Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
μεχρι τωρα σε μουσικη και ταινιες πως τα παει η μπροστινη τριαδα?...

ψαχνεις κατι συγκεκριμενο που δεν στο δινουν τωρα τα main L-R?...τα 1007 τα ακουσες?

γνωμη μου ειναι οτι αν πας στα 1007, να τα βαλεις μπροστα, και να παιξεις με το κεντρικο που εχεις μεχρις οτου βρεις (δε ξερω ποιο μοντελο ειναι) το αντιστοιχο κεντρικο του...ή πας σε κανα καινουργιo κεντρικο μοντελο της σειρας electra...το 1007 φοραει καλυτερες μοναδες...στη μουσικη τουλαχιστον, νομιζω οτι θα ειναι λιγο καλυτερα...σε ταινιες το μονο που ισως προβληματισει ειναι, αν θα μπορουν να παιξουν δυνατα...δε ξερω και σε τι σταθμες ακους...αλλα να παρεις ενα τετοιο ηχειο και να το βαλεις surround?...κριμα ειναι...

δλδ surround και surround back, τι επιλογες υπαρχουν που μπορουν να ταιριαξουν με τα τρια μπροστα που ηδη εχεις?....δεν βρισκεις κατι που να σ αρεσει? ...ειναι καλα ηχεια αυτα που εχεις και νομιζω οτι πρεπει να εξαντλησεις την αναζητηση για αντιστοιχα surround...

μπορεις να παρεις ακομα 2 826W και να τα βαλεις surround...δε ξερω αν κυκλοφορουν...

και μετα χτυπας αλλο ενα svs και καθαρισες....:)

αποψη μου...δε θελω να σε μπερδεψω...
Καλήμερα σε όλους άλλα πάλι στην δουλειά είμαι....
Το λοιπόν να σας εξηγήσω..
Τα 826W παίζουν καταπληκτικά και δεν θέλω να τα αλλάξω, απλά ψάχνω να αγοράσω τα surround και τα back surround όπως έγραψα.
Απλά την σειρά w δεν την βρίσκω σε βάσεως και dipole, βρίσκω μόνο από την σειρά V έχουν το ίδιο τουιτερ αλλά όχι W κώνους στα γουφερ.
Τα 826W υπάρχουν και τα βρίσκω και στο χρώμα που θέλω,και το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τα αγόραζα για surround, όσο για τα surround back έλεγα να πάρω από την σειρά v.
H τιμή τους βέβαια είναι 1800 και σκέφτηκα μήπως αγόραζα τα 1007BE σε πολύ καλύτερη τιμή που τα πουλάει ο φιλος μου.
Όσον αφορά το κεντρικό εκτός από το τουιτερ berilium δεν έχουν (στα μεγάφωνα τουλάχιστον) μεγάλη διαφορά.
http://www.canuckaudiomart.com/deta...le_cc_908_signature_finishmint/images/271951/
http://www.focal.com/en/electra-1000-be-2/212-electra-cc-1008-be-3544055695097.html
Αλλά ακόμα και αν πάρω τα 1007be πουλάει ένας φίλος και συντοπίτης από το avsite το 1000be οπότε δεν σκάω και πολύ.
Για το sub αν δεν το ακούσω πρώτα δεν κάνω αγορά θέλω να είμαι σίγουρος αυτή την φορά βέβαια αν το χρειαστώ θα χρεωθώ ξανά 70 ευρώ τα μεταφορικά αλλά τι να κάνουμε...
Που θα πάει θα έρθει.... χτες έφυγε από Salzburg

EventDescriptionReason
DateLocationRecipientComment
Show only Milestones Show all Events Event Summary Show all Transactions
COL Collected28-Nov-2013 14:00Arendal
ENT Booked28-Nov-2013 18:13Kristiansand
COL Collected29-Nov-2013 Arendal
MAN Departed29-Nov-2013 12:13Kristiansand
MAN Departed02-Dec-2013 14:33Kolding
ENM Arrived02-Dec-2013 14:33Kolding
DIS To Consignee's Disposal02-Dec-2013 14:33Kolding
COL Collected02-Dec-2013 15:00Arendal
ENM Arrived03-Dec-2013 14:46Vienna/Wien
MAN Departed03-Dec-2013 16:28Vienna/Wien
ENM Arrived04-Dec-2013 Salzburg
MAN Departed04-Dec-2013 17:14Salzburg

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Βάλε έναν καθαρό προενισχυτή κατα προτίμηση με ενσωματομένο DAC και HT passthrough και θα πάρεις πολύ σημαντική αναβάθμιση
τουλάχιστον ως αναφορά την μουσική .
βάλε το 95αρι για τρανσπορτ βάλε και φουλ άυλη μουσική και είσαι οκ
σε συνδυασμό με καθαρό προ και αγορά τα electra απλα απογειώνεσε !

Αυτό θέλω να κάνω εδώ και καιρό άλλα βρήκα άκρη!!
Ο petermeni μου ετοιμάζει προ με HT passthrough παρακαλώ!!!!!! και θα μου στείλει και το dac που έχει φτιάξει για δοκιμή.
Πιστεύω σίγουρα οτι ανάλογο αποτέλεσμα με μηχανήματα του εμπορίου θα πρέπει να σκάσω τρελό νούμερο....
Τα περιμένω με αγωνία!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Μάκη στο σινεμά ούτως η άλλως θα κροσαριστούν γύρω στα 65Hz που είναι και το πάτωμα του κεντρικού, τα άλλα δυο κατεβαίνουν παρακάτω οπότε όποιο απο τα δυο ζευγάρια βάλεις μπροστά δε θα έχεις ακουστές διαφορές στο κάτω άκρο. Στο πάνω άκρο όμως η διαφορά είναι προφανώς υπέρ του 1007be και θα σου χρειαστεί στη μουσική, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
Όσον αφορά τα 2 subwoofer τώρα. Ούτως η άλλως θα τα χρειαστείς για να γεμίζει ικανοποιητικά ο χώρος σου, άσχετα με το πόσο καλό είναι το αναμενόμενο μανάρι.
Φιλε Ζαχαρια και εγω πιστευω σε μουσικη θα ειναι πολυ καλυτερα!!

