OTL ....παραλειπόμενα

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
επαναφορτιζομενο, γυριζει γυρω γυρω, εσυ καθεσαι και αυτο δουλευει για σενα (για σενα που λεει ο λογος) ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654
Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Αυτό;

Last edited by a moderator:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

αλλα αυτο ειναι το χειμωνιατικο για τα χαλια.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

το καλοκαιρινο για τα παρκε ειναι αλλο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878
Προσωπικα, δε νομιζω να εχω εμπλοκη, απλα ετυχε κι ηταν στο σπιτι μου , απλα πραγματα.

Επισης, παλι δε νομιζω μελη του ACA να εχουν καποια εμπλοκη.

Απο που φαινονται ολα αυτα, δεν καταλαβα, πραγματικα?

εκτος αν "νομιζουμε" οτι υπονοουνται, η αν "νομιζουμε πως μας ειπαν διαφορα αλλοι" , ξερεις, αυτα τα κατινιστικα κλπ κλπ..

ισα ισα στεναχωρεθηκα κιολας...

Το ξεπερασα βεβαια...

ΕΙμαι ο Γιαννης κ ειμαι καλα!

:biggrin:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878
Επισης να προσθεσω , το οτι βγηκε ενας ... Να μην πω, και λεει τα δικα του, που κανενας δεν ξερεις ποιος κ τι του παν, τι ακουσε κλπ κλπ η πως τα λεει κ τα γραφει ξερω γω απο στομα σε στομα κι αν κιολας, που το μονο που θελει ειναι να σπειρει τη διχονοια κ να μας κανει να μαλωνουμε ανα μεταξυ μας, πρεπει εμεις να κανουμε οολο αυτο το θεμα δηλαδη;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTL ....παραλειπόμενα

Απορροφά και τις οσμές απ' το τσιμένι;
Αυτές απομακρύνονται δια των αεροφόρων οδών την επομένη της βρώσης :stinker:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878

Και βεβαια κλασσικα οολοι οι υπολοιποι, γνωστες κοτες, που κανουν τα αστειακια τους εμεσσως πλην σαφως μεταξυ σοβαρου και αστειου... Ε;

Reaction score
8.905

Συνέχεια... Τα λάθη μου κλπ....

Εγώ μπορώ να πω ότι στην συγκέντρωση φαίνεται ότι πήγα σαν “απρόσκλητος” (σε αυτό ας απαντήσει καλύτερα ο Κορίνθιος φίλος μου κλπ.).

Ήμουν “ίσως” απόμακρος με κάποιους στην συγκέντρωση, για τον απλούστερο λόγο που ήδη έχω αναφέρει!

Την “έβγαζα” στο μπαλκόνι γιατί απλά δεν μου αρέσουν τα του τύπου χαιεντάδικα παιχνίδια ερωτήσεων - ανακρίσεων – ακροάσεων κλπ. Δεν απευθύνομαι και δεν εννοώ τα μέλη του ACA. είναι γενικές και γνωστές οι απόψεις μου και για τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις που γίνονται από το φόρουμ εδώ. Ίσα ίσα που χάρηκα την μικρή (χρονικά) γνωριμία με τον Πρόεδρο του κλάμπ Γιώργο Χαιρόπουλο, και με άλλους εξαιρετικούς σε χαρακτήρα ανθρώπους.

Επίσης την “έβγαζα” στο μπαλκόνι γιατί δεν άντεχα το θέαμα... όταν γινόντουσαν από κάποιους σαλιαρίσματα με κάποιες υπέροχες γυναικείες παρουσίες που υπήρχαν!

Είπα στον Γιάννη ότι δεν συμπαθώ τα μπομπινόφωνα.

Και για να τελειώνει το παραμύθι (γιατί τους είδαν κάποιοι και ξέρουμε ποιοι το έκαναν αυτό)!

Δεν πέταξα τσιγάρα στις γλάστρες...
Δεν πέταξα κανένα ζαμπόν κάτω από το χαλί...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.654

Την “έβγαζα” στο μπαλκόνι...

Επίσης την “έβγαζα” στο μπαλκόνι...

Ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι...

Last edited by a moderator:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Εγώ μπορώ να πω ότι στην συγκέντρωση φαίνεται ότι πήγα σαν “απρόσκλητος” (σε αυτό ας απαντήσει καλύτερα ο Κορίνθιος φίλος μου κλπ.).

Ήμουν “ίσως” απόμακρος με κάποιους στην συγκέντρωση, για τον απλούστερο λόγο που ήδη έχω αναφέρει!

Την “έβγαζα” στο μπαλκόνι γιατί απλά δεν μου αρέσουν τα του τύπου χαιεντάδικα παιχνίδια ερωτήσεων - ανακρίσεων – ακροάσεων κλπ. Δεν απευθύνομαι και δεν εννοώ τα μέλη του ACA. είναι γενικές και γνωστές οι απόψεις μου και για τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις που γίνονται από το φόρουμ εδώ. Ίσα ίσα που χάρηκα την μικρή (χρονικά) γνωριμία με τον Πρόεδρο του κλάμπ Γιώργο Χαιρόπουλο, και με άλλους εξαιρετικούς σε χαρακτήρα ανθρώπους.

Επίσης την “έβγαζα” στο μπαλκόνι γιατί δεν άντεχα το θέαμα... όταν γινόντουσαν από κάποιους σαλιαρίσματα με κάποιες υπέροχες γυναικείες παρουσίες που υπήρχαν!

Και για να τελειώνει το παραμύθι (γιατί τους είδαν κάποιοι και ξέρουμε ποιοι το έκαναν αυτό)!

Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω ποιος ηλιθιος εγραψε η μαλλον ποιος δημιουργησε αυτο το θεμα ......αν εχει την μαγκια να μπει να το γραψει γιατι ξερει πολυ καλα οτι εχει δημιουργησει ενα γελοιο--σαν αυτον---θεμα και δεν ειναι καθολου προς τιμην του!!!!!

Αντε πια με τον καθε ανοητο παπαρα που κυκλοφορει ......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Ναι πραγματι ...εγω ειπα του Βασιλη να ερθει.....μου ελεγε οτι ειμαι απροσκλητος αλλα σε φιλους μας αγαπημενους δεν ειναι απαραιτητες ουτε οι προσκλησεις ουτε τα διαπιστευτηρια για να ειναι παροντες.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon