- Reaction score
- 100.932
Ν' ανάψω λες ή να μην ανάψω; Πού τσακμάκι...
Ναι.Aυτα τα προβαρια πιο πανω με vivi nova τα εχετε?
Σπάω το κεφάλι μου τόσες ώρες!Να σας πω τί μου είπε εκλεκτό μέλος στο τηλέφωνο χθες, "καταλαβαίνεις βέβαια ότι εγώ θέλω το πιό hi-end ηλεκτρονικό".
Σωστός... από την άλλη θα σου πω ότι δεν είμαι εγώ....Σπάω το κεφάλι μου τόσες ώρες!
Τελικά κατέληξα σε δύο μέλη. Ο Βασίλης Μη και ο Γκόνης. 49% ο Μη και 51% ο Γκόνης.
Του Μη του έδωσα σχετικά μεγάλο ποσοστό, γιατί ξέρω ότι θέλει να μπει κι αυτός στο κλαμπ.
Δεν είναι όμως τόσο hi-endάς.
Άρα καταλήγω στο Γκόνη. Έπεσα μέσα;
O νέος απαντάει, αλλά την έπαθε, αφού πήγε με τον άλλο νέο (Ζιζίκο) να πάρει ατμοποιητή.Κοίτα που απαντάει κιόλας ο νέος!
Toυ abcd ειναι PYREX απ'οτι ειπε παντως!Και όμως... Το περίεργο είναι ότι στο γυαλί δεν γράφει Vivi Nova, όπως το πρώτο.
Στο Σχιστό είναι το μαγαζί που πήγατε ;Το περίεργο είναι ότι στο γυαλί δεν γράφει Vivi Nova, όπως το πρώτο.
Στο Σχιστό είναι το μαγαζί που πήγατε; Ανοίγει κι άλλες μέρες εκτός από Σάββατο;
μικρό....Εγώ μιας και έχω ένα μικρό προβληματάκι....
Σώτο. Οι πνευμονολόγοι δεν ξέρουν τίποτε, πίστεψέ με. Το μόνο που έχει γίνει είναι μια μικρής κλίμακας καρδιολογική μελέτη. Έχει γίνει στην Ελλάδα από Έλληνα, με δείγμα 40-45 ατόμων και έδειξε πως η αρτηριακή πίεση δεν αυξάνεται με το ηλεκτρονικό σε αντίθεση με το κανονικό. Όπερ σημαίνει πως -καρδιολογικά- είναι σαν να μην καπνίζεις.Πάντως οι πνευμονολόγοι δεν παραδέχοντε τη λύση του ηλεκτρονικού τσιγάρου...