Sonos

Reaction score
553
Ή έχω χάσει κάποιο επεισόδιο ή θα απογοητευτείς. Δεν νομίζω πως μπορείς να βάλεις 2 sub σε ένα era 300 stereo pair.
Δεν τίθεται απογοήτευσης, απλά δε μου χει έρθει η arc ακόμα και παίζω με ότι έχω. Μπήκε κανονικά το 2ο sub, trueplay, παίζει κανονικά
Check screenshot

Attachments

Reaction score
5.671
Όταν ανοίγει η tv ανοίγει αυτόματα και η μπάρα αναπαράγοντας το ηχητικό περιεχόμενο του καναλιού που παίζει?
Ή το αντίστροφο?Αν ανοίξεις τη μπάρα ανοίγει και η tv?
Όταν ανοίγεις την TV αυτόματα παίζει η ARC τον ήχο της TV.
Αν έπαιζε πριν μουσική η ARC, με το άνοιγμα της TV σταματάει τη μουσική και παίζει τον ήχο της TV.

Timaras

Reaction score
2.173
Εάν δε θέλεις να υπάρχει αυτόματο interaction παρά μόνο όταν εσύ το επιλέγεις γίνεται?

Reaction score
5.671
Αυτό είναι θέμα της TV, που στέλνει την εντολή HDMI-CEC.
Mπορείς να ακυρώσεις το HDMI-CEC στα settings της TV.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.578
Δεν τίθεται απογοήτευσης, απλά δε μου χει έρθει η arc ακόμα και παίζω με ότι έχω. Μπήκε κανονικά το 2ο sub, trueplay, παίζει κανονικά
Check screenshot
Σε άφησε να κάνεις δηλαδή μέσα από την original εφαρμογή της Sonos, stereo pair τα 300, μετά πρόσθεσες το 1ο Sub 4, και μετά σε άφησε με τον κλασικό τρόπο να προσθέσεις και το 2ο sub 4 ?

Reaction score
553
Σε άφησε να κάνεις δηλαδή μέσα από την original εφαρμογή της Sonos, stereo pair τα 300, μετά πρόσθεσες το 1ο Sub 4, και μετά σε άφησε με τον κλασικό τρόπο να προσθέσεις και το 2ο sub 4 ?
Yeap.

Αρχικά συνδέθηκε ένα Era300 με ένα Sub4.
Το 2ο Sub4 δε με άφησε να το βάλω σε αυτή τη φάση.

Μετά ήρθε και το άλλο Era300, έγινε stereo pair, οπότε μου πρότεινε μόνο του να βάλει και το 2o Sub4.

Όλα έκαναν firmware update μόλις τα έβαζα στο app.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.578
Θες να μου κάνεις μια δοκιμή μιας και δεν έχω Sub 4 τώρα;

Να κάνεις ένα reset το σύστημα και να τα βάλεις πάλι. Με την κανονική σειρά όμως αυτή τη φορά, δηλαδή προσθήκη των 2 Era 300, δημιουργία Stereo Pair, προσθήκη 1ου sub, προσθήκη 2ου sub ?

Ζητάω πολλά, αλλά θα σου ήμουν ευγνώμον αν μπορέσεις να το κάνεις (κάποια στιγμή).

Reaction score
27
Κάνε το αν μπορέσεις το pairing κανονικά γιατί μπαίνω τώρα και εγώ σε σκέψεις για 2 sub 4.

Reaction score
553
Θες να μου κάνεις μια δοκιμή μιας και δεν έχω Sub 4 τώρα;

Να κάνεις ένα reset το σύστημα και να τα βάλεις πάλι. Με την κανονική σειρά όμως αυτή τη φορά, δηλαδή προσθήκη των 2 Era 300, δημιουργία Stereo Pair, προσθήκη 1ου sub, προσθήκη 2ου sub ?

Ζητάω πολλά, αλλά θα σου ήμουν ευγνώμον αν μπορέσεις να το κάνεις (κάποια στιγμή).
Κάνε το αν μπορέσεις το pairing κανονικά γιατί μπαίνω τώρα και εγώ σε σκέψεις για 2 sub 4.
Sure. Δεν περιμένω να κάνει κάτι διαφορερικό, αλλά θα το δοκιμάσω το βράδυ

Reaction score
5.671
Eγώ λέω να ακολουθούμε όλοι αυτή τη σειρά, Era300+sub pairing+αποτυχημένο 2ο sub pairing+ δεύτερο Era300 stereo pairing και να περιμένουμε αυτόματη ερώτηση για pairing του 2ου sub, που ξέμεινε από την προηγούμενη αποτυχία, και τσιμουδιά μην το μάθει η Sonos και κλείσει το παραθυράκι. :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.945
Members
38.630
Νεότερο μέλος
frankb