Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Η περιέργεια έφαγε την γάτα
Πολύ χρήσιμη πληροφορία, να'σαι καλά back.σημερα εναψα το ενα module.
ειναι σταθεροτατο αλλα ζεσταινεται πολυ.
η εξοδος πεντακαθαρη.
το ripple του τροφοδοτικου ειναι κατω απο 5mv στην εξοδο.
μουσικη δεν εβαλα καθως ασχολιομουν με τη θερμοκρασια.
με ψυκτρα 20χ25 μετα απο μια ωρα idle εκαιγε.
το λεει ο ανθρωπος ειναι ψηλα πολωμενος 280ma αλλα ελπιζα οτι αυτη η ψυκτρα θα σηκωση τα δυο module (το ενα θα οδηγη το tweeter) αλλα δεν φτανη θα χρειαστω ανεμιστηρα.Ο τεμπελογατος τι λέει για τις θερμοκρασίες σε idle και σε λειτουργία?
δεν εχω νκορια αλεξη αλλα αν δω απο μνημης οτι ειναιΆντε George κάνε συγκριτικό με τα νκορια, είμαι πολύ περίεργος...
Καλώς σας βρήκα!Πράγματι για hypex μιλούσα αλλά...lapsus calami.Περιμένω κι εγώ ακουστικές εντυπώσεις!καλως τον κιμων.
για την προστασια ειπε ο γατος οτι θα σχεδιαση κατι για το hypex.
αν μπορεις να περιμενης ειναι η καλυτερη λυση καθως δεν περνας το σημα μεσα απο relay κλπ.
Το κουτι του θα φτασει με τα μεταφορικα 350+ ευρω. Με αυτα τα λ7 φτιαχνεις φοβερο κουτι εδω, αν εχεις λιγο χρονο.Έχω παραλάβει κι εγώ,παιδιά,2 πλακέτες FO και ,αν γίνεται,θα ήθελα να πάρω μέρος στη συζήτηση.
Theodosis ,δεν σε έπεισε το κουτί του Γάτου;(πέραν του οικονομικού).Έπειτα, σχετικά με την προστασία των ηχείων,είχε δηλώσει ότι, για όσους έχουν Connex, θα σχεδιάσει κάτι που θα χρησιμοποιεί την θύρα ανίχνευσης DC που υπάρχει στο τροφοδοτικό.Δεν είναι αρκετά αξιόπιστο;
Aν όντως είναι καλύτερος από ucd hg-hxr είναι πάρα πολύ καλός... παίζουν εξαιρετικά με τα orion...μπράβο του lazycat...
Εννοείς να το σχεδιάσω και μετά να απευθυνθώ σε μηχανουργό υποθέτω...λίγο δύσκολο για 'μένα.Αυτό που μου αρέσει πάντως στο κουτί του LC είναι ότι δεν θυμίζει ντιούικη κατασκευή...είναι όμως ακριβό. Ευχαριστώ για την απάντηση.Το κουτι του θα φτασει με τα μεταφορικα 350+ ευρω. Με αυτα τα λ7 φτιαχνεις φοβερο κουτι εδω, αν εχεις λιγο χρονο.
Τον Τεμπελόγατο τον παρακολουθώ στο diy audio από τον Αύγουστο του 2011.Τις σχεδιάσεις του τις έχουν υλοποιήσει από Ινδία μέχρι Αμερική και γενικά εκθειάζουν τον ήχο τους,ειδικά την απουσία ακουστικής κόπωσης.Ίσως οφείλεται στην απουσία διαφορικού στην είσοδο.ανετα αλεξη δεν το περιμενα λογω κοστους τους πηρα.
καλα και αλλα εκθειαζουν και αποδεικνυονται σκουπιδια.Τον Τεμπελόγατο τον παρακολουθώ στο diy audio από τον Αύγουστο του 2011.Τις σχεδιάσεις του τις έχουν υλοποιήσει από Ινδία μέχρι Αμερική και γενικά εκθειάζουν τον ήχο τους,ειδικά την απουσία ακουστικής κόπωσης.Ίσως οφείλεται στην απουσία διαφορικού στην είσοδο.