Reaction score
766
οκ...αν τα 1007 συνοδευτουν απο αντιστοιχης σχεδιασης κεντρικο (μοναδες κλπ), τοτε και ομοιογενεια θα εχεις, που ειναι σημαντικο, αλλα και καλυτερο ηχο (τουλαχιστον στη μουσικη)...το ποσο δυνατα θα παιζουν και αν αυτο σε ικανοποιει σε σχεση με αυτα που ειδη εχεις σαν μπροστινη τριαδα, μενει να απαντηθει...το λεω επειδη εχεις dedicated και μπορεις να παιζεις ανενοχλητος σε οτι σταθμες θελεις...που για το σινεμα ειναι βασικο...εσυ θα κρινεις...παντως τα δαπεδου που εχεις τωρα σιγουρα θα παιξουν πιο δυνατα και για περισσοτερο διαστημα με ασφαλεια...
Τα 826W υπάρχουν και τα βρίσκω και στο χρώμα που θέλω,και το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τα αγόραζα για surround, όσο για τα surround back έλεγα να πάρω από την σειρά v.
θα συμφωνουσα με αυτη την κινηση, αφου ο χωρος για δαπεδου πισω υπαρχει...εκτος και αν θες να ειναι ολα βασης και να μπουν ψηλα...βλεπω οτι τα εχεις ψηλα τα surround....σαν τελικη αποδοση δεν εχω εμπειρια να σε πω, αν θα παιζουν καλυτερα τα δαπεδου+βασης s.back, σε συγκριση με ολα βασης και ψηλα...εννοω την surround αισθηση που ψαχνουμε...αλλα πολλοι τον εχουν δοκιμασει τον αντιστοιχο συνδυασμο...

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
2.195
Μιας και έχουμε μπροστά περίπου το ίδιο setup να πω και εγώ την γνώμη μου.
Για δικάναλη ακρόαση ένας hiend προενισχυτής με passthrough είναι μονόδρομος κατά την γνώμη μου. Eχω τα 826W, pioneer LX73, προ primare pre30 και τελικό primare A33.2. H προενίσχυση του primare δεν έχει σχέση με του pioneer. Από τα ηχεία είμαι και εγώ πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω πόσα λεφτά θα έπρεπε να δώσω παραπάνω σε ηχεία για να έχω τέτοια διαφορά που έχω με τον προενισχυτή. Μάλλον πολλά.
Όσον αφορά το κεντρικό είχα το cc800V και το άλλαξα με το cc800W για να έχει τους ίδιους κώνους με τα 826W. Σε σύγκριση των δύο οι διαφορές ήταν αμελητέες στα αυτιά μου (και σε ακρόαση μουσικής). Βέβαια όταν πήρα τα 826W είχα ακούσει και τα 826V και εκεί υπήρχε διαφορά.
Οπότε ίσως να μην σε προβληματίζει για τα περιφερειακά το ότι δεν βγαίνουν σε σειρά W. Eγώ πάντως που έχω τα SR800V τα βρίσκω μια χαρά και είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχαν σε σειρά W δεν θα άκουγα διαφορές.

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Έφτασε επιτέλους Αθήνα!!!
Άντε να δούμε τώρα που δεν φεύγουν τα Καράβια ποτέ θα έρθει Κρήτη :(

EventDescriptionReason
DateLocationRecipientComment
Show only Milestones Show all Events Event Summary Show all Transactions
COL Collected28-Nov-2013 14:00Arendal
ENT Booked28-Nov-2013 18:13Kristiansand
MAN Departed29-Nov-2013 12:13Kristiansand
MAN Departed02-Dec-2013 14:33Kolding
ENM Arrived02-Dec-2013 14:33Kolding
DIS To Consignee's Disposal02-Dec-2013 14:33Kolding
COL Collected02-Dec-2013 15:00Arendal
ENM Arrived03-Dec-2013 14:46Vienna/Wien
MAN Departed03-Dec-2013 16:28Vienna/Wien
ENM Arrived04-Dec-2013 Salzburg
MAN Departed04-Dec-2013 17:14Salzburg
ENM Arrived09-Dec-2013 Athens/Athina
DOT Out for delivery10-Dec-2013 15:41Athens/Athina

Last edited:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
ΧΟΥΦΤΩΣΤΗ-ΧΟΥΦΤΩΣΤΗ
:D
Όσο δεν παει.........
Έφυγαν και τα καράβια οπότε λογικα αυριο τέτοια ώρα :neo:
Θα έχουμε ολοκληρώσει........:spiteful: Το πρώτο μας ραντεβού χιχιχιχιχιχι

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Ήρθε πάω να το παρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
:neo::party:

Reaction score
15.469
αμα ξανακαμεις αναβαθμιση διαθ
Μου αρέσει που ήθελα να πάρω το δικό μου(3θυρο) να πάω να το πάρω.......:D
Ευτυχώς δανείστηκα ένα άλλο!!

αμα ξανακαμεις αναβαθμιση διαθετω το αγροτικο...:thumbsup:

• Like

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads