Είναι πουθενά γραμμένο....?Άρθρο του 2011 μας βάζεις Σταθούκο?
Επιτρέπεται, μην σου πω επιβάλλεται Bill.![]()
Edit: Γιατί φάγαμε πόρτα χθες.....
Last edited:
Είναι πουθενά γραμμένο....?Άρθρο του 2011 μας βάζεις Σταθούκο?
Επιτρέπεται, μην σου πω επιβάλλεται Bill.![]()
Ότι δεν απαγορεύεται ρητώς, επιτρέπεται.Είναι πουθενά γραμμένο....?
Καμμια απαντηση από τον κινεζο ακομα....Ανοιξα νεο ticket και συνεχιζουν να με συνδεουν με Καιρο....Eδω και δυο μερες εχω στειλει ανοιξει ticket για μια αλλαγη στην παραγγελια μου στο fasttech και δεν εχω παρει απαντηση.
Θα ήθελα αλλά..Ποιος, ο Στριφτός;
Moλις ακυρωσα τελειως την παραγγελια,και στην ακυρωση ειχε επιλογή να επιστραφουν στην καρτα μεσω paypal εντος 48 ωρων τα χρηματα.Αν εχει προγραμματισθει η αποστολη ,δυσκολα τα πραγματα, ειναι αργα τα ζα' και πρεπει ναχουν πολλά τμηματα ,που δεν επικοινωνουν μεταξυ τους.Αμα δε, τυχει ελλατωματικο προιον και χρειαστει επιστροφη περνανε 2-3 μηνες μετα απο ατελειωτη αλληλογραφια.
Παντως το paypal δεν νομιζω οτι θα επεμβει για την καθυστερηση της απαντησης απο αυτους.
Η δοκιμασε αν προλαβαινεις να κανεις ακυρωση παραγγελιας σ'αυτους,οποτε τα χρηματα θα μπουν σε coupon για την επομενη αγορα.
Μπορει να εχουν καλες τιμες,αλλα δεν βλεπω να εχουν σωστη εξυπηρετηση.Moλις ακυρωσα τελειως την παραγγελια,και στην ακυρωση ειχε επιλογή να επιστραφουν στην καρτα μεσω paypal εντος 48 ωρων τα χρηματα.
Θα περιμενω να δω ότι εγινε η επιστροφη στην καρτα,και θα το σκεφτω πολύ να βαλω νεα παραγγελια. Οι ανθρωποι είναι μπαγλαμάδες τελικα.
με'γειεςΤο πήρε...
Μα δεν είναι κουκλί το μαύρο?Το πήρε...
![]()
Μπεμπέκο, πρόσεχε την πάνα σου.Είπα κι εγώ!
Το προβάρι είναι για ηλικιωμένους, για να βλέπουν καλά τα μεγάλα νούμερα.
Δεν κάνει για μαςΓιώργη που είμαστε μικροί ακόμη!