Grimm Audio LS1

Reaction score
1.788
etoimazomaste
Αυτό που ονειρεύεσαι είναι εδώ....

Εισαι πολυ ασεβης! Μετα απο αυτο .............Εισαι ικανος για ολα! Ακομα... και να παρουσιασεις εικονα της Μεγαλοχαρης με ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ:(! εχει μπει ο εξω απο εδω μεσα σου!! :confused:

Ποτέ όμως δεν θα γίνει, για να σκάσεις από τη ζήλια σου:fuckyou::gotcha:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εισαι ικανος για ολα! Ακομα... και να παρουσιασεις εικονα της Μεγαλοχαρης με ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
Γιατι....... αν είναι μεγάλης διάστασης δεν σε πειράζει ;:confused:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Νομίζω Γιώργη οτι το θέμα έχει εξαντληθεί .
Ο κουφου το παρουσίασε το 2009 :eek:
Ο Εαρ μίλησε για ολιστική προσέγγιση .Πλήρες σύστημα με πραγματικά αξιοσημείωτες επιδόσεις .
Σε επίπεδο τεχνικής ανάλυσης δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε .
Σε επίπεδο μ'αρέσει - δεν μ'αρέσει υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις που είναι να απορείς .
Μοιραία έπεσε στο τσάμικο η συζήτηση :drinks:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.245
Συζητήσαμε γιατί είναι πλατυμέτωπα και με μικρό βάθος; Αυτό, δεν κάνει κακό στη στερεοφωνική εικόνα;

Reaction score
1.815
Καλο ειναι μιας και γινεται πολυ κουβεντα, να δουμε αν την κανουμε "ουσιας" ή οχι.
Δηλαδη... ποσοι ενδιαφερονται να "ζπρωξουν" το μπικικι??

Γιατι καλο το ονειρο αλλα, υπαρχουν κι άλλα που απτοντε φαντασιας... δε νομιζετε?

...οπως πχ η Metric!:o
Τσουρεκακι κανείς??:D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.838
Συζητήσαμε γιατί είναι πλατυμέτωπα και με μικρό βάθος; Αυτό, δεν κάνει κακό στη στερεοφωνική εικόνα;
Θα προξενούσε αλλοίωση εφόσον τοποθετούνταν αυτά με τρόπο αντίστοιχο προς τυπικά ηχεία στενότερης μπάφλας,δηλαδή με τους καθέτους άξονες που διέρχονται από το κέντρο εκάστοτε μπάφλας να είχαν σημείο τομής τη θέση ακρόασης.
"...Looking at the design, the box is much wider than it is deep, the small (14 litres) sealed box is designed to provide an effective baffle down to around 250Hz."
Η διασπορά μειώνεται,οι ιδιότητες σχεδίασης όμως εξακολουθούν να την κρατούν υπό...στενό και σταθερό έλεγχο από τη ζώνη περί τα 250-300 Hz και φυσικά μέχρι το άνω όριο του ακουστού φάσματος.Η δε διαμόρφωση των πλαγίων επιφανειών αποτρέπει την εμφάνιση κάποιας κυρίαρχης ενεργειακά συνιστώσας από περίθλαση.
Η ενδεδειγμένη-με υψηλή κλίση προς τα έσω- τοποθέτηση οδηγεί σε αξιοσημείωτη μείωση της αναπόφευκτα παρεμβαλλόμενης ενέργειας από τις πρώτες ανακλάσεις που θα προκύπτουν από τον πλησιέστερο πλαϊνό τοίχο προς εκάστοτε ηχείο.
Vass.M said:
...metric με λάμπες...αυτό που ονειρεύεσαι...
Και το όνομα αυτής...Vlito-8:D (Kαμία σχέση με Βλάσση ή τον εμπνευστή της φωτοεπικόλλησης)

Last edited:

Reaction score
2.566
Πλατυμέτωπα για να κρατηθεί χαμηλά η baffle step frequency, με κυκλικές πλευρές (με ικανή ακτίνα!) για να αντιμετωπίσουν το diffraction που θα ήταν μεγαλύτερο σε τόσο πλατιά μπάφλα (αυτό είναι που θα έκανε κακό στην στερεοφωνική εικόνα), και με μικρό βάθος γιατί δεν τους έφτανε το ξύλο...:D

Α, με πρόλαβες...

Last edited:

D

deleted user 10898

Guest
Και το tweeter κατω απο το γουφερ ωστε κατω απο αυτο να υπαρχει και εκει κουρμπα στο ξυλο

Reaction score
38
Νίκο τον τελευταίο χρόνο συνέχιζα να γράφω σπανίως βέβαια δίπλα, για την ιστορία που λένε και επειδή εκτιμώ κάποια παιδιά φυσικά κι εκεί...αλλιώς το επίπεδο είναι ή κρατιέται -με τέτοιες διαχειριστικές πρακτικές- μάλλον χαμηλό, εκτός της diy κατηγορίας κατά την άποψή μου. Νιώθω δηλαδή, διαβάζοντας αρκετά θέματα εκεί, σαν ο ορθολογισμός, το "do it right" να μην τους αγγίζει, να μην τους ενδιαφέρει κατά κάποιον τρόπο...βασιλεύει η υποκειμενικότητα...Δεν σου κάνει εντύπωση που αρκετοί πιο σοβαροί, δεν γράφουν πια?
Σε καταλαβαίνω, αλλά imo έχεις κάνει 3 φάουλ.
Το πρώτο (και σοβαρότερο) είναι ότι την έπεσες σε νήμα παρουσίασης συγκεκριμένου ανθρώπου που τυγχάνει να είναι και reviewer. Και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσε να εκφέρει ουσιαστική άποψη ή αντίλογο... φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.
Το δεύτερο είναι ότι επικεντρώθηκες ίσως παραπάνω απ'ότι έπρεπε στα συγκεκριμένα ηχεία και μάλιστα σε διαφορετικά νήματα. Δες αν κάποιος άλλος απο εμάς το έκανε σε τέτοια έκταση βρε Αλεξ.
Το τριτο είναι ότι ακολούθησε... ξέρω ότι ήταν πάνω στα νεύρα της στιγμής και δεν σε αντιπροσωπεύει... δε κρύβω όμως ότι με ξένισε...
Επειδή και εγώ έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση ποτέ δεν θα επέλεγα αντίδραση με βρισιές, ανακρίβειες και πολύ περισσότερο την αναφορά σε αυτό το νήμα που ξέρεις ότι κάποιοι ψάχνουν ευκαιρίες.

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου, αφού ηρεμούσα απο το αυστηρότατο μπαν και τον σίγουρα άδικο χαρακτηρισμό, θα ξανασκεφτόμουν όσα είπα... μήπως έχω ενημερωθεί ή έχω κάνει κάποιο λάθος....
Όχι για να επανέρθω (αυτό είναι δικό σου θέμα) αλλά για να μην μείνει η εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν είσαι.
Και μη ξεχνάς ότι δεν μιλάς με το ΑVSIte ή το ΑVClub... αλλά με τον Νίκο, τον Βλάση κοκ

Αυτά... τα υπόλοιπα απο κοντά φίλε.

:drinks:

Last edited:

Reaction score
1.815
Αν η κουβεντα αφορα τα αυστηρα (ή αψυχολογητα) ban στο avclub, καλο θα ηταν να γινει αλλου, καθως υπαρχουν πολλες αποψεις που δεν αφορουν το θεμα των Grimm.
Ειναι και αργια σημερα και λειπει ο ψυχαναλυτης για την απο κει "ηγεσια"...:hi:

Last edited:

Reaction score
8.905
Αν η κουβεντα αφορα τα αυστηρα (ή αψυχολογητα) ban στο avclub, καλο θα ηταν να γινει αλλου, καθως υπαρχουν πολλες αποψεις που δεν αφορουν το θεμα των Grimm.
"αλλού" δεν μπορεί να γίνουν... αφού (ο Αλεξ) είναι "μπανιαρισμένος"! :prankster:

Reaction score
38
Το θέμα τέθηκε δημόσια εδω (κακώς αναφέρθηκε απο τον Αλεξ και κάκιστα δεν σβήστηκε ως άσχετο με τη θεματολογία του νήματος και του φόρουμ)

Δεν είχα άλλη επιλογή (όπως και παλιότερα σε άλλο θέμα με προβολείς όπου μέλος κατασυκοφάντησε φίλο μου απο δίπλα) παρά να αναφερθώ στο ίδιο τοπικ και όχι αλλού.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Εξάλλου πιστεύω ότι αυτά τα θέματα είναι αρκετά ευαίσθητα ώστε να παραμένουν ιδιωτικά.

Με χαρά δε, θα αντιμετώπιζα τη γομολάστιχα στα άσχετα του εδώ νήματος.

Reaction score
2.566
Αστο Νίκο καλύτερα να τα πούμε αλλού, διαφωνώ 100% με την άποψή σου και δεν είναι χώρος εδώ για τέτοια δική μας κουβέντα...προφανώς, από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι γνωρίζεις την μία πλευρά...ας τα πούμε από κοντά, αν θες, εμένα δεν με νοιάζει κιόλας...πάντως να ξέρεις, δεν οφείλεις να υπερασπίζεσαι πράγματα και ανθρώπους που δεν είναι "δικά" σου...
Και όχι κάκιστα, κάλλιστα δεν σβήστηκε το θέμα γιατί τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές θέλουν την ανάλογη δημοσιότητα μπας και το σκεφτούν 2η φορά στο μέλλον σε κάποιον άλλο...
Εν πάση περιπτώση, αν παρόλα αυτά θες να υπερασπιστείς κάποιον σε εμένα, κάντο σε εμένα κι όχι δημόσια, δεν σε αφορά προσωπικά το ζήτημα όπως εμένα...

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος