Off Topic

Y

Yiannis_B

Guest
σοβαρά, δεν το είχα προσέξει.... αύριο θα πάω να πάρω 2 ματσαρισμένες....(NOS) :headbang:

:fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou: :fuckyou: :imtheking: :gotcha:
το εχω μονιμα στολισμενο.....στο ρακ μωρη παρθενα!!!!!!:fuckyou::fuckyou:
Όλοι τώρα τελευταία με υποδέχονται με το :fuckyou: παραμάσχαλα. Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή σωστά αρμενίζουμε...:rolleyes:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.241
δεν ειναι!!!! χιουμοριστικο είναι!!!!! αμεσως με περιμενεις στη γωνία πωπωπωπω τι συντονιστης ειναι αυτος!!!!!!!!!:o

Χιουμοριστικό;

Για πολιτικό το βλέπω!

Χιουμοριστικό με τον αρχηγό σου όμως δεν έβαλες; 8-)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.620
Κάτσε να φτιάξω και τον gonis.

Luger!

Όποιος δεν ξέρει δε θα καταλάβει τίποτα! :D

Reaction score
512
Δωσε μας τα φωτα σου. Πρεπει να εχει καταπληκτικη αποδοση μπαινω τωρα να δω τα specs του. Κριμα που δεν εχω τους πορους να εχωνα και εγω ενα να δω λιγο φως....

Reaction score
512
Για τους λατρεις της υψηλης πιστοτητας βλεπω το παρακατω λινκ. Προσεξτε: τα specs κανουν την διαφορα . Για τα δικα μου τα γουστα εχει τελια προσοψη. Δεν ειναι για εμενα. Εγω τεινω στο αρκετο-καναλο λογο ποροσης. Πιο πανω ημουν εριστηκος συγνωμη. Καθε κομματι εχει το τιμημα του και την αξια του.
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/hifi-components/amps/a-s700_black__u/?mode=model

Μα, αφού τα watts δεν έχουν σημασία... :D
Ναι στα κλαμπ εχουν οπως και ευαισθησια. Στο χομ σηστεμ 30 βατ ειναι αρκετα το λενε ολοι συγνωμη δεν το εξεφρασα σωστα. Δεν θα το ξανακανω.

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.241
Στο χομ σηστεμ 30 βατ ειναι αρκετα το λενε ολοι
Ποιοι είναι οι όλοι;

Για δώσε μερικά ονόματα.

Reaction score
512
Καλημερα στην παρεα. Με το συμπαθιο θελω απο προεδρος να (μεταφερθω) λογο κινητικοτητας στο Ερευνητης. Ενας ερευνητης θα σου απαντησει.

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr