- Reaction score
- 1.815
Oι λάμπες ήταν της Osram και τον έπεισα να πάρει LG!για πες μας περισσοτερα!!!
Oι λάμπες ήταν της Osram και τον έπεισα να πάρει LG!για πες μας περισσοτερα!!!
Για ποιο ?για πες μας περισσοτερα!!!
Εσυ τι λες ?Άμα του άλλαζες τις ασφάλειες με κοινές, θα το καταλάβαινε νομίζεις;
Oι λάμπες ήταν της Osram και τον έπεισα να πάρει LG!
Με το μετρο τις πουλανε αυτες τις LG λαμπες ?
Eγώ πάντως έχω μείνει εδώ και χρόνια στο απόφθεγμα..."Θα σου αλλάξω τα φώτα!"Άμα του άλλαζες τις ασφάλειες με κοινές, θα το καταλάβαινε νομίζεις;
Είναι σαν τα clamp...Με το μετρο τις πουλανε αυτες τις LG λαμπες ?
Ποσο παει ο ποντος ?
εμενα ειναι 14 πόντοι.....Είναι σαν τα clamp...
Πόντος και τάληρο!
Ε τοτε, θα παιζουν και καλαΕίναι σαν τα clamp...
Πόντος και τάληρο!
Πάντως αυτές ...έχουν specifications, data sheet, pdf και τα συναφή!
Δεν το λες και μεγαλο.....εμενα ειναι 14 πόντοι.....
Ναι, αλλά... είναι γυαλιστερό.....Δεν το λες και μεγαλο.....
Χρηστο υπαρχουν παρα πολλοι με εξαιρετικα συστηματα που αδυνατουν να τα παρουσιασουν ειτε πολλων υποχρεωσεων, ειτε μικρου χωρου , ειτε οικογενειακων ,λογω [παιδια, σχολεια κλ.π] και δεν μπορουν. Κυριως κανουν μικρες πολυ πριβε παρουσιασεις και οφειλουμε να τους σεβαστουμε. Και ο Κωστας λογω πολλων επαγγελματικων υποχρεωσεων ειναι ενας απο αυτους.
Και μετά σου λέει ότι το βινύλιο παίζει καλύτερα από το Ντάκ του (made in china 119,99 euros με μεταφορικά)...Υπαρχει κι ενα συγχρονο DAC 24/192 εξ'ολοκληρου δικη μου κατασκευη....
Άσε που και ο Σκαλούμπακας το βρίσκει ενδιαφέρον του Παπά το Ντάκο.... βρε ούστ (που σαι EAR) όλοι σας από εδώ!Ενδιαφέρον!!! Ειναι USB 24/192 ?
Για ποιο ?
Εσυ τι λες ?
Εδω ειναι ευκολα ακουστη ακομη και η αλλαγη φορας της ασφαλειας .....
Κατρχην ξερω οτι κανεις πλακα. Οποτε δεν υπαρχει θεμα .Τι έγινε Τακούλη, σου έταξε ο Παπάς κάτι...
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.. ....................καμια σχεση........!!!Και μετά σου λέει ότι το βινύλιο παίζει καλύτερα από το Ντάκ του (made in china 119,99 euros με μεταφορικά)...
Βρε Κώστα, τι το ήθελες αυτό τώρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... αλλα πιθανον να παιζει απο αυτα της κατηγοριας τιμης που θες να παρεις.
Τακούλη μια παρέα δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί.Κατρχην ξερω οτι κανεις πλακα. Οποτε δεν υπαρχει θεμα .
Δευτερον , οφειλω να πω οτι μεσα απο το sire γνωρισα παρα πολλους φιλους , Με αλλους συμφωνουσα στο 100% και με αλλους λιγοτερο. Πολλοι ανεχοντουσαν την πλακα [χιουμορ] και αλλοι λιγοτερο. . Ξερεις ειμαι λιγο ρομαντικος και δεν ξεχνω αυτο το πουλμανακι που ειχαμε βαλει καποιοι απο εμας τις φατσες μας ως αντιπροσωποι των μουσικων αποδρασεων. Εσυ τοτε δεν ειχες προλαβει αυτη την κατασταση μεταξυ μελων και στη συνεχεια κολλητων .Σημερα με λυπει παρα πολυ η τοτε παρεα να εχει χωριστει και να εχει πεταξει στον ΤΑΚΟ καποια μελη που ενδεχωμενος οι αποψεις τους δεν συμφωνουν με τις δικες μας.Πολλες φορες ακομα και η κοσμια συμεπεριφορα τους.. Αυτοπου πρεπει να ξκαταλαβουμε ολλοι ειναι οτι ολα τα παιδια μεσα απο αυτη την παρεα εδωσαν κατι. Ναι εδωσαν!!! Τον χρονο τους ,την παρεα τους , και κυριος να σεβαστουμε οτι μας ανοιξαν τα σπιτια τους!!! Αυτο εγω προσωπικα το θεωρω ΙΕΡΟ!!
Εγω προσωπικα ακομα και σε κοντρα με παιδια απο το site ποτε δεν το κρατησα . Και επισης οποτε εκανα λαθος δεν δυσταζα να ζητησω συγνωμη!!!
Μεταξυ λοιπον της πλακας ας λειτουργησουμε συνενετικα σε αυτη την ομορφη παρεα που υπηρχε καποτε, Ειλικρινα η αλαζωνια δεν οφελει κανεναν. .
Παλι παρεκτρέπεσαι νηαρέ!Βρε Κώστα, τι το ήθελες αυτό τώρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Την καλημέρα μου σε όλους σας!
Εάν απευθύνεσαι ΚΑΙ σε μένα... θα σου πω ότι παρόλο τον ρομαντισμό σου (που τον καταλαβαίνω) είσαι λάθος, Πραγματικα δεν μπορώ και δεν θέλω να μιλήσω / αναπτύξω, και επειδή με την τελευταία δουλειά σου έχασες επεισόδια, σου λέω ότι δεν ήταν επιλογή δική μου, ρώτα τον Σταμάτη να σου πει εδώ μέσα και να ειπωθούν! Πέρα από το κοινό χόμπι, η διαβίωση και η συχνή προσωπική επαφή... εμφάνιζε ρωγμές, που ξεκίναγαν από τις εδώ μέσα συζητήσεις, εγώ προσωπικά βαρέθηκα να κάνω τον πυροσβέστη... δεν θέλω να το προχωρήσω άλλο, κάποιοι εδώ μέσα μπορούν να στο πουν!....Σημερα με λυπει παρα πολυ η τοτε παρεα να εχει χωριστει και να εχει πεταξει στον ΤΑΚΟ καποια μελη που ενδεχωμενος οι αποψεις τους δεν συμφωνουν με τις δικες μας.Πολλες φορες ακομα και η κοσμια συμεπεριφορα τους....
Που το είδες αυτό πάλι...?Παλι παρεκτρέπεσαι νηαρέ!
Συμφωνω !! Τουλαχιστον ας κραταμε τα προσχηματα χωρις να καρφωνουμε ! τα εχουμε πει πολλες φορες . Αστο δουμε και απο την αλλη πλευρα . Ακομα και με διαφορα που ειχαν γραφτει καποτε γεμισαμε τις γκριζες ωρες μας ειτε ευχαριστα ειτε δυσαρεστα για καποιους!!Τακούλη μια παρέα δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί.
Το δύσκολο είναι να κρατηθεί.
Αν όλοι καταβάλουν την προσπάθεια που χρειάζεται, μόνο τότε, εξακολουθεί στο χρόνο.
Σίγουρα πάντως η παρέα -μεταλλαγμένη- υφίσταται!