OTL ....παραλειπόμενα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Re: OTL ....παραλειπόμενα

Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί μας ξεκάλεσε ο Σκαλ μέσω ΡΜ. :cry: Τα κάνατε πουτ@να και τώρα δε θ' ακούσω το σύστημά του.
Eχει κι αυτός τα δίκια του.
Μάλλον εγώ φταίω που του είπα οτι θα πάρω δίσκους 45'' μαζί μου.
Φοβήθηκε ο άνθρωπος.
Ξέρεις πόσες μέρες θέλει για να βάλει το πικάπ του απ τις 33 στις 45?
Τουλάχιστον 4 εργάσιμες.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί μας ξεκάλεσε ο Σκαλ μέσω ΡΜ. :cry: Τα κάνατε πουτ@να και τώρα δε θ' ακούσω το σύστημά του.

Γ@μώ τις γόπες σας.
Κότες.
Σας μισώ όλους.
Μα πιότερο τον Μη.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ταράζεσαι...

Εσύ δε μου 'λεγες ότι έχεις ένα γραμμόφωνο από τον παππού σου σε άριστη κατάσταση;

Ε, άκου αυτό...

Θα 'χει και λιγότερο τζίτερ, αφού ο παππούς το αγόρασε πριν βάλει τηλέφωνο (και, ως γνωστόν, όσο πιο πολλές και πιο μακριές οι τηλεφωνικές γραμμές, τόσο περισσότερο το τζίτερ - τα 'χει analύσει ο Πρόεδρας κατ΄επanalηψη).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.675

Εγώ θα πάω και μετά θα πάμε για φαγητό στο γνωστό μέρος. :tongue:

Reaction score
1.815
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

[FONT=&quot]ΑΝ[/FONT][FONT=&quot] ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ![/FONT]
Ρε Ζαπ, τι περιμένεις να ακούσεις απ' τον άνθρωπο?
Εδώ με παρακάλαγε να γράψω στο site του [FONT=&quot]μέσω τρίτων[/FONT] και δε φτάνει μόνο αυτό.

Φαγώθηκε να του πάω ένα από τα μηχανήματά μου στο περίπτερο της έκθεσης (προτού διαλύσει το forum του, ήθελε και περίπτερο να πάρει:roflmao:), να του πάω και έτερο να το ακούσει σπίτι του, απλά και μόνο ...για να κερδίσει αναγνώστες!
Σιγά μη γούσταρε να ακούσει τις αρχαιολογίες μου! Αφού δεξιά και αριστερά είχε τον γκασμά και με ...έσκαβε με caterpillar!

Φαίνεται, ήταν το "ευχαριστώ" του που τόλμησα να τον καλέσω και σπίτι μου, μη γνωρίζοντας την αβέβαιη ψυχαναγκαστική παλινδρόμηση του "εγώ" του.

Δυστυχώς έχει μάθει να κρίνει τους ανθρώπους, από το αν έχουν καλό «στέρεο» ή όχι, αδιαφορώντας για τις γνήσιες ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

[FONT=&quot]

Ο άνθρωπος για την ηλικία του ...μικροδείχνει, πάρτο χαμπάρι!
Άσχιετε![/FONT]:biggrin:[FONT=&quot]
[/FONT]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

...μετά από 30 ολόκληρα χρόνια τα ψηφιακά δισκάκια δεν κατάφεραν να εκτοπίσουν τους δίσκους βινυλίου. Αντίθετα στην προηγούμενη περίπτωση με τους δίσκους βινυλίου, μετά από τρεισήμισι χρόνια κυκλοφορίας τους, η ΕΜΙ, για παράδειγμα, καταργεί αναγκαστικά τον Μάρτιο του 1962 και τους τελευταίους δίσκους γραμμοφώνου."
Λ.Σ.
Επειδή ΔΕΝ γνωρίζω, θα ήθελα 2 διευκρινήσεις:

1) Η EMI συνεχίζει ακόμα να κατασκευάζει δίσκους βινυλίου ή σταμάτησε; Αν τυχόν σταμάτησε, πότε σταμάτησε;

έτσι στα πρόχειρα, βρήκα αυτές τις πληροφορίες στο παραπάνω ερώτημα:

...London-based Vinyl Factory Group. The company, established in 2001, took over the presses and operation of record company EMI's last UK pressing operation.

As inheritors of EMI equipment, Vinyl Factory Group have the added complexity of dealing with legacy machinery. The Model 1400 12in automatic press was conceived in the mid 1960s, designed and built initially at the old record factory in Hayes and was fully operational when the pressing plant was moved to a larger site near Southall.

Το οποίο σημαίνει ότι στην Αγγλία τουλάχιστον (δε ξέρω τι γίνεται αλλού ή αν το παραπάνω ήταν γενικό σχόλιο) πριν το 2001 είχε σταματήσει η ΕΜΙ να παράγει δίσκους βινυλίου, καθώς το 2001 άλλη φίρμα είχε αγοράσει τον τελευταίο εξοπλισμό της ΕΜΙ.

και:

2) Αναφέρεις πως το 1962 η ΕΜΙ κάνει το τάδε.

Βρήκα το εξής:

EMI

Profile:
EMI did not exist as a label until 1973. It should not be added as a label to any release before that date. Furthermore it should not be added as a label on any release with a branded label such as His Master's Voice or Parlophone etc as the EMI logo simply implies that the label was part of the EMI Group, not that EMI was a label. EMI should only be listed as a label when it is the sole label.

και το λινκ:

http://www.discogs.com/label/EMI

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Είναι εκτός κάθε λογικής αλλά μπορώ να στο αποδείξω....

Νομίζω πως άφησες στη μέση την ...απόδειξη!

Κάντο ...πενταροδεκάρες, να γίνει πλήρως κατανοητό!

Οποιος μπορεί να κάνει αυτό το test θα δει και την υπερβολική τριβή των 2gr της ακίδας :laugh:
πλιζ, πλιζ, μέικ μάι ντέι!!!!!!

Πες μας πόση ακριβώς είναι η "υπερβολική" τριβή της ακίδας, γιατί έχουμε και πανσέληνο (αλλάζει το βαρυτικό πεδίο και θέλει άλλους υπολογισμούς, όπως είπε κάποια ψυχή - ονόματα δε λέμε)

Reaction score
209

Και κατι για τον Κωσταυτια αλλα και για άλλους που αδυνατουν να καταλαβουν τι σημαινει ΣΥΧΝΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

Εχετε την υπομονη και ακουστε και τα δυο - σας εβαλα αποσπασματα (αν θελετε βαζω και άλλα πολλα, παρα πολλά...)

1. Organ Symphony 4th Movement, 2. Firebird Finale

http://www.youtube.com/watch?v=V_2FKcorqqE

http://www.youtube.com/watch?v=-WsqK1mCGeY

Φιλακια!
Τι να μας πει το μπουρμπουληθρόφωνο και τα τεντωμένα ξύλα;

Ένα synthesizer, ξέρεις τι απόκριση συχνότητας έχει; Δεν ξέρεις. Τι το παλεύεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Διάλειμμα!
στα διαλείμματα θα βάζω παραγγελιές:

Πες τους γιατι δεν ΞΕΡΟΥΝ πως το digital remaster αναφερεται σε αντιγραφη απο cd σε βινυλιο!!!

Και μιας και ειναι και ειδημονες ,ας πουν πως λεγεται τελικα η βελονα;;

stylus ?
gramophone?
parlaphone?
panivar?
vasipap?

:biggrin:

Αυριο να μην ακουσουν πολυ ωρα βινυλιο,γιατι το φεγγαρι ειναι στη χαση του και το μαγνητικο πεδιο θα εχει αυξομειωσεις...

Καληνυχτα audiophiles...(τωρα αυτο ειναι ρατσιστικο;;Οντιο-φιλες..παραπεμπει καπου περιεργα δηλαδη...):laugh:
το άνωθεν κειμενάκι το έκρινα ως άριστο, οπότε δε τόλμησα να το διαφοροποιήσω, ούτε βάζοντας τόνους! :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038

Ένα synthesizer, ξέρεις τι απόκριση συχνότητας έχει; Δεν ξέρεις. Τι το παλεύεις;
Αφού είπαμε ρε, δε θέλει να ακούσει!

ωχουυυυυυυυυυ

Reaction score
677

Εδώ με παρακάλαγε να γράψω στο site του [FONT="]μέσω τρίτων[/FONT][/B] και δε φτάνει μόνο αυτό.

Φαγώθηκε να του πάω ένα από τα μηχανήματά μου στο περίπτερο της έκθεσης (προτού διαλύσει το forum του, ήθελε και περίπτερο να πάρει:roflmao:), να του πάω και έτερο να το ακούσει σπίτι του, απλά και μόνο ...για να κερδίσει αναγνώστες!
Σιγά μη γούσταρε να ακούσει τις αρχαιολογίες μου! Αφού δεξιά και αριστερά είχε τον γκασμά και με ...έσκαβε με caterpillar!

[IMG]http://img.directindustry.com/images_di/photo-g/electric-mining-shovel-55229-2666057.jpg[/IMG]

[B]Φαίνεται, ήταν το "ευχαριστώ" του που τόλμησα να τον καλέσω και σπίτι μου, μη γνωρίζοντας την αβέβαιη ψυχαναγκαστική παλινδρόμηση του "εγώ" του.[/B]

Δυστυχώς έχει μάθει να κρίνει τους ανθρώπους, από το αν έχουν καλό [B]«στέρεο»[/B] ή όχι, αδιαφορώντας για τις γνήσιες ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

[FONT="]

Άσχιετε![/FONT]:biggrin:[FONT="]
[/FONT]

To διαίρει και βασίλευε είναι γνωστότατο ίδιον της ελληνικης κοινωνίας και κουλτούρας. Κάποιοι απλά ίσως ακόμα, λέω ίσως... να μην έχουν καταφέρει να απαλλαγούν από αυτό ειδικά όταν κάποτε περιστασιακά ίσως να τους απέδωσε τα αναμενόμενα. Σε σχέση με το παραπάνω στοιχείο βλέπω την εξέλιξη του νήματος τούτου και θλίβομαι γιατί μικρογραφικά αποδεικνύει το γιατί καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε οι Έλληνες. Και αυτό είναι εθνικό χαρακτηριστικό ούτε πολιτικό ούτε τίποτα. Ευτυχώς που οι ξένοι δεν ξέρουν Ελληνικά για να το διαβάσουν....

Reaction score
1.815

Η εξέλιξη του νήματος όπως και ο χαρακτηρισμός του "διαίρει και βασίλευε" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κουλτούρα των μελών του forum που αναπτύσεται η κουβέντα...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.899

To διαίρει και βασίλευε είναι γνωστότατο ίδιον της ελληνικης κοινωνίας και κουλτούρας. Κάποιοι απλά ίσως ακόμα, λέω ίσως... να μην έχουν καταφέρει να απαλλαγούν από αυτό ειδικά όταν κάποτε περιστασιακά ίσως να τους απέδωσε τα αναμενόμενα. Σε σχέση με το παραπάνω στοιχείο βλέπω την εξέλιξη του νήματος τούτου και θλίβομαι γιατί μικρογραφικά αποδεικνύει το γιατί καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε οι Έλληνες. Και αυτό είναι εθνικό χαρακτηριστικό ούτε πολιτικό ούτε τίποτα. Ευτυχώς που οι ξένοι δεν ξέρουν Ελληνικά για να το διαβάσουν....
Για αυτό το τελευταίο ειδικά μην είσαι και τόσο βέβαιος.

Reaction score
1.685

Εδώ με παρακάλαγε να γράψω στο site του [FONT=&amp]μέσω τρίτων[/FONT] και δε φτάνει μόνο αυτό.

Φαίνεται, ήταν το "ευχαριστώ" του που τόλμησα να τον καλέσω και σπίτι μου, μη γνωρίζοντας την αβέβαιη ψυχαναγκαστική παλινδρόμηση του "εγώ" του.

Δυστυχώς έχει μάθει να κρίνει τους ανθρώπους, από το αν έχουν καλό «στέρεο» ή όχι, αδιαφορώντας για τις γνήσιες ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

[FONT=&amp]

Άσχιετε![/FONT]:biggrin:[FONT=&amp]
[/FONT]
Α ρε Σταματη, ποσο ευγενικος εισαι !!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αυτο λέγεται ΟΜΑΔΙΚΗ Μ@k@ΚΙΑ!!! Συνεχιστείτε ετσι....

Reaction score
1.685

Αυτο λέγεται ΟΜΑΔΙΚΗ Μ@k@ΚΙΑ!!! Συνεχιστείτε ετσι....
Δεν θελεις να συνεχιστει, πιστεψε με.

Reaction score
677

Η εξέλιξη του νήματος όπως και ο χαρακτηρισμός του "διαίρει και βασίλευε" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κουλτούρα των μελών του forum που αναπτύσεται η κουβέντα...
Delamostre παντού τα πάντα!! Είμαι σίγουρος όπως αποδεικνύεται ότι το στοιχείο αυτό δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των μελών αλλά ένα μικρό μέρος όπως συμβαίνει παντού. Καμιά φορά όμως είναι αρκετό για να φτάσει και να γίνουν όλα πο@τάνα... και όχι πάντα με δόλο ή κακό σκοπό εξ αρχής.
Η συνήθεια βλέπεις δεν κόβεται...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads