Y
Yiannis_B
Guest
...ούτως η άλλως θα ξαναμετρήσω εκεί όταν του ρθουν κάποια πράγματα που περιμένει...
...ούτως η άλλως θα ξαναμετρήσω εκεί όταν του ρθουν κάποια πράγματα που περιμένει...
Μου φαίνεται Γιώργη ούτε και εσύ διάβασες αυτά που έγραψα... αύριο παραλαμβάνω τα δυο μικρά σε ύψος έπιπλα.... είναι στα 35cm ύψος και δίσκους θα βάζω γονυπετής*....Tα πικαπ που θα τα βάλεις?
Γιατί δεν διαβάζεται ...
Μας επιασες ολους αδιαβαστους.... ούτε και εσύ διάβασες αυτά που έγραψα...
πολυ λιγο κατα τη γνωμη μου...δεν λεω να βελτιωσεις τον χωρο με αλλαγες μηχανηματων αλλα αν η αλλαγη μηχανηματων επηρεαζει την μεχρι τοτε ηχητικη φροντιδα.
Ισορροπία ή έλλειψη αυτής στις ακουστικές ιδιότητες δεδομένου χώρου ισχύει ανεξάρτητα από το ηχοσύστημα που θα κληθεί να παίξει εντός αυτού.δεν λεω να βελτιωσεις τον χωρο με αλλαγες μηχανηματων αλλα αν η αλλαγη μηχανηματων επηρεαζει την μεχρι τοτε ηχητικη φροντιδα.
Είναι προτιμότερο (κάποιοι) να σε ΄΄αγαπάνε΄΄,παρά να σε...συμπονάνε.Γιατί δεν διαβάζετε με προσοχή (κάποιοι) αυτό που έγραψα εδώ...
άλλα νταλλων νταλτον!!Μου φαίνεται Γιώργη ούτε και εσύ διάβασες αυτά που έγραψα... αύριο παραλαμβάνω τα δυο μικρά σε ύψος έπιπλα.... είναι στα 35cm ύψος και δίσκους θα βάζω γονυπετής*....
*Φυσικά όταν θα είμαι μόνος μου... γιατι είστε επικίνδυνοι εσείς εδώ μέσα...
Μην δείτε άνθρωπο να σκύβει...
Γιώργο τι πίνεις και δεν μας δίνεις...άλλα νταλλων νταλτον!!
Εγώ παρέδωσα ,δεν πληρώθηκα και οτι μακακία γίνει από δω και στο εξής δεν αναγνωρίζω τίποτατο γεγονός ότι αναφέρεις κάτι αόριστο για το καινούργιο έπιπλο που περιμένεις απ τον Μάνο(μην του το πας),
Ο κΔεν ξερω αν εχει συμβει κατι μαγικο, αλλα οσο ειχε ο Μη συστημα, το προβλημα στις χαμηλες ηταν παρα πολυ εντονο. Επισης εχω και μια ερωτηση, οταν αλλαζουμε μηχανηματα αλλαζει η ακουστικη του χωρου? Δηλαδη αν καποιο dac πχ εχει εμφαση στα χαμηλα, τι κανουμε? Φτιαχνουμε τον χωρο γενικα η ειδικα αναλογα με το συστημα που εχουμε ?????
Βλάσση ο καλός χώρος είναι καλός χώρος. Στην αδυναμία του χώρου έχει στηριχτεί ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου hiend που πουλάει στεγνά η εμφατικά μπάσσα, ανοιχτές μεσαίες, τραγανά ή σκοτεινά ψηλά και άλλα κολοκύθια τουμπανα. Πουλάνε δηλ χαρακτήρα. Τα μηχανήματα πρέπει να τεστάρονται σε σωστά φροντισμένους χώρους, όχι απαραίτητα studios αλλά γενικά χώρους που έχουν λύσει βασικά θέματα. (Συμμετρία, διάχυση, απορρόφηση στα χαμηλά για να μην μπουμάρει και άλλα βεβαια). Εάν κάποιο μηχάνημα έχει ας πούμε εμφατικό μπάσσο κάνεις ψιλοδιορθώσεις από της τιγμή που γενικά ο χωρος είναι φροντισμένος. Εμένα πχ τα lamm είχαν πολύ ενέργεια στα χαμηλά. Όχι έμφαση. Μπούμαραν τα πάντα στους 38 κύκλους μετά πάλι στους 67 και πάει λέγοντας. Όταν άλλαξα ριζικά στήσιμο στα ηχεία και μέτρησα το χωρο με μικρόφωνο και software κάνοντας κάποιες βελτιώσεις σε επίπεδο απορρόφησης και διάχυσης, δεν μπορώ να ακούσω άλλο ενισχυτή. Κάποιοι μάλιστα ακούστηκαν και άμπασοι που υποτίθεται είχαν καλά χαμηλά.Δεν ξερω αν εχει συμβει κατι μαγικο, αλλα οσο ειχε ο Μη συστημα, το προβλημα στις χαμηλες ηταν παρα πολυ εντονο. Επισης εχω και μια ερωτηση, οταν αλλαζουμε μηχανηματα αλλαζει η ακουστικη του χωρου? Δηλαδη αν καποιο dac πχ εχει εμφαση στα χαμηλα, τι κανουμε? Φτιαχνουμε τον χωρο γενικα η ειδικα αναλογα με το συστημα που εχουμε ?????
Το μπασο....το καλο στακατο μπασο ....εχει γοητεια παλλικαρα μου..αλλα ειτε λογω χωρου,ειτε λογω ηχειων ,ειτε λογω κακης η λανθασμενης οδηγησης του ηχειου δεν μας κανει παντα τα χατηρια να βγει οπως εμεις το γουσταρουμε!!!!!!!Διακρίνω μια αδυναμία των ακροατών στο μπάσο, και μια αδυναμία του μπάσου να ακουστεί σωστά στους ακροατές. Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν οι δύο παραπάνω παρατηρήσεις συνδέονται μεταξύ τους, με όρους αμοιβαίας ανικανότητας αυτο-προσδιορισμού.
...το χάνω και γω σιγά-σιγά, αργά, αλλά μονότονα...
Μετρήσεων συνέχεια.....