Y
Yiannis_B
Guest
σοβαρά, δεν το είχα προσέξει.... αύριο θα πάω να πάρω 2 ματσαρισμένες....(NOS)
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλοι τώρα τελευταία με υποδέχονται με τοτο εχω μονιμα στολισμενο.....στο ρακ μωρη παρθενα!!!!!!![]()

σοβαρά, δεν το είχα προσέξει.... αύριο θα πάω να πάρω 2 ματσαρισμένες....(NOS)
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλοι τώρα τελευταία με υποδέχονται με τοτο εχω μονιμα στολισμενο.....στο ρακ μωρη παρθενα!!!!!!![]()
Εγω βρε δε γραφω off topic. Από το πολύ on topic με μπανιάρουνε......αβγδ ξέχασες να βάλεις στον τίτλο τον Σκάλ....![]()
Ναι...http://www.avsite.gr/forum/threads/Το-στολίσατε.131943/#post-1753552Εγω βρε δε γραφω off topic.
δεν ειναι!!!! χιουμοριστικο είναι!!!!! αμεσως με περιμενεις στη γωνία πωπωπωπω τι συντονιστης ειναι αυτος!!!!!!!!!
ΑΒουΓουΔού-Παραιτημένος.δεν ειναι!!!! χιουμοριστικο είναι!!!!! αμεσως με περιμενεις στη γωνία πωπωπωπω τι συντονιστης ειναι αυτος!!!!!!!!!![]()
δεν ειναι!!!! χιουμοριστικο είναι!!!!! αμεσως με περιμενεις στη γωνία πωπωπωπω τι συντονιστης ειναι αυτος!!!!!!!!!![]()
εγω μπορω να βαλω "μονιμα μπαναρισμένος" ?Πού να μην ήμουνα και παραιτημένος!![]()
γουσταρεις τσακωμό???? ε? ε?Πολυ αδελφιστικο εχει γινει το σαιτ![]()
Ναι στα κλαμπ εχουν οπως και ευαισθησια. Στο χομ σηστεμ 30 βατ ειναι αρκετα το λενε ολοι συγνωμη δεν το εξεφρασα σωστα. Δεν θα το ξανακανω.Μα, αφού τα watts δεν έχουν σημασία...![]()
Ποιοι είναι οι όλοι;Στο χομ σηστεμ 30 βατ ειναι αρκετα το λενε ολοι