Το συστηματακι μου που με ταξιδευει εκει που θελω να ταξιδεψω

Reaction score
1.302
Θετικη εντυπωση το made in japan αυτοκολητο...ακομα μερικοι τη σημερον εποχη μενουν στις αξιες τους και δεν θυζιαζουν την κατασκευη στον βωμο του χρηματος

Reaction score
2.317
Θετικη εντυπωση το made in japan αυτοκολητο...ακομα μερικοι τη σημερον εποχη μενουν στις αξιες τους και δεν θυζιαζουν την κατασκευη στον βωμο του χρηματος
ελα ρε made in japan σε τετοια κατηγορία τιμής; μπράβο. εχω συνηθίσει να το βλεπω σε ποιο ακριβα μηχανήματα απο κλασικές μάρκες.

Reaction score
1.302
ερωτηση ...πως ενσωματωνουμε ενα sub αν εχουμε τελικο ενισχυτη και χρησιμοποιουμε ενα streamer το οποιο ειναι και προενισχυτης ? Γινεται?
Δευτερον πως ενσσωματωνουμε sub σε ολοκληρωμενο ο οποιος δεν εχει sub out?
Merci

Reaction score
3.608
Ο Yamaha που έχεις, έχει sub γιατί πας να μπλέξεις με προ και τελικούς; Αν και εγώ έτσι έχω το σύστημα μου αλλά ο προ μου έχει δικό του crossover. Βρες προ που να έχει subout και κράτα το S15 ως dac/streamer.

Reaction score
3.608
Πάντως ο Yamaha σου έχει preouts οπότε μπορεί να παίξει σαν προ-ενισχυτής. Εγώ έκανα μια αγορά τελικό nCore και έχει τρομερή απόδοση σε πολύ χαμηλή τιμή για αυτό που δίνει. Να μια καλή περίπτωση. Ο εν λόγω τελικός είναι ο παρακάτω:
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/audiophonics-mpa-s250nc-amp-review.45306/

Reaction score
1.302
Ως λατρης των ΑΒ ενισχυτων και μη εχοντας καμια προτερη επαφη με ενισχυτες class d παρα μονο εχοντας ακουσει εναν φτηνο στο συστημα μου απο ενα φιλο της ταξεως των 110 ευρω ,ο οποιος μου φανηκε πολυ ξερος και digital , αποφασισα να παρω τον wiim amp ultra και να παιξω λιγακι δεδομενου οτι δεν κοστιζει μια περιουσια. Εφτασε λοιπον εχτες και αμεσως ενσωματωθηκε στο συστημα μου. Αυστηρα και μονο απο ηχητικης αποψης μπορω να πω οτι ειναι κοντα στον yamaha r-n2000a o οποιος κοστιζει 5μιση φορες πανω απο τον wiim .
Και ξαναλεω ηχητικα και μονο μιας και ολοκληρωμενη συγκριση ειναι ατοπη γιατι ο yamaha εχει και phono αλλα και εισοδους παμπολες μιας και ο wiim εχει μονο μια αναλογικη και μια ψηφιακη εισοδο .
Στα του ηχου λοιπον μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος . Εχει και γκαζια μιας και ειναι 100 στα 8 και 200 στα 4 οποτε δεν του λειπει δυναμη. Θα ελεγα οτι η ακουστη διαφορα ειναι οτι ο yamaha εχει λιγο πιο γλυκο ηχο και καλυτερες μεσαιες . Στα πριμα ο wiim ειναι λιγο harsch με τα focal aria 926 αλλα οχι τοσο που να με ενοχλει.
θα γινουν περαιτερω ακουσματα και θα επανελθω με οτι νεοτερο
Υγ ειναι απιστευτο πως ενα μηχανημα μινιατουρα βαρος 2.5 κιλων βγαζει τοσο ωραιο ηχο.
Πλεον το hifi εχει γινει πολυ προσιτο με το καταληλο ψαξιμο και τις καταληλες αγορες
ΥΓ2 σαν steamer ειναι πολυ βολικο ,το app στο κινητο πολυ ωραιο και απλο για streaming και φυσικα στα settings πολλες επιλογες σε eq και ρυθμιση του sub ,
Roon ready βεβαια ,και το ess9039 dac πολυ καλο
Ολα αυτα με 595 ευρω ειναι steal
IMG_5224.JPG

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani