- Reaction score
- 15.543
και οτι φοραει ιδιο τσιπακι παιζει το ιδιο ?Αραγε ο νεος Πιονερρρρ ο 87 πως θα ηταν στην κοντρα με τον Kawasaki του Ζιζικιδη?
απο τσιπακια εχουν διαφορετικα?????
και οτι φοραει ιδιο τσιπακι παιζει το ιδιο ?Αραγε ο νεος Πιονερρρρ ο 87 πως θα ηταν στην κοντρα με τον Kawasaki του Ζιζικιδη?
απο τσιπακια εχουν διαφορετικα?????
έλα ρε, πάνω από 0,65V; ξεύρω ότι δεν το χρησιμοποιείς αλλά σε μένα είναι σημαντικό...κάνω κάτι δοκιμές και δεν μου φτάνει αυτά που δίνει ο sony...
τα svs παιζουν απο 18hz και πανω..απλα υπαρχουν καποιες συχνοτητες που παιζουν λιγο παραπανω απο αυτο που πρεπει.....Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα και μόνο με τον Yamaha,τα SVS παίζουν από 31.3hz και πάνω;
ολοι οι φακοι καλο ειναι να μην δουλευουν στα ακρα τους.....ποιοτικα πρεπει να ειναι ιδιοι...ευχαριστώ!!
μια ερωτησούλα ακόμη παρακαλώ και sorry για το off topic
αν δουλεύει ο φακός στο τέρμα του ζουμ στο 2.0x έχουμε κάποιο θέμα;
τα οπτικά είναι ίδια και στον x35?
Απάντώ λιγάκι με καθυστέρηση στο συγκεκριμένο ποστ, αλλά σαν κάτοχος Lumagen Radiance XS, πιστέυω ότι ο Lumagen θα έπρεπε να είναι στο τέλος της αλυσίδας, πριν τον προβολέα. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θα έδινα την μία έξοδο του Lumagen στον προβολέα και την άλλη στον ενισχυτή, καθαρά για ήχο. Δεν θα ήθελα να παρεμβάλεται τίποτε μεταξύ του Lumagen και του προβολέα. Ο Susano είναι καταπληκτικός, αλλά δεν θα ήθελα να περνάω το βιντεοσήμα μέσω κανένός ενισχυτή.Ναι. Η σειρά είναι dune - lumagen - susano - runco.
Χαχαχά !!!δηλαδή όποιος αγοράσει τον Yamaha πρέπει να δώσει άλλα ~200€ +την υπόλοιπη ταλαιπωρία....αυτός είναι η ενισχυτάρα που λέτε;PPG και Stathis δείτε εδώ μενού(sub) από σοβαρό προ...
Τι ???Σκεφτεσαι να ερθεις στην παρεα μας φανταρε?
Δηλαδή να μην έρθει καν ο Καστρουνής για ρύθμιση ε;άδικος κόπος;σίγουρα πάντως είναι καλύτερος από τον Onkyo....α ναι,αυτός είναι.πλακα εχει το sub eq αλλα και των αλλων ηχειων...
αυτο το eq βρε Μανωλιο παιζει οτι ναναι συχνοτητες....ποιος σοβαρος προ ειναι αυτος βρε ?
το λογικο eq ειναι η 1/1 οκταβα η 1/3
αυτο το πραμα που εβαλες κανει ισοσταθμιση οπου θελει....
Φτου ρε γαμw το-παραπάνω έδωσα,πάλι κορόϊδο πιάστηκαπάντως αν δεις τι συστήματα έχει 'υποστηρίξει' θα πάθεις σοκ.ααα....μαλιστα....για 700 ευρω καλος ειναι
τι παίζεται,εδώ είστε ένα βήμα πριν το ISF(το αντίστοιχο στον ήχο πως λέγεται;τέλος τα off topic από μένα-μη χαλάσω το θέμα-sorry Ziziko)μην κοιτας....που εγω με τον Μητσο παιζουμε
διαφημιστικα κολπα ειναι αυτα βρε......Φτου ρε γαμw το-παραπάνω έδωσα,πάλι κορόϊδο πιάστηκαπάντως αν δεις τι συστήματα έχει 'υποστηρίξει' θα πάθεις σοκ.
Γι' αυτό και προτείνω να δώσεις από το ένα HDMI του Lumagen στον Susano μόνο ήχο και να ρυθμίσεις το lip sync μέσω του Susano. Πάντως επειδή από θέμα επεξεργαστή το ΧΕ είναι το ίδιο με το XD, Δοκίμασε και την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση firmware για να δεις αν έχει διαφορά.Έτσι το έχω εγώ αλλά αντιμετώπισα θέμα lipsync. Ένα μικρό ποσοστό είναι απο τον JVC, αλλά είναι σίγουρο πως ευθύνεται και το Lumagen. Ίσως τα νεότερα να είναι ταχύτερα στην επεξεργασία απο το XD μου.
Yamahavo Sama!!! Δοκίμασε πάντως την τελευταία αναβάθμιση για τον XE. Πιστεύω ότι θα σου διορθώσει το θέμα του lip sync.Susano έχει ο rose.athens, εγώ έχω Yamahaνο.
Έχει και ίδιο Lumagen μ' εσένα.
Το δικό μου Lumagen είναι μετά τον προ.