες.
Σας μισώ όλους.
Μα πιότερο τον Μη.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ! :mad:

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ! :devilish:

[YOUTUBE]jehsRTA7NtM[/YOUTUBE]

ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!

[YOUTUBE]bsV3RmCiFpU[/YOUTUBE]

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ!

ΣΚΟΥΛΗΚΙΙΙΙΙ!!!

[YOUTUBE]wc3CaRFzwJU[/YOUTUBE]

seferlis - taksiarxos theoxaris

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896

Ήταν ένας φίκος, ένας φοίνικας, ένας έλληνας, ένας πέρσης κι ένας πρόπερσης...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί μας ξεκάλεσε ο Σκαλ μέσω ΡΜ. :cry: Τα κάνατε πουτ@να και τώρα δε θ' ακούσω το σύστημά του.

Γ@μώ τις γόπες σας.
Κότες.
Σας μισώ όλους.
Μα πιότερο τον Μη.
Καλά σου έκανε η Skalookie και ανακάλεσε την πρόσκληση ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΒΑΜΠΙΡ!

[YOUTUBE]BcdQSukpnJo[/YOUTUBE]

TB: Sookie & Sam Kiss & Bill Beats Up Sam #27

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.870
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao