Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
6
Σκεφτόμουν να κοτσάρω πάνω στον PAM Labs 4 βραχίονα μου (αρκετά τροποιημένος RB300 από το Βαγγέλη Λαζάρου) μια Shure M97xE (βρίσκεται πανεύκολα) και μια Jico SAS βελόνα.

Πιστεύετε ότι η shure θα ταιριάξει με το βραχίονα μου; Αξίζει σαν κεφαλή ή να πάω σε EPC207 ή ακόμη και σε JVC-Z1s (όποτε βρεθεί) ή και σε κάποια άλλη πρόταση;

Είδα ότι για shure υπάρχουν τρεις διαφορετικές βελόνες SAS

http://stylus.export-japan.com/adva...earch_in_description=1&keywords=m97xe&x=0&y=0

Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές τους;

Reaction score
25

Reaction score
13.633
Καλορίζικη...:thumbsup: και με προστατευτικό κάλυμμα για την βελόνα, καλό αυτό!;)
Nα εισαι καλα δασκαλε σε ευχαριστω..καινουργια λεει πιστευω να λεει αληθεια..

Reaction score
6
Έτσι δείχνει και είναι... αυτός ο πωλητής έχει νέα – παλιό - στόκ! :)
Αγοράζοντας NOS κεφαλές υπάρχει πιθανότητα να έχουν ελάττωμα (πχ στην ανάρτηση) λόγω των τόσων ετών?
Σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να αλλαξει τη βελόνα και να μη χρησιμποοιήσει την αυθεντική, μπορεί η κεφαλή να έχει πρόβλημα τέτοιο ώστε να είναι ακατάλληλη?

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ναι,η βελονα πιθανον να εχει καποιες φορες προβλημα με την αναρτιση.
Η κεφαλη/γεννητρια , ειτε θα δουλευει ειτε οχι.Αν δουλευει ενταξει δεν υπαρχει κανενα προβλημα να αλλαξεις την βελονα.

Reaction score
208
Καλοάκουστη η καινούργια σου βελόνα...άκουσε τη ως έχει, αλλά παρόλα αυτά
δώσε άμεσα παραγγελία (εάν αντέχεις οικονομικά) για την sas...μετά θα απογειωθεί
μιλώ ως "παθών"...εντελώς φιλικά Δημήτρης

Reaction score
13.633
Καλοάκουστη η καινούργια σου βελόνα...άκουσε τη ως έχει, αλλά παρόλα αυτά
δώσε άμεσα παραγγελία (εάν αντέχεις οικονομικά) για την sas...μετά θα απογειωθεί
μιλώ ως "παθών"...εντελώς φιλικά Δημήτρης
Να εισαι καλα φιλε μου...την εχω sas εδω και ενα μηνα πανω σε μια jvc z1 s που εχω ακομα..οντος καμια σχεση...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σκεφτόμουν να κοτσάρω πάνω στον PAM Labs 4 βραχίονα μου (αρκετά τροποιημένος RB300 από το Βαγγέλη Λαζάρου) μια Shure M97xE (βρίσκεται πανεύκολα) και μια Jico SAS βελόνα.

Πιστεύετε ότι η shure θα ταιριάξει με το βραχίονα μου; Αξίζει σαν κεφαλή ή να πάω σε EPC207 ή ακόμη και σε JVC-Z1s (όποτε βρεθεί) ή και σε κάποια άλλη πρόταση;

Είδα ότι για shure υπάρχουν τρεις διαφορετικές βελόνες SAS

http://stylus.export-japan.com/adva...earch_in_description=1&keywords=m97xe&x=0&y=0

Γνωρίζει κάποιος τις διαφορές τους;
Μια μονο ειναι για την 97x απλα εχουν και τις δυο εγχρωμες που δεν χρειαζεται να πληρωνεις αδικα λεφτα.

Reaction score
6
Μια μονο ειναι για την 97x απλα εχουν και τις δυο εγχρωμες που δεν χρειαζεται να πληρωνεις αδικα λεφτα.
Κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ. Ότι τα επιπλέον λεφτά πάνε για καλύτερο φινίρισμα και όχι για ηχητική αναβάθμιση.

Reaction score
13.633
Μια ερωτηση παιδια...αν βαλουμε ενα ελαφρυ headshell σε βραχιονα σε τι κερδιζουμε ποιο ειναι το οφελος?

Reaction score
25
Μια ερωτηση παιδια...αν βαλουμε ενα ελαφρυ headshell σε βραχιονα σε τι κερδιζουμε ποιο ειναι το οφελος?
Με ελαφρύτερο η βαρύτερο Headshell μειώνουμε ή αυξάνουμε την ενεργή μάζα του βραχίονα για ταίριασμα με κεφαλή μεγαλύτερης ή μικρότερης ενδοτικότητας αντίστοιχα.

Reaction score
13.633
Λοιπον μολις παρελαβα αυτο...http://www.ebay.co.uk/itm/Lenco-GL7...&meid=2652884059231004734&pid=100018&prg=1108 το εβαλα , εκατσε μια χαρα...αλλαααααα κολλαει η βελονα...για να δουλεψει πρεπει να ανεβασω στα 2.5 γραμμαρια το βαρος τις κεφαλης απο τα 1.25 που ειναι τα κανονικα...κεφαλη ειναι η JVC Z1S ...Τι κανω παλι λαθος? τα φωτα σας παρακαλω...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.327
Λοιπον μολις παρελαβα αυτο...http://www.ebay.co.uk/itm/Lenco-GL75-Turntable-Platter-Spindle-Extension/141110545197?_trksid=p3984.m2045&_trkparms=aid=333005&algo=RIC.FIT&ao=1&asc=128&meid=2652884059231004734&pid=100018&prg=1108 το εβαλα , εκατσε μια χαρα...αλλαααααα κολλαει η βελονα...για να δουλεψει πρεπει να ανεβασω στα 2.5 γραμμαρια το βαρος τις κεφαλης απο τα 1.25 που ειναι τα κανονικα...κεφαλη ειναι η JVC Z1S ...Τι κανω παλι λαθος? τα φωτα σας παρακαλω...

Και γιατί το έβαλες αυτό?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87