Zizik's Maxi Home Theater

Reaction score
15.543
Αραγε ο νεος Πιονερρρρ ο 87 πως θα ηταν στην κοντρα με τον Kawasaki του Ζιζικιδη?
απο τσιπακια εχουν διαφορετικα?????
:):tongue::laugh:
και οτι φοραει ιδιο τσιπακι παιζει το ιδιο ?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.341
έλα ρε, πάνω από 0,65V; ξεύρω ότι δεν το χρησιμοποιείς αλλά σε μένα είναι σημαντικό...κάνω κάτι δοκιμές και δεν μου φτάνει αυτά που δίνει ο sony...

Ο Κώστας θα ξέρει, αν και δε θεωρώ πιθανό να έχει ο JVC παραπάνω απ' τον Sony.

Πες μωρή στη Μελίνα μας για το shift.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.939
ευχαριστώ!!
μια ερωτησούλα ακόμη παρακαλώ και sorry για το off topic

αν δουλεύει ο φακός στο τέρμα του ζουμ στο 2.0x έχουμε κάποιο θέμα;
τα οπτικά είναι ίδια και στον x35?

Reaction score
15.543
Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα και μόνο με τον Yamaha,τα SVS παίζουν από 31.3hz και πάνω;:boast:
τα svs παιζουν απο 18hz και πανω..απλα υπαρχουν καποιες συχνοτητες που παιζουν λιγο παραπανω απο αυτο που πρεπει.....

δεν ειναι κατι που χαλαει ηχητικα το περιεχομενο...απλα ακους κατι παραπανω καπου και κατι λιγοτερο αλλου....αν θες το μαξιμουμ πρεπει να παιζεις με μικρες δικυμανσεις συχνοτικα...

ειναι κατι αναλογο του χρωματικου τριγωνου......:D

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
15.543
ευχαριστώ!!
μια ερωτησούλα ακόμη παρακαλώ και sorry για το off topic

αν δουλεύει ο φακός στο τέρμα του ζουμ στο 2.0x έχουμε κάποιο θέμα;
τα οπτικά είναι ίδια και στον x35?
ολοι οι φακοι καλο ειναι να μην δουλευουν στα ακρα τους.....ποιοτικα πρεπει να ειναι ιδιοι...

Reaction score
31
Ναι. Η σειρά είναι dune - lumagen - susano - runco.
Απάντώ λιγάκι με καθυστέρηση στο συγκεκριμένο ποστ, αλλά σαν κάτοχος Lumagen Radiance XS, πιστέυω ότι ο Lumagen θα έπρεπε να είναι στο τέλος της αλυσίδας, πριν τον προβολέα. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θα έδινα την μία έξοδο του Lumagen στον προβολέα και την άλλη στον ενισχυτή, καθαρά για ήχο. Δεν θα ήθελα να παρεμβάλεται τίποτε μεταξύ του Lumagen και του προβολέα. Ο Susano είναι καταπληκτικός, αλλά δεν θα ήθελα να περνάω το βιντεοσήμα μέσω κανένός ενισχυτή.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.341
Έτσι το έχω εγώ αλλά αντιμετώπισα θέμα lipsync. Ένα μικρό ποσοστό είναι απο τον JVC, αλλά είναι σίγουρο πως ευθύνεται και το Lumagen. Ίσως τα νεότερα να είναι ταχύτερα στην επεξεργασία απο το XD μου.

Reaction score
15.543
Χαχαχά !!!δηλαδή όποιος αγοράσει τον Yamaha πρέπει να δώσει άλλα ~200€ +την υπόλοιπη ταλαιπωρία....αυτός είναι η ενισχυτάρα που λέτε;:pPPG και Stathis δείτε εδώ μενού(sub) από σοβαρό προ...:dance2:

πλακα εχει το sub eq αλλα και των αλλων ηχειων...:roflmao:

αυτο το eq βρε Μανωλιο παιζει οτι ναναι συχνοτητες....ποιος σοβαρος προ ειναι αυτος βρε ?

το λογικο eq ειναι η 1/1 οκταβα η 1/3

αυτο το πραμα που εβαλες κανει ισοσταθμιση οπου θελει...:laugh:

ασε που δεν δειχνει το ευρος Q

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
πλακα εχει το sub eq αλλα και των αλλων ηχειων...:roflmao:

αυτο το eq βρε Μανωλιο παιζει οτι ναναι συχνοτητες....ποιος σοβαρος προ ειναι αυτος βρε ?

το λογικο eq ειναι η 1/1 οκταβα η 1/3

αυτο το πραμα που εβαλες κανει ισοσταθμιση οπου θελει....:laugh:
Δηλαδή να μην έρθει καν ο Καστρουνής για ρύθμιση ε;άδικος κόπος;σίγουρα πάντως είναι καλύτερος από τον Onkyo:D....α ναι,αυτός είναι.

• Like

Reaction score
15.543
ααα....μαλιστα....για 700 ευρω καλος ειναι :D

και βεβαια να ερθει ο Μ.Κ. να σας φτιαξει ολους εκει κατω.......
......εγυηση αποτελεσματος....εικονα-ηχος...
που εγω με τον Μητσο παιζουμε ;)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
ααα....μαλιστα....για 700 ευρω καλος ειναι :D
Φτου ρε γαμw το-παραπάνω έδωσα,πάλι κορόϊδο πιάστηκα>:(πάντως αν δεις τι συστήματα έχει 'υποστηρίξει' θα πάθεις σοκ.

μην κοιτας....που εγω με τον Μητσο παιζουμε ;)
τι παίζεται,εδώ είστε ένα βήμα πριν το ISF(το αντίστοιχο στον ήχο πως λέγεται;τέλος τα off topic από μένα-μη χαλάσω το θέμα-sorry Ziziko)

• Like

Reaction score
31
Έτσι το έχω εγώ αλλά αντιμετώπισα θέμα lipsync. Ένα μικρό ποσοστό είναι απο τον JVC, αλλά είναι σίγουρο πως ευθύνεται και το Lumagen. Ίσως τα νεότερα να είναι ταχύτερα στην επεξεργασία απο το XD μου.
Γι' αυτό και προτείνω να δώσεις από το ένα HDMI του Lumagen στον Susano μόνο ήχο και να ρυθμίσεις το lip sync μέσω του Susano. Πάντως επειδή από θέμα επεξεργαστή το ΧΕ είναι το ίδιο με το XD, Δοκίμασε και την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση firmware για να δεις αν έχει διαφορά.

Last edited:

Reaction score
31
Susano έχει ο rose.athens, εγώ έχω Yamahaνο. :)
Έχει και ίδιο Lumagen μ' εσένα.

Το δικό μου Lumagen είναι μετά τον προ.
Yamahavo Sama!!! Δοκίμασε πάντως την τελευταία αναβάθμιση για τον XE. Πιστεύω ότι θα σου διορθώσει το θέμα του lip sync.

Reaction score
15.543
Μητσο ....δεν πιστευω να εδωσες τον 82 ....;

τον θελω...

ο δικος μου με καποια τεστ που εκανα σημερα εβγαλε καπνους ......

παπαλα....:(

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.341
Μα τι λες, κι αυτός;
Έφυγε ο 82 αλλά θα σου δώσω τον 81.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