Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.073
Τι να δω σήμερα?Προτεινετε κατι καλο,διότι εναλλακτικά "πρέπει" να δω "The Boondock Saints" - Εξολοθρευτες Άγιοι του 1999.
Το 3 days to kill το φοβήθηκα γιατί μου φάνηκε λίγο σοβαρίδικο, αντιθέτως με το Jack Ryan που ήταν αυτό ακριβώς που θέλω σε μια ταινία. Θα το δω όμως κι αυτό.Jack Ryan etc 105 λεπτα ανειπωτης χαζομαρας
Αμερικανια ολκης με αναφορα την 11/9 που αυτοι δημιουργησαν
Η Κιρα αταιριαστη
Καλυτερο το 3 days to kill
Τελικά το είδα χθες. Καλή παραγωγή, αργό και λίγο κουραστικό με τα οικογενειακά του προβλήματα. Κάποιες προσπάθειες για χιούμορ ήταν αταίριαστες.Το 3 days to kill το φοβήθηκα γιατί μου φάνηκε λίγο σοβαρίδικο, αντιθέτως με το Jack Ryan που ήταν αυτό ακριβώς που θέλω σε μια ταινία. Θα το δω όμως κι αυτό.
6,5 το Jack Ryan; Τόσο καλό;Τελικά το είδα χθες. Καλή παραγωγή, αργό και λίγο κουραστικό με τα οικογενειακά του προβλήματα. Κάποιες προσπάθειες για χιούμορ ήταν αταίριαστες.
Βαθμολογίες:
Jack Ryan : 6,5
3 days to kill : 5.0
Είδα εχθές το βράδυ(μετά τη Φθινοπωρινή Σονάτα, που απευθύνεται σε κοινό με προβληματικές σχέσεις μεταξύ γονέων και τέκνων) το the call. Καλό ήταν , από την άποψη ότι με κράτησε και δεν με πήρε ο ύπνος.Ε, τόσες έχουν προταθεί εδώ.
Κανονικά εσύ θα έπρεπε να μας προτείνεις.
Δύσκολοοοο. Δεν έχει "ελευθερωθεί" καμιά τέτοια.... Το θέμα μου ειναι ότι δεν εχω δει τελευταία καμία ταινία που να μ έχει συνεπάρει ...
Βλακεία τελικά;
να προτεινω δυο που δεν ειναι πασιγνωστες και ισως δεν τις εχεις δει.Το θέμα μου ειναι ότι δεν εχω δει τελευταία καμία ταινία που να μ έχει συνεπάρει. Που θα μ' έχει κάνει να γελάσω πολύ, να στενάχωρηθώ, να προβληματιστω. Τίποτα ρε παιδί μου... Προτείνετε μου μια που ίσως να μην εχω δει.
Το Reign over me το έχω δει και μου άρεσε!να προτεινω δυο που δεν ειναι πασιγνωστες και ισως δεν τις εχεις δει.
Inside I'm Dancing (2004)
Reign Over Me (2007)
δεν ειναι αριστουργηματα, αλλά ειναι αξιολογες και ξεφευγουν απο τα συνηθισμενα