Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ά ρε επιστήμονα!!!Βγάλε καλές φωτογραφίες με ανάλυση... να δούμε!
Τι εννοεί ο ποιητής...?Ά ρε επιστήμονα!!!
Θες αποδείξεις και ντοκουμέντα,.....έτσι, έτσι!Τι εννοεί ο ποιητής...?
Όχι δεν είναι χιούμορ! Είναι πειραγματάκι που περιέχει την αλήθεια!Ειλικρινά δεν μπορώ να συλλάβω το χιούμορ σου, λες να φταίει η ηλικία μου...?
Βρε δεν παρεξηγιέμαι... απλά κάποιες λέξεις που εχουν την υπερβολή μπορεί να αφήνουν υπονοούμενα (γενικά μιλάω) και να παρεξηγούνται... τέλος πάντων πάμε παρακάτω και σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Όχι δεν είναι χιούμορ! Είναι πειραγματάκι που περιέχει την αλήθεια!
Γιατί στο τομέα πικάπ είσαι επιστήμονας! Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας!!!
Είσαι άψογος , υπάρχει μια εξήγηση γιατί σου παίζει με τόσο υψηλή χωρητικότητα... ίσως επειδή δεν είναι ορίτζιναλ η βελόνα! Τώρα ότι θέλεις (όσον αφορά βελτίωση) για το lenco, μπορεί να σε βοηθήσει ο Σταμάτης delamostre... είναι κάτοχος και το έχει ψάξει! Πάντως εγώ [φυσικά και εάν υπάρχει οικονομική δυνατότητα και υποστήριξη από τα λοιπά συνοδά...] θα του άλλαζα βραχίονα και πλίνθ! Καλορίζικο και παλι!CAPACITORS...
Eίναι και άλλοι εδώ μέσα βέβαια (για να μη λένε ότι τους αγνοούμε!).Βρε δεν παρεξηγιέμαι... απλά κάποιες λέξεις που εχουν την υπερβολή μπορεί να αφήνουν υπονοούμενα (γενικά μιλάω) και να παρεξηγούνται... τέλος πάντων πάμε παρακάτω και σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
Θα ελεγα οτι μαλλον εχει να κανει με την σχεση της κεφαλης (χαρακτηριστικα γεννητριας) με το φονο.Είσαι άψογος , υπάρχει μια εξήγηση γιατί σου παίζει με τόσο υψηλή χωρητικότητα... ίσως επειδή δεν είναι ορίτζιναλ η βελόνα!
Ο Βασιλης ειναι επιστημονας στις βελονοκεφαλες,ο Παππας ειναι ο επιστημονας των πικαπιδιων....Όχι δεν είναι χιούμορ! Είναι πειραγματάκι που περιέχει την αλήθεια!
Γιατί στο τομέα πικάπ είσαι επιστήμονας! Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας!!!
Σωστά και αυτό είναι το σύνηθες λάθος που κάνουν οι περισσότεροι!Αν ωφειλεται στην βελονα, τοτε μιλαμε περισσοτερο για "μηχανικο" προβλημα που μαλλον δεν λυνεται ηλεκτρικα,απλα ισως "καμουφλαρεται" πισω απο λανθασμενες τακτικες.