Καλη ταινια, καλη εικονα

minas

Πισιά
Reaction score
3.937
Βάλτε και κάνα spoiler όταν μιλάτε για ανατροπές βρε! Είναι που είναι 2,5 ώρες, αν ξέρεις και τι σου έρχεται θα πέσει fast forward :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.785
Βάλτε και κάνα spoiler όταν μιλάτε για ανατροπές βρε! Είναι που είναι 2,5 ώρες, αν ξέρεις και τι σου έρχεται θα πέσει fast forward :)
Γιατί, εγώ που δεν ήξερα την υπόθεση, νομίζεις πως το είδα σε κανονική ταχύτητα; :biggrin:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.722
Jagten (The Hunt)

Η ζωή ενός συνηθισμένου ανθρώπου καταστρέφεται από ένα αθώο ψέμα, που τον βυθίζει σ' ένα εφιάλτη καφκικών διαστάσεων.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, για να μη σας τo χαλάσω. Θα πω μόνο ότι αυτή είναι ίσως η καλύτερη ταινία που είδα φέτος -και μένει μόνο μια μέρα για να τελειώσει η χρονιά!

IMDB: 8.3

Reaction score
16.079
Jagten (The Hunt)

Η ζωή ενός συνηθισμένου ανθρώπου καταστρέφεται από ένα αθώο ψέμα, που τον βυθίζει σ' ένα εφιάλτη καφκικών διαστάσεων.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, για να μη σας τo χαλάσω. Θα πω μόνο ότι αυτή είναι ίσως η καλύτερη ταινία που είδα φέτος -και μένει μόνο μια μέρα για να τελειώσει η χρονιά!

IMDB: 8.3
Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.Οχι η ταινία σαν έργο τέχνης,αλλα η υποθεςη.Την είδα μέχρι το τέλος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.785
Άσε που, ακόμα κι αν παραβλέψω την προέλευση, διακρίνω ένα θυμαράκι στο εξώφυλλο... :D

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.Οχι η ταινία σαν έργο τέχνης,αλλα η υποθεςη.Την είδα μέχρι το τέλος.
Πότε είπες θα δούμε μαζί Van Damme; :p

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.722
Η ταινία που λέω να δω του χρόνου, είναι αυτή.
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό δράμα με ήρωα ένα χρεοκοπημένο μεσήλικα ηθοποιό που, αηδιασμένος από τον αμερικάνικο τρόπο ζωής, επιστρέφει στην πατρίδα του το Βέλγιο. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του σ'ένα μακρόσυρτο δικαστικό αγώνα για την κηδεμονία της κόρης τους, αλλά και με την εφορία που τον κυνηγάει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.
Εντάξει η εξέλιξη είναι κάπως αργή, αλλά οι καλοδουλεμένοι χαρακτήρες του Mabrouk El Mechri και οι βαθυστόχαστοι γαλλικοί μονόλογοι του Frédéric Benudis θα σε αποζημιώσουν με το παραπάνω.
Λοιπόν, θα έρθεις; :D

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.785
Η ταινία που λέω να δω του χρόνου, είναι αυτή.
Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό δράμα με ήρωα ένα χρεοκοπημένο μεσήλικα ηθοποιό που, αηδιασμένος από τον αμερικάνικο τρόπο ζωής, επιστρέφει στην πατρίδα του το Βέλγιο. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του σ'ένα μακρόσυρτο δικαστικό αγώνα για την κηδεμονία της κόρης τους, αλλά και με την εφορία που τον κυνηγάει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.
Εντάξει η εξέλιξη είναι κάπως αργή, αλλά οι καλοδουλεμένοι χαρακτήρες του Mabrouk El Mechri και οι βαθυστόχαστοι γαλλικοί μονόλογοι του Frédéric Benudis θα σε αποζημιώσουν με το παραπάνω.
Λοιπόν, θα έρθεις; :D

Βρήκες κι εσύ ταινία... Είναι σαν να έβαζες τον Καρακατσάνη να παίξει τον Εξολοθρευτή. :D

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.722
Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι είσαι φαν του Καρακατσάνη...
Ε, πες μου τότε ποια ταινία του είναι η αγαπημένη σου, και το κανονίζουμε. :errwhat:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.551
Members
38.196
Νεότερο μέλος
nikos3391