Αφιερωμένο στον Βλάση

Reaction score
1
Απάντηση: Αφιερωμένο στον Βλάση

Θέλω να κλάψω.....

Μήπως θέλετε κάποιον να σας ξεσκονίζει τα μηχανήματα...?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Θέλω να κλάψω.....

Μήπως θέλετε κάποιον να σας ξεσκονίζει τα μηχανήματα...?
Αμα ξεσκονιζεις απο την μια και βρεχεις το πατωμα απο την αλλη .....τι να σε κανουνε βρε....................κλαψιαρη:114:

D

Deleted member 23222

Guest

Δεν πίστευα ότι υπάρχουν τέτοιοι χομπίστες...speechless!!
Το δεύτερο ερώτημα που μου΄ρχεται είναι...καλά που είναι η Ιθάκη σου?

Reaction score
371

Δεν πίστευα ότι υπάρχουν τέτοιοι χομπίστες...speechless!!
Το δεύτερο ερώτημα που μου΄ρχεται είναι...καλά που είναι η Ιθάκη σου?
Αν εννοείς την ''Ιδανική Ιθάκη'' του καθένα μας, νομίζω ότι είναι παντού και πουθενά.

Όλοι μας την ψάχνουμε πάντα και όταν νομίζουμε ότι την πλησιάζουμε, αυτή πάντα απομακρύνεται.

Σημασία έχει να μην κάνεις το ψάξιμο αυτοσκοπό αλλά :

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!!!!

Reaction score
3.899

Αν εννοείς την ''Ιδανική Ιθάκη'' του καθένα μας, νομίζω ότι είναι παντού και πουθενά.

Όλοι μας την ψάχνουμε πάντα και όταν νομίζουμε ότι την πλησιάζουμε, αυτή πάντα απομακρύνεται.

ΩΡΑΙΟΣ!!!!:114:

Reaction score
13

Η πιο σωστή ατάκα για να περιγράψει το χόμπυ μας μπράβο.
Αυτό που έγραψες για την audio spectrum είναι βάλσαμο για μένα που μόλις παράγγειλα τον θεό Ερμη για να γεμίσει μουσική τα 75τ.μ. του σαλονιού.
είναι πολύ σημαντικό να ακούς από ένα άνθρωπο με τα δικά σου ακούσματα, και που έχει συμβιώσει με τόσα ιερά τέρατα απ΄το χώρο των ηχείων, καλά λόγια για αυτή την εταιρεία.
Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας....

Reaction score
371

Η πιο σωστή ατάκα για να περιγράψει το χόμπυ μας μπράβο.
Αυτό που έγραψες για την audio spectrum είναι βάλσαμο για μένα που μόλις παράγγειλα τον θεό Ερμη για να γεμίσει μουσική τα 75τ.μ. του σαλονιού.
είναι πολύ σημαντικό να ακούς από ένα άνθρωπο με τα δικά σου ακούσματα, και που έχει συμβιώσει με τόσα ιερά τέρατα απ΄το χώρο των ηχείων, καλά λόγια για αυτή την εταιρεία.
Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας....
Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να χαρείς τον ΕΡΜΗ γιατί είναι όντως πολύ καλό ηχείο.

Απλά ορμώμενος από αυτό που είπες ''Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας'' αλλά και από αυτά που γράφτηκαν τελευταία στη παρουσίαση του συστήματος του φίλου ΚΥΡΙΑΚΟΥ Κ. (My last system), θέλω να τονίσω ότι :

- Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει τη λογική της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ των συστημάτων του καθένα μας και όχι της ΚΡΙΤΙΚΗΣ των συστημάτων.

- Ο λόγος που δεν αποφάσιζα να παρουσιάσω το σύστημα μου τόσο καιρό (και το έκανα τελικά μόνο επειδή το υποσχέθηκα στον Βλάση, εξ' ου και ο τίτλος), ήταν αυτός ακριβώς που φοβόμουν ότι μπορούσε να γίνει.

Να παρουσιαστούν δηλαδή κάποιοι ''ειδικοί'' με μεγάλη επιστημονική γνώση αλλά ελάχιστη ακουστική εμπειρία και να αρχίσουν τη κριτική και τις συστάσεις γιατί το σύστημα δεν πρέπει να παίζει, τι πρέπει να αλλάξει και άλλα πολλά.
Και όλα αυτά χωρίς να το έχουν ακούσει ποτέ και ακόμα χειρότερα χωρίς να έχουν ποτέ εμπειρία με τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

- Εγώ μέχρι στιγμής στάθηκα τυχερός, ο Κυριάκος όμως όχι. Και ο μόνος λόγος που τα γράφω αυτά εδώ και όχι στο θέμα του Κυριάκου είναι για να μη του το χαλάσουμε άλλο.

Με συγχωρείτε που γίνομαι λίγο κακός αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό να μη τα γράψω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εσυ ποσταρισες 32 συστημστα και τους εμπλεξες,κατι σαν Χ"παναγης .(Ειδες που βοηθαει η μπαλλα που ακομα παιζεις):405:

Reaction score
371

Εσυ ποσταρισες 32 συστημστα και τους εμπλεξες,κατι σαν Χ"παναγης .(Ειδες που βοηθαει η μπαλλα που ακομα παιζεις):405:
Μάνο άσε γιατί το Σάββατο τη πάτησα και θα μείνω λίγο καιρό έκτός.

Πάντως το θέμα του Κυριάκου πραγματικά ξέφυγε και είναι κρίμα.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο απέφευγα τόσο καιρό να γράψω.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μιχάλη, κανένας, πουθενά στον κόσμο, δεν έχει στήσει σύστημα υπεράνω κριτικής.
Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος το νόημα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Εγώ π.χ. μπορεί να έχω ενστάσεις για το σύστημα του Manos58 (τον χρησιμοποιώ ως παράδειγμα γιατί ξέρω ότι δεν παρεξηγεί) αλλά δεν θα τις καταγράψω εδώ.

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

Μιχάλη, κανένας, πουθενά στον κόσμο, δεν έχει στήσει σύστημα υπεράνω κριτικής.
Κώστα συμφωνώ όσο δε λέγεται!!!!

Εγώ π.χ. μπορεί να έχω ενστάσεις για το σύστημα του Manos58 (τον χρησιμοποιώ ως παράδειγμα γιατί ξέρω ότι δεν παρεξηγεί) αλλά δεν θα τις καταγράψω εδώ.
Το να υπάρχουν ενστάσεις δεν είναι καθόλου κακό. Εξ' άλλου υπάρχουν διάφορα μουσικά γούστα και προτιμήσεις οπότε περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Θεωρώ όμως λάθος οι ενστάσεις/προτάσεις αυτές να προέρχονται μόνο από τις θεωρητικές μας γνώσεις, όσο καλές και να είναι αυτές και καθόλου μέσα από ακουστικές εμπειρίες, ειδικά όταν αυτές γίνονται ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

Reaction score
15.467

outopia.jpg

Reaction score
371
Μια που "ξεθάψατε" το θέμα μετά από 3 χρόνια, θα επανέλθω σύντομα με κάποια συστήματα που πέρασαν από το χώρο μου τη τριετία αυτή αλλά και με φωτό του τρέχοντος συστήματος μου.

Απλά δώστε μου λίγο χρόνο για να αποκατασταθεί το σπασμένο μου χέρι ώστε να μπορώ να δουλέψω καλά τη ψηφιακή και να δείτε και μερικές καλές φωτογραφίες.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μια που "ξεθάψατε" το θέμα μετά από 3 χρόνια, θα επανέλθω σύντομα με κάποια συστήματα που πέρασαν από το χώρο μου τη τριετία αυτή αλλά και με φωτό του τρέχοντος συστήματος μου.

Απλά δώστε μου λίγο χρόνο για να αποκατασταθεί το σπασμένο μου χέρι ώστε να μπορώ να δουλέψω καλά τη ψηφιακή και να δείτε και μερικές καλές φωτογραφίες.
Περαστικα σου Μιχάλη!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εγώ σήμερα είδα για πρώτη φορά το θέμα αυτό.
Τα υπόλοιπα θα σας τα γράψω αύριο...

Αφού σηκωθώ από το πάτωμα. :o

Φτου φτου φτου. Πάντα την υγειά σας να 'χετε για να απολαμβάνετε!!!

Reaction score
15.467
το θεμα με τον Miles ειναι πως διαθετει και την ακουστικη εμπειρια και τη διαθεση να την μοιραστει (οπως κι αλλοι αγαπητοι συνοδοιποροι εδω μεσα) κι αυτο ειναι το οφελος κατι τυπων σαν κι εμενα που ασχολουνται με το hi-fi του φτωχου ----δεν ξεχνω πως με τρεις κουβεντες μου περιεγραψε ακριβως τον χαρακτηρα των ηχειων μου---- δινοντας συμβουλες στοχευμενες σε εποχες που δε συνχωρουν λαθη...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon