Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Άρθρο του 2011 μας βάζεις Σταθούκο? :p

Επιτρέπεται, μην σου πω επιβάλλεται Bill. ;)
Είναι πουθενά γραμμένο....?

Edit: Γιατί φάγαμε πόρτα χθες.....

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.808
Είναι πουθενά γραμμένο....?
Ότι δεν απαγορεύεται ρητώς, επιτρέπεται.

Edit: τύπωσε την απόφαση του πρώτου post και βγάζε την σε πρώτη ζήτηση.

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.808
Και για να μην το ξεχάσω: σε αεροπορικό ταξίδι με την Austrian το τριήμερο της Κ. Δευτέρας άτμισα κανονικότατα. Μάλιστα στην επιστροφή είμαστε 3 οι ατμιστές! Το ίδιο και πριν τρία χρόνια σε 12ωρη πτήση της Thai προς Μπανγκόκ, με τα πρώτα ηλεκτρονικά που κυκλοφορούσαν τότε.

Last edited:

Reaction score
5.832
Eδω και δυο μερες εχω στειλει ανοιξει ticket για μια αλλαγη στην παραγγελια μου στο fasttech και δεν εχω παρει απαντηση.

Reaction score
5.832
Eδω και δυο μερες εχω στειλει ανοιξει ticket για μια αλλαγη στην παραγγελια μου στο fasttech και δεν εχω παρει απαντηση.
Καμμια απαντηση από τον κινεζο ακομα....Ανοιξα νεο ticket και συνεχιζουν να με συνδεουν με Καιρο....:(
Βλεπω ότι εκλεισαν και το πρωτο ticket χωρις να απαντησουν.

Αν μεχρι αυριο δεν απαντησουν θα ζητησω ακυρωση παραγγελιας και επιστροφη χρηματων μεσω paypal λογω αδιαφοριας του πωλητη προς τον πελατη.

Reaction score
617
Θελει υπεμονη... ο Φαστεκης.
Στα ticket εχει τρομερη γραφειοκρατια.
Μια εβδομαδα αλληλογραφω για να μου στειλουν κατι που ελειπε απο την συσκευασια.
Ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα εχει καλες τιμες.
Παρελαβα τον κλωνο Nemessis και τον κλωνο Kayfun και ειναι πολυ καλοι, οι ατμοποιητες βεβαια θελουν βρασιμο με γαλατακι για να φυγουν οι απαισιες μυρωδιές.

Reaction score
5.832
Αυριο όπως λεει θα κανουν αποστολή τη παραγγελια, οποτε τι να το κανω αν μου απαντησουν σε ασχετο χρονο.
Σκοπος είναι να ακυρωθει το προιον αμεσα και να σταλει το νέο,και οποτε ερθει.

Reaction score
617
Αν εχει προγραμματισθει η αποστολη ,δυσκολα τα πραγματα, ειναι αργα τα ζα' και πρεπει ναχουν πολλά τμηματα ,που δεν επικοινωνουν μεταξυ τους.Αμα δε, τυχει ελλατωματικο προιον και χρειαστει επιστροφη περνανε 2-3 μηνες μετα απο ατελειωτη αλληλογραφια.
Παντως το paypal δεν νομιζω οτι θα επεμβει για την καθυστερηση της απαντησης απο αυτους.
Η δοκιμασε αν προλαβαινεις να κανεις ακυρωση παραγγελιας σ'αυτους,οποτε τα χρηματα θα μπουν σε coupon για την επομενη αγορα.

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.145
Ποιος, ο Στριφτός;

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.145
Είπα κι εγώ!

Το προβάρι είναι για ηλικιωμένους, για να βλέπουν καλά τα μεγάλα νούμερα.

Δεν κάνει για μας:rolleyes: Γιώργη που είμαστε μικροί ακόμη!

Reaction score
5.832
Αν εχει προγραμματισθει η αποστολη ,δυσκολα τα πραγματα, ειναι αργα τα ζα' και πρεπει ναχουν πολλά τμηματα ,που δεν επικοινωνουν μεταξυ τους.Αμα δε, τυχει ελλατωματικο προιον και χρειαστει επιστροφη περνανε 2-3 μηνες μετα απο ατελειωτη αλληλογραφια.
Παντως το paypal δεν νομιζω οτι θα επεμβει για την καθυστερηση της απαντησης απο αυτους.
Η δοκιμασε αν προλαβαινεις να κανεις ακυρωση παραγγελιας σ'αυτους,οποτε τα χρηματα θα μπουν σε coupon για την επομενη αγορα.
Moλις ακυρωσα τελειως την παραγγελια,και στην ακυρωση ειχε επιλογή να επιστραφουν στην καρτα μεσω paypal εντος 48 ωρων τα χρηματα.

Θα περιμενω να δω ότι εγινε η επιστροφη στην καρτα,και θα το σκεφτω πολύ να βαλω νεα παραγγελια. Οι ανθρωποι είναι μπαγλαμάδες τελικα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.314
Άστο ρε συ οι Αμερικάνοι είναι πολύ μπροστά σε σχέση με όλους τους άλλους όσον αφορά τα ηλεκτρονικά mods.
Γιατί στα μηχανικά,απ' όσα βλέπω,οι δικοί μας κρατούν τα ηνία και σε ορισμένα με διαφορά!

Reaction score
5.832
Moλις ακυρωσα τελειως την παραγγελια,και στην ακυρωση ειχε επιλογή να επιστραφουν στην καρτα μεσω paypal εντος 48 ωρων τα χρηματα.

Θα περιμενω να δω ότι εγινε η επιστροφη στην καρτα,και θα το σκεφτω πολύ να βαλω νεα παραγγελια. Οι ανθρωποι είναι μπαγλαμάδες τελικα.
Μπορει να εχουν καλες τιμες,αλλα δεν βλεπω να εχουν σωστη εξυπηρετηση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.808
Είπα κι εγώ!

Το προβάρι είναι για ηλικιωμένους, για να βλέπουν καλά τα μεγάλα νούμερα.

Δεν κάνει για μας:rolleyes: Γιώργη που είμαστε μικροί ακόμη!
Μπεμπέκο, πρόσεχε την πάνα σου. :p

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
συγχωρείσαι ( κ έχω κ τα ανάλογα μούσια οπότε μετράει :D )
για να υπάρχει?ή δεν σε κάλυπτε κάπου το άλλο?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa