VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Μολις ξυπνησα, δεν με προσεχεις, εμαθα και οτι κερδισε ο ΠΑΟ και το γιορταζω ...
Για αυτο σε χασαμε εσενα, μας καταλαβες ,,,,Αυτό είναι για καλό?
Να μην τις βγαλλεις γιατι κυκλοφορουν και μαμουνια και τσιμπανε.......Εγω εχω κ@βλες, παρε τον Κορινθιο και ελατε, θα κανω το δωματιο τρικλινο, εχω και ρατζο και μαυρες καλτσες .......
Και άλλοι κρύβονται ανάμεσα σε μπούτια...Να μην τις βγαλλεις γιατι κυκλοφορουν και μαμουνια και τσιμπανε.......
Τι θυμηθηκα τωρα......
Οταν γίνεις συντονιστής-διαχειριστής, κάνε όπως νομίζεις.Και θα συμπληρώσω....
Nick κακώς μπάναρες τον Skal, ένας εναντίον όλων...έπρεπε να του αφήσεις ένα μίλι στον τερματισμό...
...με μπάναρες και μένα αλλά ξανασκέψου το... ή θα αφήνεις την κατάσταση να εκτονωθεί...ή θα τα λούζονται οι λιγότερο επιθυμητοί - περισσότερο ενοχλητικοί,είμαι της πρώτης άποψης ...το ξέρεις.
Στο Manos58 και Zizik το + είναι λόγω ενεργειακής κλάσης, πχ όπως λέμε "κατανάλωση Α+", ή κάτι άλλο?
[/Σπιούνος mode on]Τον έχει friend στο προφίλ,ενώ εσένα όχι[/mode off]Στο Manos58 και Zizik το + είναι λόγω ενεργειακής κλάσης, πχ όπως λέμε "κατανάλωση Α+", ή κάτι άλλο?
Καλημερα , προτιμω να συζητησω για το χρωμα των καλωδιων ....Μα υπάρχουν ακόμη πολλά άλυτα θέματα που πρέπει να συζητηθούν.
Στάσου Βλάση, βινύλιααααααααααα!!!εγω αλλαζω θεμα,
Πάρτε και μια αφιέρωση... και ειδικά στον Κορίνθιο φίλο μου